Sziasztok!
Végre hazaértünk, a lányunk egy hős

Végre eljutottunk a babaúszásra, végre nem maradt el, és végre el sem késtünk, szóval szuper volt minden, még nem tettük fel a képeket, de Málnus is nagyon élvezte, szó nélkül tűrte, hogy nyakon öntsék, csodálattal bámulta ahogy a többi baba már merül: Nagyon tetszett az is, hogy mindenhez mondókáztunk, így még élvezetesebb volt, szóval tuti, hogy megyünk legközelebb is!
Julcsi! Nem tudom hova tűntél, de jövő szerdán randi az uszodában? Remélem jól vagytok, és nem azért tűntél el mert valami baj van....
Barbi: a cikknek sajnos csak kb. a felét értettem, de teljesen egyetértek veled, nem szabad a gyerekeket leterhelni, és én is tuti csak azt fogom "erőltetni" (hülye szó ez) amihez kedve,és tehetsége van. Eninek jobbulást, hogy állnak az ablakok?
Binyek: ha olvasol, megkérdeztem a szekszárdi babaúszást, szombaton 11.30-12-ig. Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha ezentúl minden szerdán meglátogatnátok bennünket, és a napot egy uszival megkoronáznánk, mit szólsz?
Panna: köszi a beszámolót, akkor lehet, hogy mi is megpróbáljuk, a férjem sokáig hálás lesz neked
Bende, örülök, hogy jól vagytok, én semmit nem látok a képeken a szemecskéjén, nagyon szuperek a képek!
Ildi: Köszi a tippet, holnap kipróbálom, nagyon édes ez a kép
Pöttöm: Nono hihetetlenül nagy fiús, olyanok ezek a képek, mintha, már egy komoly nagyfiú lenne, tele ötletekkel és tudással

Nagyon tetszenek!
Nici: mi tartjuk a fejünket minden pózban, nem tudom ez segítség-e.
Ritus: nekünk is van ez a könyv, Málnus is imádja, ha jól emlékszem, akkor 3000 körül volt, de a lapozásba ne legyél annyira biztos, vagy gyakoroljatok, mert Málnus már nagyon ügyes benne!
Feluca: az izomlázzal vigyázz, úgy tudom, hogy olyan savat termel olyankor a szervezet, ami átmegy a tejbe is. Szóval én is mozgok, de vigyázok rá, hogy ne erőltessem meg magam!
ÁRON és ZOÉ babának Óriási
Gratuláció!!!!
én is nagyon irigykedek
Zsófi: remélem még olvasod...mert őszinte leszek veled! Kicsit csalódtam benned most, eddig vidámnak és jókedvűnek ismertelek meg, olyannak, aki rosszban is megpróbálta meglátni a jót...erre most döbbenten olvastam amit írtál! Nagyon remélem, hogy csak rossz napod van, mert szerintem is hozzátartozol a fórumhoz,és hiányoznál ha nem jönnél többet. Ágival és Diával is egyetértek teljesen!
Na most dugót nyelek, és felteszem az uszis képeket a gépre
Szilvi[/b]