A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

lányok, avatarnál hogyan tudjátok a kép méretét, nem a pixelt, hanem a Kbyte méretét állítani???

sophie27

Szerintem a 68 db-os livero is FreeFlexes, szóval nem ez a gond... Én meg arra gondolok, hogy talán egyébként is lehet különbség a csomagok között, mondjuk nem egy sorozatban gyártották, és valami miatt nem ugyolyan... De nem tudom hogy lehet-e ilyen, vagy direkt különböznek :wink:

yuyu79

nem tudom Zsófi, én a pixelt szoktam nézni :oops:

yuyu79

jó, és te hányas pixelre állítod? mert azt én is beállítottam, hogy a megadottnál nagyobb ne legyen, és mégis a méret miatt nem engedi menteni... :(

liberot meg nem értem. miért lenne jó nekik, hogy variálnak? aztán végül mindneki megutálja őket, hogy nem kiszámítható, hogy melyik zacsiban éppen milyen a pelus, nem?

sophie27

és gyorsban egy legújabb kedvenc fotóm... remélem, hogy nem unjátok még, de mindig vannak újabb és újabb kedvenceim! ;)

Kép

sophie27

a KippKopp babára pedig azért írtam én a www.dione.hu internet címet, mert ők a forgalmazók, így ott olcsóbb, mint bárhol máshol! gondolnám! ;) de ez csak egy tipp (topp) :D

sophie27

Dioné-n a Kipp Kopp 2990Ft ahol én vettem ott 2850Ft most sőt mivel a kettőt együtt vettem, még olcsóbb volt, 5200Ft

Kipp Kopp bábu és a Kipp Kopp karácsonya könyv is együtt akciósan 3990Ft

szóval jelenleg a Pagonyból olcsóbban juthatunk hozzá :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.11 14:13-kor.
Vendég

persze a legolcsóbb az lenne, ha lemennénk vadgesztenyét gyűjteni és saját magunknak meggyártanánk őket! :mrgreen:
Vendég

ezek a szemek!
Vendég

Nagyon gondolkodom ezekena babákon, de könyvvel együtt érdemes, nem? Úgy meg már jó drága, ha két baba, plusz legalább egy könyv.....
Zsófi, tényleg gáz nagyon ez a kétfajta libero, én már úgy bejárattam, erre tessék, most moshatom a kakis bodykat.... :twisted:

Arra gondoltam, ha már nem mehetek emberek közé, csak sétálni, akkor meglátogatom a KOpaszi gátat vmikor a héten, kivéve szerda. Akkor megyek uh-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, áprilisban kellett volna mennem MR-re.

Levi megint nem alszik, ma is eddig 3x20 percet sikerült kreálnia... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

én a könyvet antikváriumban leltem meg :wink: :wink:
Vendég

egy gyors segítségkérés:
ma megyek BABE sampont venni. Van külön olyan ami koszmóra jó, vagy egyfajta samponja van, ami mindenre jó?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ahonann a naptárat rendeltem onnan ne rendeljetek, áááááááááááá

kaptam egy pléhdobozt és hozzá kinyomtatva a képeket alattuk a hónappal... :twisted:
Vendég

Aprooka, van külön koszmó sampon. Úgy kérd!

szuszu

Na Lányok! Kinek volt ma élete első randija?

Kép

Kép

szuszu

Boni, de ez is a nagy 36 centis baba?

sophie27

igen... nekem az jött igazából 3000Ft lenne, tehát drágább de le van akciózva, így olcsóbb :lol:
Vendég

micsoda randi

ja Emma anyu Zsigit még senki nem választotta..csak hogy a kérdésedre válaszoljak :wink: :oops: :lol:
Vendég

hát igen, ez a pelus dolog idegesítő! én már úgy örülök... anno vettem a metroban pampers sleep&play-t nagyon jó akcióban, de úúúúgy utáltam! most fogy el az utolsó pár darabka! ;) a DM-es eddig okés volt, nem tudom, hogy mi lesz a köv. mérettel, mert az király, ha minden méretnél is más lesz a jó... most Liberot vettünk DM kuponnal, meg ugye van a 21%os akció is, azt is szerintem Liberora váltunk be! meg már csomó 15%os kuponfüzetem is van! na mindegy, szóval állandóan vásárolgatunk!

kopaszi tényleg jó, csak talán szelesebb, szóval lehet, hogy jól jársz Aproo, ha viszed a téli lábzsákot Levinek! babakocsival mész amúgy? vagy mei-tai hordozóval?

ez az uh, meg MR miért kell? meg szabad kérdezni? a múltkori rákszűrésed eredménye milyen lett? vagyis az ismételt? azt végül nem írtad szerintem, pedig izgultunk!

Boni, hát igen. gesztenyegyűjtés! király, mikor már a mi gyerekeink is ezzel fognak eltölteni órákat! :)

Szuszu, nagy zsivány Andris. csapja a szelet a nagyszemű kisasszony Málnusnak! :) aranyosak együtt! ez a nézés!

sophie27

Mecsi: küldtem privit.

Eni
marcy

már azon agyalok, hogy mi lesz jövő tavasszal, vagy nyáron... milyen jó lenne, ha egy szép napon összegyűlnénk mind a kopaszin! minden fórumos a babókkal! szerintem érdemes lenne szervezni majd egy ilyet! biztosan nagy meglepetést okoznánk ezzel. és olyan jó lenne, ha vidékről is mindenki fel tudna jönni! na meg ugye Luca ajánlata is jól hangzik a kerti bulira!

sophie27

Szuszu, Andrinak azt a puha, ágyra szerelhető könyvét hol vettétek? tudom, hogy volt már erről szó, de nem jegyeztem fel, és valami hasonlót vennék én is Beninek, hogy ne unatkozzon a kiságyban :P köszi!

sophie27

Zsófi, mi azt örököltük, de a Brendonban lehet kapni.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Andrisnak most a zenélő, vetítős csillag a kedvence, aminek leginkább a zenélő részét szereti, meg magát a csillagot, ahogy kinéz. Ezt is a jatsszvelem.hu boltban vettem.

Kép

szuszu

Sziasztok!

Szerencsésen hazaérkeztünk Pestről, most kellene összedobnom egy vacsit, ehelyett itt gépezek :D

Az első randink jól sikerült, Andrisnak és Málnusnak sok közös tulajdonsága van :)

Szuszu: köszönjük a képeket!

Zsófi: a nyári tali jó ötlet, nekünk van kertünk, itt is elférnénk, csak összehozni már nehezebb lesz. A Brendonos könyv Málnusnak is nagy kedvence, de Szuszuéknál a csillaggal is nagyon elvolt....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni Zsigi nekünk is bejön! :wink: Nagyon aranyos... De majd legfeljebb Emma meg Réka megküzdenek érte. Vagy Zsigi választ közülük :lol:

panna1

sosha lázas a baba akkor sír???vagy alszik sokat??gondolom más minden babánál....

Kép
winona

Sziasztok!

Egy kicsit mi is eltűntünk! A csütörtöki talin nem tudtunk ott lenni, mert a házat csinálták. :( Pedig nagyon mentünk volna.

Zsófi! Sajnos nálunk is van mostanában éktelen ordítás, és fogalmam sincs miért. Sec perc alatt behergeli magát a kiscsaj! Remélem hamar elmúlik ez az időszak! :?

rizsimami

Winona: én úgy tudom, ha lázas hogy akkor bágyadt!

<
sziszka78
Tolna

Zsófi! A pixelméretet nekem sem sikerült elég kicsire állítani. Én úgy oldottam meg a problémát, hogy .gif-et mentettem, és az kisebb lett.
Remélem tudtam segíteni.

Boniko köszi! Emma boldog volt, Zsigi nagyon jóképű legény! Lehet, hogy már találkoztak is a SOTÉ-n? :wink: :lol:

sushy

Ja, és az éktelen visítás nálunk is megy, szuszuék kaptak ma belőle egy kis ízelítőt :? Most pedig kidőlt, már alszik is, hajnalig csend lesz nálunk...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csengenato az suppi!pont gondolodtam h. azt mér nem találják már fel, h. bekötős mózes?????dejóóóó...én még nem láttam ezt a fajtát...majd rákeresek neten.

a picasat csak le kell tölteni, nem meghívásos...valaki kérdezte, nemtom már ki :oops:

málnus meg andris, de cukkik, de sophie a Te fiad is gyönyörűű

Kép
winona

Szuszu!

Én nem találom ezt a csillagot a játszvelem-en. Meg tudod mondani hol keressem?
Köszi

rizsimami

Szilvi!

Én sem találom, de anno nem is rendeltem meg, hanem bementem a boltba a pihenőszékért és ott láttam meg a polcon. Szerintem, ha felhívod őket és megkérdezed van-e nekik, akkor telefonon is megmondják, mert nagyon kedvesek.

szuszu

http://bolthely.hu/manojatek/id/00057_3 ... vetitessel

Itt ugyan kicsit drágább a csillag, de meg lehet rendelni...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi!
Neked akartam akartam még írni, hogy nekem megjött, azon röhögtünk, hogy napra pontosan 1 évre, ahogy Málnus megfogant...de nem is jó szó, hogy megjött, sokkal inkább elárasztott, szóval remélem másnál nem ilyen lesz, de azért töltsétek fel a készleteket otthon :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Édesek a babafotók!!!

Jelentem RÉka végre kiberregte magát, most ismét hajlandó dumálni is. Nagypn vicces, ahogy közben forgatja a nyelvét odabent. Apjával nem győzünk nevetni rajta.

Apró! Igazad volt a pelenkával kapcsolatban! megnéztem a 68-ast (tesóméktól azt kaptunk névnapra), és tényleg eléggé más. Pont azt a rugalmas oldalsó részt szerettem benne, de itt most csak maga a ragicsík a rugalmas. És tényleg minhta nagyobb lenne egy picit, de összemértem, és hosszra mégis ugyanakkora. :?:
Egyet már kipróbáltunk, eddig benmaradt a cucc, bár úgy rémlik csak pisi volt...

Winona! Oltás miatt gyanakszol lázra? Vagy egyéb? Sztem az a tuti, ha megméred. Bár én szoktam nézni úgy is, hogy a nyakánál összehasonlítom a hőjét az enyémmel. Szerintem érezni úgy is ha melegebb.

panna1

panna köszi! nem, nem oltás, csak én voltam beteg, és félek h. elkapta, mert ma sokkal többet prüszizett mint általában, még alvás közben is :(
de még alszik.....ha felkel megmérem a lázat, mert akkor nyugszom meg.
és a popónál -3 fokot le kell vonni, ugye?

Kép
winona

winona, -0,5 fokot kell csak levonni! ;) reméljük, hogy nem vagytok betegek!

most szaladok, mert fürdetés van, gyerek hulla fáradt már...

sophie27

Szerintem nem kell levonni, de 28 fok alatt még nem láz popóban ilyen piciknél... Szerintem ne aggódj, főleg ha szoptatsz, akkor ő elvileg védve van... Enyém is sokat tüsszög, de általában csak belemegy valami az orrába gondolom...

yuyu79

Kipp-kopp könyvek nekem még megvannak gyerekkoromból, nagyon szerettem őket :-D

yuyu79

Yuyu! Azért remélem 38-at akartál írni. A 28 régen rossz :wink:

panna1

Néha ha van időm végignézek egy-egy fotóalbumot amit az aláírásnál adtatok meg.
Most RIzsike volt soron. Nagyon kis tüneményes a csajszi. Vmiért kis hasonlóságot is látok a lányaink között. Talán a fejformájuk és a szemük hasonlít. De azt hiszem Réka tokásabb egy cseppet :oops:

panna1

Jó reggelt!

Panna, Sushy majd kiköltözünk Marokkóba! :lol: :lol: :lol: ennyi gyönyörű kislánynak nem lehet ellenállni... csak azt döntsék el ki lesz az első és ki a második feleség.. :mrgreen:

Aproo most olvasgattam vissza és ne hari de elfeledtem válaszolni a nekem tett kérdésedre: Nekünk a légzésfigyelő hátulján van a beállító és most megnéztem férjem 3-asra állította. ha kiveszem ZSigmondot és ráteszem a pelenkázóra akkor még egy csomó ideig jelzi,hogy a helyén van.. (egybevanakettő)

Egy óriási fórumtalálkozó tényleg jó lenne..
most hétvégén megyek a Westendbe másik fórumtalira (szintén babanetes hőmérős) kipróbálom a baba-mama szobát én nem is tudtam hogy van :oops: (persze fiam keresztülhúzhatja)

velük már sokszor összejöttünk kertipartyra is, férjeink is jól elvannak egymással.. tényleg barátságok születtek 2 év alatt...

ezért is szeretnék veletek már végre találkozni, hogy személyesebb legyen és megismerjelek benneteket.. :oops: :lol: ezért is sajnáltam a múltkori akciót..

LAktoherb csajok 2 napja iszom, mert keveset tudtam enni a hasmars miatt és éjjel óta fáj a gyomrom..tapasztalt valaki hasonlót?

Lázmérés egy érdekes cikk
http://www.kismama.hu/magazin/forro_homloka/3686/

édes pici nagyfiam :lol: tegnap 18kor elromlott, korai fürcsi volt, utána meg az ágyában a forgókára játszott.. ha a fény kialudt rajta akaratosan sírt...győztem visszakapcsolni aztán végül felvettem, és 2mp alatt bealudt :roll: előbb is felvehettem volna :lol: :lol: :lol:

de olyan szinész!apja szerint tőlem tanulta.. elkezd ordítani, és közben oldalra ki kinéz, hogy valaki látja e? addig elhallgatás..van amikor mondom neki, hogy ne színészkedjen. és akkor rám néz ártatlan arccal... és elkezd vigyorogni :roll:

na jó eldugultam :lol:
Vendég

Hali!

Jelentem, nálunk megérkezett a 3 hós dackorszak kissé késve.
Egyszerűen nem hajlandó szopizni. Kiköpi, ordít, már nem tudok vele mit tenni. Általában együtt bőgünk...Kíváncsi vagyok, mennyit hízik majd a heti mérlegelésen, mert kezdek aggódni. Ha szopik, akkor is csak max4-5 perc. ÉS a cicimben sem érzem, hogy duzzadna, lenne sok tejci, bár azt hallom, ahogy nyel.
Aztán meg nem alszik egész nap, talán mert nincs tele a pocak, de ahhoz meg már túl fáradt, hogy normálisan szopizzon...ördögi kör 3. napja, de egy kicsit már fárasztó.

Ráadásul ma még ez a szaros vizsgálat is, reggel úgy kiborultam, szegény párom a buszmegállóból jött vissza....utálom.

ZSófi, anyum, nagyim, nagynéném, mindenki áttétes rákban halt meg, ezért kel járnom szigorúan, mert ők ellébecolták. Minden évben UH és kétévente MR tünetmentesen is. A dokim áprilisra rendelt egy MR-t, pedig múlt ősszel voltam nála UH-n, de ugye az elmaradt a terhesség miatt. Ezért mivel MR-t nem lehet még most sem, kell az UH, ami miatt nyár eleje óta hívom, de persze nem sikerült elérnem, bátyám szerzett időpontot. :? OLyan érdekesek ott a nővérek, többször rámcsapták a telefont. Kíváncsi vagyok, ma meghatja-e őket, hogy szoptatok és ezért a szokásos 3 órát nem tudom kivárni......

ISmételt szűrésre meg majd csak 4 hónap múlva megyek, addig ezért is cidrizhetek.

Na, lelövöm magam, mert ma annyira negatív vagyok még éteren keresztül is fertőzöm sztem.... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, sajnálom, hogy megint nehezek a napok, ráadásul még a te vizsgálataid is negatívan hatnak rátok! remélem, hogy Levi hamar megunja ezt a dacoskodást, és akkor anyájának is jó lesz végre! ;)

nálunk is eléggé gázosok a délutánok/esték. sajnos nálunk az van, ha a gyerkőc nem alszik délután, pedig nem szokott, akkor olyan zizi lesz estére, hogy csak győzze az ember idegekkel!

Sushy, köszi a tippet, sikerült a gif-es avatar! ;) úúúgy örülök!

most megyek, mert gyerek éhezik! ;)

sophie27

még egy kérdés, Szuszu, a concord ülés E milyen? 3 vagy 4es szabvány??? köszi előre is! és ugye condord ultimax?

sophie27

ZSófi!

Nagyon jó az új avatarod, nagyon szépek vagytok!!
Nekem még a vonalzót sem engedi feltölteni, feltehetően, mert ki van kapcsolva a HTML, és ez még eddig mindíg így volt. Mit lehet ilyenkir tenni? Hogy másolhatom oda a kódot másként?

Lányok!

Nem tudom eldönteni, hogy életkornak megfelelő-e -már nem emlékszem, hogy volt a fiúknál- , hogy ha ülésbe húzom Dorcát, nagyon lóg a feje, vagy ez csak a látássérülésnek köszönhető?

Sziasztok: Adri

KépKép
koadri

Adri, szoktad hasra fektetni, hogy erősödjön a nyaka? Nekünk csak az első 2 -3 hétben volt ilyen, hogy egyáltalán nem tartotta a fejét, és ezt ajánlották, hogy sokat legyen hason...hamar meg is erősödött... Azt nem tudom hogy a látással összefügghet-e, de én nem látok benne logikát :shock:

yuyu79

Mi ma megyünk oltásra, kicsit izgulok, úgy sajnálom szegénykét... Remélem most délelőtt kialusszamagát, és akkor legalább a fáradtság miatt nem lesz nyűgös :cry:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: