Üdv,
2 órája Veletek vagyok, csak olvastam

ennyit írni.
Barátnőméknél voltunk. Tündér kislányom aludt éjszaka, majd kendővel mentünk, na abban nem sokat aludt ( pedig olyankor délelőtt szokott) inkább nézelődött. Barátnőméknél édes volt és nem volt hisztis a nemalvástól... 2 körül hazahozott a barátném, Adél evett és azóta durmol. Imádom. Ja és két napja, hangosan sikongat, énekel és " beszél" mindenhez. Egyszer megzabálom. Vik, kérdésedre felelve, Nekem megint 1 óra volt szopi után a visszaalvás. Már meg se lepődök.
Újak, sziasztok!
Wera, közsi lezsíroztunk mindet az eladóval, ma indul a futár a babakocsival
Evelin, Te tényleg egy duracell nyuszi vagy! Lelked jobban? Ja és a kédésedre sajnos nem tudok korrekt választ adni, habár szerintem az altatásnak nincs ilyen hatása...
Véda! Próbálom megszerezni a telefonszámokat. Örülök, hogy Lillu jobban! Most akkor ehhez a pszichonénihez fog járni?
Csabi csuda édes pofa!
Tamara, Adél szeme is mindig táskás kicsit...Ebben legalább hasonlít rám...

Különben letagadhatnám
Persze nem akarom...
Vivien, Áron, Liza olyan édesek!
Tita, nem is tudom mit mondjak. Sajnálom, hogy Tamás így viselkedik.
Féltem a pocaklakót meg Téged is. Bár Te egy erős csaj vagy. Mi Veled vagyunk az tuti!
Nekem a jövő hét jó lenne pénteken, ha arra is érted...
Ja és szégyellem magam, mert a tejérzékenység nekem is eszembejuthatott volna - főleg hogy érintett vagyok- a tüneteket tényleg okozhatja. A Heim Pálban csaj gasztrós főnéni van, de ő tuti mondhatta....