A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi! Ne menj el, dehogynem reagálunk a hozzászólásaidra!!!! Én is írtam neked :wink: Gyere, gyere, gyere!!! :D
Egy mai délutáni ébredés utáni kép Domiról (kicsit hiányos napszemüvegben), hátha jobb kedved lesz:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Mecsi! Jól összement a babzsák :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

holnap talinap van!!

zsóf te is gyere!!meg mindenki !!hogy tudjunk rendesen személyesen dumcsizni...a babák is jobban élvezik...

TRANZIT HOLNAP 12-TŐL KIFULLADÁSIG
azért 12-től mert columbine+sniky+jómagam babamamajógázunk és csak 11-re kaptunk időpontot, ja és jöjjön akinek kedve van!!részletek nálam
mennem kell irtózatosan nyűgi napunk van :(
Vendég

Sziasztok!

Most értem, haza, mi folyamatos csavargásban, ma Andiéknál :) köszönjük a jó kis délutánt, szeretném, ha viszonozhatnánk a jövő héten!

Zsófi, ne durcizz be, a helyzet az, hogy sokszor azért nem válaszolunk a kérdéseidre, mert semmi érdemi véleményünk vagy tapasztalatunk nincs róla. Mindenki így van ezzel. Felteszünk kérdéseket és ha valaki tud, válaszol. Nem szabad megbántódni, itt mindenki szeret téged, azokra ne haragudj, akik szeretnek!!

Dadomi, cukker ez a kép :)

Most sajnos nincs időm válaszolni mindenkinek, de a képeket végignéztem, hihetetlen édes minden lurkó, csak büszkék lehetünk csajok!

Holnap reménykedem, hogy minél több emberrel talizunk, gyertek el a Tranzitba :) és aki tud előtte jógázni!

Szép estét mindenkinek!

Ági&Lili

KépKép
columbine

Zsófi! Ne csináld már!!!! Sokszor nekem is csak olvasni van időm, és néha dicsekedni vagy csak kipanaszkodni magam Nektek!

A felülésbe húzást ajánlotta a gyógytornász a baba-mama tornán. Viszont azoknál, akiknél hasizmozik a baba (Zsófi úgy emlékszem Beni is csinálja) azoknál nem szabad, mert egyre jobban majd úgy akar felülni, és az lenne az ideális, ha a mászásból, hasról pottyanna a popsijára, és úgy tanulna meg ülni :shock: Szóval most mi sem húzgáljuk felülésbe, mert nagyon hasizmozott, és most már egyre ritkább is lett nála ez a tevékenység. Hála az égnek.

Éjszakát átalvósoknak üzenem: NAGYON IIIIIRIIIIIIGY VAGYOK!!!!!!!!

rizsimami

Zsófi!

Éppen írni akartam, hogy mindíg olyan frappáns válaszaid vannak egy-egy kérdésre, most: hogy a babóknál sok minden kedv kérdése, valóban!!!! Erre elkedvtelenedtél. Szerintem ezzel nem csak te vagy így, gyere olvassuk tovább egymás örömeit, bánatait kérdéseit. Azért egy-egy ember csak reagál arra amit írunk!!!
És még valami úgy imádom fiacskád szemeit ( aki mellesleg tisztára te vagy), hogy nehogy megvond tőlünk a gyönyörködés örömét!!!

Rizsivel egyetértésben én is irígy vagyok az éjszakát átalvókra, mi 2,5- 4 óránként eszünk! De legalább gyorsan visszaalszunk!!

Adri

KépKép
koadri

Zófi!

Ne morcogj már no! Én pl. örülök a hozzászólásaidnak, ha nem is mindig tudok érdemben hozzászólni. Amúgy meg én is megsértödhetnék léptem-nyomon, hogy a monológjaimon csak úgy átsuhan a lányok zöme, de van akit most éppen nem az én vagy a te hozzászólásod foglalkoztat. Szerintem arra viszont alig lehet példád, hogy egy választ se kaptál az éppen aktuális kérdésedre, vagy tévedek? Szóval ne morogj és maradj köztünk légyszí! Remélem csak valami hormonális felfordulás vagy a téli depi és nem tényleg csak miattunk rágtál be! Én várni foglak! Hozzátartozol a reggelekhez itt a fórumon, mint otthon a kávé vagy tudomisénmi. :)

Mellesleg ez nem az én napom. Eni csúnyán belázasodott, fáj a feje és a hasa, tehát a jelen tünetei alapján akármi is lehet. Dönci egész nap társaságra vágyik és csak tömné magát. :)

Szenilis is kezdek lenni, mert minden reggel megállapítom, hogy le kéne legalább belülröl mosni az ablakokat, de aztán elfelejtem a napi körforgásban. Viszont megrendeltem a képeket a
fotonaptárhoz, amit minden évben megcsinálok karácsonyi ajándéknak.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Pöttöm! Nono nagyon kis helyes krapek! ELvileg csak anyatejes baba nem tud elhízni. Lehet hogy Nono most sprintel a kilókkal, aztán következő félévben meg alig fog hízni vmit. Ne aggódj az a lényeg! tejminátoron jót röhögtem :lol:

Bende! Niki baba is gyönyörű! Remélem a kis szeménél felszívódik az a hemavalami.

Dadomi! Én is gondolkodtam a szemműtéten, mondjuk nekem nem erős, csak -1,25-1,5-ös, de már ha kimozdulopk ahhoz is lencs vagy szemüveg kell. De úgy tudom, hogy ha még szülni akarok természetes úton, akkor nem javasolt. Nálad hogy volt? Szülések után vagy előtt??
Azt tudom, hogy Pöttöm csaszis volt, épp a szeme miatt.
Lidocain: én is utánaolvastam, írják, hogy átmehet a tejbe. Azt gyanítom, hogy esetleg a mennyiségben vagy a koncentrációban lehet különbség a fogorvosi adaghoz képest. Ismerősöm azt mondta, hogy a lidocain szívgyógyszer is egyben, felgyorsíthatja a szívverést. Én ezért döntöttem úgy, hogy a 6 órát kivárom. Pláne hogy a fygóban tök sok tejcsi van lerakva, tehát gondot se jelentett.

Most voltunk baba-mama tornán. RÉka nagyon élvezte! Érdemes kipróbálni. Pedig épp kezdett alváshoz tollászkodni, amikor elindultunk itthonról, ott meg nem győzött csodálkozni a sok babán-mamán. Amikor őt tornáztattam, hangosan dumált, hogy mennyire király. Megyünk legközelebb is. Persze mire a kocsiba értünk el is aludt a drága :) .

panna1

Panna! A lézeres szemműtét nem akadálya a természetes úton való szülésnek!!! Nekem most októberben volt, tehát már bőven a fiúk után (most lett meg a pénz rá). Annyi kikötés van, hogy tervezett terhesség előtt 6 hónappal nem végzik el, illetve szoptatás alatt (szoptatás után is 3 hónapot kell várni). De ha semmi más szemészeti probléma nincs, akkor nem kell ez miatt császár. Lidocain: valószínű, hogy fogászati esetben kevesebbre lehet szükség, passz nem tudom.
No front van a gyerekszobában :lol:

dadomi

Sziasztok!

Előre bocsájtom, hogy még nem tudtam végigolvasni elmaradásaimat, de igyekszem potólni. :oops:
A hétvégén vendégeink voltak, de most legalább Almának is volt játszópajtása a 2 éves Kinga személyében. :lol:
A babaklubbos anyukával azóta is rendszeresen összejárunk és hetente találkozunk. Most éppen az első összejövetel előadóját próbáljuk beszervezni, de sehogy sem akar összejönni. :roll:
A nagy jövés menésnek természetesen az lett a végeredménye, hogy jól megfáztunk. Kezdtem én, majd Alma. Úgy, hogy nekünk is muszály lesz orrszívózni. :(
A múlt héten sikerült eljutnom tornázni, és mondhatom nagyon jólesett :D . Természetesen a másnapi izomlázmár nem annyira. Remélhetőleg mostantól ezt hetente megtudom majd csinálni, mert drága jó uram kisegít :lol:

Zsófi: Köszönöm a linket, nagyon jók a képek. megkaptad a meghívót nov.30-ra?

Anna: A honlapod nagyon tetszik, a férjemet majd megkérem, hogy ha ideje engedi akkor adjon neked jótanácsokat, hogyan lehetne még jobbá tenni. Addig pedig nézegesd meg a miénket ugyanis ő csinált nekünk egy családi lapot és szerintem nagyon jó lett. :lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Barbi, látom itt vagy, mailemet megkaptad? megint betegeskedtek :( jobbulást Eninek!!!

Bocsi, ha okoskodás, de akik nem alszanak éjszaka, lenne egy tippem, próbáljátok meg nagyon beetetni nálunk ez bejött, ha este sokszor megetetem, nyugi van éjjel.

Na nyüszi van, megyek.
puszi

KépKép
columbine

Sziasztok!

Végre hazaértünk, a lányunk egy hős :) Végre eljutottunk a babaúszásra, végre nem maradt el, és végre el sem késtünk, szóval szuper volt minden, még nem tettük fel a képeket, de Málnus is nagyon élvezte, szó nélkül tűrte, hogy nyakon öntsék, csodálattal bámulta ahogy a többi baba már merül: Nagyon tetszett az is, hogy mindenhez mondókáztunk, így még élvezetesebb volt, szóval tuti, hogy megyünk legközelebb is!

Julcsi! Nem tudom hova tűntél, de jövő szerdán randi az uszodában? Remélem jól vagytok, és nem azért tűntél el mert valami baj van....
Barbi: a cikknek sajnos csak kb. a felét értettem, de teljesen egyetértek veled, nem szabad a gyerekeket leterhelni, és én is tuti csak azt fogom "erőltetni" (hülye szó ez) amihez kedve,és tehetsége van. Eninek jobbulást, hogy állnak az ablakok? :)
Binyek: ha olvasol, megkérdeztem a szekszárdi babaúszást, szombaton 11.30-12-ig. Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha ezentúl minden szerdán meglátogatnátok bennünket, és a napot egy uszival megkoronáznánk, mit szólsz?
Panna: köszi a beszámolót, akkor lehet, hogy mi is megpróbáljuk, a férjem sokáig hálás lesz neked :wink:
Bende, örülök, hogy jól vagytok, én semmit nem látok a képeken a szemecskéjén, nagyon szuperek a képek!
Ildi: Köszi a tippet, holnap kipróbálom, nagyon édes ez a kép :)
Pöttöm: Nono hihetetlenül nagy fiús, olyanok ezek a képek, mintha, már egy komoly nagyfiú lenne, tele ötletekkel és tudással :) Nagyon tetszenek!
Nici: mi tartjuk a fejünket minden pózban, nem tudom ez segítség-e.
Ritus: nekünk is van ez a könyv, Málnus is imádja, ha jól emlékszem, akkor 3000 körül volt, de a lapozásba ne legyél annyira biztos, vagy gyakoroljatok, mert Málnus már nagyon ügyes benne!
Feluca: az izomlázzal vigyázz, úgy tudom, hogy olyan savat termel olyankor a szervezet, ami átmegy a tejbe is. Szóval én is mozgok, de vigyázok rá, hogy ne erőltessem meg magam!
ÁRON és ZOÉ babának Óriási Gratuláció!!!! én is nagyon irigykedek

Zsófi: remélem még olvasod...mert őszinte leszek veled! Kicsit csalódtam benned most, eddig vidámnak és jókedvűnek ismertelek meg, olyannak, aki rosszban is megpróbálta meglátni a jót...erre most döbbenten olvastam amit írtál! Nagyon remélem, hogy csak rossz napod van, mert szerintem is hozzátartozol a fórumhoz,és hiányoznál ha nem jönnél többet. Ágival és Diával is egyetértek teljesen!

Na most dugót nyelek, és felteszem az uszis képeket a gépre :)

Szilvi[/b]

<
sziszka78
Tolna

NA, sajna mennem kell, Andi, ha lenne vmi holnap d.e. csak mert közben látod, Tranzitos hepaj is rá lett szervezve, szóval majd reggel még benézek....
Olyan rossz, mert ilyen hosszú útra és ennyi ember, idegen közé még nem merek menni. Mert Tőletek nem félek, ha vki beteg, úgysem jön el, de a kávézó többi vendége.....

Más: Lucám, nem kaptam semmilyen meghívót, de szuper hogy láttad a webalbumunkat.

Nonoka tényleg nagyon szép!
Meg Niki is.
Meg mindenki....:-)

Barbi, én azért nem reagáltam, mert engem csak próbáltak németül tanítani, de mivel a néni kb 70 éves volt és már jobban unta magát, mint minket....

:lol: Szóval nem jött össze ez a nyelv.
De a magyarul írottakkal abszolút teljes mértékben.

Ági, a beetetés jó lenne, ha működne, de Levi is sajna mindíg ébred azzal együtt is, hogy totál leszív....szóval én is irigy, de nagyon!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Diának elfelejtettem írni, hogy nekünk van fülbevalónk 3 hetes korunk óta, soha semmiben nem akadályozott, egy alkalommal egy szűkebb nyakú body-ban elakadt, de ezenkívül semmi!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Oké, köszi. Remélem Virágot sem fogja zavarni a fülcsi. Igyekszünk olyat nézni ami kisebb babáknak való, mert ami nagyon megtetszett, kiderült hogy nagyobb kisbabáknak alkalmas. Na de majd most hétvégén megyünk fülbevaló beszerzési körútra, már nagyon várom! :) Tényleg, te bent voltál amikor fúrták a fülét? Nem tudom, hogy bent akarok-e lenni..... :(

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Sajnos sok időre eltüntünk,de elég zürös hetek állnak mögöttünk.(Ha valaki még emlékszik rám)Szivesen csatlakoznék a holnapi talihoz valaki tudna bövebb infot küldeni?
Köszönöm
L.Veronika
l.veronika

Szép estét!

Ezt már innen írom, Tiszaújvárosból, ami azt jelenti, hogy túléltük az utazást (köszönet ismét a könyvért Szilvi, abszolút gigakedvenc lett) és már ez lesz a második éjszakánk. Remélem hasonlóan jól alakul, mint az elözö (nem találom a hosszú ö és hosszú ü betüt, bocs).

Zsófi, neked írok elöször, bár Szilvi leírta szószerint azt, amit én szerettem volna. Tényleg te lettél volna az utolsó, akiröl elképzelem azt, hogy megsértödik. Remélem, hogy csak egy depis nap tehet róla. Hidd el, hogy nem érdemes ilyeneken kibukni. Sokan vagyunk, sok a hozzászólás, lehetetlen mindenre válaszolni, hisz mindegyikünknek kisbabája van, a legtöbbünknek elsö, ami nem könnyü, akinek meg többedik, annak meg azért nem könnyü. Nekem amikor valaki megharagszik, akkor mindig elmegy a kedvem a további fórumozástól, mert tudom magamról, hogy képtelen vagyok mindig mindenre reagálni, mert több napot szoktam egyben átolvasni és amikor írom a választ, akkor már nem jut mindig minden az eszembe. És akkor ilyenkor már bennem van egy félsz, hogy merjek-e írni, érdemes-e úgy, ha nem reagálok mindenre. De most azért írok, mert szeretném, ha visszatérnél, mert én nagyon csíplek téged (is!). Annak idején az utolsó hetekben sok eröt adtak nekem a vidám soraid, szóval gyere és írj, ha valamire nem kapsz választ, akkor tedd fel újra a kérdést (mint nálam az üléssel kapcsolatban :oops: )

Niki, segítséget kérni nem kell félned, én már nemegyszer elhívtam anyukám, amikor úgy éreztem, hogy egyedül nem bírom, pedig neki 200 km-t kell utaznia. És mindig szivesen jött, így mindenki jól jár, a nagyi unokázhat, az anyuka pihenhet. Most is el vagyunk kényeztetve, hogy itthon vagyunk és a gyerek is érzi rajtunk, ha kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

Barbi, a gyereknevelési elveiddel maximálisan egyetértek és magam is hasonlóan fogom csinálni. Mindig is így terveztem, mert engem is így neveltek, meg a páromat is. Na és a te gyerekeid is szuper srácok, tehát neked már ott a bizonyíték.

szuszu

Áááá, megint lemaradok a taliról!!!!! :(

szuszu

Sziasztok!

Újra itt vagyok :)

Dia: vannak nagyon szép virágos fülbevalók, és sokfélét láttam, szerintem tudtok majd választani. A miénk ilyen:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Nov ... 2748371810

Nekem a kozmetikusom csinálta, Málnusnak pedig meg sem kottyant! A gép kattanása kicsit hangos, megijedt és sírt egy kicsit, de pillanatok alatt meglehetett vigasztalni, utána nem krémeztük, nem csináltunk vele semmit, csak néha megforgattam, és 5 hét múlva kapta a szépet. Először nekünk orvosit tettek be (abból is van virágos)

Pöttöm: még egyszer megnéztem Nonót, NAGYON tetszenek a képeitek!

Szuszu: Ma mi is beszereztünk belőle egyet :) Azt persze mondanom sem kell, hogy cumiból semmilyen más cumit nem hajlandó elfogadni, csak olyat mint amit tőletek is kaptunk! Örülök, hogy Andris ennyire jól bírja a csavargást, bevált az ülés? Üzenem neki, hogy csak így tovább! :)

Végezetül az uszodás képek, akit érdekel:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Babauszi#

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2008.11.20 10:47-kor.

<
sziszka78
Tolna

ja, Szuszu! hazafelé némi kerülővel akár Tolnát is útba ejthetnétek :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

[szuszu minden szavával maximálisan egyetértek és pontosan ezt szándékoztam volna leírni:

Zsófi, neked írok elöször, bár Szilvi leírta szószerint azt, amit én szerettem volna. Tényleg te lettél volna az utolsó, akiröl elképzelem azt, hogy megsértödik. Remélem, hogy csak egy depis nap tehet róla. Hidd el, hogy nem érdemes ilyeneken kibukni. Sokan vagyunk, sok a hozzászólás, lehetetlen mindenre válaszolni, hisz mindegyikünknek kisbabája van, a legtöbbünknek elsö, ami nem könnyü, akinek meg többedik, annak meg azért nem könnyü. Nekem amikor valaki megharagszik, akkor mindig elmegy a kedvem a további fórumozástól, mert tudom magamról, hogy képtelen vagyok mindig mindenre reagálni, mert több napot szoktam egyben átolvasni és amikor írom a választ, akkor már nem jut mindig minden az eszembe. És akkor ilyenkor már bennem van egy félsz, hogy merjek-e írni, érdemes-e úgy, ha nem reagálok mindenre. De most azért írok, mert szeretném, ha visszatérnél, mert én nagyon csíplek téged (is!). Annak idején az utolsó hetekben sok eröt adtak nekem a vidám soraid, szóval gyere és írj, ha valamire nem kapsz választ, akkor tedd fel újra a kérdést (mint nálam az üléssel kapcsolatban :oops: )
[/quote]
Vendég

mass!szerintem sokunknak vagy a példaképe :wink: vagy esetleg az etalon?
Vendég

Apropó! Volt valaki a hordozós héten? Kiváncsi lennék a fejleményekre. :lol:
Zsófi: Akkor küldöm a meghívót mégegyszer
Sziszka: köszi a jótanácsot az izomlázra nézve, pedig nem is csináltam végig rendesen a gyakorlatokat pont azért mert már jó ideje nem mozogtam. Holnap majd óvatosabb leszek. Jók az uszis képek. Már alig várom, hogy kipróbálhassam az együtt fürdést Almával.
Veronika:szia én még emlékszem rád, abból az időből amikor még mindannyian pocakosak voltunk. Jó, hogy itt vagy köztünk én ugyan nem leszek holnap és nem is tudlak tájékoztatni, de érdekelne, hogy mi lett a végeredmény és azóta hogy vagytok?
:lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Feluca!
A végeredmény Miksa baba lett,túl vagyunk egy macerás költözésen végre.Azért tüntünk el ilyen hosszú időre mert több mint 2 hónapot kellett várnunk az internet bekötéséra(2008 ban!!)De most már szeretnék újra aktívabb hozzászoló lenni.Próbálok pár képet csatolni.Ha rájövök hogyan kell kicsinyíteni.
Veronika
l.veronika

Veronika: néhány oldallal ezelőtt valaki becsatolt egy honlapot, ahol lehet kicsinyíteni, nem emlékszem már, hogy mi volt pontosan, de nagyon várjuk a képeket!
Vagy küld át nekem mailben és lekicsinyítem neked!

Várjuk a képeket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja. és majdnem elfelejtettem Gratulálni MIKSA Babához!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

az igen közkedvelt kiskönyvecske:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =6&whid=43
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsófi még mindig sehol, pedig már órák teltek el nélküle! Irgumburgum, vaskalap! Hogy kelek fel így holnap reggel, ha nincs aki virtuálisan jó reggelt kíván mindannyiunknak!? :)
A duzzogásnak is lejár a szavatossága, ennyi elég figyelmeztetönek, rendben? :)

Andi!

Ugyan már ne bomolj, ne írj ilyeneket nekem, nehogy ellenségeim legyetek barátaim helyett! Nem akarok senkinek etalonja lenni, vagy valami hasonlója. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikötök csinál valami olyasvalamit, amire meg én nem vagyok/lennék képes és amitöl nekem lenne az illetö abban az adott helyzetben példakép. Aranyos vagy, hogy dícsérsz, de csak módjával, nehogy elszálljak magamtól. :) Szerintem mindenki teljesítménye felülmúlhatatlan, hiszen mind mások vagyunk és a gyerekeink is mások. Ami nekem bejön, nem feltétlenül müködik más összefüggésben.
Én pl. leborulok azok elött, akik varrni vagy kötni tudnak. Nekem annyira lenne hozzá kedvem, de nincs se gépem, se tanítóm.
Maradunk a realitások talaján. A barátnömtöl kaptam egy barkácsolós könyvet. Papírból kis karácsonyi figurákat lehet a segítségével csinálni. Jó támpont, el is kezdtük ma, csak aztán elfogyott a ragasztónk, így holnap azt is be kell szereznem.

Eni sajna egy órája mindent összehányt, hiába volt ott vele a vödör. Mindent le kellett cserélni, letusolni, hajat mosni. Most alszik a banda, talán nekem is érdemes lenne lepihenni, mert az éjszaka biztos müsoros lesz...
Holnap ropi és szölöcukor beszerzése lesz a fö cél!

Sziszka!

Nagyon édesek a képek! Én is úgy szeretnék vízközelbe kerülni!

Vera!

A zürös hetek hogy értendöek? Részleket szabad tudni? Remélem a babával minden rendben!

Ági!

Utolsó leveled 18.10. 10:55-kor jött. Milyen jó anyámnak, hogy ö téged elöbb láthat, mint én! :(

Ha már a szemmütéteknél tartunk. A lézeresröl én is azt hallottam, hogy tartós fényérzékenységet okoz és a szem belsö nyomása is gond lehet közép- ill. hosszútávon. Hát nem tudom miben mennyi az igazság, csak azt, hogy engem baba koromban és utána összesen 3x operáltak az 1. sz. szemklinikán. Anyám egyetemi profja végezte el a mütéteket. Már akkor se volt a legfiatalabb, de isteni keze volt. Nekem izgis volt a helyzetem, mert tengelyferdüléstöl kezdve két különbözö dioptriáig minden volt. Az egyik szemem pluszos szódásüveget igényelt, a másik szintén sokat a mínuszból. 18 éves koromig voltam szemüveges, akkor dobatta velem ki a prof a klinika kukájába. Azóta egyszemüként élem a világom, de ebbe is bele lehet szokni. Na jó, két szemem van, de csak egyet használok évekis éves bontásban, de már jó ideje ez sem változik és mint modern küklopsz élem világom.
Még ezzel együtt se törtem össze autót, nem mentem át másokon, szóval eddig jó vagyok - ebben is. Fö a szerénység! :)

Szuszu!

Kedd reggel 8:30-ra kaptam Döncivel a szemésznél idöpontot. Izgi!

Szájdugót nyelek és megyek paplanosztásra.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

sziszka!imádtam málnusról a fürdős képeket, köszönjük, hogy megosztottad velünk:)
Vendég

hát ez az barbi!mert ha lenne varrógéped akkor tuti varnál is!!nekem egy csöppség mellett sem jut időm csak alig valamire te meg ugye mint tudjuk...szóval nem is értem honnan bír ember ennyi energiát összekaparni meg türelmet és kreativitást és akkor még jöhetnének az ikrek is :shock: lássuk be ez azért nem mindennapi :!: :!: :!: :!:
mindenképpen jó , hogy megírod mindig azt a sokmindent amit csináltok mert ilyemkor tudjuk, hogy semmi okunk a panaszra :D
Vendég

nos akkor fölteszem megint, nehogy elkerülje a figyelmeteket!
aki bújt aki nemTRANZIT HOLNAP 12-TŐL KIFULLADÁSIG
(azért 12-től mert columbine+sniky+jómagam babamamajógázunk és csak 11-re kaptunk időpontot, ja és jöjjön akinek kedve van!!részletek után nálam lehet érdeklődni)
Vendég

Sziszka! Nekem nem jön be a fürcsizős linked nem tudom mi lehet a baj! Pedig kíváncsi lennék a kis úszóbajnokra!

Zsófi! Tényleg nem érdemes megsértődni,, szerintem tök képtelenség mindenre válaszolni. Én van, hogy végigolvasom a lemaradásomat, fejben jegyzetelek, hogy majd erre meg arra is írok, aztán a felét elfelejtem, közben felébred a csöppség, aztán mire legközelebb gép elé keveredek, már nem érzem aktuálisnak.
Ráadásul olyan béna vagyok, mert rendszeresen elfelejtek frissíteni, és egy csomó hsz-t csak utólag olvasok, amikor az újabbakból rájövök, hogy vmiről lemaradhattam. Ezért van, hogy néha olyan dolgokra reagálok, ami jóval előbb volt. Szóval nem vgyok a toppon...

Kettesben maradtunk RÉkucival, apja még megfürdette, aztán elhúzott Bp-re. De holnap már jön vissza. nálunk a füdrés utáni öltözésnél általában ordítás van. Néha hiába minden igyekezet, csak sír és sír. Ma nagy összhangban Süsü-t nyomattunk apjával neki öltözés közben, és nem ordított. :lol: Csabi Tankcsapdát énekelt neki először, de az nem tetszett a leányzónak- Annyit baromkodunk neki néha, hogy ne sírjon, hogy már röhejesnek érzem magam. De végül is élvezem, hogy újra elő kell venni a gyermeki énemet :lol:

Veronika! Gratu Miksa babához! Muti képet róla!!!!

Mákszem-Judittal vajon mi lehet? Jó lenne hallani róla is!

panna1

Jó tranzitozást az illetékeseknek holnapra!

Ja, még a pneumo-s oltáshoz: múltkor RÉka 2 nappal az oltás után volt nagyon ordítós. Hasmenése volt asszem és nagyon küzdött. Akkor két oltást egyszerre kapott, most kértük, hogy ne egyszerrre kapja. Hát kíváncsi leszek, jobb lesz-e neki. Bár ahogy írjátok, hogy nálatok is szenved a babó, nem sok jót remélek :( De még a pneumo odébb van, jövő héten csak a kötelező olti lesz.

Megyek berakom magam a zuhi alá, hajmosás, egyebek, aztán szunya. Remélem RÉkának is sima éjjele lesz, akkor jól kialszom magam én is. HOlnap ajándékvásárlós nap lesz, hétvégén sok cslaádi névnap-szülinapünneplés Szegeden. Úgyhogy biztos el leszek havazva. Na bedugulok, és tényleg megyek.

Jó éjt!!!

panna1

Még csak ezt :oops: :

Barbi! Miért kell Döncinek szemészetre mennie??

panna1

Rizsi! Hasznos az infó a hasizmozásról! Rákérdezek azért a dokinéninknél, hogy ő mit mond. RÉka is nagyon hasizmozik. Biztos a szép kockásra gyúr. :lol: De akkor kicsit visszafogjuk magunkat...
Na tényleg megyek....

panna1

Jó reggelt!

ZSófi kivel jelentkezem be korán reggel? :wink:

megértelek az érzéseid miatt..én is éreztem már így. de tudod alapköve vagy a topiknak.. és annyian vagyunk hogy képtelenség mindenre reagálni..és nem vagy kevésbé fontos.. de ez a borús idő biztos rátett egy lapáttal Neked is.. pár napja én is érzem hogy hamarabb sértődök meg hülyeségeken... nem hiába a Tél az elmúlás... de örülni kell lánykák! jön a Karácsony!(de most jó sokan reagáltak rád :lol: )

jó Tranzitozást!

akkor még egyszer: csajok valamikor Westend?

most rohanok mert felkelt fiam...
Vendég

Sziasztok!
Ha minden igaz sikerült pár képet feltöltenem Miksa babáról a picasawebre.
http//picasaweb.google.com/miksagergely
Amint az időm engedi bövítem.
Veronika
l.veronika

Jó reggelt mindenkinek!
Sajnálattal látom, hogy Zsófi sehol, remélem azért nem gondolta halálosan komolyan ezt a megsértődést :(

Barbi? Imádom a monológjaidat :wink: Döncike is belépett a csipások táborába? Őszintén remélem, hogy neki sem kell kimosni a szemecskéjét! Andival pedig teljesen egyetértek abban, amit rólad írt, arra kérlek, hogy állj meg egy pillanatra, és húzd ki magad: - Igen! Tényleg hatalmas energiával élem az életem, igyekszem mindenből a legjobbat kihozni, és jól esik, hogy ezt mások is így látják :) Aztán ha ezt elmondtad magadba, akkor pöröghetsz tovább, és ha szeretnéd, akkor többet nem hozzuk szóba, de attól még így gondoljuk, és ne essen rosszul, inkább legyél büszke rá :D Remélem Imi jobban lett mára!

Andi: én kicsit úgy érzem, hogy egy nagy család vagyunk itt, és teljesen természetes hogy megosztom veletek a képeket, örülök, hogy tetszett :) Mi nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom a babauszit.

Nem tudom miért nem jön be a link, de próbáljátok meg innen:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/

Panna: te nem tudsz aludni? :wink: Képzeld, a fürdés utáni öltözés nálunk is pont így zajlik, én először a szandálra fogtam, de most már nincs szandál, mégis van sírás....
Nekünk az éjszakánk is brutál volt, mi mindig 7 körül alszunk el, és fél 3 felé ébredünk, ehhez képest most ébren volt már 11-kor, és utána hajnali 5-ig még 3 X, akkor oda vettem közénk, és 7-ig próbáltam vissza altatni, eredmény semmi. A férjem kihozta, egy teljes órát nézte a Bebe tv-t (ilyet sem csinált még) aztán szopi és azóta bezzeg alszik :)

Az oltásról akartam még írni, hogy nekem nagyon fura volt először, hogy a gyerekorvosunk azt mondta, senkinek nem ad egyszerre két oltást...és most mennyire örülök, hogy mi sem kaptuk meg!

Jó Tranzitolást és jógázást csajok!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2008.11.20 09:14-kor.

<
sziszka78
Tolna

l.veronika

Veronika, nem tudom megnézni, valami nem jó a linkkel :(
HI, sikerült a http után kell egy : -az hiányzik!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vera:
Megnéztem Miksa babát, nagyon tetszett :) Jó sokat fejlődött ő is, a friss képekhez szerintem tegyél majd még ha lesz időd, szeretjük nézegetni őket :) A nagy fiad van a képeken? Erre már nem is emlékeztem, hogy nektek a második baba jön... mindenesetre nagy szívtipró lesz pár év múlva ebben biztos vagyok!

Barbi, eddig tudtam várni a Vasaló Masára, de mivel nem küldted, vagy nem ért ide, most neki állok magam :)

Szép napot mindenkinek, később még leszek.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, mindenkinek mondom még, hogy már lassan háromnegyed éve itt vagyok a fórumon, és szégyen nem szégyen, a férjem világosított fel róla, hogy ha elírtam valamit az üzenetben akkor a jobb felső sarokban a szerkeszt gomb alatt ki tudom javítani :oops: :oops: :oops: Nem kell új, javított üzenetet küldenem :)

Csak azért osztom meg veletek, hátha másnak sem tűnt fel :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Most csak gyorsban: nekem sem jön be se Málnus se miksa baba linkje.

Lucám, még mindig nem érkezett Tőled semmi. Elárulod mit küldesz???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka!
Folyamatosan töltöm fel a képeket,de nagyon lassan megy.Igen Bence a nagyobbik fiam,ő szombaton lesz 9 éves.
Veronika
l.veronika

Csajok nagyon jók a fényképek, tündériek a babák egytől egyig :D
Sziszka! Ha végeztél a vasalással nálatok, akkor jöhetsz hozzánk, hogy formában maradj :P :lol:
Barbi! A férjem is "egyszemű", az egyik szemére jól lát, a másik meg tompalátó, neki le volt kiskorában ragasztva sokáig, műtötték is 3 éves korában mert kancsal volt nagyon (bár az nem lézeres volt), és nem is lett jó az a szeme. Remélem nekem nem lesz a műtét miatt gond a szememmel később sem. :shock:
Végzett a mosógép... készül az újabb adag vasalnivaló... Sziszka!!!! :lol: :lol:

dadomi

sziasztok!
Pár napig megint tudok netezni, de visszaolvasni képtelenség, azért rajta vagyok a dolgon.
Üdv az újaknak!

Ritus,
Tényleg szenyák voltak a heimpálban, az a baj, hogy abban a pillanatban kevesek tudnak visszaszólni. A lényeg, hogy nem volt semmi baj. És a dokinőhöz meg annyit, hogy én a szemcseppekben lévő atropinra vagyok érzékeny, kiskoromban jöttek rá, kivörösödött a homlokom és hőemelkedésem lett.Üdv az újaknak!

Szuszu,
Jó hogy kaptatok haladékot!
Hol fociztál? Gimiben én is rúgtam a bőrt :D

Zsófi,
Szomorúan olvastalak. Gyere vissza, ne durcizz, semmi okod rá!!!!

Mi megvagyunk, nálunk már lehullott az első hó, gyönyőrű volt, de nem maradt meg. Mondjuk ahol nem süt a nap, ott megvan még.

Csanád is átfordult már, de még csak egyszer, szeret hason lenni. DM-ben vettem neki nyuszikás csörgős kiszoknit, állandóan a lábit emelgeti azóta. Csak ajánlani tudom, egy ezres volt csak.

Most megyek, és azért próbálok vissza-vissza olvasgatni is!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok! :)

Sziszka, nagyon aranyosak az uszis képek. :) Főleg a nyakonöntős. :D (Én már tegnap este meglestem a picasa-tokat, azt hiszem 3 volt akkor fent.)
(Amúgy én sem tudtam, hogy lehet szerkeszteni, nem vagy egyedül ezzel. :D )

Zsófi nagyon megharagudott. :( Reméljük hamar megnyugszik.

k.a.t.i.c.a

Sziszka, tegnap láttam, hogy videók is vannak fent Nálatok, eddig nem is tudtam, hogy azt is lehet feltenni. Az hogyan sikerült Nektek??

k.a.t.i.c.a

Veronika, nagyon szép kisfiatok van. :D Most néztem meg a képeit.

k.a.t.i.c.a

Tegnap kisfiam kivégezte Tapsi Hapsit... :D

Becserkészés...
Kép

Kóstolás...
Kép

Fintor...
Kép

Tapsi menekülése... :)
Kép

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság