Újabb zugolvasó jelentkezik!
Ma is volt látogató, úgy tűnik ez egy ilyen hét.
Voltunk oltáson, két szuri is volt, Adél egy tündér volt, mosolygott a doktornénire. Imádom. A védőnő is mondta, hogy milyen nehéz megszúrni, ahogy néz rá gyönyörű szemeivel
Ja és 800 grammot hízott 5 hét alatt. És nem sok tápot eszik!:)
Viszont fél barackot ma is keveselte...
Anyós is volt, megfőzött,elviharzott. Olyan rendes.
Lányok én mostanában érzem igazán, hogy milyen remek dolog is anyának lenni, most hogy Adél sokkal kiegyensúlyozottabb, kommunikatívabb, összehangolódtunk
Az én párom végzettségileg élelmiszermérnök, de másoddiplomaként a vegyészkaron analitikai szakmérnök lett és most analítikai gépek szakmérnöke, szervízmérnök. Most épp Pakson van az atomerőműben
Mondta is Adélnak hogy ha hazajön világítani fog. Szerintem ez nem ilyen vicces
Mav! Adél is többet alszik sokkal, mint kiscsecsemőként. Ráadásul ilyen időben kinek van kedve fent lenni. Én is durmolnék, pedig éjszaka majdnem 8! órát aludtam... Adél mondjuk 2.30 körül kelt, de evett és aludt 6.45-ig.

Ez nálunk jónak számít, nem lehet mindenki Emma baba
Dodó! Apa jóvátett akkor?
Tamara! Te nem vagy buta! Beszélgettem Veled és tudom! Több önbizalmat! Írok nemsoká privit.
Marcsi, nem gondolom, hogy az antibigyótól el fog menni a tejed én ilyet nem nagyon hallottam...
Pati, köszi a telefont, tesóm jelentkezik! jó már a fejed? Zsolti haver alszik valamit napközben? Nekem tegnap kellett bevennem gyógyit migrain miatt...Kegyetlen dolog.
Márti! Zsombi síros kisfiú? Miket eszik? Kap anyatejcsit is?
Evelin, nagy puszi Eliot kobakjára! Jobb a hangulatod?