Na, ezt már szeretem!
Napok óta zugolvasó lettem itt a nagy pörgés miatt

De amióta Szly bedobta a 800. oldalos tábla-parát, azóta lelassítottatok
Szly
Drága, a kedvemért néha dobd be ezt, lécci!!! Akkor talán olykor írni is tudok majd...
Mire kell most válaszolni?
Ismerkedés: Apausom nálunk dolgozott, amikor 10 éves voltam. Akkori nyíladozó értelmemmel már úgy néztem rá, mint egy királyfira, aki amúgy kőműves. De a magas, szőke, kékszemű az stimmelt

Aztán eltelt 5 év, és akkor már "túlvoltam" egy csomó plátói szerelmen. Ő akkor volt 26 éves. A bátyámmal - aki a haverja volt - jött hozzánk valamiért. Belépett az ajtón, rám nézett a gyönyörű szemeivel, és kész voltam

A szívem majd kiugrott a helyéről. Halálosan beleszerettem, és rettegtem attól, hogy ez megint csak egy plátói lesz. A kis fruska,meg az érett férfi... Teltek a hónapok, égtem a plátói szerelemben, aztán újra eljött a bátyámmal valamiért. Akkor már 16 voltam. A bratyó közreműködésével kieszközöltem egy mozit, ahová a bátyám is jött egy lánnyal. Így mentünk 4-en. Ott jött rá - ezt később mesélte -, hogy érettebb vagyok a koromnál, és akkor már én is megtetszettem neki. Előtte félt a nagy korkülönbség miatt. Pár nap múlva újra eljött bratyóval, és személyesen engem kérdezett , hogy mit szólnék egy mozihoz, ahová csak ketten mennénk el? Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

És azóta vagyunk halálosan szerelmesek egymásba...
(Amúgy 2 hónapot várt az első együttléttel miattam. Ez egy 26 éves férfitól szerintem nagy dolog.) Ja, és még most is IMÁDOM!!!
Volt még ilyen kultúrkérdés, Vikikém?
Fotót majd megpróbálok feltenni, de akkor még (10 éve...) csak sima képeket készítettek, nem digitálisat
Gyerkőcök: Csabikám édes pofa. Újabban szopi közben eszébe jut, hogy szeret engem, elengedi a cicit, és felmosolyog rám, majd folytatja. Anya meg:
Sok neki már a napközbeni alvás 3X, de a 2 meg kevés... Próbálunk átállni...
Lilukám tündér. Tanítónéni megdícsérte, kapott csomó nyomdát, plussz a gyerkők is szavaztak rá, miszerint kapjon magatartásra piros pontot. ez jót tett a kis lelkének. Tegnap állva fűztem neki fel egy kis harangdíszt, erre ő: Anya, ülj le, és a fenekem alá tolt egy széket

Az én lányom!!! Ilyet eddig nem nagyon csinált... Ismét ilyen lettem:
A BHRG-s tornasort is csináljuk. Kőkemény, de muszáj csinálnom vele együtt. De a végén kap jutalmat
Na, dobok pü-ben képet Szlynak. Még jövök!
Véda