A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

képekkel jöttem, látom nincs nagy pörgés ma...

Kép apával
Kép nekem is van új haverom... :wink:
Kép kukuccs! 8)
Vendég

Hat koszi a dicsereteket.
Neha vannak nehez idoszakok,de a szepek elfeledtetik azokat.
Most egeszen jol mukodik minden. Es annyira edesen viszonyulnak egymashoz.Olyan jo nezni ahogy felfedezik h van masik is beloluk.
El se tudom kepzelni mi lenne ha csak egy lett volna. Igy van jol,imadom oket,akkor is neha kicsit hisztisek.

Szly!
mi lenne ha csinalnal egy tablit abbol ami van es most hogy tudjuk,h lehet szerkeszteni hsz-t ha megvan mindenkie feldobnank azt a helyere. Vagy olyan kep szinten nem lehet,csak irast???
Vendég

Jó reggelt!
Még csak a 794-ik oldal, talán írhatok...
Elegem van!
Ma ismét meg kell látogatnom a dokimat,amint apa hazaér, már megyek is...
Jelentkezett az antibigyó szedése mellé várható kellemetlen másik nyavaja...
Én már komolyan mondom, megőrülök ettől! Hiába megyek bárhova, nem törődnek, mitől mi van, csak felírnak egy-két pirulát, kimondják, hogy kismedencei gyulladás, és szevasz!
Utánaolvasgattam a neten, és mindenhol azt írják, hogy monogám kapcsolatban, vagy óvszer használatával elkerülhető! De nem figyeltek, hogy majd' 20 éve ugyanazzal a pasival élek??? Akkor mitől? Vagy valahogy mégis sikerült banyalni valamit, és most ping-pongozunk? Mert komolyan, másra már nem is tudok gondolni...
De miért csak nekem jut ilyen eszembe? A dokinak miért nem ? miután kb 60-szor kezelt ilyennel csak az elmúlt 2 évben, pedig ez idő alatt várandós is voltam?!
A kórházban fekvéstől a petevezető injekciózásán át, már szinte mindent kipróbálta, én meg beszedtem, küszködve a mellékhatásokkal! Volt, hogy nem mertem autóba ülni, mert úgy éreztem, nem vagyok beszámítható. Ember jobban nem vigyáz magára, és lám, mégis!
De könyörgöm, hogy lehet?
Más embernek semmi baja, értem ez alatt azokat, akik a testükből élnek, én meg???????
Na, nem jajongok korán reggel, csak ilyenkor kelt ma Emma, megetettem, most alszik, de én már nem fekszem vissza, mert mindjárt a nagyobbat kell ébresztenem, suliba...
Bocsi, hogy ennyit siránkoztam, de úgy érzem, nem fér már el bennem...
Vendég

Jó reggelt!

Marcsi!

Buksisimi neked!!!!

Patti!

Sajnálom h anyós nem ért oda, majd elbeszélgetek vele: Kép

Már rendesen sapkában és kesztyűben nyomtam a tegnap délutáni sétánál. Lacusra is ráadtam a tundragatyóját.

Ma Kép kellene, de már előre is Kép
20150601134430

szia Viki!

Én is ráadtam már a bundagatyót Emmára, szerintem b@romi hideg van...
ugyan nem öltöztettem túlságosan alá, de már kell rájuk a melegebb ruci, hisz ők csak fekszenek.
Ma én is vasalok, ha összeszedtem magam... :(
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:46-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Éjszaka süvített a szél, és mintha farkasüvöltést is hallottam volna 8)
Itt a tél?
Vajon hol lehet a sapkám???? :roll:

Marcsika,
jajjaj, az nagyon kellemetlen! Na meg hát dokihoz kell menni... :?

Most elindítom a nagyot oviba, aztán remélem, lesz időm olvasni is benneteket 8)

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Ma itt is mindenki téli kabátban megy oviba-mi meg be-oltári hideg van és északi szél fúj-a babakocsi meg a Mamánál van-ugyhogy el kell érte mennünk :? Remélem a városban nem fúj ennyire a szél-a fene bele,de kell a babakocsi,mert én megyek értük az oviba délután.

Marcsi:jobbulást,sajnálom :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sztetek mivel lehet kakit kicsalni? 1 hete nem volt, bár a legényt nem zavarja, csak a hülye anyját.

Kamillát iszogatja, bár nem veszik meg érte, hőmérőzöm is. Jókat pukizik, de több nem jön ki.

Bakker! Amióta tápit is kap ez megy. Eddig 3-4 nap volt a csúcs, de most már 1 hete nem volt.
20150601134430

Viki!

Lázmérő szerintem. Nagyon óvatosan, ám kitartóbban... Egyszer már nekünk is kellett, amikor elkezdtünk tápit enni, az elején.
amikor már jön a puki, az jó, de olyankor ne hagyd abba.
Nagyon finoman csináld, de lehet, hogy csak sokára jön a produktum!
viszont az egy hét az nagyon sok! :shock:
Vendég

Marcsi!
Ne is mond h sok......

Csak már 3 napja hőmérőzöm, naponta többször is, de semmi. Kép
20150601134430

Amikor először csináltam Emmának, már én is majdnem abbahagytam, mondván, nem is kell ennek a gyereknek kakilni, hisz a puki jött rendesen...
de aztán mégsem, és meg is lett az eredmény...

Nem tudom, Katák vajon hogyan vélekednek az egy hétről?
Vendég

hat igen itt van a tel, de ha belegondolunk azert mar igazan itt volt az ideje( bar eleg rossz lesz ilyen hidegben setalni, a sok ruhat ranyomni a gyerekre, igy meg nehezebb a babakocsi, ha valahova bemegy az ember lehamozni par reteget....jonnek majd a betegsegek..., szoval osszesegeben igen nem orulok neki).

Annam tegnap ketszer atfordult hatrol hasra, de meg nagyon nagy melo neki, es nem tudja kihuzni a kezet, de igen ugyesen kuzd:) persze ennek koszonhetoen csomoszor bukott:( Na meg tegnap hasmenese is volt. Vagyis minden eves kozben igen higat kakilt(meg ugye meg utana a szabadon is :lol: )este hoemelkedese is volt.
Remelem nem bujkal benne semmi csak a foga jon vagy epp a barack hajtotta meg.
Ma eddig nem volt hig a szeklete, hoemelkedese sincs, ugyhogy remelmem semmi!

De MANCSI: inkabb csusztassuk egy hettel! Nem baj?
Annyi minden elinteznivalom van, es nem tudom mikor tudok kijutni Annaval, meg csak ne vigyem gyerekek koze mig nem tudom tenyleg minden ok e.
Remelem pentekre se betegedunk le!

Orulok hogy Dorika szeme meggyogyult!

Marcsi: jobbulast! Szerintem ha mar a dokinak nem jut eszebe amit irtal adj otletet neki:)
Vendég

Annácskának jobbulást!

A hasmenőke és a hőemelkedés lehet a fogacska miatt is!

nálunk is nagyon megy a hátról hasra attrakció, ha kell, ha nem, csiánlja.
20150601134430

Emma nem forog semerre... nem is próbálkozik! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kimma, aztán már elmentünk otthonról. Remélem, szomszéd karácsonyig nem fog takarítani...
Voltunk Kolompos táncházban! Ottó-krumpli nagyon élvezte, Nati meg ott rázkódott velem kendőben, mert Apa koncertezett a kórussal, s csak a végére ért oda... Nem mondom, h nem izzadtam le :) a végén, amikor már fáradtak a gyerekek, és lett egy kis tér, a gyerekem már csak rohangálni akart, meg időnként hasra vágta magát a vonatozó tömeg előtt
Kép

Viki, köszi, már jól vagyunk! 5 nap után abbahagytam az antibigyót, mert megfájdult a gyomrom tőle. Mindenki egészséges és virgonc :)

Marcsi, jobbulást! Ha ennyire gyakran van, próbáld ki önszorgalomból a candida-étrendet (pl. itt is van: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12318 ). Antibigyó-kezelés közben-után szokták javasolni a Normaflore-t is. Ilyenkor sok a sav a szervezetben, jól jöht egy kis lúgosítás.

Brúnó anyukája, jó, hogy van már augusztusi babánk is! Talán lesz még, ha újabb zugolvasók is előkerülnek? :wink:

Lackó, Anna ügyesek a forgolódással! Natinak ma jutott eszébe, h az ágyában is hasra fordulhat, neki is beragad még a keze, sőt a lába is beszorul a rácsok közé, tehát percenkánt ugrálhatok hozzá :D Nagyon vicces cérnahangon siránkozik :D
Annának jobbulást!

Viki, kakilás: szélcső? Sokaktól hallottam, hogy segített a babákon. aztán minél több minden mást kóstolnak majd, annál könnyebb lesz, remélem!
Boldog tesztfordulót neked :D

Natikám annyit nyűglődött hason, kifárasztotta magát és elaludt :)
Kihasználom, megyek is házitündérkedni.

IKEA-s tali? Vmikor? Vkikkel?

Szép napot!!!

Kép
Kép
bondi

Anyjuk!
Gratula Annának a forduláshoz!
És jobbulást neki. Remélhetőleg tényleg csak a barack a "ludas".

Marcsi!
Jaj te szegény......úgy utálom a hanyag orvosokat!

Hát nekünk végre olyan pihentető éjszakánk volt, mint már régen. Igaz éjfélkor felsírt, de kapott cumit a szájába, kb 2 perc mulva olyan mélyen aludt, hogy még a cumit is kiköpte. Éééééés csak 4-kor!!! kelt! :) Akkor evett mindkét ciciből, és aludt reggel 8-ig. Akkor fél cicin bealudt, és pihent még egy rövidet!
Végre én is kipihentem magam.

d.dodó

fotó a babucikról:
Kép

Kép
Kép
bondi

Végre volt kaki! Csuhajjjjja! Elég sok, kicsit zöld, de a miénk!

Lehet napi 200 ml táptól szorulás?

Bondikám!
Nagyon szép gyerekeid vannak!

Jelentem szeretjük a körtét is! Tegnap alig győztem adni Dundikának. :D
20150601134430

Dodó, örülök, h kipihented magad!!!

Így alszik Nati:
Kép

Kép
Kép
bondi

Viki, köszi :D

Gratula a Laci-kakihoz!

Kép
Kép
bondi

hurrá Viki! :lol: :lol: :lol: (ugye, anyaként mennyire átértékelődnek a dolgok? már egy kis fosinak is hogyan lehet örülni???) :wink:
Magától sikerült, vagy segítettél?

szerintem lehet.

Bondi!
Köszönöm a tippet!
A grapefruitolajat az antibigyó kezdésétől eszem, de most elmentettem az oldalt is, megpróbálom.
bár ez a fertőzés konkrétan a gyógyitól van, rá is van írva, hogy itt-ott előfordulhat mellékhatásként! szuper!

Csodaszépek a gyerekeid! :lol: :lol:
Vendég

Kicsit rásegítettem, de már 3 napja ezt teszem. De azért Lacusé az érdem.
20150601134430

Sziasztok!

Bondi, Marcsi, nagyon szépek a gyerkőcök!!!

Marcsi, az én Emmusom sem fordul semerre:)
Gratula azoknak, akiknek sikerült. Látom Annának is megy, pedig ő majd egy hónappal fiatalabb, na mindegy, várok, türelmesen.
Legalább súlyban jók vagyunk. :lol:

Viki! Én egyszer glicerines kúpot (egy negyedet) adtam Emmának, mikro nem kakilt és az bevált!

Bondi!
Én bármikor benne vagyok az IKEA-s taliban!
Na nem is írok többet, mert még a végén miattam szúrjuk el a 800. oldalt.
Vendég

Orsi!
Ezt vény nélkül is lehet kapni? Glicerines kúp a neve?

Az én Dundim forog, de mint a gép. Nem lehet 1 fél percre sem félre nézni. Most is a teknősét büvöli hason.
20150601134430

Viki!

Igen, vény nélkül. A TEVA gyártja, a nevét nem tudom, én glicerines kúpként kérem a gyógyszertárban.
Én felnőttet adtam Emmának (nekem kllett sokáig a szülés után :oops: ), a gyerekorvos szerint lehet, mert nincs benne hatóanyag, csak a glicerin (de lehet, h van külön babáknak)
Anno nálam anyuék szappandarabkákkal értek el hasonló hatást. Állítólag. :oops:
Vendég

igen en is a szappanos modszert ismerem.

Ikeas tali nekunk is ok. MOndjuk a heten csak csut jo.
Vendég

en nem tudom, lehet en vagyok orult paranoias, de en napok ota azt lesem, valami furcsa Annan....
igazabol a tegnapi hasmenesen kivul nincs semmi, csak nekem olyan faradekonynak tunik, el elbobiskol jatek kozben is, es mikor ebred olyan dagadtak a szemi, mintha orakon at bogott volna.
Nem tudom lehet mindezt csak azert latom, mert bebeszelemmagamnak hogy valami nem stimmel.
de ha valami baja lenne annak lennenek tunetei? Vagy sirna?
vagy most lehet tenyleg van valami baja es azert latom masnak mint eddig?
jajj, en megbolondulok! ( honapig mast se csinaltam mint paraztam, ere megint kezdem:(
de most vigyem le az orvoshoz ? nem tudom :!: :?:
holnap jon a vedono megkerdem milyen szinten vagyok hulye hogy arra gondolok valami baja van( es nem ilyenre gondolok mint natha, vagy gyomorrontas :cry: :oops: )
bocsanat hogy hulyenek tuntetem fel magam, az is vagyok :lol: de tenyleg napok ota figyelem ot, es neha ugy lelassul, mintha nem is ezen a vilagon lenne, es semmire se reagal....ugyanakkor csomoszor ugyan olyen vidammosolygos, mozgekony.....
Vendég

Anyjuk!
Szerintem ne izgulj, de a védőnőt kérdezd meg. A frontok okozhatnak ilyen lelassultságot szerintem. Főleg most egy iszonyú nagy időváltozás kellős közepén vagyunk!

Csajok!
Van egy nagyon-nagyon szupi ajándékötletem (Apáknak), majd ha elmúlt ez a 800. oldal-para, leírom.
Addig eldugulok, megyek tanulok, míg lányzó horpaszt :D
Vendég

Tami!
Az anyukák csak ilyen aggódosak. Amióta Lacinak is volt láza, én mindig nézem h nem meleg-e a fejem. Nagy Laci meg lükének néz.

Szerdán du kap oltást, és már előre parázok, h ne lázasodjon be.

Nézd meg h nincs-e láza, hőemelkedése.
20150601134430

Orsi!
Köszi a kúp tippet! Be is szerzem. Kép

Pattikám!

Ideértek a bodyk! Nagyon cukik! Apa utal majd! Kép
20150601134430

Orsi!
Mit tanulsz?
20150601134430

De nagyon ráérek, ezt most találtam:

Gyermekdalok jogásznyelven

1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
20150601134430

Jó reggelt!

Viki, köszönjük a köszöntést! :D Te tényleg nem felejtesz el semmit!
Hurrrá kaki :D , mi csak tejezünk mégis nehezesn megy! :cry:

Marcsi, drukk a dokihoz! remélem végre segítenek rendesen!

Orsi, jó tanulást!

Bocsi, de mennem kell! Felébredt Bence és beteg! és engem akar!

Csodaszép babákat láttam ! :D

Anyjuk, az anyák már csak ilyenek! Remélem a védőnő mond valami okosat neked és nincs semmi baja Annának!
bencuri

Bondi!
Annyira aranyos az a kép!! Tündérek a gyerkőceid!

Marcsika!
A múltkor mondtam, hogy nekem 3X csináltak colonoscopia-t. Na végül nem az lett, amit várt a dokinő, hanem az antibogyótól! Attól fájt rettenetesen a hasam! Az antibogyótól lett fekélyes vastagbélgyulladásom! Állandóan azt mondták, hogy azért fáj a hasam, mert be van gyulladva, a kismedencém, vagy a petefészkem, még a vakbelemet is kivették! Ezért írtak állandóan antibiotikumot. Most már ott tartok, hogy szájon át semmit nem merek bevenni, mert félek, hogy megint begyullad!
Na a lényeg, hogy nálam is csak a gyulladásra gondoltak, és a végső dg. az endometriózis volt! No comment!
Vigyázz magadra!!!
Ja, és gyorsan szerkesztek az irományomon, helyhiány miatt :lol: :lol:
Nagyon nagyot nőtt Emma! Aranyosak apával!! Imádom ezt a kiscsajt!!

sz.andi

koszonom a nyugtatas! Viki: ma nincs hoemelkedese se!
Vendég

Bondi csodaszépek a gyerköceid! :D
bencuri

Viki!
Szonjának Boldog Hófordulót! Kép
Bencusnak mi a baja? Csak nem megfázott?
Hogy sikerült a buli? Képek?
20150601134430

Tami!
Akkor semmi gond!!!!!
20150601134430

ezt jól elszúrtam!!!ma tizenegyre mentünk volna a gézengúzba hogy eliotot megvizsgálják, erre mikor minden kész volt és indultunk volna, akkor csörög a telefon hogy hol vagyunk, már várnak... :shock: :shock: :shock: rosszul írtam fel az időpontot. :(
na mindegy, jövő hét hétfőn kell mennünk HÁROMNEGYED KETTŐRE majd valaki emlékeztessen... :)
amúgya 800 oldalas cucc szerintem úgy legyen, hogy akié az első hozzászólás, szly annak küldi el a táblit és az illeszti be. így görgetni sem kell majd :)

KépKép
muffin

viki ez nagyon tetszett!!! :)

KépKép
muffin

orsóanya, én nagyon kíváncsi vagyok az ötletedre!!! :)

bondi, édesek a gyerkőcök!

anyjuk, szerintem se izgulj feleslegesen de mindenképp bsszélj a védőnővel ha ez megnyugat.:)

kata, milyen volt székesfehérváron?

KépKép
muffin

viki!
Marha jók ezek az "énekek" :D.

d.dodó

Na, ezt már szeretem! 8)
Napok óta zugolvasó lettem itt a nagy pörgés miatt :roll: De amióta Szly bedobta a 800. oldalos tábla-parát, azóta lelassítottatok :lol:

Szly :P
Drága, a kedvemért néha dobd be ezt, lécci!!! Akkor talán olykor írni is tudok majd... :wink:

Mire kell most válaszolni?
Ismerkedés: Apausom nálunk dolgozott, amikor 10 éves voltam. Akkori nyíladozó értelmemmel már úgy néztem rá, mint egy királyfira, aki amúgy kőműves. De a magas, szőke, kékszemű az stimmelt :lol: Aztán eltelt 5 év, és akkor már "túlvoltam" egy csomó plátói szerelmen. Ő akkor volt 26 éves. A bátyámmal - aki a haverja volt - jött hozzánk valamiért. Belépett az ajtón, rám nézett a gyönyörű szemeivel, és kész voltam :oops: A szívem majd kiugrott a helyéről. Halálosan beleszerettem, és rettegtem attól, hogy ez megint csak egy plátói lesz. A kis fruska,meg az érett férfi... Teltek a hónapok, égtem a plátói szerelemben, aztán újra eljött a bátyámmal valamiért. Akkor már 16 voltam. A bratyó közreműködésével kieszközöltem egy mozit, ahová a bátyám is jött egy lánnyal. Így mentünk 4-en. Ott jött rá - ezt később mesélte -, hogy érettebb vagyok a koromnál, és akkor már én is megtetszettem neki. Előtte félt a nagy korkülönbség miatt. Pár nap múlva újra eljött bratyóval, és személyesen engem kérdezett , hogy mit szólnék egy mozihoz, ahová csak ketten mennénk el? Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 8) 8) 8) És azóta vagyunk halálosan szerelmesek egymásba... (Amúgy 2 hónapot várt az első együttléttel miattam. Ez egy 26 éves férfitól szerintem nagy dolog.) Ja, és még most is IMÁDOM!!!

Volt még ilyen kultúrkérdés, Vikikém?

Fotót majd megpróbálok feltenni, de akkor még (10 éve...) csak sima képeket készítettek, nem digitálisat :roll:

Gyerkőcök: Csabikám édes pofa. Újabban szopi közben eszébe jut, hogy szeret engem, elengedi a cicit, és felmosolyog rám, majd folytatja. Anya meg: :cry: :D
Sok neki már a napközbeni alvás 3X, de a 2 meg kevés... Próbálunk átállni...
Lilukám tündér. Tanítónéni megdícsérte, kapott csomó nyomdát, plussz a gyerkők is szavaztak rá, miszerint kapjon magatartásra piros pontot. ez jót tett a kis lelkének. Tegnap állva fűztem neki fel egy kis harangdíszt, erre ő: Anya, ülj le, és a fenekem alá tolt egy széket :shock: Az én lányom!!! Ilyet eddig nem nagyon csinált... Ismét ilyen lettem: :cry: :D
A BHRG-s tornasort is csináljuk. Kőkemény, de muszáj csinálnom vele együtt. De a végén kap jutalmat :wink:

Na, dobok pü-ben képet Szlynak. Még jövök!

Véda
Vendég

Viki, köszönjük!

Jól sikerült a szülinap, nagyon tetszettek az ajándékok a nagyfiúnak!
anyósék végül nem jöttek, lemondták igy csak, az én szüleim voltak és tesóm! Szonja elégé elfáradt!

Bence nagyon taknyos és lázas! Tegnap még hányt is!

Muffin, sajnálom hogy még egy hetet kell várnotok! még szerencsétek h legalább nem indultatok el!
bencuri

A rengeteg fotót és történetet megnéztem, elolvastam. Gyönyörűeket láttm! A történeteket is olyan jó volt olvasni. Azért itt keményen gyúrtak bizonyos pasik a szívük választottjáért :D
Enyimnek nem kellett sokat gyúrnia :lol: :oops:

Újaknak üdv!!! Gyertek gyakran!

Véda
Vendég

Kép
bencuri

Csak egy kép nehogy túl sok legyek! és Szilvi lemaradjon a :wink:
bencuri

Édes Pofa! Látom a Verdák nagyon bejönnek! ;)
20150601134430

Igen nagy Verda, Roary és Thomas rajongók vagyunk!
ha mérges vagyok azt szoktam mondani amit a mesékbe a szereplők pl. ezer szikra és parázs, :oops: 8)
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: