A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép
A Deichmannban 2990 Ft volt :D .

Kép
Anya DM-ezik :D .
dettyk

Sziasztok!

Csak egy pillanatra bekukkantok, hogy ne felejtsetek el.
Sajnos nincs időm visszaolvasni, meg megnézni a képeket, pedig annyira szeretném és nagyon hiányoztok!
5-én átköltöztünk az új lakásba, aznap rögtön le is betegedtem, 2 napig nem tudtam fel sem kelni az ágyból.
Már jól vagyok és szerencsére a fiúk sem kapták el. Most a pakolás-szépítgetés-rendezgetés felvonás van nálunk, emellett minden nap 2-3 menyasszony is felkeres, szóval nincs időm unatkozni!

Marcika nagyon jól érzi magát az új lakásban, és nagyon jó kisfiú.
Járunk zenés foglalkozásokra, babatornára, nagyokat csavargunk, szóval minden ok!

Majd jelentkezek ahogy tudok!

Puszi nektek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hello Lányok,

lehetne egy kicsit több napsütés :roll:
Jókedv gyanánt küldök pár krizantén képet. Apa művelte a tavalyi cserepes virágokból. :wink:
Kép Kép Kép

Vindolanda, hatalmas nagy gratula! Ügyi vagy!

Tesco és társai: nekem (és főleg a férjemnek) a Lidl-lel voltak hasonló fenntartásaim. Aztán egyszer nagy unszolásomra (már egy csomó JÓL KERESŐ ismerősünk áradozott róla) bekukkantottunk. Óvatosan vetettük bele magunkat: először csak csokis kekszeket és egyéb rágcsákat vettünk. Aztán kenyeret, stb. És rábukkantunk egy csomó jó dologra. Nem mondom, volt amivel befaragtunk, de mára sikerült kitapasztalni, h mit szabad és mit nem szabad ott venni. Pl meglepetésemre tök jó felvágottak vannak. (mondjuk ez csomagolt és nem is a legolcsóbb...)

Pest nem Pest: én pont ott állok, ahol a part szakad. :) Életem első 14 évét ugye Veszprémben töltöttem (amit imádtam, és sírtam, mikor 2 éve át kellet iratnom a személyimben a lakcímemet) a többit meg némi főiskolai kitérővel becses fővárosunkban. Iszonyat sok tapló van itt, az már biztos. És mivel végigpróbáltam 7 (!) kerületet váltig állítom, h az egyszerűbb emberek sokkal normálisabbak. Mikor bent laktam a VIII. kerületi gettóban v. a XV. kerületi panelrengetegben érdekes módon mindenki köszönt és normálisan állt a másikhoz. Aztán kipróbáltam az elit belvárost is: az egyik iszonyat sznob V. kerületi utcában voltam 1 évig albérletben, itt pl mindenki úgy fennhordta az orrát, h éppen csak le nem köptek... És most is egy jónak mondott környéken élünk... ...hát vannak "érdekes" emberek...

Anikoh, +++++++++++++++++++!

Dettyk, behalok, annyira édes a kiscsuka! És ennyi pénzért???? :shock:

silka
silka

vindolanda: gratulálok, ügyes voltál :)

Képzeljétek, négyes lett az utolsó vizsgám, már csak a szakdolgozat és az államvizsga van hátra! :lol:
Vendég

Heni!
Kb 150 nm és 30000.
De ehhez hozzátartozik, hogy kb 40 nm-ert cserépkályha fűt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Tyűha Lányok,
nem semmi, amit fűtésre fizettek! :shock: Mi szerencsére "párezerből" megoldjuk. Mondjuk a társasházaknál meg ott van a horror közös költség, ami meg nektek nincs... Havi közel 16 000...

silka
silka

Hello hallo,

Vindolanda: gratula, ügyi vagy!
Anikoh: hajrá.kitartás...nem semmi ..így gyerek mellett!
Móni: De jó ilyenről hallani..ilyenkor vissza jön a hitem az emberekben. :-)

Megvolt a "randi" Bercóval és Maggievel! Hát mondhatom nagyon szupi volt. Annyira kedvesek és édesek..de hát gondoltam is már amennyire így neten társalogva megismertük. Bercó egy tünemény azokkal a csodaszép szemeivel és kedves mosolyával. levesz a lábamról..végül Emmát is..búcsúzóul olyan "csókot" váltottal hogy :oops: :oops: :oops: .
Vicuskával is találkoztunk és kishercegnő Johannával. Hogy milyen szépek ezek a babák egytől egyig!!!!

Képekkel én majd csak "otthon"-ról jövök...de Maggie is készített pár képet

:arrow: Gyors hajmosás míg Emma alszik, aztán megyünk a keresztfiankhoz...

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: Gartula!!!!

Azta tényleg jó sok a fűtés...na kiváncsi leszek nekünk mennyi lesz. társasházban 8000-ft átalányt fizettünk ..a közös kltg meg 5000 ft volt. ( takarítás, hólapátolás, levélseprés...minden ilyne benne volt) de mi sokaltuk....ezek szerint örülnünk kellett volna. :oops:

Hát most kint a házbana fűtés??? nagyon kíváncsi leszek..ott is jó drága a gáz és ott is emelni fogják. na mindegy sokt nem tudunk tenni..ha nem akarunk megfagyni. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindolanda, de szuper, ügyes vagy

Irina, zöld flakonos hanno vagy valami ilyesmi a neve a penézölőnek, nekünk ugye mindig csak kicsi van, mert rögtön észrevesszük és hála istennek csak egy helyen, de rá kell fújni, borzasztó szaga van, és 10 perc múlva lemosni, a konyhában is volt egy sarokba, de azt nyáron kifestettük és lekezeltük alatta penészölővel, azóta semmi sincs.
Ugye mi is fűtünk rendesen, és újak a nyílázárók is, ezért ez a fal valahogy nem bírja.

Ja fűtésszámla mi egy kb. 140 m2 házat fűtünk, 21,5 -22 fok között mozog a hőfok és eddig ugye hideg annyira nem volt 5-8 ezer között mozgott a számlánk, tavaly a legnagyobb télben volt olyan 35 ezer.

Na megyek, nem bicikliztem egy jó pár napja, annyi minden volt, és még nem is nagyon ettem.

Kép
Kép
nektarin

Silka, mi is így jártunk a Lidl-lel, én szeretem a felvágottakat ott.
Robesz meg a rágcsákat:)

Tesco, hát én ruhákból szoktam ott körülnézni, vannak jók, főleg gyerek, és a pelust is szeretem, de aztán slussz.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Panndi,Vindo!
nagyon ügyesek vagytok Gratula :) a többi is simán menni fog Nektek :wink:

Heni!
Péterkének++++++++++++++
itt is trutyi idő van de de. elbicajoztam Bálinttal újságoshoz,gyógyszertárba,postára,zöldségesbe :) Kispasim élvezi a bicajozást, mint dettyk Pankája :) és utálja ha hazaérünk :) brümbrüm ez is :)
Nálunk grízes tészta a menü mára,gyerekeknek diétás kaja(krumpli,rizs répa,piritóskenyér...)
A gáz passz,mert Apukám nem mondja menniy,de fával fűtünk általában.Nagyi anyukájánál a 160 nm-es ház 30000,-körül van :evil:

tesco,Auchan:
én mindig abba jártam/ok ami közelebb van és vki elvisz :) de ált. célirányosan megyek kivágom az újságból ami kell(nem kiröhögni) :)
aztán mindig meglátok vmit :)pl. a Pennys pelenka nálunk bevált még anno Míránál és a popsitörlőjük is olcsó és jó volt.Most erről az utobbiról nem tudok nyilatkozni,mert DM-et szoktam venni :)

Anikoh!
megy a drukk,biztos sikerülni fog :)

érdekes mikor pesten laktunk a földszinten mindenki ismerte egymást :) Aztán anyósom meghalt költöztek új emberek akik még köszönni sem tudtak :( s mikor eladtuk a lakást,szomszédok annyira sajnálták,pedig már majd 4éve nem is laktunk ott :) de bunkók itt is vannak.Pestet imádtam gyerektelenül :) vissza már nem költöznék :) Pedig a Városliget 1 utcasaroknyira volt+minden más,de nem cserélném el ezt az érzést ami a kertes háznál van :) Pedig utáltam Gödöt mindig, Eger után egy utálnivaló porfészeknek tituláltam,se busz,se telefon,se távfűtés,se uszoda,kert amivel halvány gőzünk nem volt mit csináljunk... :) mikor hajnalban suliba menet első lábnyom az enyém volt,sírni volt kedvem :roll: azt h. van körtefánk ideköltözésünk után majd 6 évre fedeztem fel 8)
:arrow:

KépKép
viranka

Panndi! Gratulálok! Végre meglett az eredmény! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Igen, a kertesházhoz (vagy a vágyhoz, hogy olyanban lakhassunk) fel kell nőni! :) Már én is úúúúgy várom! De főleg Szelike miatt mentünk bele.

Gázszámláról még nem tudok nyilatkozni, de vegyes tüzelésű a ház (de még tök nem értek hozzá... :oops:).

Kép

Kép
regcsiken14

Gáz : 68 m2 a ház, cirko, gázzal fűtünk. Támogatás nélkül a legmagasabb számla eddig 30 000 volt, átalány talán 10 körül lenne - de nem azt fizetünk.

Viranka - Te hogy keveredtél Egerbe? Egy régi egyetemista csoporttársam is Gödre költözött ki úgy 6-7 éve, de nem hallottam azóta semmit róla.

Most levegőzetéskor ráadtam Rugóra az új overálját, Elég hűvös volt kinn :?

Kép
vindolanda

Ja, 23 fok van folyamatosan 8)

Kép
vindolanda

Vindo!
egri jányka voltam 10 éves koromig :lol: aztán Apukám jobbnak látta elköltözni (anya halála,túl sok okoskodó beszólás h. neveljen 3gyereket egyedül elege lett)

KépKép
viranka

Viranka, most már értem.

Kép
vindolanda

Tali!

http://www.zsebibolcsi.hu/elerhetosegunk.html

Itt lesz!!!
Le van foglalva csak el kell menni :lol: :lol:
11.22. 10-13

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Imóni: ez tényleg ritkaság.

Heni: 80 ra fizetek 24400-at (átalány)de még nincs szigetelés. Remélem út. Kevesebb lesz.

Panndi: gratula! Bár csak én is ott tartanék!

Drukkokat köszönöm!Én változó hól vásárolok. Egy időbe nem mentem Tescóba de mostanában egyre többet mert nincs akkora tömeg.

KépKép
anikoh

Szió, drága Lányok!

Vindo: hm, ez érdekes rendszer Nálatok ;-) (nálunk az volt, hogy szigorlat, aztán beadni a disszertációt tézisestül, annak lehetett házi védése -- nekem nem volt --, aztán jött élesben)

Móni: ez tényleg hihetetlenül jó dolog lehetett, kár, hogy felénk nem járnak...

Kaqk: nem fotóztatok a minitalin? ;-)

Pest: hát igen érdekes. Én félig vidéki lyány vagyok, mert Pest legszélén élünk, Soroksár gyakorlatilag falu, úgy is néz ki, csak egy ideje Bp része. Viszont itt a legjobb a közbiztonság egész Bp-en ;-) Nekem a buszon nyomulós mamókák furák meg a helyi kiskirályok időnként, de amúgy nagyon élhető hely. A belváros tényleg tele van sznobokkal, nem élnék ott semmi pénzért, meg a kosz, a rossz levegő. Amúgy bírom a városi pezsgést, csak hazajönni és élni kertes házban szeretek :-) Laktunk a 8 ker szélén is, de nem a hellyel volt a bajom, hanem a garzonsággal, szemétszaggal, napfény- és fahiánnyal.
Viszont hülye szomszéd ugye itt is van, de ez lényegében egy szomszédot jelent, ha ők nem lennének, itt haváj lenne az élet. (Leszámítva, hogy az önkormányzat nem rendezte a területet, az utcánk 30 éve egy aszfaltozatlan földutca, gáz, csatorna nincs bevezetve -- az utóbbi nem gond, az előbbi annál inkább. Egyszerűen senkit nem érdekel a rendezés, pedig az itt lakók már sok mindent megpróbáltak. EZ IS Budapest, 2008-ban... Majd ha egyszer lesz energiám-időm, utánajárok az egésznek.)

Kép
Kép
irina

Szió, drága Lányok!

Vindo: hm, ez érdekes rendszer Nálatok ;-) (nálunk az volt, hogy szigorlat, aztán beadni a disszertációt tézisestül, annak lehetett házi védése -- nekem nem volt --, aztán jött élesben)

Móni: ez tényleg hihetetlenül jó dolog lehetett, kár, hogy felénk nem járnak...

Kaqk: nem fotóztatok a minitalin? ;-)

Pest: hát igen érdekes. Én félig vidéki lyány vagyok, mert Pest legszélén élünk, Soroksár gyakorlatilag falu, úgy is néz ki, csak egy ideje Bp része. Viszont itt a legjobb a közbiztonság egész Bp-en ;-) Nekem a buszon nyomulós mamókák furák meg a helyi kiskirályok időnként, de amúgy nagyon élhető hely. A belváros tényleg tele van sznobokkal, nem élnék ott semmi pénzért, meg a kosz, a rossz levegő. Amúgy bírom a városi pezsgést, csak hazajönni és élni kertes házban szeretek :-) Laktunk a 8 ker szélén is, de nem a hellyel volt a bajom, hanem a garzonsággal, szemétszaggal, napfény- és fahiánnyal.
Viszont hülye szomszéd ugye itt is van, de ez lényegében egy szomszédot jelent, ha ők nem lennének, itt haváj lenne az élet. (Leszámítva, hogy az önkormányzat nem rendezte a területet, az utcánk 30 éve egy aszfaltozatlan földutca, gáz, csatorna nincs bevezetve -- az utóbbi nem gond, az előbbi annál inkább. Egyszerűen senkit nem érdekel a rendezés, pedig az itt lakók már sok mindent megpróbáltak. EZ IS Budapest, 2008-ban... Majd ha egyszer lesz energiám-időm, utánajárok az egésznek.)

Kép
Kép
irina

Bocs, rosszalkodik a babanet :shock:

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Tali elvileg nekünk is jó.
Csak a cím nem egyértelmű.
Hova kell akkor menni ?

Mi lehet csak 11 körül érünk oda de megyünk.

Na lépek is alukálni.

Jó éjt.
20200310173350

Halihó!

Jó pörgősre sikeredett ez a nap. Bercó ippeg most aludt el az apukája segítségével.
Csak gyorsan hozok néhány képet, aztán megyek pihenni.
A randink szerintem is remek volt. Kaqk és Emma is tündérkék. Kaqk, amíg öltözködtél, jól megölelgettem Emmát. :oops: :lol: Szerintem nagyon barátságos volt. Bocsi megint a csapkodásért, Bercó mostanság fúriában nyomja. :oops: :oops: Hogy kitől látja???

Ilyen szépséges leányzókat látva még jobban kívánom, hogy legyen egy lányom. De már nem kapok. :cry: Emma is olyan kis finom, kiegyensúlyozott.... Ááááá, nem is igen tudom elmondani. Hú, és milyen ügyesen pakolgatta a gyertyákat a tortán! :shock:
Az a puszilkodás meg nem volt semmi. Akkor persze egyikőnk gépe sem volt a közelben.

No, akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Irina! Bocsi, tényleg remélem nem munka közben hívott fel a fiatalember. :oops: Lassan mindenkivel kapcsolatba kerül. :oops: :lol: Vindonak meg sms-t küldött. :oops: :lol:
dmaggie

Írtam egy csomót, de elveszett :evil:

A 7végén elutazunk, már csak hétfőn tudok jönni. Addig is pusz nektek

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Hahóóóóóóóóóóóó
Sehol senki?

Fleur kellemes hétvégét nektek :lol:

Maggie jók a képek.
Milyen ügyes Emma a furulyával :lol:

Cím Rákoskert sugárút 167

Irina majd megkérdezem tőlük, hátha......... :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az alexandra Online-on ma még 40%-os engedmény van

Illetve egy cikk:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=123798

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, Gábor ahogy pakolgatott reggel munkába menet, felébredtem :? Rugó szerencsére visszaaludt. Regina, Te jutottál az eszembe :P

MOst már eléggé kisimult lettem, két napja alszok, és nem éjszakázok. De ma már ennek vége, belevágok az angolba - az utóbbi két hétben hanyagoltam. Munkafronton most nyugi van, majd 28-tól lesz egy keményebb két hetem, egy elemzést kell megírni.

Már előre látom anyósomékat, akik Mikulásra jönnek majd, és nem értik, miért nem velük foglalkozom majd? És miért nem ülök ki velük ki beszélgetni? :D

Heni - mi újság nálatok???

Maggie - a betegségekkel hogy álltok?

Anikó - ezek a menyasszonyok nem fogynak el még télen sem, úgy látom :D

Kaqk, Maggie - nagyon aranyos képek!!! Biztos jó volt. A xylofon használatról egyszer már írtam nálunk, Rugó a földhöz vagdosta, mert rájött, hogy úgy is szól, széttörte, majd összekente sz...ral. De Emma nagyon profi!

Lányok, lejött a koffein mentes kávém, így most :arrow: :wink:

Kép
vindolanda

ahhoz képest h. 4ikrek nagyon szép súllyal születtek : )

KépKép
viranka

Jo reggelt lanyok!

Ma szokatlanul koran keltunk, Rania tegnap alig aludt napkozben, ami miatt este mar 6-kor durmolt....reggel fel 6-ig :shock: ilyen koran regen keltunk mar....na, de jobb, ha hozzaszokom ujra.. :)

Maggie, szuperek a kepek, nagyon edesek a babak, szerintem Berco nagyon hasonlit Rad! :wink: En meg erre a fiucskara irigykedek!! :) Emmacska valoban edes, finom kis holgy!
Kaqk! Hogy erzed magad egyebkent itt a szigeten? Ti terveztek vissza menni, ugye?

En nem kulonosen szeretek itt lenni, foleg az idojaras miatt, de sok mas oka is van, de Magyarorszagra mar nem tudnek visszamenni...(Tobbek kozott az elozoleg fejtegett sok "tipikus" magyar ember miatt...) Nem szeretem kimondani azt a szot, itt is boven van gond az emberekkel, de legalabb viselkednek (nagy resze), a magyar bunkosagnak parja nincs!! :? Na, csak kimondtam!!! :lol:

Vindolanda! gyakorlaskeppen levelezhetunk angolul, ha gondolod! :)

Ma ugy nez ki, talan kisut a nap, (1 honapban egyszer), el megyunk csavarogni, Rania egyre jobban szeret kint lenni (szegeny, nem a legjobb helyre szuletett ilyen teren, legtobbszor bentrol nezzuk az esot, vagy jatszohazba kenyszerulunk, ott nem azunk legalabb...)

Szep napot mindenkinek!! :D
Vendég

Sziasztok!

Maggie!Kaqk!
Nagyon aranyos Emma és Bercó :D

De jó ez a cikk fel is dobodtam tőle :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lanyok, valaki legyen szives kuldje el nekem a gmailes adatokat! Koszonom!
Vendég

Sziasztok,
Maggie, Kaqk: csodásak a gyerekek és Ti is a képen!!! Emma profin használja a hangszereket, lehet, hogy zenész lesz? (Enyém gyerek a furulyával tuti rásózna mindenre körülötte ;-))

Niki, máris megírom a gmailes infókat. És ott okvetlenül olvasd el azt 2-3 a levelet, aminek a tárgyrésze nagybetűvel van írva!!!

Négyesikrek: csodálatos, hogy egészségesen megszülettek! Egyfelől irigykedem a családra nagyon, hogy négy gyönyörű gyerekük érkezett, másfelől a mindennapjaik nehézségei nem lehetnek majd semmik... Bár ugye láttunk itt példát egy örökké vidám, csodás 6 gyerekes anyukára már!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Irina!

Koszonom szepen! Meg is neztem! :)
Vendég

Üdv!

Maggie! Szuperek a minitalis képek! :)
De édes Emma azzal a furulyával! :)

Vindo! :( Hát ja... bár én már megszoktam! ;)

Niki! Kaqk-ék nem akarnak visszajönni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki: most csak 2 hét családlátogatásra jöttünk haza. Megyünk vissza...maradunk még 1 évet kb. aztán meglátjuk. Ide nem valószínű hogy visszaköltözünk még egy pár évig, hanem megyünk tovább vhova, ahol vmi lehetőséget találunk. "máshol" már említettem hova készülünk. :wink:

Amúgy elvagyunk ott, esik az eső sokszor, de a nap is süt..nem olyan vészes..inkább a barátok, család hiánya a nehezebben viselhető, barátok kint még nincsenek, nem egyszerű..mindenki csinálja a mag dolgát..még a szomszédokkal is heti max 1x találkozunk. :( Férjem dolgozik, mi otthon ketten Emmával. Néh kicsit befordulunk..unatkozunk...de most remélem feltöltődött kis angyalkám.
Az ír gyerekek...hát már említettem...nem igazán tetszenek nekem...állandóan betegek, taknyosak, koszosak, agresszívek.....nem akrom h velük játszon érintkezzen Emma. De megpróbálok vmi normális helyet keresni ahova normális "nevelt" gyerekeket visznek..reménykedem..mert Emma is nagyon igényli a gyerek társaságot.

Na jó hosszú lettem

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - hogyhogy koszosak az ír gyerekek? Erre rákérdezhetnék? Ilyen rosszak a tapasztalataid?

Kép
vindolanda

Hu, Kaqk, en tudom, mire gondolsz! :? Az angol gyerekek egy cseppet sem kulonbek! Itt sem divat az orrfujas, a gyerekek arcara van szaradva a takony. A parom 5 eves kislanya azt sem tudja, hogy kell orrot fujni.... :?

En a problema gyokeret abban latom, hogy mar ujszulott, vagy par honapos babak mennek a bolcsibe...nem alakul ki az igazi kotelek, a gyerekek hulyek...nem csoda!! Az anyak allandoan uvoltenek a gyerekekkel, idegbetegek veluk, csak azt hallani, hogy shut up, sot, nagyon surun a f...off is pici gyerekeknek. Nagyon kiakaszto....es amit mar tobbszor emlitettem, a ruhazat hianya...a gyerekek fagyoskodnak, ujjatlanban, zokni nelkul telen, esoben....nem tulzok!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát nem vagyunk jól egyáltalán:-( reggelre vörös kiütések lettek Péterke arcán, allergiás kiütések az antibiotikumtól :evil: pedig már jobban aludt éjszaka is, nem köhögött, nem volt lázas. Reggel még beadtam neki, igy ma még hat, de most meg kell várni, hogy kiürüljön a szervezetéből. + fenistil csepp+normaflore.

Nagyon ránk jár a bot :evil: De a doktornő aranyos volt ( már 3x voltunk nála a héten) azt mondja beteges gyerek, de nagyon szép, édes, aranyos :D mondom neki ja, csak mindent elkapunk és még közösségbe se jár nagyon. Ovi nem lesz ebből hamar, majd hodhatom hetente orvoshoz.

Megpróbálkozok vitaminokkal, Cebion, béres, ha valaki tud valami jó immunerősitőt szóljon.

Én is beteges gyerek voltam, de ez már túlzás.

Heni
KépKép
heni81

Heni, sajnálom :( Akkor most nem kaptok újabb antibiotikumot, akkor sem ha kiürül a szervezetéből? Vagy az túl megterhelő lenne? Remélem, javul a helyzet hamar.

Niki - atya ég, miket írsz :shock: Kösz a választ, úgy felkeltette az érdeklődésemet. És a Te viselkedéseden csodálkoznak vagy megmosolyogják?

Angolozok amúgy éppen :wink: , csak közben megy egy számomra fontos teniszmeccs is, és ide-ide tévedek :roll:

Kép
vindolanda

Niki ezt nem is gondolná az ember, a fejlett Anglia!
Viszont lehet, hogy a Gyed, gyes hiánya miatt van ez tényleg, aztán este munka után már biztosan nincs türelmük a szülőknek a gyerekneveléshez.

Kaqk én irigyellek a céljaitokért!

Maggie jaj de szuperek a képek! Nagyon csini mindenki:-) t

Heni
KépKép
heni81

Niki: nagyon jól leírtad!!! Pontosan ezt tapasztalom Írországban is. És sajna a "belterjesség miatt" nagyon sok a beteg nagy fejű..és sajna csűnya gyerek. Már nem is merek belenézni a babakocsikba mert félek kiülne az arcomra az ijedség. :-( Tisztelet a kivételnek mert azért van néhány..többnyire azért inkább a külföldiek..mert a világot látott emberek..akik már jártak máshol a világban és látták h máshol mi a "divat".

KépKép
kaqk
Debrecen

ja koszoak...mert már 18 évesen elkezdenek szülni. minimum 3 gyerek, 5-6 az átlag és sok helyen van 10-12 gyerek is!!!!

Tehát nem tudnak vagy nem is akarnak a gyerekekkel foglalkozni, egymást nevelik fel a testvérek...az hogy csupa kosz a gyerek..senkit nem érdekel a családban, a lényeg h cumi legyen a szájában és akkor csendben van, és a babakocsiban üljön mert akkor arra megy amerre ők tolják...

:evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: sajnálom Péterkét menek a gyógyító ++++++++++++++++++++++++++++++

nekem is vannak talis képeim..csak nem tudom itt letölteni csak majd otthon. :-( de majd igyekszem :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj csajok esti átöltöztetés közben vettem észre, hogy az egész teste teli van apró kiütéssel :evil: Valami iszonyatos :cry: :cry: :cry:
Remélem gyorsan átmegy rajta, aztán kaphatja a másik antibiotikumot, vagy a nurofentől meggyógyul. Szóval nem könnyű most a helyzet.

Ilyen az arca: Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni! Jaj, szegény Péterke. Ez valahol olyan, mint Irináéknál. Ha jól emlékszem, Ő is beteges volt pici korában, és Ádó is az (volt).
Tudom, hogy bizonyos esetekben kell az antibiotikum, mert az immunrendszer nem küzd meg mindennel, és akkor bedobják ezeket a széles spektrumú szereket, de ennyiszer adni...
Tényleg ki kellene ürülnie a szervezetéből, ki tudja, mi csapta így ki az arcát...
Minden esetre küldöm a kis Drágának a gyógyvudut!!!! ++++++++

Niki, Kaqk! Háááát... Hogy mik vannak.... :shock: :shock: :shock:

Regi! Nem tudom, írtam-e már, de Apa egyáltalán nem sértődött meg a kilóira tett megjegyzéseken. :D Sőt, mivel többen jeleztétek, vagy kérdeztétek, hogy nem hízott-e, meg mi van a fogyókúrájával, lehet, hogy megint elindult egy folyamat, és ráveszi magát, hogy tényleg lefogyjon. Sajna van mit - de én így is imádom.
És Apának volt egy megnyilvánulása a reakcióitokra: H.lye pics.k! :wink: :lol: Aki engem valamennyire megismert, és el tudja képzelni általam Apa vigyorgó és zavarodott arcát e megjegyzése közben, az tudja, hogy ebben semmi bántó nincs, csak nevetni lehet rajta! :lol:

Minitali: Nagyon édesek vagytok egytől egyig!!!!! :D

Pocaklakó: Köszönöm a fejefordító vudukat, várom továbbra is, miközben szorgalmasan imádkozom Mekka felé.
Az a fura, hogy ott is érzek dübörgést, ahol a hátának kell lennie. :shock:
Dmaggie Nyíregyen mutatott egy pózt, és mondta, hogy Bercó olyanokat csinált. Kinyújtotta oldalra a két karját, és így el tudom képzelni, hogy a kezével püföl a jobb oldalamon, és a bal oldalamon is. De oda átérne, ahol a háta van? :shock: :? Én már nem tudom...
Minden esetre december elején pakolok... 8)

Ma vásárlás közben "összefutottunk" pár hírös emberrel. Kepes András épp forgatott valamit a boltban (de szépen megvárták, míg arréb gurulok Zsozsival :lol: ), Forró Tamás előttem ment le a parkolóba, végül Bálint Toncsi (vele jóban vagyunk, mindig trécselünk, ha találkozunk) putyulgatta és gyömöszölte meg Zsozsit. :D
Tegnap előtt meg Gálvölgyi művészúr válogatott kenyeret mellettem.
Annácska meg.... mint a tévében... :lol:

Pest-Buda: Én Budán lakom, és higgyétek el, a II. kerületben is bőven vannak bunkó, figyelmetlen, önző, tirpák emberek! Tisztelet a kivételnek, mert persze jó példával is találkozom. Elég sokkal szerencsére. Egy kisbaba nagyon sok jót tud kihozni az emberekből. :wink:

Ma vásároltunk Zsozsival. Az én Csöppöm mindig pápázik, ha végeztünk valahol. Most éppen tele volt a keze valami péksütivel, meg az iszijével, hát dobott egy cuppanós puszit a pénztáros néninek. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !
Ma délelőtt 4 gyermekes anya leszek, úgyhogy tuti megint nem tudom behozni a több hetes lemaradásom olvasásból :cry: .
DE: Mesi, az én kis totyogóm a járda közepén pihenhe egy vén f.szból (bocsánat :oops: ) olyan morgást váltott ki, hogy kedvem lett volna az arcába mászni :evil: . Simán elfért mellettünk mindkét oldalról, de azért morgott egy sort, hogy pont a járda közepén kell megállnunk :evil: . Nnnna ez egy mintapéldány tirpák volt :evil: .

Annyira irigyellek benneteket a tali miatt...Pilishez kocsival tök közel lenne...hm...gondolkodom...

Pussz!!
dettyk

Bercónak boldog nénvapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

névnapot ...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Reggel elmentünk megvenni a gyümölcsfákat, aztán megkaptuk a kulcsokat a házhoz, mikor kivittük a fákat, szépen kipakoltak mindent, éééés! hagytak nekünk egy nagy fagyasztó ládát is!!! :D Szóval most kellemesen csalódtam.
Apa már ülteti is a fákat! Én meg gyorsan feldobtam az ebédet (disznópöri főtt krumplival).

Jesszus! Miket írtok az angol és ír gyerekekről és anyukákról. Ez tényleg durva!!! :shock: :(

Péterkének továbbra is mennek a gyógypuszik!!!! ++++++++++++
Én Szelinek Lenkei multivitamint adok:
http://www.drlenkei.hu/component/page,s ... /vmcchk,1/

Mesi! Akkor jó! :lol: Hajrá Neki!!! :)

Nekem mostanában az autósokkal van bajom. Kényelmesen sétálgatunk Szelivel, megállok a zebránál, szerintem a testtartásomon totál látszik, hogy nem sietek, gondolom, megvárom az autóst, biztos dolgozó ember, és rohan. Erre lassít, átenged, de már olvasom is le a szájáról, hogy „menjél már a k... a...t!” :shock: És ez már nem az első eset. Ja, és NŐK! :evil:
Szóval vannak itt is bunkók...

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: