Jó reggelt!
Estike: óriási gratula neked, ügyes csajszi vagy, mindannyian a példádat fogjuk követni +++++++++++++++++++++
szépen sorban mindenki
Kérdezném tőled, hogy a FEM-ből napi hány szemet vettél be, mert ha kezdődik a stimu én is kezdem szedni.
vizkriszisback: Rana miután elment 3-kor a kaáliból én láttalak, mikor jöttél ki Tándortól és a férjed meglepett egy teknős plüssel (milyen kis kedves gesztus tőle), akkor éreztem, hogy ez csakis te lehetsz
Jöttetek a folyosón tovább köszöntél is, hogy sziasztok, B. ajtaja mellett ültem a férjemmel (szürke-piros csíkos felső volt rajtam)
Jó kis kalandos utatok volt hazafelé, és a gólya sztori be fog jönni!!!!!!!
Megvolt a 20. napi ultrahang, a doki nem lát semmi szörnyűséget, hogy az ő vicces szavait idézzem, úgyhogy kezdjük a 2. lombikot, ha megjön a pirim kb. 1 hét múlva, írt fel decát.
Rákérdeztem a progi szurira, ha szeretném semmi akadálya felírja.
Véleménye tényleg segít a beágyazódásban, de azért nem ajánlja magától senkinek, mert macerás a beadása.
Szerencsére a kaáliban is volt készleten valamennyi és félrerakták nekem.
Csak egy kérdezésen múlt az egész, más intézetekben meg maguktól ajánlják a dokik.
Kérdezném aki progit szúr, az hogy szerzi be és hogy adja be magának, mert a beadás az majd egy másik történet lesz.
Rákérdeztem a meforalra is és ő is azt mondta mint ti, hogy nem kell szüneteltetni a punkciókor sem.
Vettem femibion 800-as vitamint, ma már el is kezdem.
Már úgy várom, hogy kezdessünk
Valaki kérdezte, hogy mi volt a kineziológusnál.
Ne hari érte, de erről egyenlőre nem szeretnék beszélni, hogy mi történik, mert akkor állítólag nem hat, ha "kibeszélem" a történéseket
Ígérem a sikeres lombik után elmesélem a részleteket.
Rana: örülök, hogy hétfőre sikerült az inszemet átrakatni
Progiszintet szerintem is vérvételből lehet megtudni, de ha valakinek nincs peteérése, akkor alacsony lesz a progiszintje is a ciklus 2. felében. Ezzel szerintem te is tisztában vagy.
Most inkább koncentrálj az inszemre, és ne tápláld magadba az alacsony progeszteron szintet.
Tüszőérésre visszatérve én jobban bíznék az orvosba amit mond, meg amit mutat az ultrahangon, hogy van egy szép tüszid, amellett, hogy ellene szól a teszt, meg a mikroszkóp.