A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Jó reggelt mindenkinek!

Rizsi: Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok! :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Rizsi és Sziszka, sok boldogat nektek! ;)

illetve gratulálok Málnusnak, hogy nem kell a nap 24 órájában a szandit hordani! tök jó!

altatással kapcsolatban én már annyira írtam, hogy nekünk most egészen jó, mert magától alszik, ami annyit tesz, hogy kajcsi után, ill. büfiztetés után megy a kiságyba, és pár perc alatt elalszik! ez beváll az utóbbi napokban, de csak az estinél! napközben sétálunk, akkor nagyot alszik, meg délután esetleg cicizős alvás, mert akkor már magától nagyon ritka, hogy elaludna, pedig fáradt! ringatni nem bírom, mert a 7,5 kilóját már kicsit sokallom, főleg, hogy mindkét csuklómat műtötték, így eléggé gyengusok! :(

az éjszakai kelés nálunk is durvul, na jó, nem panaszkodom, mert Aprooéknál ennél is duvább, de megint 2x kelünk kb., az első ébredés 2 körül van :(

most már 20 perce elvan, mert még nem vettem ki a kiságyból! de mindjárt pelusozom, mert szegényem már olyan kis büdike! :)

jajj, szerettem volna kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy hol lehet mintás pelust venni? láttam valakinél fotón is a napokban...

Pöttöm, mennek a drukkok apájának és Nonónak is!

Barnus babának meg a szurikához!

oldalra fordulás nálunk még nincs nagyon meg, max. hasról hátra, illetve úgy helyezkedik, hogy a lábát felemeli és nagyot rúg a sarkával az ágyba, így el tud fordulni, mondjuk a feje a rácsokba ferődik így, de akkor forog tovább, amíg a feje a lábrészhez nem ér a kiságyban!

fogni sem nagyon fogunk még, vagyis néha igen, pl. sapkát, de nem tudom, hogy mennyire tudatok!? a játékokat egyelőre csak boxolja!

a fotók még mindig édesek! tegyetek fel minél többet, bár, ha tehetem megnézem a webalbumokat időnként, de egyszerűbb azért itt csodálni a kislurkókat! ;)

most megyek, benézek a gyerkőchöz, nagy a csend egy ideje!

szép napot, bár eléggé ocsmány az idő!

Cs-andi, nekünk sajnos a héten a kopaszi sem jó! :( meg nem is tudom, hogy milyen lesz az idő, bár férjem még említett valami javulást, szóval akár jövő héten tali ott!?

na puszi nektek!

sophie27

Szilviáknak Boldog névnapot! :lol:

tettem fel karácsonyi receptet az oldalra...

Nononak és apukájának drukk
Vendég

Yuyu - Örülök, hogy megnézted a honlapot! Te paksi vagy? Igen, építész vagyok, és részben a mi irodánk nyerte az Erzsébet szálló pályázatot. Magát a klasszicista épületet Klenk Csaba csinálja, ő paksi építész, mi pedig az új szállodaszárnyat, ami a 6-os út mellett lesz. Szerintem jó ház lesz, lassan rákerül a kőborítás.

Az tök jó, hogy nem vagy Bp-i. A honlap akkor kelne életre, ha mindenki be tudna írni, hogy ő merre kirándul. Például ha mi arra utaznánk, ahol ti laktok, biztos örülnék, ha elmehetnék egy általad javasolt útra! Eddig azért van csak Bp, mert mi még csak itt jártunk, és senki nem küldött még utat. Nem csak erdei út lehet!

Lányok, tényleg nagyon örülnék, ha segítenétek életre kelteni a honlapot, mert egyenlőre alig van benne valami. Persze csak ha hasznosnak találjátok! :D
A címe újra:
http://www.freeweb.hu/kirandulababa/index.htm

Csandi - Csenge feje búbja nagyon ési, én mindig ott puszilgatnám. Doktor néni szerint Emmának is kikopik majd, de még nem látszik.

Adri - Dorca nagyon édes! És neki is mekkora a haja! Szerintem is göndör lesz.

