A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kriszta!
Néha én is így érzem......
De jó neked, hogy lesz egy kis kikapcsolódásod! Kicsit irigy-irigy!

Én tegnap, mikor hazajött párom, mondom neki, fent hagyom vele egy kicsit Laurát, mondtam is, hogy épp akkor fejezte be az evést, éhes nem lehet. Mondom én lemegyek a nagynénémmel ide a tömbünk aljában lévő boltba kicsit nézelődni, és vásárolni. 20 percet voltunk kb, mikor csörög a telefonom, de csak egyet csörgött..... pont a pénztárnál álltunk már. Jövünk fel, erre párom elkezd ordibálni, hogy miért nyomom ki a telefont, meg hogy igazán jöhettem volna már, mert ez a gyerek üvölt, és éhes. Mondom neki, nem nyomtam ki a telóm, valószínű megint rossz volt a szolgáltató ugy általánosságban (mert én is megpróbáltam visszahívni, és nem csöngött ki), meg mondom direkt ugy mentem le, hogy a gyerek most evett, és fürdésig már nem is ehet, meg mondom nem igaz hogy 20 percet nem bír ellenni a gyerekkel! :evil: :evil: Kicsit sem voltam ám mérges! Mondom neki, egész végig sírt, míg nem voltunk fenn? Azt mondja nem, most kezdte el! :shock: :twisted: :evil: Akkor meg mi a francnak telefonál!!!!!!!

Bocs, most kipanaszkodtam magam!

De amugy azt sem tudom mennyire normális, hogy a gyerek óránként eszik lassan, és visítva üvölt ha éhes. Persze akkor cicire rakom, fél cicit kieszik (szerintem beleférne a másik is), böfizünk is közben (ugyhogy nem ez lehet a gond), a másik cicit nem fogadja el, olyankor már szórakozik...... leteszem, és persze 20-30 per múlva rájön hogy ő már megint éhes! :evil: Néha ugy érzem hogy az egész napom etetésből áll! :(

d.dodó

Na, csodás bejegyzés került laptetőre!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:11-kor.
Vendég

vkata.
Ninics mérlegünk. Ma este lehozta a szomszéd srác az övükét, de az grammokat nem mér, nem digi, ráadásul Lizy majdnem hogy csak ugrált rajta meg visított mint egy kismalac....nem tudom mitől rémült meg.

d.dodó

Ja akartam írni, , hogy Nonónak nagyon boldog 5 hófordulót!
Vendég

dodó!
nem tudom miért eszik ilyen keveseket. lehet hogy nem is éhes csak lógni akar a cicin??
apa meg... monnyon le!!! ;)

mi épp most beszéltük meg apával, azon felbuzdulva hogy anyukám éjszaka itt aludt és ő volt a törpével, hogy vmelyik nap bejöhetne és ő ügyelne rá éjszaka, mi meg elmennénk éjszakai fürdőzésre.
imádok oda járni... és most hogy már jönnek a hidegek isteni lesz :D :D

Kép

Kép
timi1982

kriszta!
szerintem is jot tenne egy kis kikapcsolódás! menjél nyugodtan. ettől egyáltalán nem vagy szivtelen vagy rossz.
néha igen is jár egy kis kikapcsolódás!
ugyan ugy mint attól hogy vkinek gyereke van attól még kettesben is elmehet apa és anya ide oda... mint ahogy mi is tervezzük!
igenis ezek a kis kiruccanások jót tesznek testnek léleknek kapcsolatnak egyaránt!!4

Kép

Kép
timi1982

Hát lányok, nem tudom milyen éjszaka elé nézünk, de Levi már 3 órája alszik, kimaradt a fürdés, elég régen evett és rég volt tisztába téve.
Ráadásul a nagyágyban fekszik az egyik takaróba csavarva.
Hát azt hiszem mellébújok, aztán lesz ami lesz.
Lehet fel is kel rá, mert eléggé recseg az ágy. Két dologra pöccen mikor elalszik: ágyrecsegés és a hang, mikor a kanál vagy villa koppan a tányéron. :roll:

Hát jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

már nem is mondom megint mennyi olvasnivaló van. Én csak reggel meg este tudok általában jönni mert a gyerektől én nem bírok netezni... igényel folyamatosan és persze pörög forog így mindíg figyelem le ne essen az ágyról. Ma próbálkozott a térdeléssel, vicces volt ,ahogy a fejét fúrta az ágyba a feneke meg égnek állt :D

muffin: dokinő áááááá no comment!!!! :twisted:
véda: nálatok szintén! (mindíg elkeseredem amikor ilyenekről hallok )

magdi: drukk hogy hasson az ergam!!!!

wera: Nórinak boldog hófordulót! Megkérdezhetem hogy ez milyen etetőszék? hol vetted és mennyibe került? most vadászom én is csak még tanácstalan vagyok hogy milyen is kellene.

Tami: küldtem püt! anyóspajti jól lefárasztott titeket!!

viki: remélem a tea segít és Kisfickó jól fog lakni tejcsiből!!

dodó: nálunk sajna ugyanez a helyzet. Csak 30 percre kértem meg a párom hogy foglalkozzon a gyerekkel , a végén már 2percenként kérdezte meg hogy akkor mikor fürdünk már mert ő már fáradt és látja a gyereken hogy ő is!! Ehhez sem tudok mit hozzáfűzni, :evil: megjegyzem nekünk is voltak gondjaink - még nem az igazi de már alakul apa.

timi:éjszakai fürcsi???? jó lehet!!! :lol:

és egy kérdés: hányszor lehet orrszívózni a gyerek orrát?? folyamatosan folyik az orra és nem merem nagyon sokat szívni!

Kép
mancsi76

és egy kép Zsömiről (ha nem baj) Kép

Kép
mancsi76

kriszta: hátha alszik jó sokat Levi! mi drukkolunk!!! Jó éjt!

Kép
mancsi76

az én lánykám is hasra fordult!!! :D
Timi, viszont a te fiad nyert, mert ő fiatalabb :D

babák gyönyörűségesek!

Anyjuk, ezt is túlélted - meg a migrént is, remélem :)

Muffin, nem semmi ajánlat! Ügyi vagy!

Titi, örülök, h sikerült a dokival beszélni, és nagyon várom a híreket!
A Máv-ról meg milyen borzalmakat hallottál? Majd jól megcáfolom :wink: Van egy-két rémes szülésznő és míz takarítónő, de ez minden, amit én tapasztaltam. A dokik rendesek.
Hidd el, a SOTE I-hez képest ez a Hilton - emberileg és szakmailag mindenképp.

Dodó, Márti, Apák monnyanak le! Ti meg nyugodtan kapcsoljátok ki a telefont és lazuljatok :)

Márti, nagyon cuki a fiad! És hogy milyen tisztaság van nálatok!!! Minden elismerésem :D
Orrszívni bármennyit lehet, és kell is, ha érzed, hogy szörcsög, nehogy betokosodjon vagy lejjebb csússzon a cucc. Előtte pár perccel érdemes sós vizet fújni az orrocskájába, nekünk legalábbis úgy jobban kijött. Utána esetleg orrcsepp.

Dodó, tejezést sajnálom, nehéz lehet bírni, de ha győzöd energiával és enni-innivalóval, talán Laura termel magának eleget újra.

Húzok vissza fordítani.
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

most csak gyorsan meg akartam mutatni Eliot első csókját. :) Az a krokodil nem hagyja nyugodni a fantáziáját. :)
http://www.youtube.com/watch?v=WMi9_K9X0pw
aztán reggel jövök és bővebb leszek. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!
Legalábbis nálunk reggel van! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Patr:mi történt hogy már kukorékolsz?
Zsolti sztrájkol?

Domi ismét visszatért a gyakori éjszakai evésre,de ezen meg sem lepődök-de ő legalább visszaalszik mindig-kopp,kopp.

Most csak ennyire futotta,mennem kell,viszem őket oviba.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Patr! Zsolti nem bírt aludni?

Muffin! Szupi a videó!

Kriszti! Szerintem se legyen lelki ismeret furdalásod! Kell a kikapcsolódás!

Timi! Egerszalókra mennétek mert azt imádom!

Mancsi! Zsömi nagyon szép fiú!
Vendég

Kike! Sajnálom a kecskét!
Vendég

Jó reggelt!

kicsit zombinak érzem magam... :? pedig aludtam is..
Ma szorítsatok nekem, megyek dokihoz... :?

Amióta Emma megszületett, mindíg fáj a hasam egy ponton. De nem kicsit..
Amikor a kontrollon voltam nála, azt mondta, menjek vissza egy hónap múlva. Azóta eltelt 2. Ma, ha össze bírom kaparni magam, akkor megyek.
De úúúúúúgy félek....... :x

Mancsi!
Már a múltkor is akartam írni, Zsombi gyönyörű kisfiú!!! :lol:

Eliot videóját pedig máris nézem... :wink:
Vendég

Marcsi! DRUKK!!!
Vendég

Muffin!

Eliot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emma is vonzódik a zöld állatokhoz....(ez egy békakirályfi)
Kép

éjszaka szegénykém aludt..egyszer ugyan megébredt, de a cumival visszaaludt. most még szunyókál... remélem azonban ma korábban kel, mint szokott, mert nekem mennem kellene a dokihoz...
minél tovább halogatom, annál inkább száll inamba a bátorságom...
Vendég

Emma nagyon édes! :D
Vendég

jó reggelt!

Már végigbőgtem a reggelt a zuhany alatt :(
ugye kaptam azt az ergam cseppet....... de úgy néz ki, nem javul.... én már lezuhanyoztam, hajat mostam és várom Gyulát, hogy felébredjen. Azt hiszem megyek ma, de legkésőbb holnap kórházba. Ez így nem mehet tovább... Komplett vérfürdőt rendezek.
magdolnam

Szia Magdi!

Nagyon sajnálom!
De nem lehet, hogy csak amiatt volt ma reggel annyira bőséges, mert reggel van?
Vendég

Magdi! Én is szedtem az Ergámot és kb. 2- 3 nap után hatott! Szerintem még várj egy kicsit ha bírsz! Kitartás!
Vendég

nem tudom miért.... 2-3 nap? És mi van akkor, ha teljesen el vagy kivérzek? NEm tudom mit érezhet az olyan ember, aki elvérzik... Ha tudnám, akkor lehet bátrabb lennék, mert ugye akkor tudnám, hogy mikor van nagy baj.
A szülés utáni gyermekágy első hete lóf@sz volt (már elnézést).....
magdolnam

Magdi! Nem fogsz elvérezni! A lényeg, hogy próbálj meg nyugodt maradni! Én rengeteg vért vesztettem a szülés alatt és még élek!
Vendég

ugye a 3.nap péntekre esne illetve, ha tisztességesen végig csinálnám, akkor szombat reggel.... és akkor nincsenek. Hát én már nem tudom mit tegyek.
Volt már valakinek eü kaparása?
magdolnam

én is sajnos :( még a dr-im viccesen megjegyezte, hogy most lehetőleg ne adjak vért....
Neked pontosan mi volt a probléma, hogy ergamot szedtél? Ha megkérdezhetem?
magdolnam

Magdi! Probléma nem volt csak annyira véreztem, hogy óránként kellett cserélnem a Tena extrát és kétszer elájultam! Ráadásul a gyermekágyi után rögtön megjött és 8. napig megint Tenát kellett használnom mert annyira ömlött! A kórházban is szedtem Ergámot és a gyermekágyi után is!
Vendég

Jaj Mancsi! Ne haragudj még nem is köszöntöttelek! :( Ezúton pótolném!!!
Marcsi, remélem elmondtad Emmának, hogy a békakirályfiból nem lesz emberpalánta-királyfi :D
magdolnam

Jó reggelt!

Timi!

Egyem meg Bence édes kis fodros combjait!

Kriszti!
Kellemes kikapcsolódást neked!

Dodó!
Béreljetek egy rövid időre mérleget.
Azt nem próbálod ki h egy etetésnél csak tápit adsz neki? Hogy abból mennyit vág be és mennyi ideig elég neki?

Mancsi!
Zsömi már térdelne?

Édes Csillag a képen! Nekünk is volt ilyen bodynk, csak kinőttük

:lol:

Bondi!

Gratula a forgolódáshoz! Ügyi Nati!

Marcsi!

Drukk a mai dokilátogatáshoz! Emma édes pofa!

Magdi!

Ne gondolj rögtön a legrosszabra! Kell 1-2 nap hogy hasson a gyógyszer!

Dundus kelt 11kor :shock: , 2kor és fél 6kor. 7kor megint reklamált, h felkelne.

Kép olvasgatok

Kép tök érdekes
20150601134430

Nekem is ugyanez van most, de úgy bíork ki szűk 2 órát, hogy vattát is teszek be... Tegnap egy egész nagy csomag tena extrát használtam el, ma megint kell menni a gyógyszertárba. MEg vettem tegnap vattát is, hát abból már édes kevés van. Remélem én nem jutok az ájulásig
magdolnam

Magdi! Én a szülés utáni napon ájultam el! Próbálj türelmes lenni hatni fog az Ergám!
Vendég

nekem ez 4 vagy 5.napom már nem is tudom :( mindegy. MAjd lesz valahogy. Azt hiszem már túljutottam azon a ponton, hogy már nem nagyon izgat semmi. Elég volt a reggeli sokk.

Viki, marha édes a kissrác! :lol:
magdolnam

Rendben! Igyexem! És neked milyen ütemben hatott a szer? Fokozatosan kevesbb, vagy látványosan? Vagy hogy kell elképzelni?
magdolnam

Viki, nem is dundus! Gyulának is nagyon tetszik :D
magdolnam

Viki! Lackó nagyon édi! :D

Magdi! Nekem hirtelen lett kevesebb! Egyébként az Ergámot kifejezetten műtétek után is szokták adni a vérzés csillapítására!
Vendég

Köszönjük a bókokat!

Így lassan 7,5 kg felé közeledve lehet Dundusnak hívni. :lol:

Lizáról képek?
20150601134430

:shock: hűha 7,5 kg :lol:

És hány cseppet szedtél mivel, milyen menniségben? Mert nekem ezt senki nem mondta lehet vmit rosszul csinálok- Most kezdesz erőt adni :wink:

Lizi lassan 12 órája alszik :shock: Képek mindjárt lesznek
magdolnam

nagyon nagyon szeretem Lizát! Minden szenvedést megért és megér!
magdolnam

Szly! Légyszíves ezt a képet rakd a 4.hós tábliba!
Kép
Vendég

Mi 4 hónaposa voltunk 6800 gr és 63 cm
magdolnam

Babu!
Szabi Kép
Olyan nagyfickósan tud nézni!
20150601134430

Magdi! Ha jól emlékszem akkor 3*20 cseppet kellett szednem! Kanálba cseppegtettem evés előtt vagy után az mindegy!
Vendég

Magdi! Mi 7400g és 65 cm. :D

Viki! Nagyon komoly tud lenni! Ez az amit nem tőlem örökölt! :wink:
Vendég

Szavaznátok Sütis néne Nővérkém két receptjére?
Igaz regisztrálva lehet csak:
http://www.mivi.hu/receptverseny

itt az egyik ez:BEJGLI GESZTENYEKRÉMMEL ,a másik meg HÓKIFLI
előre is köszi-persze csak ha van kedvetek,meg időtök :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: mi??? Én üdítőbe keverem (narancslé) akkor rosszul csinálom???
magdolnam

Magdi! Magába vedd be! Nem túl kellemes az íze de ki lehet bírni!
Vendég

Domi így aludt be miután hazaértünk az oviból:
Kép

vaku nélküli,azért ilyen.cicit nem nézni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: :shock: :shock: akkor miért nem hívta fel rá a figyelmemet? Utána lehet inni???
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: