A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike: az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha közelebb laknék hozzátok én bizti taliznék veled!!!

Mav: Sz@rd le a Dokit!!! A lényeg, hogy megvizsgálják őket és megmondják, hogy minden rendben van. Felőlem is lehülyézhetnek csak megnyugodjak.
Össze kéne minket gyúrni!!! :wink: :lol:
Csináltass egy teljes vérképet!!! Biztos ami biztos!

Ami: akartam már írni (csak hülyemód mindig magammal vagyok elfoglalva), ogy Áron meseszép!!! Olyan gyönyörű!!! Örülök, hogy javulgat!!!

Wera, Evelin, Szly, Katák... merre vagytok! Győzzetek visszaolvasni! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na nekem is jutott ma egy laptető.... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!!!!!!!!! Most nézem :shock: 8hetes kismami vagy??? Gratulálok!!! Ne haragudj, de nem olvastam vissza. Bocsánat a kérdésért... terveztétek? Még egyszer ne haragudj, hogy ilyet kérdek :oops:
magdolnam

Nem, a gólya nagyon eltévedt! Nem is akartunk 3-at és szinte lehetetlen módon jött össze. Persze a fiúkra hónapokat kellett várni. De nagyon akar maradni mert mégcsak nem is barnázok, pedig eléggé igénybe vagyok véve manapság.
Ja csak azért lettem terhess, hogy mindenkit megelőzzek a topikban!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez a babanet ma nem nagyon szeret engem. Így elindulunk hazafelé anyuéktól. Viszont otthon meg már csak a Gergőé leszek.

Ja, hoztam nektek valamit.
Egyik este fürdetéskor rákattant a fürdető kendőre. Folyamatosan azt rágta. Apa nem tudta elvenni tőle. De csa ez az egy ilyen nap volt. Még aludni is azzal tudtuk csak lerakni. Íme egy kis felvétel, hogy mit művelt a pelenkázón fürdés után!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... WKH6rZjMEA

KépKép
hene

Maverick, én is annyi vagyok! Főleg az immunrendszerem, mint olyan kezdett el megszűnni. Nagyon nagy mértékben előjött az allergiám, nőgyőgyi problémák is voltak. A lényeg: végül azt mondta egy okos dokibácsi, abból kiindulva, hogy elmondatta velem a napirendemet, hogy a sejtjeim kiszáradóban vannak. Ahhoz, hogy életben tudják tartani magukat az immunrendszeremet, mint egy luxus dolgot megszüntettek fenn tartani. Javaslat, napi 3-4 l víz, amiből legalább 1l sós víz legyen. Azt mondta ezt betartva, úgy 8-9 hónap múlva teljesen jól leszek.

Bejött. Igaz a sós vizet képtelen voltam meginni.
Vendég

:D gratulálok! Csak ámulok és bámulok. Kicsit irigykedem! Én is szeretnék majd még, csak előbb ezek a hülye betegségek rendeződjenek le.... ja meg a mikis dolog.
magdolnam

Hene:ez nagyon jó-de jót nevettem rajta :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hene:nagyon klassz!
Az agyamra megy ez a klaviatúra! :evil: Visszaolvasva látom, hogy nem minden leütött karakter jelenik meg. Bocsi!
Vendég

Titi:de jó is lenne talizni veled! :D

Persze mással is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: :lol:

Kubu: nem írtad rosszkor!

Levit felébresztettem egy kajálással. Benyomattam neki 150-160 ml sinlak pépet hígítva.

Az egik ismerős anyuka mondta, hogy az ő kislánya is nem evős és refluxos volt és az ő gastrós bácsi (heimpál fődoki) tejmentes étrendet javasolt és meg is szünt tőle a nem evés és a nyugtalanság. Most én is ezt próbálom! Ma óta!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na mindenki elfáradt? 5 perce nem írt senki! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jaj, ne is mondjátok ezt az írás dolgot! Ma még alig csináltam vmit. Azért amíg nem jelentkeztem be hozzátok nem lógtam ennyit a neten.

