Hát ez tipikus elvált apuka szülője szindróma, tesóméknál is ez van az apai rokonokkal. Ünnepekkor megmutatjuk, hogy milyen fasza emberek vagyunk, amúgy egész évben kuss van!
Nem főztem éjjel. A dominó után megtudtam, hogy anyós tegnap volt a fiánál és csinált rántott húst. Tehát abból pakolt el a gyerek. Én pedig csomagoltam be neki sajtokat, paprikát és volt itthon egy kiló egészben sült fasírt. Na azt mind becsomagoltam.
Igen, általában ez jellemző az elvált fél szüleire. De sztem abban az esetben, ha az apa is így viselkedik.Mert sok függ tőle.Nálunk anyósnak már nincs senkije, csak ez az egy fia maradt. A másik meghalt és a férje is. Tehát ő észbe kapott, ha elhanyagolja az unokákat,akkor magára marad.
Mérem Flóra! Én most úgy számítok a pé-re, mint múlt hónapban, tehát a 16. napon. Az szerda lenne, keddre tervezek Azt hiszem addig nekünk már koplalnunk kéne, lehet, hogy úgy több katona lenne. Szerinted?
Helló lányok!
Senki nincs otthon ahová akartam menni, vagyis mindenkinek programja van, anyámhoz sem megyek mert apám papírmunkát csinál otthon és akkor meg sem szabad szólalni.........
Párom fél 7kor jött haza, felébredtem az ajtónyitásra, reggeliztünk és visszabújtam vele. Sikerült 9ig aludnom. Még pizsiben ücsörgök és néma csendben vagyok, hogy tudjon aludni.
Ne foglalkozz Te azzal, hogy messzebb van!!! Én azt megoldom! Én nem jövök úgy haza, hogy ne találkozzunk! Lehete, hogy egyedül megyek mert A. mulat, de én találkozni fogok veled és punk-tum!
Valószínűleg barna. A dobozra az volt írva világos barna hát ez már most nagyon sötét,de mondjuk nekem minden festék ilyen mert az alap hajszínem is sötét barna.Csak amikor 24 évesen az ex-el szétmentünk rengeteg ősz hajszálam lett és muszáj festeni.
Ezen rengeteg játék van!! Mondtam az L.-nek mentse el nekem,hogy máskor tudjak játszani.
Nálam az a gáz, hogy elkezdek játszani, jön egy ügyfél és legszívesebben elküldeném De moderálom magam! Kedves és aranyos vagyok!
Képzeljétek, ugye múltkor írtam, hogy állandósították a kinevezésemet, de most nézem a bérpapíron, hogy 10 e-rl kevesebb a bruttom!!!! Szerintetek normálisak????? Szept. közepe óta nincs élő irodavezetői szerződésem, állítólag most postázták, de szerintük én ezt alá fogom írni???? Kb 5-8 e Ft-al több a pénzem nettoban így mint a kolléganőimnek! Hát akkor én ezt szívesen átengedem másnak, mert annyit nem ér az egész!