A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Hatalmas gratula legyekmaminak, ekkora nagy babócák! Jó egészséget kívánok a kis családnak, az anyukának mielőbbi felépülést, sok-sok tejcit!

Szalai Heni!
Egyszerűen gyönyörűséges.
:D :lol: :lol:

Lányok! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon sokat köszönhetek NEKTEK! Sikerült. 182,2 vagy valami ilyesmi lett a hcg-m. Kérem további drukkjaitokat, még úgy 36 hétig! Köszi.:D Most megyek mert írtó éhes vagyok.
estike66

ESTIKE: :lol: GYÖNYÖRŰ HCG, GRATULÁLOK!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!!!

Estike! Hipp-hipp hurrá!!!!! Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!!!!! Mennek a további drukkok és még egy laptetőt is elcsíptél!!!! :wink:

Krisz

Azóta az ikrek is beköltöztek már a pocidba!!! Mennek a babatapik!!!!!! :wink:
Vendég

Estike:

hatalmas gratula kismami, persze, hogy tovább szorítunk neked, most izgalmas hetek jönnek, élvezd ki minen percét

köszönöm a dicséretet
szalai heni

Estike, tiszta szívből gratulálok, nagyon drukkoltam neked!!!
Puszka mindenkinek!
Vendég

Egy kis nosztalgia

holnap lesz egy éve, hogy pozítivat teszteltem és másnap a vérvétel is megerősítette a babát (akkor még két babát)

estike:
akkor neked is nyári babád lesz
mikor is volt a punkció és a transzfer neked?
egyébként nem csoda, hogy éhes vagy
habár nekem az első két hónapban alig volt étvágyam, fogytam is pár kilót, de egyszrűen nem bírtam enni, semmi sem esett jól, viszont nem hánytam és nem volt hányingerem sem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,

Estike ugye, hogy csak jó az lh-ás tesztelés? :wink: :D .Gratulálok :D :D . Hm...... akár ikrek is lehetnek...Konc mit mondott?

Legyekmaminak is gratulálok,

Kép

csibe
csibe32

Szezso, igen, igazad van, rentgeteg tennivaló van, amióta itthon vagyok.
Ráadásul most megint elkapott egy hülye megfázás, ami teljesen ledöntött a lábamról, pedig mára meg a hétvégére is sok mindent terveztem…
Sajnos ki vagyunk szolgáltatva a kisiparosi világnak. Még mindig nem készült el a hálószoba bútorunk, amibe a leendő gyerekszobából tervezzük átköltöztetni a kacatokat. Borzasztóan aggódom, hogy ha előbb jön a kiscsaj, nem lesz hova fektetni…. De sajnos nem túl sok választásunk van, várnunk kell, és reménykedni, hogy nem lesz baj.
Eddig az volt az elképzelés, hogy nem veszünk semmit, amíg nincs kipakolva a gyerekszoba, hiszen nincs hova tenni a babacuccot, de stratégiát kellett váltanom, mert ha erre várnék, akkor előfordulhatna, hogy menni kell a kórházba, és nincs semmi. Így most a nappali sarkában van egy hatalmas kartondoboz, abba gyűjtögetünk minden fontosat … arra az esetre, ha rohanni kell. A többit meg elintézi a férjem, meg anyukám, ha baj van.

Heni, nagyon helyes a kicsilány, és tényleg óriási már. Az óriási kicsilány :lol:

Vkrisz, drukkolok nagyon az ikreitekhez.

Kisbuta, sikeres ciklusindítást!

Legyekmaminak nagyon sok boldogságot Florához és Danihoz!!

ESTIKE, nagggggyon örülök!!!!!!!!!!!!!!! Persze, hogy mennek továbbra is a drukkok++++++++++++++++++++

Mindenkire sokat gondolok.

Szép hétvégét!

Kép
petne

Estike, óriási gratula! Visszaadtad a hitemet!!! Indul a babaeső!! A továbbiakhoz is sok örömöt és szerencsét kívánok! :D

skrisz72

Estike!
HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Éreztem!!! Nagyon örül Nektek!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Estike!!! Tudtam!!!!! Végre! Továbbra is gondolok rád!!!
Kép Kép

Legyekmaminak is gratula!

Voltam UH-n, találkoztam Brizoval, meg mintha láttuk volna Vizkriszt, de nem biztos.
Doki egy nagy (21 mm) tüszőt látott, és 3 kis tüszőkezdeményt. Szerinte pé nem lehetett. (Mikroszkóp, cervix nyák mutatta pedig) Hétfő reggel UH, és ha megrepedt, akkor ráinszemez (én kértem). Ha nem, (ettől nagyon félek) akkor ciszta. :( Úgyhogy erős tüszőrepi drukkokat és sugarakat kérek szépen vasárnapra (nem előbb, nem később!)!!

Most mi van ezzel a digis hőmérővel? :roll: Mindenesetre kicserélem az elemet.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso: nekem barnázás (már) nincs, viszont úgy gondoltam, hogy a progihiányt az is mutathatja, hogy a hő nem emelkedik meg pé után. Na hátha Alle tud valami okosat mondani még erről. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Elvileg Krisz is ott volt, most már mint anyuka. :lol: Akkor küldöm a tüszőrepedő drukkokat!!!!!!!!! :lol: ++++++++++++++++++
Hajrá inszem hétfőn!!!

KépKép
zsófikukac

Petne: jobbulást!!! Minden rendben lesz meglátod, mire Julcsival hazaértek a kórházból!!! :P

Rana: úgy tudom a méhnyaknyák tüszőrepedés előtt tojásfehérjeszerű, ez akár 1-2 napot is jelenthet a pé-ig. Szerintem most lesz, a tüsző mérete alapján.
A hő is utalhat dolgokra, de messzemenő következtetést nem szabad levonni belőle. Nekem pl. spontán ciklusban is és inszemnél is, amikor Utrot szedtem ugyanolyan volt a hőm. :shock:
Elemet mindenképp cserélj, nem vesztettél eddig semmit, mert még csak most fog emelkedni a hőd.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Esti,
nagyon szép eredmény!! :D :D :D :D Gratulálok!

... ugyan kicsit késöbb jött a babaeső, de beindulni látszik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szezsó, Ditke, Tücsikém, Skrisz, Kukac, Bogyimami! Köszönöm szépen.
Csibe! Neked is köszönöm. Konc nem volt, Zeke sem Katika sem. Újváry közölte a hírt :evil: , Egy kedves szava nem volt, még jó, hogy Mariann ült ott vele és kedvességével, meg kacsintásaival tompította az öregúr kelletlenségét. Még annyit mondott, hogy nagy esélyt lát ikrekre. Én pedig csak apa könnyeit láttam, amitől nekem is bőgnöm kellett. Aztán utunkra bocsátott, azzal, hogy 24-én UHU. Én szóltam, hogy egyen olyan drága és írjon szurit és utrót, mert elfogy. Megtette. Mondtam, hogy nagyon görcsöl a hasam, főleg éjjel, mit tegyek. Szerinte semmit.
Petné! Jobbulást kívánok és neked is köszi.
Skrisz, Puszi és Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++, de nagyon!
Tobi is elindult az úton. Drukk!
Rana! Nagyon ügyes vagy! Én még vuduzni is foglak, hogy jókor jöjjön az a repi. Izgulok érted nagyon.
estike66

És még kicsit beszélgetek, ha nem untatlak benneteket. :oops: (Megint egyedül) Volt egy pár, akivel nagyon sokat beszélgettünk. A hetedik beültijük volt, de kilencedik stimu. Annyira aranyosak, kedvesek, türelmesek és szerények. Megint nem sikerült. Apával egész délután a hatása alatt voltunk. :( Elmesélték, hogy az elmult 10 évben mi-mindenen mentek keresztül, egészen hihetelen volt. Szégyeltem, hogy nekem sikerült.
Érdekes még, és most nyugodtan kövezzetek meg, hogy az örömöt hamarosan felváltotta a pánik. Nagyon-nagyon vágytunk, remélem ezt hiszitek, de azért elég félelmetes, hogy ikreink lehetnek. Persze, persze, vállaljuk, hogyne vállanánk, inkább kettő, mint egyse, csak valahogy olyan felelőtlenségnek tűnik. A korunk miatt. Van aki 43 évesen nagymama, nekünk pedig még nagyon sokáig odaadóan gondoskodnunk kell róla, róluk. Érdekesség képp megjegyzem, hogy mindketten ikrek vagyunk, tehát, ha természetes úton lett volna babánk, akkor sem lenne kizárt.
Persze tudom, hogy még sok nehézség vár ránk, hiszen a korom miatt nagy a vetélés kockázata, és nekem már fiatalon is volt belőle négy. Próbálok optimista és pozitív lenni és bízni a Mindenható segytségében.

Szép estét, jó éjszakát!
estike66

Estike! ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!!

Én is ilyet akarok, ennek jegyében indítottunk ma ciklust!!!
megkaptam ugyanis az első szurimat, decat és gonalt kapok, mint nyáron, csak most velünk is maradnak. Asszem azért nem volt ott dokid, mert az én dokim tartott nekik előadást, aztán lóhalálában vágtázott vissza, de így is túlórázik az egész asszisztenciával együtt...

Hajrá többiek!!!

Kép
kisbuta

Estike!
Biztosan minden rendben lesz! És ha ketten vannak, akkor ezek a babák nem véletlenül választottak Titeket! A kor pedig nem számít! Lehet, hogy Te sokkal tovább fogsz élni és gondját viselni a Drágáknak, mint egy hszon-harmincéves. Ezt sosem lehet előre tudni. :wink: :lol:

Ma én is szalma vagyok! Bedoptam egy pizzát, iszom egy pohár bort, majd regényt olvasok! :wink: Ja csak előtte megbököm magam. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kisbuta!
Hajrá stimu!!!! Nemsokára követlek!!! :lol:

Vizkrisz!
Hogy ment a beülti? :roll: :wink:

KépKép
zsófikukac

képzeld, Zsófi, én meg most már félig hivatalosan sem ihatok: végre orvos is kimondta és ráírta a papíromra, amit apa meg én már rég sejtettünk, hogy fennál a Gilbert-szindróma gyanúja. Lehet majd rám mondani, hogy aki nem bírja, ne igyon! :lol: :lol: :lol:

Most nagyon kéne hinnem a sikerben. Jajj.

Kép
kisbuta

Az meg mi? Már mint a Gilbert szindróma. :shock: :roll:

Tessék is hinni, itt van Lola és Esti jó példának!!! :wink:

KépKép
zsófikukac

A wikipedia szerint - meg tényleg: "A Gilbert-kór jóindulatú, krónikus, ún. nem-konjugált hiperbilirubinémia, azaz magas bilirubinszinttel járó állapot. A kórkép a máj örökletes működési zavara, amely során a bilirubin molekula lebontása zavart szenved." - ez egy enzim működése miatt van, genetikai eredetű.

A következőt találtam még róla:

"a normális életvitelt nem befolyásolja, de javasolt a stresszhelyzetek kerülése, az alkoholfogyasztás mellőzése, a naponta többszöri étkezés és a rendszeres, nem megterhelő sportolás.", továbbá a tüneteket súlyosíthatják az átvirrasztott éjszakák. :shock:
Szerintetek már most igényeljem a következő életem??? :D Az aláhúzottakkal ugyanis több-kevesebb baj lesz...
DE meddőséget nem okoz!!!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
És mennyire magas a bilirubinszinted? Mert a nyáron a műtétem előtt nekem ez az egy érték volt rossz, illetve a normál tartomány fölött. Azt tudom, hogy a májfunkcióval van összefüggésben.

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
- direkt konjugált bilirubin: 8,2 umol/L, ennek 5,1 alatt kéne lennie,
- összbilirubin: 32,7 umol/L, ennek meg 19 alatt kéne lennie.
de önmagában egyetlen magas eremény még nem jelent semmit, nekem évek óta minden vérvételemen magasak ezek az eredményeim, viccelődtek is velem a dokik, hogy rosszmájú vagyok.
:lol: . Ezért is nem lepődtem meg, mert apa már rég mondta, hogy szerinte Gilbertes vagyok, csak most orvos is kimondta, hogy szerinte is lehetséges.
Ja, és tényleg csak genetikailag lehet örökölni, Magyarországon az emberek 5%-ának van, É-Európában meg kb. 10%-nak.

Kép
kisbuta

Zsófi, mit olvasol amíg szalma vagy? (Én is épp szalma vagyok, és regényt olvasok...)

Kép
kisbuta

Persze, mert É-Európában folyton vedelnek! :wink: :lol: Hát nekem úgy emlékszem csak most volt magasabb. :roll:

A lényeg, hogy legalább ez nem okoz meddőséget! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Kisbuta!
Erdős Renée:Hajnali hegedűszó - könyvtárból vettem ki. :D Nem tudtam választani, siettem, így kiszámoltam. :lol: De tetszik. Te mit olvasol?

KépKép
zsófikukac

Én a Don Quijote-t, és halálra röhögöm magam rajta. Ennyi hülyeséget egyhelyen leírva...! :lol:

Kép
kisbuta

Estike: majd az ikrek edzésben tartanak, ne aggódj! :wink:

Kisbuta: én is Gilbert kóros vagyok! :wink: (Utoljára az összbilirubin 30, direkt bilirubin 7,7 volt -amúgy kb 2 éve magas ) Neked vannak tüneteid, a magas bilirubinon kívül? Nekem semmi...

Zsófi: jó olvasást! :-D

Ja, Legyekmaminak gratulálok! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
az égvilágon semmi tünetem. :D de ha majd kiskínainak néznek, ne csodálkozzunk ;) :lol:

Kép
kisbuta

Na, jó éjt lányok, nekem nem szabad átvirrasztanom az éjszakát... :D

Kép
kisbuta

Szép estét mindenkinek!

Estike, gratulálok nektek! Ez nagyon szép hcg és egyáltalán nem biztos, hogy ikerbabák. Bízz magatokban, az első óriási lépcsőfokot megmásztátok :D a többit meg majd, amikor itt az ideje. Most örüljetek ennek/ezeknek a kis csöpp(ek)nek, aki(k) titeket választott(ak) szüleiknek.

Legyekmaminak nagy gratula, igazán szép méretekkel születtek a babái.

Rana, progihiányt vérvétel mutatja, de igazán rendesen várandósan lehet nézni, mi a helyzet vele :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!!!!!!!

Estike :D
Hatlamas gratula!!!!Mennek a babatapik!!!Vigyázz magatokra!!!
Hanyadik nap volt ez a leszívás után??? :D

Rana
Én fél 1 kor mentem be, 3/4 3-kor jöttem ki és még vagy fél órát ültem kint. Szoknyában, csizmában voltam..olyan nőcisem öltöztem a nagy nap tiszteletére. :D

Kicsit kalandos volt az utunk de itthon vagyunk úgy 2 órája.
Négyünknek ültettek be ma és mindenkinek 2-őt, bár vkinek 8-at, 6-ot szívtak le.Reméljük ügyesen kapaszkodnak.
Nálam ezt a palástfű, a vörösbor, az otrivell amiből egy felet ma kelett szúrni, egy felet meg holnapután, az aspirin, a c vitaminos propolisz, a sok folyadék és a sok pihi támogatja majd. :)
A kaland hazafelé volt: útközben elrepült felettünk egy hatalmas madárraj-párom szerint dél felé , szerinte a gólyák mentek hazafelé :D és hát az egyik ráejtett a szélvédőnkre egy hatalmas "csomagot" :lol: , olyan 8-10 cm átmérőjűt.Na ezt mi "égi" jelnek fogtuk fel...hisz ismertek már. :lol: (Fotóm is van.)

Aztán meg mielőtt áttértünk volna az M3-asról az M30-asra, Viktor tesója hívott minket, hogy lerobbantak az autópályán Pest felé hazafelé menet...tőlünk épp 5 km-re.Hát odamentünk és végül visszakísértük őket Barcikára mert a kocsi végül beindult.

Miskolcon hatalmas dugó volt vmi baleset miatt..szóval mozgalmas volt a hazaút.

Itthon fekszem, el is bóbiskoltam kicsit, most meg Dominoday. :)

Köszi a drukkokat!!!Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Akkor mégsem téged láttunk Vizkrisz, bár láthattalak volna, mert én is pont 3/4 3-kor jöttem ki.... :roll: Na majd legközelebb jobban megszervezzük... Mostmár jó helyen van a két picike, és biztos jól is érzik magukat! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Estike: óriási gratula neked, ügyes csajszi vagy, mindannyian a példádat fogjuk követni +++++++++++++++++++++
szépen sorban mindenki
Kérdezném tőled, hogy a FEM-ből napi hány szemet vettél be, mert ha kezdődik a stimu én is kezdem szedni.

vizkriszisback: Rana miután elment 3-kor a kaáliból én láttalak, mikor jöttél ki Tándortól és a férjed meglepett egy teknős plüssel (milyen kis kedves gesztus tőle), akkor éreztem, hogy ez csakis te lehetsz :lol: :wink:
Jöttetek a folyosón tovább köszöntél is, hogy sziasztok, B. ajtaja mellett ültem a férjemmel (szürke-piros csíkos felső volt rajtam)
Jó kis kalandos utatok volt hazafelé, és a gólya sztori be fog jönni!!!!!!!

Megvolt a 20. napi ultrahang, a doki nem lát semmi szörnyűséget, hogy az ő vicces szavait idézzem, úgyhogy kezdjük a 2. lombikot, ha megjön a pirim kb. 1 hét múlva, írt fel decát.
Rákérdeztem a progi szurira, ha szeretném semmi akadálya felírja.
Véleménye tényleg segít a beágyazódásban, de azért nem ajánlja magától senkinek, mert macerás a beadása.
Szerencsére a kaáliban is volt készleten valamennyi és félrerakták nekem.
Csak egy kérdezésen múlt az egész, más intézetekben meg maguktól ajánlják a dokik.

Kérdezném aki progit szúr, az hogy szerzi be és hogy adja be magának, mert a beadás az majd egy másik történet lesz.

Rákérdeztem a meforalra is és ő is azt mondta mint ti, hogy nem kell szüneteltetni a punkciókor sem.
Vettem femibion 800-as vitamint, ma már el is kezdem.

Már úgy várom, hogy kezdessünk :roll: :roll: :P

Valaki kérdezte, hogy mi volt a kineziológusnál.
Ne hari érte, de erről egyenlőre nem szeretnék beszélni, hogy mi történik, mert akkor állítólag nem hat, ha "kibeszélem" a történéseket :wink:
Ígérem a sikeres lombik után elmesélem a részleteket.

Rana: örülök, hogy hétfőre sikerült az inszemet átrakatni :lol:
Progiszintet szerintem is vérvételből lehet megtudni, de ha valakinek nincs peteérése, akkor alacsony lesz a progiszintje is a ciklus 2. felében. Ezzel szerintem te is tisztában vagy.
Most inkább koncentrálj az inszemre, és ne tápláld magadba az alacsony progeszteron szintet.
Tüszőérésre visszatérve én jobban bíznék az orvosba amit mond, meg amit mutat az ultrahangon, hogy van egy szép tüszid, amellett, hogy ellene szól a teszt, meg a mikroszkóp.

Kép
brizo

legyekmami: mi még itt a fórumon nem találkoztunk, ismeretlenül is gratulálok :lol: :D

kisbuta: hajrá lombikkezdés Kép

Kép
brizo

Kisbuta, Zsófi, hogy nektek micsoda puccos szindrómáitok vannak! :D Az ész megáll! :shock: Kisbuta, a húzott szemű lányok nagyon szépek. Apácskád orvos, vagy csak simán májbalátó?
Alle! Köszönöm! :D
Krisz! Köszi. Et+12. nap. A csomag sztori nagyon tetszik, gratulálok az ikrekhez!
Brizó! Neked is köszi. A FEM-et öszesen 11 napig tudtam szedni. 3x1 volt a cél, a délit tövvször elfelejtettem.

Lányok!
Miután a FEM-ben 100 db van, és én alig használtam, szívesen küldök(több adara való is van, értelem szerűen) , ha valaki szeretne belőle.

Lola! Nagyon sokat gondolok rád. Hogy vagy?
estike66

Jó reggelt!

Vkrisz: biztos, hogy sikerül, ennyi kaland után :lol: a madársz@r mindig szerencsét hoz, különösen a gólyáé :lol:

Brizo: ez szuper, akkor Ti is belecsaptok a lecsóba :lol:

Rana: átküldtem 3,5 tizedet a hőmből, remélem legkésőbb kedd reggel megkapod :-D (inszem szempontjából pont jó lenne :wink:

Ma délelőttre takarítást tűztem ki magamnak, délután meg lazulást :-D

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike, Szezsonak van Gilbert kórja, nem Zsófinak :lol: ezek a kismamik!!!!! :lol:

Mi az a FEM? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Nem olvastam vissza,ráadásul most is rohanok,de mit láttam a LAPTETŐN? :D :D :D
Estikém,itt a nyulacskám,annyira boldog vagyok :D
Kép

A következő 36 hétre++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,mindenkinek mennek a drukkjaim,remélem jövőhéten már vissza tudok rázódni.Hiányoztok,puszi :wink:
Vendég

Szép jó reggelt! :D

Brizo, Rana
Legközelebb szóljatok ha jöttök...bár remélem én már csak 2x megyek :wink: :egyszer vérvételre, egyszer meg uh-ra. :wink:
Tényleg én voltam a teknőcös csajszi, a kompról hoztuk a kis drágánkat amikor Londonban jártunk. Ő ennek a lombiknak a kabalája. :D

Kép
Brizo
Akkor neked most ez long lesz?A decaból indultam ki. De jó, hogy tudtok kezdeni. :D
A progi szuri jobb mint a golyó??? Szerintem fenékbe megy, ugye?Mi adtunk már be egymásnak oda gynevacot.Ha a párod vagy vki hajlandó beadni, nem lesz gond.Ha még soha nem csináltatok ilyet, kérd meg a KAáliban a csajokat, hogy mutassák meg hova kell szúrni, rajzolhattok egy kis kört a feneked felé kicsit jobbra...és mindig abba lőttök.Jól megaszontam, mi? :lol:

Más:szted a K-ban szoktak pénzt adni a dokiknak?Mert én nem gondolom.De vki tegnap azt mondta, hogy azért nem ment B-hez mert pénzéhes. :shock: Én ilyenről még nem hallottam.Vagy csak naiv vagyok? :shock:

Apropó rajzolás:Én rajzoltam két kis smileyt a méhemre...páromat jól megleptem vele, amikor adta be a szurit és észrevette. :lol:

Rana
A progihiányt megoldja a duphaston golyó vagy a szuri...szóval ha alapból alacsony, erre valók a proginövelők.No para! :D

Estikeeee
Te hogy és mennyit pihentél, miket csináltál? stb :D
Nekem azt mondta a doki, hogy kövi kövi hét kedden vagy szerdán menjek vv-re.Keddet irattam be a csajoknál, de lehet, hogy szerda lesz.Szerda az ET+12. Szerdán volt a punkció is, arra két hétre jó a vv, nem?
vizkriszisback

Sziasztok!

Tényleg érdekes szindrómáitok vannak, még az életben nem hallottam, hogy ilyen létezik.

Szezsó, a takarításhoz kitartást, délutánra viszont jó pihit kivánok!

Vkrisz, babaragik mennek.

Rana, nem ciszta, hanem inszem lesz hétfőn :wink:

Hajnoca, tényleg beindulni látszik az őszi-téli babaeső.

Estike, szerintem ne stresszeljetek ezen, a baba(k) megérzi(k), és az nagyon nem jó. Klassz szülők lesztek, akik minden tőlük telhetőt megadnak a gyerekeiknek. Örülj felhőtlenül a lehetőségnek, megdolgoztatok érte.

Kisbuta, hajrá stimu!

Jó sokatoknak mindjárt kezdődik. De jó lesz :lol: :lol: !!!!

Kép
petne

Sziasztok,

Petné jobbulást kívánok.

Mindenkinek mennek a tüszőnővelő illetve babaragacs energiák++++++++

Lányok, mi az a FEM?

Kép

csibe
csibe32

Ezt nézzétek meg a youtube-on:The Laughing Quadruplets
Nagyon cukik :lol: :lol: :lol: :lol:
vizkriszisback

vizkriszisback: mi meg azt gondoltuk a férjemmel, hogy most kaptad a kabalát :wink:
Nekem most nem long lesz, ha esetleg hétvégén jönne meg a menszi, akkor kell már majd decát szúrni az 1. vérvételig.
Igen a párom hajlandó beadni a prig szurit még a farocskámba is a szurit, csak előtte mutassa meg valaki egyszer-kétszer a technikáját és hanyas tűvel és ? ml-es fecskendővel kell beadni.
A progi szuri mellett még ugyanúgy menni fog az utro is.
Pénz kérdés: nem vagy naív egyáltalán :roll:
Mi sem gondoljuk, hogy pénzt kellene adni, bármelyik db-i kaális dokinak is. Én is hallottam már, hogy elfogad pénzt B., de ezt csak pletyka szinten.
Két család (nagyon közeli ismerőseim) lpedig egyáltalán nem adott pénzt, csak ajándékot a babócák megszületése után.
Hogy érzed magad 2 babócával a pocakodban?

szezso: FEM
Tisztítja, tonizálja és erősíti a női szerveket, endometriózis, meddőség, terhességre való felkészülés, erősíti a méh szöveteit, menstruációs görcsök, késő vagy hiányzó menstruációs ciklus
kifejezetten ajánlott terhesség előkészítésére.

Rana Kép
Küldök neked egy kis táncoló kis macsekot, tessék egy picit jobb kedvű lenni.

Megyek németezek, ma dogát írunk, gondoljatok rám 1-től.

Többiek, akiknek volt vagy van progi szuri nálatok hogy müködik a beadás és milyen tűvel, fecskendővel, ill. hogy veszitek meg?

Kép
brizo

Ez is nagyon jó:SERIOUS BABY......lol.....sometimes

Unatkozom...látszik. :lol:
vizkriszisback

Jó reggelt!

Hogy Ti milyen korán keltek! Igaz én is elmentem pisilni 6-kor, amikor is megjötttt!!!!!!!!!!!! Végre!!! Na de aztán visszafeküdtem és mostanáig aludtam/

Szezso!
Jó takarítást! Én csak rendet rakok és mosok. Ja és fát kell becipelnem.

Brizo!
Hát akkor Ti is mindjárt indultok! :lol:

Vkrisz!
Jó a story, nagyon szorítok Nektek! Teknős édes!!!! :lol:

Rana!
Holnapra jó repedést!!! :lol:

Petné!
Milyen othhon lenni?

Kisbuta!
Ezek után már figyelni fogom. Bár ha a lakosság 5% érintett, akkor érdekes, hogy ha nekem is az lenne már 3-an lennénk. :roll: :lol: Én ki is olvastam tegnap a könyvet. Aranyos kis történet volt. Most büntetőeéjárásjog könyvet kéne elkezdenem, de kedv 0.

KépKép
zsófikukac

Köszi Nyulaszkám! Te is nagyon-nagyon hiányzol! :D :(

Petné! Vége a sokknak, semmi para, maradt az öröm. :D Kérdésem hozzád: elkezdtem magneB6-ot szedni, magamtól, mennyit szabad kismaminak?

Brizó: Én magamat szurizom progival, több tűt is kipróbáltam, végül az a legjobb, amit a BMC-ben adtak. Sárga színű, 0,90x40mm BL/LB van ráírva. Meg sem kottyan már. Egyetlen szépséghiba, hogy csak a jobb felembe kényelms badnom, ami mostanra már szita. :lol:

Krisz! Egy hétig itthon voltam, de nem feküdtem, csak ha "vágytam " rá, illetve délben az utróval valamennyit. De, nem hiszem, hogy ezen múlana. Sétáltam, táncoltam, pakolgattam :D

Most Ádámmal nekiláttunk takarítgatni, mert itt pormacskák tanyáznak.
estike66

Brizo, én minden nap a háziorvos asszisztensével adatom be magamnak a progit. Apa nem vállalta.

Vkrisz, Estike, Puszedli sok-sok babatapi!!!

Rana, hajrá inszem! Most meglesz, meglátod! :lol:

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: