hali!
Dia, detto 100%ig. Mintha Levi produkcióját látnám. Mondjuk én nem mérem, de sztem 100nál nem eszik többet. Mondjuk mi igény szerint napi akár 12x is eszünk....szóval ne aggódj, a mennyiség több, mint elég így nálatok!
Mikró: sztem kicsit végletes. Van ismerősünk, nála se villany, se gáz, víz is kinn. van, aki így érzi jól magát. Én már a hajszárítóról és a vízről is olvastam, hogy daganatot okoz.....21.században sztem esély sincs kikerülni a veszélyt, kocsik, szmog, számítógép, tv, telefon......
Keresztelő: persze baromira elkéstem, Levi nem volt hajlnadó előtte szopizni, mert érezte hogy esemény van. Még kinn a kertben overálban is próbálkoztam, de nem. Viszont egy nyikkanása sem volt végig a misén, utána meg bealudt. Meg mise közben szórta a vigyorokat mindenfelé.
Mindenki dícsérte, hogy milyen álom-baba. Jókat vigyorogtam rajta! Laughing (persze ma pótolja a kiesett visítást Laughing )
Gitáros mise volt, taezei énekekkel, szóval olyan leírhatatlanul jó érzés volt. A mise végén meg odamentünk a zenekarhoz, körbeálltuk és elénekelték at Ároni áldást, amit már meg is könnyeztem.
A mise kezdetén meg, mivel csak nekünk volt, tehát csak család volt ott, az atya mondta, hogy akkor most mindenki rajzoljon egy kis keresztet Levi homlokára. Mivel ez hosszadalmas, ezért a kersztelőkön csak a szülők, nagyszülők, keresztszülők szoktak. Most meg jött mindenki és annyira megható volt.
Utána volt kis sütizés, szendózás, az is jól sikerült.
A dédik, nagyi olyan fincsiket sütöttek, hogy csak na.
Aztán még nagypapi kitalálta, hogy akkor ha már együtt vagyunk akkor étterem irány szülinapját ünnepelni. Ez már egy kicsit sok volt Levinek, főleg, hogy a csak üvegezett, huzatos külső helységbe ültettek minket, ahol a szomszéd asztalnál 6 láncdohányos ült.
Anyósom tök kedvesen szólt nekik, hogy két pici gyerek lévén lehetne-e kissé visszafogottabban..
Hát ne tudjátok meg mit kapott szegény. Elég lett volna egy egyszerű nem is, de amit ezek rázudítottak, hogy hova menjen a gyerekekkel.... Twisted Evil Shocked Teljesen ledöbbentem.
Ráadásul ez az az étterem, ahol az esküvőnk volt és képzeljétek, hajnali1kor kiküldtek a teraszra minket, bezárták az éttermet és minden felszolgáló hazament, mondván, hogy a teraszon maradhatunk, ha akarunk......
NA, szóval az este ezen része kissé furi volt, de a lényegen nem változtat, hogy a keresztelő nagyon szépen szervezettre sikerült és mindenki tök sokat készült.
(Persze fotómasinát otthon felejtettem, de holnapra ígértek majd képeket emailen.)
Barbi, én már hiányoltalak!!
Andi, neked kell időpontot mondanod, ha nálad tartjuk!Nekem általában minden jó. Jövő hét kedd, péntek pont nem, de a többi nap mehet a menet.