Heni! Jaj, szegény Péterke. Ez valahol olyan, mint Irináéknál. Ha jól emlékszem, Ő is beteges volt pici korában, és Ádó is az (volt).
Tudom, hogy bizonyos esetekben kell az antibiotikum, mert az immunrendszer nem küzd meg mindennel, és akkor bedobják ezeket a széles spektrumú szereket, de ennyiszer adni...
Tényleg ki kellene ürülnie a szervezetéből, ki tudja, mi csapta így ki az arcát...
Minden esetre küldöm a kis Drágának a gyógyvudut!!!! ++++++++
Niki, Kaqk! Háááát... Hogy mik vannak....
Regi! Nem tudom, írtam-e már, de Apa egyáltalán nem sértődött meg a kilóira tett megjegyzéseken.

Sőt, mivel többen jeleztétek, vagy kérdeztétek, hogy nem hízott-e, meg mi van a fogyókúrájával, lehet, hogy megint elindult egy folyamat, és ráveszi magát, hogy tényleg lefogyjon. Sajna van mit - de én így is imádom.
És Apának volt egy megnyilvánulása a reakcióitokra: H.lye pics.k!

Aki engem valamennyire megismert, és el tudja képzelni általam Apa vigyorgó és zavarodott arcát e megjegyzése közben, az tudja, hogy ebben semmi bántó nincs, csak nevetni lehet rajta!
Minitali: Nagyon édesek vagytok egytől egyig!!!!!
Pocaklakó: Köszönöm a fejefordító vudukat, várom továbbra is, miközben szorgalmasan imádkozom Mekka felé.
Az a fura, hogy ott is érzek dübörgést, ahol a hátának kell lennie.
Dmaggie Nyíregyen mutatott egy pózt, és mondta, hogy Bercó olyanokat csinált. Kinyújtotta oldalra a két karját, és így el tudom képzelni, hogy a kezével püföl a jobb oldalamon, és a bal oldalamon is. De oda átérne, ahol a háta van?

Én már nem tudom...
Minden esetre december elején pakolok...
Ma vásárlás közben "összefutottunk" pár hírös emberrel. Kepes András épp forgatott valamit a boltban (de szépen megvárták, míg arréb gurulok Zsozsival

), Forró Tamás előttem ment le a parkolóba, végül Bálint Toncsi (vele jóban vagyunk, mindig trécselünk, ha találkozunk) putyulgatta és gyömöszölte meg Zsozsit.
Tegnap előtt meg Gálvölgyi művészúr válogatott kenyeret mellettem.
Annácska meg.... mint a tévében...
Pest-Buda: Én Budán lakom, és higgyétek el, a II. kerületben is bőven vannak bunkó, figyelmetlen, önző, tirpák emberek! Tisztelet a kivételnek, mert persze jó példával is találkozom. Elég sokkal szerencsére. Egy kisbaba nagyon sok jót tud kihozni az emberekből.
Ma vásároltunk Zsozsival. Az én Csöppöm mindig pápázik, ha végeztünk valahol. Most éppen tele volt a keze valami péksütivel, meg az iszijével, hát dobott egy cuppanós puszit a pénztáros néninek.