Néha én is így érzem......
De jó neked, hogy lesz egy kis kikapcsolódásod! Kicsit irigy-irigy!
Én tegnap, mikor hazajött párom, mondom neki, fent hagyom vele egy kicsit Laurát, mondtam is, hogy épp akkor fejezte be az evést, éhes nem lehet. Mondom én lemegyek a nagynénémmel ide a tömbünk aljában lévő boltba kicsit nézelődni, és vásárolni. 20 percet voltunk kb, mikor csörög a telefonom, de csak egyet csörgött..... pont a pénztárnál álltunk már. Jövünk fel, erre párom elkezd ordibálni, hogy miért nyomom ki a telefont, meg hogy igazán jöhettem volna már, mert ez a gyerek üvölt, és éhes. Mondom neki, nem nyomtam ki a telóm, valószínű megint rossz volt a szolgáltató ugy általánosságban (mert én is megpróbáltam visszahívni, és nem csöngött ki), meg mondom direkt ugy mentem le, hogy a gyerek most evett, és fürdésig már nem is ehet, meg mondom nem igaz hogy 20 percet nem bír ellenni a gyerekkel!
Bocs, most kipanaszkodtam magam!
De amugy azt sem tudom mennyire normális, hogy a gyerek óránként eszik lassan, és visítva üvölt ha éhes. Persze akkor cicire rakom, fél cicit kieszik (szerintem beleférne a másik is), böfizünk is közben (ugyhogy nem ez lehet a gond), a másik cicit nem fogadja el, olyankor már szórakozik...... leteszem, és persze 20-30 per múlva rájön hogy ő már megint éhes!

olvasgatok