Rizsi és Sziszka, sok boldogat nektek!
illetve gratulálok Málnusnak, hogy nem kell a nap 24 órájában a szandit hordani! tök jó!
altatással kapcsolatban én már annyira írtam, hogy nekünk most egészen jó, mert magától alszik, ami annyit tesz, hogy kajcsi után, ill. büfiztetés után megy a kiságyba, és pár perc alatt elalszik! ez beváll az utóbbi napokban, de csak az estinél! napközben sétálunk, akkor nagyot alszik, meg délután esetleg cicizős alvás, mert akkor már magától nagyon ritka, hogy elaludna, pedig fáradt! ringatni nem bírom, mert a 7,5 kilóját már kicsit sokallom, főleg, hogy mindkét csuklómat műtötték, így eléggé gyengusok!
az éjszakai kelés nálunk is durvul, na jó, nem panaszkodom, mert Aprooéknál ennél is duvább, de megint 2x kelünk kb., az első ébredés 2 körül van
most már 20 perce elvan, mert még nem vettem ki a kiságyból! de mindjárt pelusozom, mert szegényem már olyan kis büdike!
jajj, szerettem volna kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy hol lehet mintás pelust venni? láttam valakinél fotón is a napokban...
Pöttöm, mennek a drukkok apájának és Nonónak is!
Barnus babának meg a szurikához!
oldalra fordulás nálunk még nincs nagyon meg, max. hasról hátra, illetve úgy helyezkedik, hogy a lábát felemeli és nagyot rúg a sarkával az ágyba, így el tud fordulni, mondjuk a feje a rácsokba ferődik így, de akkor forog tovább, amíg a feje a lábrészhez nem ér a kiságyban!
fogni sem nagyon fogunk még, vagyis néha igen, pl. sapkát, de nem tudom, hogy mennyire tudatok!? a játékokat egyelőre csak boxolja!
a fotók még mindig édesek! tegyetek fel minél többet, bár, ha tehetem megnézem a webalbumokat időnként, de egyszerűbb azért itt csodálni a kislurkókat!
most megyek, benézek a gyerkőchöz, nagy a csend egy ideje!
szép napot, bár eléggé ocsmány az idő!
Cs-andi, nekünk sajnos a héten a kopaszi sem jó!

meg nem is tudom, hogy milyen lesz az idő, bár férjem még említett valami javulást, szóval akár jövő héten tali ott!?
na puszi nektek!