Anna

sushy

sushy tedd be az aláírásodba, akkor mindig látszani fog :wink:
Vendég

Rövid leszek ,mert sok dolgom van ma... Mindkét Szilvinknek boldog névnapot :!: :D

Anna, a Klenk Csabát névről ismerem, személyesen nem, de azt hiszem az anyósa volt az énektanárom ;-) Jó, hogy végre megcsinálják a szállót, már nagyon le volt robbanva... Jó, hogy itt van az erőmű, mert ha az önkormányzaton múlna, soha nem lenne felújítva :cry: Na , kiváncsi vagyok milyen lesz, ha elkészül...

Az az igazság hogy mi kirándulni még nem nagyon voltunk, hanem csak a városban rójuk a köröket, de sajnos nem is nagyon van itt a közelben olyan hely, ahova lehetne menni...

Drukk a Pöttöm-családnak!!

yuyu79

Ez nem is rossz ötlet :wink:
Köszi Boni!

sushy

Sziszka! Neked is nagyon boldogat! :D És köszönöm szépen a köszöntéseket!

Niki, sajnos nálunk is ringatás van! Nem minden babócának megy az önálló elalvás. De azért próbálkozunk rendesen, de ezidáig sikertelenül. :( de bizakodó vagyok.

rizsimami

Sziszka, Rizsi, nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat, akkor próbálkozok többfélével, hátha vmi beválik, mert a tegnap este is katasztrófálisra sikeredett:(

na megyek, reggelizem vmit;)

sniky

lányok, Sniky, Rizsi, és a többiek, akiket érint.

szerintem ezen nem kell aggódnotok, hogy nem alszik el a baba magától, persze tudom, hogy nehéz, mert mi is hónapokig ringattunk, aztán egyik este, csak úgy betettem a kiságyba, mert már a büfipózban sétálás sem volt jó Beninek, és arra lettem figyelmes, hogy magától elaludt! gondolom, hogy a gyerek maga is igényli egy idő után, hogy önállósodjon, de, hogy ez kinél mikor jön el, egyénfüggő! pl. Barnus hosszú ideig végigszundizta az éjjeleket, Beni még sosem!

én azt vallom, hogy azt kell csinálni, ami a babónak jó, még, ha nekünk annyira nem is! ;) idővel kialakul a jól bevállt rutin!

szóval fel a fejjel, minden rendeződik idővel, elvégre 3 hónapos fejlődési ugrásban vagyunk mindannyian! valakinél egyszerűbb, valakinél bonyolultabb a dolog!

kitartást!

Anna, jó a honlapod! ;) gratula! szerintem igenis van erre igény, bár én nem voltam nagy túrázó, de Benivel tervezzük, szóval elmentem a kedvencekhez, és idővel lehet, hogy én is küldök majd útvonalat!

sophie27

BOldog névnapot Rizsinek és SZiszkának!

Pöttöméknek megy a drukk!

NIki! Nem tudom hogy tudok-e segíteni elalvás ügyben. nálun kezdetektől fogva egyedül elalszik a leányzó.
Nappal van, hogy már nagyon nyűgi, akkor legfeljebb mellébújok, simizem a kis orrát vagy a szemöldökét, közben így a cumit is tudom tartani, hogy ne köpje ki. ilyenkor kb 1-2 pec után lenyugszik, és onnantól már sima az ügy.
Ha fáj a pocija, akkor nem biztos hogy sikerül elaludnia, pedig nagyon próbálkozik.

Esti alvásnál szerintem a sötét miatt, illetve attól, hogy kinyitom az ablakot, és friss levegőt kap, mindig elalszik. Akkor is, ha előtte nyűgizett, vagy épp vigyorgósan pörgött.

panna1

Sophie!

Mintás pelus: remélem textil pelusra gondolsz... Az Ikeából is van (3 db/cs) a szüleimtől kaptunk egy 10 csomagott az Auchanba vették, de a héten láttam a tescoban a pelenkáknál, talán 2 darab volt 1 csomagban.

REmélem tudtam segíteni.
Vendég

Panna! És hogy öltözteted fel Rékát, ha kinyitod az ablakot. Mert ez lehet, hogy nekünk is bejönne, mert ha nagyon nyügi Csenge, akkor felöltözés gyorsan, kimenetel a kertbe, és pár perc alatt már el is alszik. Csak nem tudom, hogy fürdés után mennyire lenne jó, ha hidegben lenne, mert mi mindig úgy csináltuk, hogy fürcsi 7-7.30 között, aztán szopi, utána alvás már 8 körül. szóval azért félteném a kis kobakját, mert mindig annyira belejön a fürdésbe, hogy csurom vízes lesz minden, szóval a feje sosem ússza meg szárazon. :)

És még egy kérdés: Kinek hogy áll a BCG oltása? Nekünk lassan már akkora, mint egy dió, és még nem fakadt ki.

rizsimami

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot a Szilviknek!!

Holnap én elmegyek a Tranzitba olyan 11 körül, akinek van kedve, csatlakozzon! Kint most nagyon hideg van a gáton, voltunk mostanában, de rettentően fújt a szél.

Pöttöm, megy a drukk!!

Anna, én is néztem a honlapot, van egy két jó helyem, hova írjam? Nagyon jó az ötlet egyébként! Gratula :)

Niki, sajnálom, hogy megy a nyügi, most nekünk is volt egy nehezebb időszak, amikor nem aludt Lili éjjel, rájöttem, hogy kimaradt a fürcsi, az volt a gond, illetve, este nagyon meg kell tömni, hogy bírja. Van, hogy 4-5 szopi is van este, szinte állandóan cicin van, most nagyon nagyot is nőtt, 6 centit egy hónap alatt :shock:

Na megyek, játszó idő van, megy a nevetgélés :)

KépKép
columbine

Rizsi, nekünk, alig lett egy kis gombostűfejnyi csomó, paráztam is, hogy ez így kevés, de azt mondja a dokinéni, nem kell kifakadnia, elég, ha látszik egy kis reakció. Most már múlik is ráadásul, szinte 0.

KépKép
columbine

Zsófi - örülök, hogy megnézted, és szuper lenne, ha te is küldenél majd egyszer :D

Ági - igen, rád számítottam, mert emlékeztem, hogy ti sokat jártok - keltek Lilivel. A honlapon a kapcsolat menü alatt van egy letölthető word dokumentum, abba a táblázatba lehet írni, és aztán az ott lévő e-mailra küldeni (bojtianna@yahoo.com).
Sajnos ez így még kicsit béna, de talán egyszer majd a honlapra is fel lehet egyenesen tölteni :wink:

Szilvik, boldog névnapot!

sushy

Rizsi. nekünk is most nem olyan régen fakadt ki, de még mindig egy nagyobb borsónyi a duzzanat. sokáig azt hittem, hogy nem is fog kifakadni, de mondták, hogy az sem gond! ill. hogy nyomizni, meg macerálni ugye nem szabad semmiképpen!

az esti levegőn altatással nekem is csak az lenne a gondom, hogy utána levetkőztetni nem nagyon tudnám anélkül, hogy felkelljen! :( szóval nálunk marad a kiságy, oszt annyi!

Ági, gratula ehhez a nagy növekedéshez! én már múltkor is mondtam, hogy iszonya megnyúlt Lizo... szép! bizti olyan magas lesz, mint a mamája! ;)

sophie27

Rizsi, Emmának 2 hónapos kora körül fakadt ki, de még mindig duzzadt.

Ági, Lili jól hosszú lett! Nem küldesz fotót? Már rég láttuk!

Altatással nálunk sok ideig nem volt gond (1 hónapos kortól kb. 2 héttel ezelőttig), mert hason fekve megtalálta a kezét, és azt szopizta (az elején segítettünk)). Mostanában nappal már alig alszik, csak fekszik a hasán könyökölve, és nézeget.

Na megyek, szopi van!

sushy

Szilviáknak nevük napjára nagyon sok boldogat :-)
Vendég

És mit csináltatok mikor kifakadt az oltás? Kell rá tenni valamit, vagy csak hagyni, és cserélgetni tisztra ruhára, ami már átázott?

rizsimami

Rizsi, nekem a védőnő azt mondta, hogy alkohollal át lehet törölni, tudod, azzal, amit a dokinéni írt fel a köldökcsonkra annó! nekünk amúgy egy bodynk lett olyan, szóval egyszerre kijött belőle minden, szerencsére!

sophie27

Csandi, a te új avatarod is tuti!

sophie27

Boldog névnapot a Szilviáknak!

Az oltás nálunk is 2 hónapos korban, borsó nagyságú volt és kicsit váladékozott, de most már csak piros és duzzadt.

Altatás:
Az én manóm nem szeret kézben lenni, csak a babakocsiban tudom elringatni, vagy a kis ágyába úgy, hogy a cumit mindíg visszadugdosom a szájába ha sír.

Aktivitás:
Mi hajnalban és este vagyunk elemünkben, akkor dumálkodunk, de szigorúan csak a pelenkázón és az ágyban a játékoknak és az " anya -gyermekével" kompozíciónak, -ami egy babás könyv hátsó borítója. Gondoltam lefényképezem magam és oda teszem azt is a pelenkázóra, hátha akkor hozzám is szól a lányzóm. Hangosan kacagni még csak egyszer hallottam, mikor felfedezte a feje fölé lógatott nyakláncot. Legjobban a nagybátyust bírja, ő bármit csinálhat vele, minen jó, - pedig kicsit darabos a lelkem,- de Dorca ezt preferálja!!!
Adri

KépKép
koadri

Sziasztok!

Sziszka és Rizsi isten éltessen benneteket!

Niki, nálunk is magától elalszik Andris este. Valahogy így alakult ki már a legelejétől. 7 és fél 8 között fürdés, utána szopi és aztán beteszem az ágyba és alszik. ilyenkor sírni sem szokott. Nappal ugyanez nem menne, akkor az ágyában magától nem alszik el, de minden más helyen igen.

Anna, a weboldal ötlete és a megvalósítása is szuper. Mi tutira ki fgounk belőle próbálni jópárat. Nekem sosincs ötletem, hogy hova menjünk. Talán majd én is tudok neked küldeni kelet-magyarországi utakat, mert nemsokára utazunk Tiszaújvárosba.

Mi ma kaptuk meg a duplaszurit újra. Andris most kissé nyüszi, de egész jó, ahhoz képest. Gondolom este lesz megint nagy üvöltés, csakúgy mint a múltkor. 6550 gramm és 64 centi az ottani mérés szerint. Sajnos a kutacsa neki is nagyon össze van nőve, majd figyelni kell a fejméretet, de a mi dokink sosem nézi, jellemző, hogy most helyettesítés volt, azért derült csak ki.

Andris ma 3 hónapos!

szuszu

Rizsi!
Én annyit csinálok, hogy beöltöztetem alvósba (hosszú ujjú body+ nagyon vékony hálózsák, be az ágyba, rá a takarót, fejére kis sapit (amit utólag könnyen le tudok majd húzni), és kinyitom az ablakot kb 5 percre. Az alatt jól kiszellőzik, és 5 perc alatt meg sem fázik Réka. Utána bezárom az ablakot, kicsit visszafűtöm a szobát. Később leveszem róla a sapit, ha még nem jött le róla.

panna1

Sziasztok lányok!!

Húú lesz mit olvasnom jövőhéten! láttam az új avatarokat nagyon édik és Zsófi és mindenki akinek a babája ilyen szépen emeli a buksit baromira irigykedem :( irigy-irigy
Áron akkora patáriát csap ha hasra rakom hogy zeng a lakás! és így nem látomértelmét hogy erőltessem hiszen semmi örömet nem lát a hasonfekvésben.
Szurit mi jövőhéten kapunk. Egy kérdés valaki beadatja a rotavirus ellenit? Mi ma kértük meg a dokinénitől hát nem lesz olcsó:(

Szilviknek nagyon Boldog névnapocskát azért egy kép keresésre volt még időm :D
Kép

további szép napokat majd jövök

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andrisnak boldog 3 hónapos szüli!

kicsit aludtam a gyerekkel, ezért tűntem el nagyon! ;) nagyon király volt. most már ébredezik ő is, ahogyan a hangokból ítélem!

remélem, hogy holnap nem lesz ilyen ramaty idő. ma ki sem moccantunk még, pedig egy kis levegő nem ártana.

a másik, hogy rendületlenül szörcsizünk. ma este elveszítem szüzességem orrporszi ügyben! kicsit aggódom, mert az orrspray befújása is eléggé nehézkes, de muszáj megnéznem, hogy mi az, ami pang a gyerkőc orrában, torkában, akárhol, mert idegesít! nem akarom, hogy beteg legyen, vagy, ha már az, akkor nem akarnám a végletekig húzni, szóval akkor doktornéni lesz belőle... jövő kedden kapnánk oltást! láza nincs, azt mértem tegnap is, mikor nagyon nyügi volt!

sophie27

Mecsi mi beadattuk...

ma voltunk a 3.havi vizsgálaton Zsigi 65 cm és 6300g.
2 oltást is kaptunk a kötelezőt és a prevenárt...

Zsófi én szar időbe is leviszem mindig akár 1/4 órára is ..kitartás porszívóhoz, befújás után várj 10 percet szívás előtt (persze ha mondták akkor bocsi)
Vendég

Hali!

esti morgásra tekintettel csak röviden!

Szilvik, Boldogat!

Niki, sztem pár nap alatt kiderül, hogy hat-e....

Holnap még nem merek Tarnzitolni, pedig szuper lenne!

Egyedül elalvás, ment nekünk is, két egész hétig, de máramegint csak messzi álom. :lol:

Picassat azt hiszem én is kipróbálom.

Emma baba 1 hónapja szopisztrájkol? És közben azért hízik, mert én csak ettől félek, hogy ez ne vesse vissza Levit.
Honlap nagyon nagyon tutter ötlet, nagyon tetszik, majd én is irogatok bele, ha hagy a királyfim.

Na mennem kell, nagyon óbéget, remélem nem hagytam ki semmit.

Ja, képek szuperek, választottunk nagyon tetszik továbbra is, bár bevallom, akadt vetélytárs, mert ma randiztunk Bucsek Adéljával és Ő is nagyon kis csinike! SZóval bocsi, bocsi Andi.... :lol: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szilviknek nagyon boldog névnapot!!!!

És így fürdünk mi (bocsi, a minőség nem a legjobb, majd keresek valami képátméretezőt, ami normális)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi!

Nagyon édik vagytok, és teljesen egyre gondoltunk én is pont fel akartam rakni a legfrissebb fürcsinket:

Kép

Kép Egyre göndörödök!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Nagyon el vagyok havazva, nem tudom ti hogy csináljátok, hogy ennyit tudtok írni, ezért bocsi ha nem reagálok mindenre.

Édesek a fotók, mint mindig. Adri az a hajacska nem semmi!

És már nem tudom mit is akartam írni. :? :evil:

Szilviknek én is boldog névnapot kívánok!

Képzeljétek nekünk is lett egy kis hintánk kölcsönbe. Viki élvezi, kivéve amikor Cintus a magasabb fokozatra állítja, mert akkor nagyon megrémül.

Na, reménytelen eset vagyok mára. Olvasok és majd még jövök este.

KépKép
jazmin2005

ági,
mi is megpróbáljuk a 11-örás tranzitot
esetleg elküldöd a telszámod nekem, ha netán szükségessé válna...köszipuszi
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Anna, nekem is nagyon tetszik az oldal, mi is elkezdtünk már kirándulni, de egyenlőre kicsit csalódások voltak a gyerekkoromból ismert kedvenc helyek (főleg a Mecsekben) kiszáradt gondozatlan tavak, bezárt pisztrángos, és a fazekas, ahogy gyerekkorunkban mindig lehetett korongozni, már nem foglalkozik ezzel :(

Jövő hétvégén megyünk Visegrádra kirándulni, remélem ott kevésbé lesz csalódás! Majd megírom a honlapra!

Ildi: nagyon édesek a fiúk, és szerintem Dorka haja később göndör lesz, és mekkora nagy szemei vannak! :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!
tápszeresek: szerintetek szabályos cumisüveg tároló termoszba vinni forralt vizet ?mert így könnyű lenne kimoccani...csak bele a por és máris kész..ma vettem egy aventos thermo táskát dm-ben.
kirándulókszopit a kocsiban oldjátok meg?mert mi még messzebb nem merészkedtünk, csak a környékre..
köszi

Kép
winona

Winona!

Amíg szoptattam, mindíg a kocsiban oldottam meg a szopit, most, hogy csak tápszerezünk a forralt vizet kicsit melegebbre hagyom, mint ahogy eszünk, úgy beletöltöm egy sima termoszba, és ha eljön az idő csak összeállítom a kaját. Így még késő délutánra is langyos a víz. De ez sima termosz, nem tudom a cumisüveg tároló termosz meddig bírja. Ezolyan, mint régen, hungarocelles megoldás?

Adri

KépKép
koadri

Lányok!

Többen is írtátok, milyen nagy szeme van Dorcának!
Ez az ő betegsége sajnos nem fejlődött ki a csatorna, ami elvezeti a szemben termelődő csarnokvizet, így az elvesztegetett hetek alatt sajnos a normális 10mm-ről, 13 mmre feszült szét a szaruhártyája, amibe víz került ezen nem igazán lát át. Ha ilyen babát láttok, ( bár ez nem gyakori 20000-ből 1), akkor gondoljatok arra, hogy ez nem jó, küldjétek inkább szemészetre őket, hátha időben megmenthetik a látást!
Persze azért vannak nagyobb szemű egészséges babák is, de talán nem ennyire nagy a szemük!!

Azért köszönjül a bókokat, nekünk természetesen a legszebb kislányunk lesz mindíg!!!

Adri

KépKép
koadri

Jó reggelt!

Winona: a keresztfiam is így nőtt fel, hogy vitték mindenhova a forralt vizet, de ők is rendes fém termoszba, ahogy Adri is írta, abban nagyon sokáig meleg marad! Szerintem teszteld le, hogy ez ami neked van meddig bírja! Mi egyébként szopizunk az autóban bármikor, amikor szükség van rá!

Adri: annyira sajnálom Dorcát, őszintén remélem, hogy minden rendbe jön vele!!!! Mi is nagy szeműek vagyunk, de remélem ez még normális...ha szerinted nem, akkor írd meg!!!

A Kipp-kopp figurákra akartam még írni, hogy tényleg nagyon édesek, de az én lányom valahogy jobban szereti azokat a figurákat, amik készségfejlesztőek, ez alatt azt értem, hogy csörög, van rajta rágóka, nyúlik a keze-lába, szóval lehet vele valamit csinálni...a sima plüssökkel nem foglalkozik. Nektek nincs ilyen tapasztalatotok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

jó reggelt!

winona. tápszer témához, mi eddig mindig forralt, de már kihűlt vizet vittünk magunkkal, és mindig adott helyen kértem meg, hogy mikrózzám meg, de csak a vizet, aztán a porral összekeverem és kész is a hami! egyébként ez a termoszos ötlet nem rossz, lehet, hogy így sokkal egyszerűbb! a cumisüveg tároló termosz szerintem nem tartja annyira sokáig a meleget, mint egy hagyományos termosz, de rövidebb távon az is jó lehet!

Adri, sajnálom, hogy nem vették észre Dorci szemproblémáját korábban, de mondtad, hogy esetleg a műtét még lehet hatásos! ez mikor derül ki? azzal pedig tökéletesen egyetértek, hogy Dorci mindig is a ti gyönyörűséges kislányotok marad! ;)

sophie27

lányok!

korábban beszéltünk a hajhullásról, de a mai hajmosással tapasztaltra nem találok szavakat!

eddig azt hittem, hogy hullik a hajam, de ma kiderült, hogy na, most már tényleg!

most, mikor megmostam, kb. marékszámra jött ki a fejemből a haj... nem tudok pontos mennyiséget írni, hogy mennyi, de sokkal több, nem 1-2-3 szál, mint eddig, hanem ennek 10x-20x is simán.

nálatok is ez van?

és akkor ez a normális? vagy érdemes már most elmenni bőrgyógyászhoz, vagy valamilyen vitamint szedni?

sophie27

Zsófi: nekem is marokszámra hullik, de hogy normális-e azt sajnos nem tudom:( Binyek tanács azért elgondolkodtató...nekem eddig sem volt túl sok hajam, nem tudom mi lesz ha még ez is kihullik....
Málnus közben itt az ölembe, két kezét rátette az én két kezemre, elmélyülten figyeli mit csinálok a billentyűkkel :D Lehet hogy írni tanul :lol: :wink:

szilvi

<
sziszka78
Tolna

kicsit utánakutakodtam, azt mondják szakemberek, hogy akkor menjünk orvoshoz, ha 6 hónap után is még mindig jelentős a hajhullás, na köszi, addigra nem marad semmi a fejemen!?

mondjuk én vitamint sem szedek... te szedsz valamit?

sophie27

Zsófi: én igen, szedem az Elevitet, és plusz c vitamint....néha még omega 3-at is, és ha épp nem elevitet szedek akkor a Falvon vitamin lekvárját eszem, szóval én igyekszem....de plusz vasat pl. nem szedek (olvastam a cikket! ) Lehet, hogy kéne....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

ZSófi én is hajhullás miatt kezdtem el ismét vitamintszedni..most az Eurovit kismamáknak...vasat nem merek szedni a múltkori akció miatt!

Szigit ezek is lekötik, főleg mert a lábát könnyen fogja és rángatja ide oda, beszél hozzájuk :lol:
Vendég

Boni, sajnos már nem emlékszem mi baj volt nálatok a vassal :( nem mesélnéd el újra?
Köszi

<
sziszka78
Tolna

na, akkor lehet, hogy nekem sem ártana egy kis vitamin... de így is olyan az étvágyam, hogy csuhaj! :(

na megyek, mert gyerek lebonja a kiságyat...

majd még jövök, ha elaludt végre!

sophie27

Sziasztok!

Tegnap este végül győzött az ágy a géppel szemben. :D

Winona! Én még Cintussal úgy csináltam, hogy itthon elkészítettem a tápit forró vízzel, a cumisüveget betekertem alufóliába és úgy be a hungaroceles tartóba, így órákat is kibírt, a legtöbbször még hűteni kellett.

Adri! Én is szívből remélem, hogy édes kis lánykád szeme teljesen helyre jön!

Bende! Nem jelentkeztél. Mi volt a szemvizsgálaton?

Felícia! Ti hogy vagytok?

Én calciumot meg elevitet szedek napi egyet, de nálam is brutál mennyiség jön ki, főleg hajmosáskor. Leginkább az idegesít, hogy a Viki arcán és ruháján is sokszor találok, pedig az én hajam is egész nap copfban van.

Na megyek, mert Viki kibeszélgette magát a dossziékkal. :D

KépKép
jazmin2005

Csenge még tőled akartam kérdezni, hogy hogy megy az ovi, nagyon el vagy tűnve.

KépKép
jazmin2005

hajhullásra +vasat szoktak ajánlani a dokik, mert ami a v.komplexben van az kismennyiség és ilyenkor a normál duplája kell kb és étellel nem bírsz megf.mennyiséget bevinni
mondjuk én sem szedek vasat, de még nem hullik a hajam....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: