Sziasztok!
De jó olvasni Titeket, teljesen feldobtok!

Bár nem vagyok rosszkedvű,csak álmos, pedig szinte egész du. aludtam...
Noémi: hát elég érdekes a védőnénid...öreg?... kicsit szörnyetegnek tűnik! Nálunk kedvenc sztori a családban, h én hogy üldöztem el a védőnőt, akit eléggé utáltam én is,nemcsak a szüleim: szóval vizsgálni akart, erre én szép nagy ívben lepisiltem a ruháját, és állítólag ezen besértődött. CSak azt nem értem, h ehhez nincs hozzászokva az, aki gyerekekkel dolgozik???
Legalább 4 alkalom kell a védőnőnél amiatt is, hogy a szülés utáni egyszeri kb 64000 Ft-ot igényelhesd. Ami nem túl nagy pénz, de nem is kicsi... Négyszer tuti ki lehet bírni... És állítólag ki kell jönniük egyszer amíg még nincs meg a baba, a kiskönyvünkben találtam is egy skálát, (5. old) környezeti kód névvel. Ezt kell kitölteniük. A mienk jövő héten vszínű szerda este jön: kedden este érünk haza Ausztriából, szerda de UH (

), és azt hiszem, elmenetel előtt nem raktunk rendet, meg ugye a hónapos por is, ami akkor is gyűlik, ha nem vagy otthon...
Kata2:Jó pihenést! Én is próbálok vele barátkozni, hogy az öregek akkor mennek el, amikor már nagyon akarnak, és akkor nem tudod megállítani semmilyen kezeléssel... Az én még élő 2 nagyszülőm is nagyon szereti egymást (most ünnepeltük a gyémántlakodalmukat-60 év), én kiskoromtól fogva olyan házasságot akartam, mint az övék. És minden értelmes ember tudja a családban, h az egyik után nem fog már sokáig élni a másik... Nagyon fáj ez már most, ha erre gondolok, mert én nagyon-nagyon szeretem őket, de kezdem megérteni, h így lesz a legjobb. Az volt a nagy-nagy vágyam, hogy az esküvőmre eljöjjenek, és a lagzira. Ez teljesült! Többet nem merek kérni Istentől már velük kapcsolatban, csak zárójelben, hogy hátha hátha még meglátják az első dédunokát...
Sokat gondolok Rád, Kata, mert azt hiszem, kicsit át tudom érezni, amit átélhetsz, bár én hála Istennek, még nem tartok itt. De biztos tudják, tudták, h szereted őket!
Amadea, olyan jó, h te vagy a "házidokink"! Úgy meg tudsz nyugtatni! Amikor írtad, h sok folyadék kell, rögtön "meghúztam" a narancsleves üveget
Puszedli: nagy-nagy gratula a babához és, hogy minden rendben van!!
Na, igyekszem eldugulni.
CSillagtáncos