Banika
Az AR-es táp átmegy a sima üvegen, bár én keverve adom, nagyjából fele-fele a normál és az AR-es.
Köszi a hiányolást. Kicsit kiakadt a derekam. Annál jobban már csak a doki, aki ma írta a röntgenem leletét. 1,4 cm elcsúszás van a csigolyáim között. Amúgy 1 cm felett automatikusan műtik, de én ellenállok már 20 éve... Már 2x voltam kezelésen. Semmiség, csak néhány tűszúrás a fájdalmas gócba

De sokat segít

Noha a problémát csak a műtét oldaná meg... Ez a gyulladást húzza le. De az a baj, hogy a műtét sem biztos, hogy megoldaná... ezért húzom-halasztom...
Gyerekeim megkapták a 4 hóst + Prevenart. Nem vártam meg a lázat, kapták lefekvés előtt a Germicidet. Meg is úsztuk a lázat, de másnap egész nap aludtak. Milcsi viszont hajnal f4-re jóóóóól kialudta magát...
Továbbra sem emelhetem őket, amitől a szívem szakad meg, mert most így többet sírnak, mint szoktak

Próbálok odahajolni és simogatni őket, de az nem ugyanaz...
és hát valójában azt sem szabadna...
Tünci
Tényleg szép így Nóri. A testvére meg egy tündér. Elmentetek egy másik dokihoz, vagy végül hányas dioptriát kapott? Bocs, ha írtad
Tontica
Gratulálok Alexnek a járáshoz és az alváshoz
Víz: Mi még Jana vizezünk. Bár igazság szerint a kórházban szerintem a csapvizet forralják és én is azt adtam nekik az első hetekben, meg a normál ásványvizet, aztán "kapcsoltam", hogy talán abban túl sok az ásvány nekik... a csapvíz meg nálunk pocsék

6 hós korig kapnak Janát... Bár a sütőtököt sima vízben főztem... szóval nem vagyok túl következetes...
Adjatok ötletet a további hozzátápihoz lécci. Sütőtököt eszünk krumplival, almát és alma-barackot. Nekünk nem írt fel a drnő Sinlacot, mert azt mondta, hogy az egy kalória bomba és az én gyerekeim nagyok

dagadtak meg ne legyenek
Márkó amúgy 68 cm és 7,5 kg - Milán 63 cm és 6,3 kg
Köszi, hogy írtátok, hogy nektek is hullik a hajatok! Így most annyira akkor nem vagyok megijedve
Fanni