A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na végre vagytok. Szia mindenki! :D

Kép
flóra 11

Na, ez ügyes belépő volt! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Kép
szilzi

Szilzi.A nagyszülők csak az ünnepekkor teszik oda magukat és annyi.Soha nem vitték el Dömét vagy soha nem hívják el.

Na megyek befesteni a hajamat,vagyis valahogy ráveszem az L.-t hogy segítsen. :D

Kép
martik77

Márti, azt lehet zterhesség alatt? Hajatfesteni.

Kép
flóra 11

Eltűntem kicsit,mert kimetem reggelit készíteni magamnak.De most itt kajálok a társaságotokban. :wink:

Kép
flóra 11

Nem ajánlott,de én még nem láttam egy terhes kismamát se lenőtt hajjal.Ja és csak színezőt vettem nem tartós festéket. :?

Kép
martik77

Jó étvágyat! :D

Én is még kajcsizok előbb. :D

Megyek majd jövök.Pusz.

Kép
martik77

Szépülj csak Márti! :D

Hát ez tipikus elvált apuka szülője szindróma, tesóméknál is ez van az apai rokonokkal. Ünnepekkor megmutatjuk, hogy milyen fasza emberek vagyunk, amúgy egész évben kuss van! :evil:

Kép
szilzi

Nem főztem éjjel. A dominó után megtudtam, hogy anyós tegnap volt a fiánál és csinált rántott húst. Tehát abból pakolt el a gyerek. Én pedig csomagoltam be neki sajtokat, paprikát és volt itthon egy kiló egészben sült fasírt. Na azt mind becsomagoltam.

Kép
flóra 11

Igen, általában ez jellemző az elvált fél szüleire. De sztem abban az esetben, ha az apa is így viselkedik.Mert sok függ tőle.Nálunk anyósnak már nincs senkije, csak ez az egy fia maradt. A másik meghalt és a férje is. Tehát ő észbe kapott, ha elhanyagolja az unokákat,akkor magára marad.

Kép
flóra 11

Szilzi, most nem méred a hőd? Most pár napig mérhetnéd,legalább így pé környékén, hogy tudd,merre változik.

Kép
flóra 11

Látom neked is dolgod akadt. Akkor addig megyek én is. Majd később jövök.

Kép
flóra 11

Mérem Flóra! :D Én most úgy számítok a pé-re, mint múlt hónapban, tehát a 16. napon. Az szerda lenne, keddre tervezek :oops: :oops: Azt hiszem addig nekünk már koplalnunk kéne, lehet, hogy úgy több katona lenne. Szerinted?

Kép
szilzi

Helló lányok!
Senki nincs otthon ahová akartam menni, vagyis mindenkinek programja van, anyámhoz sem megyek mert apám papírmunkát csinál otthon és akkor meg sem szabad szólalni.........
Párom fél 7kor jött haza, felébredtem az ajtónyitásra, reggeliztünk és visszabújtam vele. Sikerült 9ig aludnom. Még pizsiben ücsörgök és néma csendben vagyok, hogy tudjon aludni. :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzska! Akkor most egy személyes csöndkirályt játszol? Tuti Te nyersz! :D

Kép
szilzi

Nekem minden hónapban mást produkál a testem. Múltkor pé útán nagyon fájtak a cicik, most semmi.

Kép
muzsuzska

Ja, de hülyére unom magam, gondoltam csinálok egy gyümölcstortát aztán rögtön elvetettem, hogy a habverőgép is hangos! :evil:

Kép
muzsuzska

Harkány az messzebb van, főleg ha igazi téli idő lesz!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra, tényleg mikor próbálod ki a kenyérsütőt? :D Fincsi kalácsokat is lehet benne sütni.

Kép
muzsuzska

Hát főzni biztos nem tudsz, mert zajt csapsz! :roll: Játék? :wink:

Kép
szilzi

Ebédünk van,. maradt tegnap estéről. A játékok már unalmasak.

Kép
muzsuzska

Ne foglalkozz Te azzal, hogy messzebb van!!! Én azt megoldom! :wink: Én nem jövök úgy haza, hogy ne találkozzunk! :wink: Lehete, hogy egyedül megyek mert A. mulat, de én találkozni fogok veled és punk-tum!

Kép
szilzi

Én most Mahjongozni próbálok, de szerintem nagyon béna vagyok! :oops: Most próbálom először!

Kép
szilzi

Helyes!!!!!!!!!! Mi meg nem megyünk sehová, Királyfi közölte neki nincs kedve! :D Max éjfélkor tűzijátékot bámulni, de én meg félek a petárdáktól! :oops:

Kép
muzsuzska

Szerintem tök jó , de azt is meguntam már.

Kép
muzsuzska

Kép
muzsuzska

Na ezt most nem értem pontosan! :roll: A második pányánál leragadtam a kezdők között! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ok-ok már tuvább mentem!

Kép
szilzi

Na a hajam bekenve,most még egész jónak néz ki.

Nálunk akkor is ilyenek voltak a nagyszülők mikor még együtt voltunk.Mindig azt mondták majd ha nagyobb lesz elviszik ide-oda,de persze nem.

Szia Zsuzsi. :D :D :D :D

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
muzsuzska

Menni fog csak gyakorolni kell! :wink:

Milyen színű lett a hajad?

Kép
muzsuzska

Valószínűleg barna. :lol: :lol:
A dobozra az volt írva világos barna hát ez már most nagyon sötét,de mondjuk nekem minden festék ilyen mert az alap hajszínem is sötét barna.Csak amikor 24 évesen az ex-el szétmentünk rengeteg ősz hajszálam lett és muszáj festeni.

Ezen rengeteg játék van!! :shock: :shock: :shock:
Mondtam az L.-nek mentse el nekem,hogy máskor tudjak játszani. :D

Kép
martik77

Nekünk van ilyen Zumma nevű játék én mindig azzal játszottam.

Kép
martik77

Néha nagyon jó játszani, kikapcsolom az agyam! :wink:

Kép
muzsuzska

Én meg úgy hozzá tudok szokni,hogy órákig ülök a gép előtt. :oops:

Kép
martik77

Mi lehet Benóval meg Tancsuval?

Kép
martik77

Nálam az a gáz, hogy elkezdek játszani, jön egy ügyfél és legszívesebben elküldeném :oops: :oops: :oops: :oops: De moderálom magam! Kedves és aranyos vagyok!

Képzeljétek, ugye múltkor írtam, hogy állandósították a kinevezésemet, de most nézem a bérpapíron, hogy 10 e-rl kevesebb a bruttom!!!! :evil: :evil: :evil: Szerintetek normálisak????? Szept. közepe óta nincs élő irodavezetői szerződésem, állítólag most postázták, de szerintük én ezt alá fogom írni???? Kb 5-8 e Ft-al több a pénzem nettoban így mint a kolléganőimnek! Hát akkor én ezt szívesen átengedem másnak, mert annyit nem ér az egész!

Kép
szilzi

Itt már egy munkaadó sem normális! :evil:

Kép
muzsuzska

Még a plusz 10 ezer is kevés irodavezetőnek.

Kép
muzsuzska

Csak az van,hogy tudnak minél jobban kihasználni :evil:
Nálunk is ha valaki részlegvezető kevesebbet kap mintha csak sima ápolói munkakörbe dolgozna.

Kép
martik77

Zsuzsi k. gyorsan elkell mennünk nekünk is gyes-re, mert cudar világ lesz itt szerintem most évekig :?

Kép
szilzi

Megyek mert dolog van du jövök.Este meg tuti mert L.éjszakás.Puszi.

Kép
martik77

Akkor este találkozunk Márti! :wink:

Kép
muzsuzska

Hát én simán közölni fogom, hogy akkor én szeretnék újra csak ügyintéző lenni! :evil: Csak azt nem tudom, ezt hogy képzelik! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi,tudom hogy az lenne a legjobb .

Kép
muzsuzska

Kitartás Márti, én sem "szeretek" az anyósomékhoz menni! Pussz

Kép
szilzi

Én már sehová sem szeretek menni! :D

Kép
muzsuzska

Akkor jó, hogy mindketten tudjuk! :lol: :lol: :lol: