Sziasztok lányok!
Már több mint egy hete nem írtam,de valami csoda folytán a párom itthon lehetett 4 napot!!!!!!!!!!!!!aztán a 4 napból lett még pát,mert belázasodott és takonykóros lett

De legalább együtt voltunk sokat,amíg jól volt sokat sétáltunk,ebédelni jártunk és csak úgy együtt voltunk tök jó volt.....
Nekem ma jött meg a cukoreredményem az éhgyomri4,2,2órás 6,1,szóval teljesen oké

,a diétázókat nagyon sajnálom,minden kitartásra szükségetek lesz,de veletek vagyunk gondolatban.nehéz lehet nektek.
Hál istennek a vsam is teljesen rendben van,bár nekem a doki felírta már vérvétel előtt és azt mondta,hogy feltétlen szedjem,de nekiálltam és szorulás lett belőle,ezért abbahagytam,próbálok olyanokat enni amiben vas van.
Nem olvastam viszza,végig,de remélem mindenki jól van,és ez így is marad.Mára én is lázas lettem és zacskót kéne kötni az orromra,pedig már azt hittem,hogy megúsztam és nem kaptam el a páromtól,de nem így lett
Már mindenki karácsonyi hangulatban van,nekem a párom mellett nehéz,meret náluk nem volt igazán rendeben a család sosem,ezért neki a karácsony is kötelező dolog....de majd megváltozik az elképzelése,ha már velünk lesz végre a kisbabánk...legalábbis remélem.Minden családban gond a karácsonyi időbeosztás,mi szenteste anyóséknál,első ünnep mindig anyuéknál-az ám az igazi 4testvérem és párjaik,és 6unoka

,nagy ramazuri szokott lenni!!!!!!!!!!!!!!De jövőre,már hármasban szentestésünk,ha tetszik anyósnak,ha nem-nem fog neki-,első ünnep már tíz éve anyuéknál,mindenki szabaddá teszi magát,ezért ez így is marad ezután is,ezért anyósék kerülnek a második ünnepre,amiből lesz sértődés,de majd kiheverik
Már egész regény írtam megint és elifet még meg sem dícsértem,mert ennyire ügyes!akik kszülnek ausztriába karácsonyi vásárra,azokat nagyon irigylem,gyönyörű lesz biztosan.
Megpróbálok vissza olvasni,ne haragudjatok hogy nem reagáltam mindenre,de pótolom majd,addig is szép napot mindenkinek!