Sziasztok, na végre itt vagyok...
Kaqk, Maggie - kösz az Aquaticumos javaslatot, szerintem ki fogjuk próbálni. Meg én sem azért vettem új fürdőruhát a szülinapomra, hogy ne feszítsek benne
Kaqk - örülök, hogy jól utaztatok, és tudom, hogy ilyenkor mindenen annyira fel tudja húzni magát az ember. Hogy majd a gyerek nem bírja, stb. Én is ilyen vagyok, Gábor mindig nyugtat, és neki szokott igaza lenni
Én most dolgozgattam éppen, meg kellett várnom vele azt, hogy Rugó elalszik. Ugye nem ülhetek a gép előtt
Egész nap borzalmas hangulata volt, nyűgött, sírt, elesett

Végül, mikor már negyed háromkor nem bírtam tovább, kapott egy jutalom-szoptatást, és abba elaludt. Vajon mi lehet vele? Lehet, frontja van?
Vajon mikor hozzák a webáruházból a megrendelt cuccokat? Teljesen le vagyok gatyásodva harisnya-fronton. Rendeltem mintásat, egyszínűket, térdzoknikat stb.
Heni -
Móni - nekünk az alvások időtartamával nincs gond, de az altatás macerás. Ja, és este kb. 10 órakor szokott elaludni. De nekem is így a jobb, azt hiszem.
Bár vasárnap délután angolra mentem, és itt hagytam Gáborral az akkor már teljesen szétcsúszott Rugót. Elaludt nála, igaz, zenehallgatás és ringatás közben. Igaz, nálam is így szokott.
Szép napot, V.