A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Végzetség, munka? Nekem közgasági diplomám lenne kereskedelmi menedzser szakon meg mérlegképes könyvelő... de nem ebben dolgozom. Tanulni imádtam, de mint szakma... hát teljesen távol áll tőlem. Én is IT-vel foglalkozom :) és imádom!
magdolnam

Hat en hivatasos naplopo vagyok :lol: Szinten van meg egy evem az egyetembol meg 2 egy masik szaknal. Biologus es idegenforgalom.Majd aprankent befejezem(gondolom, egyre halvanyabban) :shock: :roll:
Apacska meg szobafesto :D

Szerintetek az normalis hogy szinte egy hete csak kajalni kelnek a sracaim aztan alszanak,mint az elejen. Felek h vmi bajuk van :(

Titi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

látom a végzettség a fő téma ;)

az enyém: marketing-reklám menedzser... imádom, de sajnos egerben nincs lehetőség ilyen szakmában dolgozni... vagyis van... de az meg mind foglalt... ugyhogy ált.iskolában dolgozom: egy kis könyvelés, egy kis admin, egy kis ez, egy kis az, étkezés, tankönyv meg minden papiros dolog...
jah és 2 hétig voltam zöldséges is :D :D

apjukom autószerelő végzettésgű, aztán elkezdte a fősulit. 2 év után baleset miatt abbahagyta. aztán gazdaság-informatikus szakot végzett el. aztán már nagyon sok-sok éve számtech boltban üzletvezetősködik. már a harmadik boltot fogyasztja. az első kettő apeh és vpop miatt becsődölt ;) mondtam is hogy biztos hogy elkezdi a 3.-at is??? nem valami jó előélet :D :D :D de hát ha valaki beleteszi a pénzét :D habár ezek nem foglalkoznak import exporttal ;) és hát ugyebár az nagy buktató

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:16-kor.
Vendég

lányok!
az én törpém 9-kor evett utoljára. 10 órától sétálunk... azóta alszik... és még mindig alszik...már hazajöttünk és az ebéd is kész. nekifogjak vasalni vagy ne... most ezen töprengek...

Kép

Kép
timi1982

Koszi Kata!
Ha te mondod,megnyugodtam :wink: :D
Vendég

Apa most végzett! :o Nem semmi mi? Pedig csak egy gipszlevétel volt. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta! De fáj még a keze? Jól van? Szegény, ilyen éhes lehet...
Egyébként az én párom sose várta el, hogy minden nap meleg étel legyen..ez most sincs másképp. Sok rossz dolga van, de sok jó is! :wink:

sz.andi

Sziasztok!

mégegy olvasó jelentkezik! csak mire elolvaslak benneteket, mindig valamelyik gyerköcöm közbeszólt és nem tudtam irni! :oops:

Babák továbbra is gyönyörüek! :D

Anyjuk, tesztelj egyet ha az megnyugtat! :wink:

Titi, nagyon kiváncsi vagyok! jelentkezz légyszi!

VKata, mi próbáljuk megszeretetni a Bencével a doktornéninket, de valahogy nagyon fél, pedig olyan kis kedves. rossz emléke van a kukacos doki miatt :cry:

szakma: én mérlegképes könyvelő vagyok, de nem dolgoztam benne soha! :oops: nem is nagoyn vonz ez a terület! szülés előtt bankban dolgoztam, valuta és forint pénztáros és értéktáros voltam. Előtte pedig egy másik banknál devizaügyintéző!
Én szeretem a munkám, de néha nagyon fárasztó egy két ügyfél! :roll: :wink:

Kriszti, remélem jól sikerül a lazítós napod! Mindenkinek szüksége van egy kis pihire! 8)
bencuri

Sziasztok!

mégegy olvasó jelentkezik! csak mire elolvaslak benneteket, mindig valamelyik gyerköcöm közbeszólt és nem tudtam irni! :oops:

Babák továbbra is gyönyörüek! :D

Anyjuk, tesztelj egyet ha az megnyugtat! :wink:

Titi, nagyon kiváncsi vagyok! jelentkezz légyszi!

VKata, mi próbáljuk megszeretetni a Bencével a doktornéninket, de valahogy nagyon fél, pedig olyan kis kedves. rossz emléke van a kukacos doki miatt :cry:

szakma: én mérlegképes könyvelő vagyok, de nem dolgoztam benne soha! :oops: nem is nagoyn vonz ez a terület! szülés előtt bankban dolgoztam, valuta és forint pénztáros és értéktáros voltam. Előtte pedig egy másik banknál devizaügyintéző!
Én szeretem a munkám, de néha nagyon fárasztó egy két ügyfél! :roll: :wink:

Kriszti, remélem jól sikerül a lazítós napod! Mindenkinek szüksége van egy kis pihire! 8)
bencuri

Bencuri! Majd nézz át a másik topicba! Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Kép
szly27

Magdi, neked is szerettem volna irni, remélem segit a gyógyszer és nem kell kórházba menned, és azt is remélem hamar túlleszel a nehézségeken amik bántanak!
bencuri

Opszlá bocs csak most olvastam a pü-t :oops: :oops:
Vendég

sziasztok
vissza olvastam de nem sok minden maradt meg a fejemben

dodo köszi igérem aktivabb leszek

DE NAGYON NAGY GONDOM VAN MERT A NEM GYEREKORVOS DOKTORNÖ MEG A VÉDÖNO KORHÁZBA AKAR MINKET KÜLDENI

a nem evés miatt
ráadásul egy olyan doktornöhöz aki a baraátnöm kislányát majdnem kinyirta
azt mondta a körzetinek mikor telefonált a korházba hogy ugy készüljünk ott kell maradni
MERT LEHET HOGY REFLUXOS VAGY A MÁJA BETEG VAGY A GYOMRA
VAGY HUGYUTI FERTÖZÉSE VAN VAGY VASHIÁNYOS VAGY NEM TUDJA????????????!!!!!!!!!!!

JO MI?

Képimg][/url]
Kép
ronix

DE nem fogok bennt maradni a korházban ezt eldöntöttem a beteg gyerekek közé nem viszem be az egészséges gyerekemet

hizott igaz csak 8 dekát de nem fogy és nem áll a sulya napi egy rotyi van
pisis peus is van nem köhög nem lázas
nem folyik az orra nem siros

akkor?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hűha Ronix! Remélem semmi komoly baja nincs Lénának! ++++++++++++

Kép
szly27

megyek etetni de igérem ma jövök még

a munka jo igaz hogy pénteken és hétfön és kedden reggetöl késö estig voltam és elfáradatm mint a liba
de ma nem dolgozom és holnap se...

én lennék a mükörmös
pénzügyes,kereskedelmis
apa ács asztalos

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roxin, kitartás! és akkor miért akar beutalni, titeket? még mindig nemeszik Léna?
Megy a +++++++++++++++
bencuri

szly elhiszed a f@szom ki van...................

VAGY ÉN VAGYOK HÜLYE PARÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Sajnálom h nem eszik Léna.

De vizsgáltassátok ki! Látod Titi is viszi Levit.
20150601134430

most lépek rohanunk az önkori-ba,mert csak 4ig van!

Este, jövök!

Titi??????
bencuri

Gondolom Ronix! Pedig Léna sokat evett ezelőtt, igaz? Hát lehet tényleg jobb, ha kivizsgálják. Annyi ilyet hallok mostanában, hogy nem eszik a baba! :cry:

Kép
szly27

Most látom, megvan a vonalzóm!

Kike! Domi nagoyn jól dumálgat! :-)

Kép
szly27

Sziasztok!!

Ronix sajnálom, hogy nem eszik Léna! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Én is pénzügyis-kereskedelmis-vadászboltos volnék...

A várandósság előtt egy megyei napilap terjesztői hálózatát vezettem. főállásban. Mellette dolgoztam még Ronix cégénél, és egy kisvállalkozás könyvelését is csináltam.

Most meg kapargatom magam össze, több kevesebb sikerrel...

TITI!!!!!
Vendég

LEHET hogy hülye vagyok de én ugy gondolom nem lehet nagy baja

a korházba nem fogok befeküdni vele ezt biztos tudom
holnap levettetem a vért
annak meglátjuk mi az eredménye
és meg mondom majd az ottano dokinak hogy vissza hozom olyan vizsgálatra amilyenre mondja de nem fekszek be vele

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hű ronix sajnálom, remélem semmi komolyabb baj nincsen. És még egy ici-pici se legyen.

Az én szakmám informatikus de sose dolgoztam benne, itt szegeden nagyor sz.ar a munkalehetőség, ugyhogy eladóként dolgoztam élelmiszerboltba.
Férjem meg autószerelő, de ő meg börtönbe körletfelügyelő, úgyhogy sose szeretlt autót csak a miénket. :)

Kajcsit még mindig nem főztem olyan lusta vagyok. Apa este hétkor jön addig valamit még összeütök. :?

Kép
linda24

Újabb zugolvasó jelentkezik! :D

Ma is volt látogató, úgy tűnik ez egy ilyen hét.
Voltunk oltáson, két szuri is volt, Adél egy tündér volt, mosolygott a doktornénire. Imádom. A védőnő is mondta, hogy milyen nehéz megszúrni, ahogy néz rá gyönyörű szemeivel :)
Ja és 800 grammot hízott 5 hét alatt. És nem sok tápot eszik!:)
Viszont fél barackot ma is keveselte...

Anyós is volt, megfőzött,elviharzott. Olyan rendes.

Lányok én mostanában érzem igazán, hogy milyen remek dolog is anyának lenni, most hogy Adél sokkal kiegyensúlyozottabb, kommunikatívabb, összehangolódtunk :)

Az én párom végzettségileg élelmiszermérnök, de másoddiplomaként a vegyészkaron analitikai szakmérnök lett és most analítikai gépek szakmérnöke, szervízmérnök. Most épp Pakson van az atomerőműben :(
Mondta is Adélnak hogy ha hazajön világítani fog. Szerintem ez nem ilyen vicces :)

Mav! Adél is többet alszik sokkal, mint kiscsecsemőként. Ráadásul ilyen időben kinek van kedve fent lenni. Én is durmolnék, pedig éjszaka majdnem 8! órát aludtam... Adél mondjuk 2.30 körül kelt, de evett és aludt 6.45-ig. :) Ez nálunk jónak számít, nem lehet mindenki Emma baba :)

Dodó! Apa jóvátett akkor?

Tamara! Te nem vagy buta! Beszélgettem Veled és tudom! Több önbizalmat! Írok nemsoká privit.

Marcsi, nem gondolom, hogy az antibigyótól el fog menni a tejed én ilyet nem nagyon hallottam...

Pati, köszi a telefont, tesóm jelentkezik! jó már a fejed? Zsolti haver alszik valamit napközben? Nekem tegnap kellett bevennem gyógyit migrain miatt...Kegyetlen dolog.

Márti! Zsombi síros kisfiú? Miket eszik? Kap anyatejcsit is?

Evelin, nagy puszi Eliot kobakjára! Jobb a hangulatod?

Kép
andkata

ja ettünk kb 10 kanál sütötököt krumplival mellé 100 tápot MONDJUK megkinlodtam vele de benne van
és 30 tea is lement

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja ettünk kb 10 kanál sütötököt krumplival mellé 100 tápot MONDJUK megkinlodtam vele de benne van
és 30 tea is lement

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix: ugyesek vagytok! szerintem se fekudjetek be a vizsgalatokra be tudod vinni, remele nem talalnak semmitl
Vendég

Roni, lehet tényleg vashiány, attól szoktak étvágytalanak lenni.
Ha úgy érzed nincs nagy baja, biztosan nincs is....Ezt érzi egy anya...És azt is ha van.
Én orvosként mindig komolyan vettem ha egy anya azt mondta, hogy nem tetszik neki a gyereke, nem ilyen szokott lenni....

Kép
andkata

mennyi ido mig egy baba megtanul kanallal enni? mondjuk olyan szinten hogy ne a kanal teljes tartalma follyon ki.
Vendég

Ronix:tényleg biztos nincs baj,ha nem úgy érzed hogy lenne!!

Anyjuk:Szerintem babája válogatja-Domi ugye mindig is szopizott,de kanálból is szépen eszeget,na persze úgy,mintha szopizna-menni fog az! :wink:
Nálunk inkább az a gond a kanalas evésnél,hogy meg akarja fogni,meg a szájába tömi a kezét,de én nem adok neki minden nap gyümit,csak ha van fosika-pl.ma nem kapott mást,csak szopit. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Titi merre van már?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix, jobbulást Lénának, remélem, semmi komoly. Ne add őt sarlatánok és betegek közé!!! De azért jó lenne, ha más is megnézegetné. Egy jó homeopátiás orvos?

Mennyien rendelkeztek piacképes szakmával!!!

Én magyar-olasz szakos középisk. tanári papírral rendelkezem - de az MTA-nál dolgoztam, A magyar nyelv nagyszótárán - amíg ki nem rúgtak (pontosabban eljöttem szülni, és nem hosszabbították meg a szerződésem vicces szakmai ürügyekkel). Most, hogy ezt leírtam, eszembe jutott, hogyan állhatnék bosszút :D egyszer majd írok egy cikket egy nagyon nyelvész szaklapba, és a végén a szakirodalmak felsorolásánál kicsit átköltöm a szótár címét: A magyar nyelv bazi nagy szótára.... :D kifinomult, nagyon szakmai, pici fricska, és a kutya sem fogja észrevenni - csak aki tényleg figyelemmel olvas szaklapot... (sátáni kacaj....)

Közben magán olasztanítgatás, szerkesztés, korrektúra, fordítás - ilyeneket csinálgatok.

Én is inkább agyas vagyok és kényelmes, mint Szly, én is nyelvtanból-nyelvészetből vagyok jó...
Anyjuk, ezért is tisztellek, én sosem bírnék ilyen szorgalmas lenni, bár az ösztöndíj nagy motiváció volt az ötösökre :)

Na, most már én is izgulok Titiért, azt hittem, már rég bejelentkezett :shock:

Hazajöttek a fiúk az oviból, így mennem kell. Kellemes további cseverészést nektek!

Kép
Kép
bondi

egy csik!!!!!!!!!!!:)
Vendég

helyes Tamara!

Kép
andkata

Ez a gyerek megőrjít! :evil: Míg sütöttem a kürtös kalácsokat, végig üvöltött mint egy sakál...... szimplán csak kézben akart volna lenni, na de ezt nem lehet megtenni, hogy egész nap csak kézben legyen, mert akkor nem halad semmi! 45 percig bírta ordítással..... aztán barátnőm (védőnő) kivette kicsit, és el is aludt a kezében. De pl azt is mondta, hogy a 3 órákat két kajálás között már ki kéne húznunk.....

d.dodó

[quote="andkata"]
írta:
andkataLányok én mostanában érzem igazán, hogy milyen remek dolog is anyának lenni, most hogy Adél sokkal kiegyensúlyozottabb, kommunikatívabb, összehangolódtunk :)

Kép

Ngyon szépen írtad! ;)

Tami!
Éljen az 1 csík!

Bondi!
Nagyon durva amit írtál! Kép

AMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIII, WEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, TTTTIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIII!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.12 16:53-kor.
20150601134430

Dodó!
Nem próbálod ki, amit reggel írtam?

Én gyorsan kisütöttem a húsos palacsintát és a hagymakarikákat. Éljen a mirelit kaja!

Apa beájult aludni, Lacus tévézik. Az én fejem is fáj....
20150601134430

Dori: nekunk vedono ezt mar 2 hetes koraban mondta, sot mi akkor el is kezdtuk, kemeny volt ( pont itt volt anya, o szigoruan betartotta) eleinte fel orakat adtunk neki azert engedmenyt, de eleg hamar beallt a 3 ora. Most meg mar neha annal is tobb.
De attol hogy sir Laura nem biztos hogy ehes.
Egyszeruen nem jo a konforterzete kozelsegre vagyik, unatkozik, almos....
Kiserletezgess! De lehet csak rossz napja van!
Anna is tiszta nyugi ma...
Vendég

Bondi: Italiano e mia lingua piu preferita! :P ugy huanyzik! Na mar abbol sem tudok semmit:(
Majd Neked mindig olaszul irok! HAtha visszajon valami....
Vendég

Anyjuk:éljen az egy csík!
Dóri, egész ügyesen eszi kanállal a sűrítőt de még az anyatejet is szépen nyeldesi!

Tényleg lányok hol vagytok???

Dodó: ti szeretitek a kürtőskalácsot, úgy látom! (nem is olyan régen volt már)
Amúgy Dóri sem várja ki mindig a 3 órát két evés közt! (kb. fele alkalommal) De engem nem érdekel, mert látom így jó neki! Amúgy meg volt olyan hét már többször is mikor csak 80 grammot hízott, d evolt olyan is közben mikor 190-et! Ez van! Így van! Jól van!
Vendég

Tami!
Te olaszul is nyomod? Bakker! Ügyi vagy!

Mini is elaludt. Kép
20150601134430

Viki: tudtam:( Eltem egy evet olaszban:)
Igaz magyar volt a kisfiu felig, magyarul kellett vele beszelnem, de azert ragadt ram....Abbol is nyelvvizsgahoz kozel jartam, de elfogyott a penzem, jottek a vizsgak az egyetemenk, stb, es nem jartam mar tanfolyamra, magan uton meg nem ment.
Hiaba en csak az adott nyelvteruleten tudom megtanulni a nyelveket.
Nemeten, angolon es olaszon kivul meg ciganyul kezdtem el tanulni, na de azt igen hirtelen abba is hagytam, nekem az nagyon nehez volt.bar igy az olasz utan mar nem lenne annyira.
Vendég

Akkor neked nyelvekkel kell foglalkozni, h ilyen jól rádragad.

Rám sajna csak a szakmai nyelv ragadt, amikor a cégünk külföldi területein dolgoztunk.
20150601134430

Mit tanultunk a szüleinktől:

1. Megbecsülni mások munkáját
("Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel")
2. Vallást
("Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!")
3. Az időutazás alapjait
("Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!")
4. Logikát
("Azért , mert én azt mondtam")
5. Tornamutatványokat
("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad!")
6. Bőrön át táplálkozást
("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!")
7. Türelmet és kitartást
("Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy")
8. Meteorológiát
("Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta")
20150601134430

Viki! :lol: :lol:

Kép
szly27

hat ez az, hogy addig ragad csak mig ott vagyok:(
Amint nem hasznalom, kesz, annyi.
Az hogy leulok es megtanulom- na ez az ami elkepzelhetetlen. Ezert nem tudom hogy lesz nyelvvizsgam
En az ilyen vizsgahoz szukseges tudast nagyon nem tudom.
Nemetbol is anyanyelvi tanarom volt altalanosban, gimiben is, erettsegivel felsofokut kaptam, aztan eltem fel evet nemetben, folyekonyen beszeltem, de bekerultem az egyetemre, ahol az 5 ev alatt onallo gondolatot nem kellett mondani nemetul, igy elfelejtettem a nyelvet, sot majdenm megbuktam nyelvtanbol- na ekkora a kulonbseg a tanult nyelv es a beszelt kozott...( sajnos!)
Vendég

Most kapok infarktust, ez a k....g már megint fúr, amikor mindkét Lacim alszik.

Kép

Kép
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: