Hali!
Jelentem, nálunk megérkezett a 3 hós dackorszak kissé késve.
Egyszerűen nem hajlandó szopizni. Kiköpi, ordít, már nem tudok vele mit tenni. Általában együtt bőgünk...Kíváncsi vagyok, mennyit hízik majd a heti mérlegelésen, mert kezdek aggódni. Ha szopik, akkor is csak max4-5 perc. ÉS a cicimben sem érzem, hogy duzzadna, lenne sok tejci, bár azt hallom, ahogy nyel.
Aztán meg nem alszik egész nap, talán mert nincs tele a pocak, de ahhoz meg már túl fáradt, hogy normálisan szopizzon...ördögi kör 3. napja, de egy kicsit már fárasztó.
Ráadásul ma még ez a szaros vizsgálat is, reggel úgy kiborultam, szegény párom a buszmegállóból jött vissza....utálom.
ZSófi, anyum, nagyim, nagynéném, mindenki áttétes rákban halt meg, ezért kel járnom szigorúan, mert ők ellébecolták. Minden évben UH és kétévente MR tünetmentesen is. A dokim áprilisra rendelt egy MR-t, pedig múlt ősszel voltam nála UH-n, de ugye az elmaradt a terhesség miatt. Ezért mivel MR-t nem lehet még most sem, kell az UH, ami miatt nyár eleje óta hívom, de persze nem sikerült elérnem, bátyám szerzett időpontot.

OLyan érdekesek ott a nővérek, többször rámcsapták a telefont. Kíváncsi vagyok, ma meghatja-e őket, hogy szoptatok és ezért a szokásos 3 órát nem tudom kivárni......
ISmételt szűrésre meg majd csak 4 hónap múlva megyek, addig ezért is cidrizhetek.
Na, lelövöm magam, mert ma annyira negatív vagyok még éteren keresztül is fertőzöm sztem....