Nagy "dolog múlasztó"-ahogy édesanyám mondaná!
Vendég

Kubu: én is így vagyok, hogy állandóan le vagyok maradva itthon. De egy kis kikacsolódás nekünk is jár....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nálunk Apa hazaért ,azért nem írok.de frissítek mindig. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Azt néztem, hogy a születések kezdete óta lassan annyit írtunk, mint a topik indulása óta a születések kezdetéig. Júni elején tartottunk a 400. oldalnál. most nem mindjárt a 800. oldalon járunk. még 1-2 ilyen termékeny nap és megvan a 800.
Mintha nem is lenne más dolgunk.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

upsz, készülődnünk kell, indulni kell Olivérért!

Sziasztok, este talán lesz időm írni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi: :D meg lesz az hamar.
Domi megint szopizik-ki tudja milyen gyakran? :lol: :lol: Szerintem óránként-ha ezt a védőnő tudná :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

no igen,az én gyerkőceim is mindjárt itthon lesznek,aztán mára ennyi volt a babanetezés-taán még este,ha már ágyban lesznek :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ezt még gyorsan el kell esélnem. Teszek veszek egyszercsak látom, hogy Levi már alig látszik ki az ágy alol. Hátrafelé kúszik és bekúszott az ágy alá. Levideóztam és le is fotóztam, majd egyszer, ha Tamás felteszi a gépre felteszem ide. Nagyon ari volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mav: ez azert durva! Ok, hogy a szopi ( duplan) nagyon kiszed beloled, de azert ez ilyeszto szerintem, es tuti nem normalis, mar bocs! Mindenkepp menj el orvoshoz. Inkabb haldd azt nincs semmi baj, mintha nem vennel roal tudomast!
A sajat egeszseges is bele tartozik a fiuk iranti felelosegbe!
Orulok kiharcoltad a beutalot, nekem meg hatra van ez a harc! De majd te jarsz gondolatban a fejembe, ha kerdi mi miatt kell, mert hulyem vagyok:)

Tita: Tamas egyre negativabb kepet nyer a szememben, hiaba jokepu.....tul ferfi!

Mi kicsit leleptunk, mert az alvas megsem jott ossze, hat gondoltam, majd kinn. de bundazsakal tul szukos volt a mozes, igy sportreszbe tettem, hat persze hogy nem aludt( mert abban nem lehet hason :twisted: ), de hazajottunk es most alszik. Es en mar megint ehen halok!
MAv: en helyetted is eszem :twisted: :evil: adnek szivesen egy 10est(marmint kg) :P
Vendég

en is tudok szopi kozben gepelni:) sot jpbban mint cumibol valo etetes kozben.
Vendég

Kép jokislany

Kép apanak csinaltuk

Kép ennyire tetszett neki a seta:(
Vendég

Nagyonszép kiscsaj ez az Anna baba! :wink:

Bencus nem tetszik neki véletlenül?
Vendég

Anyjuk:nagyon jók a képek-naná hogy jó kislány! :wink:

Annyiótok babája nem szeret sétálni,mármint öltözni,Dominak szerencsére semmi baja az öltözésse,vetkőzéssel-hála az égnek. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi! Én még vissza is tudok olvasni, mert csak pár órát hagytam ki! Na de a Katák pl.! Kíváncsi leszek!

Kubu! Hát ez így van! Amikor elromlott a gép, minden meg volt csinálva itthon és még unatkoztam is. De ha jó a net, mindig le vagyok maradva!

Titi! Tamás :twisted: Röviden ennyi!

Hene! Nagyon jó a videó! Milyen okosak, tudják mit akarnak és hogyan tudják elérni!

Kaja majdnem kész, még a borsóleves fő!

Kép
szly27

Hene írtó jó a videó.Én olyat nevettem rajta, ha valaki látott volna azt hiszi hülye vagyok.

Anna nagyon tünci. Róla minden kép olyan szép!!!!

Kép
linda24

hát benneteket lehetetlen utolérni olvasásban! 8)
én annyira vacakul vagyok ettől a kis influenzától, hogy egész nap feküdtem, hogy estére kicsit összekapjam magam. Szonjácska ne lássa, hogy beteg vagyok, mert persze elkezdett félni attól, hogy ha valaki fáradt és beteg, az meghal :shock: pedig mondtam neki, hogy aki nagyon öreg, nagyon beteg, az hal meg... :oops:

képzeljétek, a Zoli mondta meg Szonjának, hogy meghalt a nagypapa. Igazából nem volt túl sok kapcsolatuk, merthogy sosem hoztak ajándékot Szonjának, és nem nagyon tudtak Szonjácskával játszani. Na, szóval mondja nagy szomorú arccal, hogy meghalt a nagypapa, felment a mennyországba.
Erre Szonja: az oviban az egyik kislánynak meghalt az anyukája :shock: :shock: :shock:
és tényleg!!!!! Ez döbbenetes volt nekem! És ezután is csak ezt a kislányt emlegette, hogy az ő anyukája egyszer csak elment és nem ment haza, és most nincs neki anyukája! (ezt az oviból "hozta", gondolom, beszéltek róla) és mondta, hogy az ő anyukája öreg volt!!! Megpróbálja magának elfogadhatóvá tenni, hogy csak az öregek halnak meg, egy fiatal anyuka nem halhat meg......

szegény kicsi lányom
szóval nem akarok betegnek látszani, de az vagyok.

KépKép
szkagi

a szemem láttára a kiscsajom elkezdett előre kúszni :shock: tegnap megfordult, ma már megy előre. Persze nem nagy távot, de akkor is ide kúszott hozzám :D
magdolnam

de gyönyörű bébiiiiiiii!
magdolnam

Anna nagyon szép kislány, jól áll neki a piros!

Mav.! Köszi az emailt, mindjárt megnézem. Ügyes vagy, hogy kiharcoltad a beutalót.

Én írattam másik tápot, a doki nagyon ragaszkodik a Humanahoz, most valami banánosat írt, azt mondja a válogatós babák is szeretik és 1 éves korig fel lehet írni.

Vidokata! Hogy van ez? Mitől függ, hogy 6 hónapos korig lehet, vagy tovább felírni egy tápot?

Akik tápiznak! Írassatok fel még most minél többet, mert a legtöbb táp 6 hós kor után drágább!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:05-kor.
Vendég

Üdv,

2 órája Veletek vagyok, csak olvastam :oops: ennyit írni.

Barátnőméknél voltunk. Tündér kislányom aludt éjszaka, majd kendővel mentünk, na abban nem sokat aludt ( pedig olyankor délelőtt szokott) inkább nézelődött. Barátnőméknél édes volt és nem volt hisztis a nemalvástól... 2 körül hazahozott a barátném, Adél evett és azóta durmol. Imádom. Ja és két napja, hangosan sikongat, énekel és " beszél" mindenhez. Egyszer megzabálom. Vik, kérdésedre felelve, Nekem megint 1 óra volt szopi után a visszaalvás. Már meg se lepődök.

Újak, sziasztok!

Wera, közsi lezsíroztunk mindet az eladóval, ma indul a futár a babakocsival :)

Evelin, Te tényleg egy duracell nyuszi vagy! Lelked jobban? Ja és a kédésedre sajnos nem tudok korrekt választ adni, habár szerintem az altatásnak nincs ilyen hatása...

Véda! Próbálom megszerezni a telefonszámokat. Örülök, hogy Lillu jobban! Most akkor ehhez a pszichonénihez fog járni?
Csabi csuda édes pofa!

Tamara, Adél szeme is mindig táskás kicsit...Ebben legalább hasonlít rám... :oops: Különben letagadhatnám :? :shock: 8)
Persze nem akarom... :)

Vivien, Áron, Liza olyan édesek!

Tita, nem is tudom mit mondjak. Sajnálom, hogy Tamás így viselkedik.
Féltem a pocaklakót meg Téged is. Bár Te egy erős csaj vagy. Mi Veled vagyunk az tuti!
Nekem a jövő hét jó lenne pénteken, ha arra is érted...
Ja és szégyellem magam, mert a tejérzékenység nekem is eszembejuthatott volna - főleg hogy érintett vagyok- a tüneteket tényleg okozhatja. A Heim Pálban csaj gasztrós főnéni van, de ő tuti mondhatta....

Kép
andkata

Vidokata! Nagyon jó ez az emotion! Igazad van Titivel kapcsolatban!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:05-kor.
Vendég

az anyósom meg kiborít. Tegnap elkeseredett volt, hogy mi van, ha vele valami történik, és ő egyedül van otthon.
A Zoli persze minden nap megy hozzá, visz neki kaját (tőlem azt sem kérdezi meg, hogy mit ebédeltem).
Hát mi a fene történne az anyósommal 50 négyzetméteren, könyörgöm! Nem megy sehová, nem csinál semmit. Zsarolja a fiait, hogy sajnálják és foglalkozzanak vele. Zoli meg ugrik.
Jó, apósom most halt meg, úgyhogy egyelőre befogom a számat, de ez szerntem nem normális.
Bárkivel bármi történhet, akár velem is. És akkor mi van? Rettegjek attól, hogy velem történik valami, és a gyerek itt ordít egyedül egész nap?

Bocs, hogy állandóan a családi problémáimat hozom nektek :oops: :oops: :oops:
de anniyra kivagyok ettől, és jó elmondani, utána könnyebb

KépKép
szkagi

8)
Vendég

Édes kicsi Szonja...Olyan aranyos lehet.
Mindig eszembejut- bocs önző vagyok- hogy milyen lesz, ha Adél is ekkora lesz és ilyeneket fog mondani... :)

Ági, tudom, nem szép hogy ilyet írok...de tudod már nem tart sokáig...Addig meg legalább jó az anyósodnak...

ja és Anita, szerintem nincs nagy baj, alapvetően is vékony alkatú vagy és napi 2 liter tej...persze fogyaszt...de vashiányod lehet attól még, azt jó lenne megnézetni. A fiúk fejében meg nem lesz semmi gond, meglátod!!!

Kép
andkata

Ági! Szerintem anyósod fél, hogy egyedül marad teljesen. Biztos kell neki egy kis idő, hogy megszokja hogy egyedül van és majd később rájön, hogy azért a fiai meglátogatják és talán ő is mehetne hozzájuk!

Kép
szly27

Anna koszoni a dicsereteket!
A piros nalunk a legkedvencebb szin:) Ferjemnek is nekem is, igy elkerulhetetlen hogy Anna ne legyen pirosban, de a kis feher borehez tenyleg illik, ebe a feher ruciban meg olyan jokislanyos:)
Amugy ma az is- lehet megis a ruha teszi az embert :P :lol:

Errol jut eszembe- ruha: dec 20an eskuvore megyunk :shock: :wink: - mi fogok felvenni :?:
Nehezebb mint pocakkal, akkor legalabb mondhattam ugy nezek ki ahogyhisz pocakos vagyok, de most????????????????Szornyu! Addig le kene fogynom min5 de inkabb 10 kilot!!!!!!!!!!!!!!

Most akkor pentek lesz a "mi " napunk?
Nekem igazabol mindegy, csak legyen:)
Vendég

hali lányok!üdv az ujaknak!
és fel vagyok háborodva ;) ennyit irni!!! szerintetek 6-7 oldalt hogy olvasok el ugy hogy a töpe meg nem alszik?!?!?!

babócák tündériek!és nagyjából olvastam is...most próbálom a felületességemet pótolni és elolvasom ami kimaradt

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:06-kor.
Vendég

Kata: menjunk!
Akar tornazhatunk is kettecsken, de mindenkepp leutetjuk Titit egyhelybe, akar mit is csinal Levi :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: csak nem sokat írtunk,csajok? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Figyellek ám anya, csak úgy csinálok, mintha játszanék... Kép Kép

Megeszlek Kép

Kép
andkata

http://szmajlik.uw.hu/

itt van,sok,sok smájli Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Agi: nem az egyetlen idos ember anyosod, aki igy viselkedik, sajnos ez egy fajta "tipus" aki igy harcolja kimaganak a figyelmet, torodest....akar milyen nehez is nincs mit tenni.
en mindig arra gondolok, en is megoregszek majd(jobb esetben) es ki tudja en milyen leszek...
Vendég

na most elkezdek visszaolvasni, hogy ne csak magammal foglalkozzak :oops: :oops:

KépKép
szkagi

http://www.borsosfi.hu/smiley/
itt még több van.

Kép
Kép
Kép
kike

jaj el is felejtettem mondani.
tegnap eljutottunk arra a szintre hogy mikor esszük a gyümölcsöket már nem a nyelvét nyujtja és nem szopizni akarja a kanalat, hanem nyitja a száját... mi az hogy nyitja... tátja!!!! :D :D :lol: :lol: 8) 8)

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: