A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

SZOFI :?:
Vendég

Binyek
Nem tettél fel képet az ülő Marciról :)
Vendég

Banika!
Tesóm eladó pólót láttam a hétvégén a Corában. Meg tök édes Micimackós babacuccokat (Micimackó-mániás vagyok, afiam meg Tigris-rajongó).

Binyek!
Nem lehet könnyű. Bár azt se kívánom senkinek, hogy úgy legyen mint mi: a párom kislányával semmi gond, az anyja sem neveli ellenünk, viszont a láthatást a minmumra szorítja. Mikor a párom meghallotta, mennyiszer mehetnek a párodhoz a lurkók, dobott egy hátast.

Mindenki: tündérbabák!!! Jó ilyet látni kra reggel...
vovanda

Eszti!

Szerintem a tízórai hiányzik nálatok, azért esznek uzsi előtti uzsit.
Próbáld meg a gyümit átteni tízóraira és kétszer egyetek főzit. Én ebédre adok nekik üvegest, délután pedig saját készítésűt. Húslevest turmixolva, padlizsánt, cukkinit, (ezeket mind egy kis krumplival dúsítva)

Judit

jucicuki

Rebe :P
Nagyon édesek a csajok!
Köszönöm, én is meglepődtem, hogy mennyire üdének tűnök a képen :lol: Engem mondjuk teljesen feldob egy bevásárlás, pláne, ha a fiúk ilyen tündériek, mint tegnap voltak :lol:

Banika :P
Én nem tudom, Anyu hol vette, de a többiek már írták a választ :D Mi már kinőttük, mert 56-osok voltak.

Lányok :P
Márkó cicám 1 hónapja próbál hasról hátra fordulni. Erre ma bealudt kaja után az én -azaz a Milcsi és én :lol: - ágyamban, így mi Milcsivel leköltöztünk a szőnyegre. Hasra tettem Milcsit és azonnal átfordult. Majd úrja és megint. Szóval tudja :lol: Levideoztam persze. Szegény Márkó cicám, lemaradt :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci
Köszi,de próbáltam és akkor még nem éhesek :roll:
Vendég

Eszti!
Köszi a hiányolást. Vagyok csak én is kicsit negatívban, ezért inkább olvasgattam mostanság. Úgy érzem elfogytak a tartalékaim. Sajna nem a zsír, csak az energia. :( Nálunk heti 1x 9-től 5-ig van az anyósom, de az a napom még fárasztóbb, mint amikor egyedül vagyok. Nem miatta, hanem, mert pörgés egész nap, hogy minden beleférjen, amire máskor nincs idő + Tomit olyankor hordom gyógytornára. Más segítség? Egyrészt én sem bíznám másra a gyerekeket, másrészt nem is nagyon férne bele e keretbe. A gyerekek Sunrider készítményei + gyógytorna (Dévény+ BHRG) = én gyedem. Férjem tényleg segít, ha itthon van, de látom, hogy már ő is nagyon fáradt. Mi nem veszekszünk, csak éppen alig jut időnk egymásra, ha beszélgetünk is szinte csak a gyerekekről. Vacsora kettesben, mozi?? Az mi??? Lakás állandóan szalad, mosással, takarítással én sem tudom utolérni magam. Rossz viszonyban vagyok a tükörrel is, de ugye a fogyáshoz tornázni kellene, ja és többször keveset enni, nem 1x kutyafuttában és főleg nem este, mert ugye csak akkor van rá idő. Manciprogramoknak, mint fodrász, kozmetikus meg már idejét sem tudom. És az a legszörnyűbb, hogy közben hálátlan kis dögnek érzem magam, mert örülnöm kellene nem panaszkodni, hiszen szép családom van, két tündéri gyerekem, akikre mi is elég sokat vártunk.

Szóval ezeket emésztgetem. Jó, hogy szóba került ez a téma is, nem mintha örülnék más bajának, csak így legalább tudom, hogy ezt mindenki megéli, így kevésbé érzem magam nem normálisnak.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!

Szerintem tökéletes normális, amin átmész! Mindenki átesik ezen szerintem egy gyerekkel is, nem hogy kettővel. Hiába imádod a gyerkőcöket, és boldog vagy, hogy vannak, sajnos vannak hullámvölgyek, amikor minden összejön és olyan fáradt vagy, hogy alig látsz.
Ha ez vigasztal, mi most kezdtünk el másról is beszélgetni néha, de ez kb. 10%, 90 a gyerekekről szól :lol: , ha véletlenül eljutunk valahova kettesben, akkor is a gyerekek a téma. Mondjuk az az igazság, hogy én nem is nagyon kívánkozom nélkülük sehova.
Anyósod nem tudna egyszer egyszer este is jönni, hogy le tudjatok lépni egy kicsit, akár az esti fektetés után és akkor nem kell semmit csinálnia, csak ott lenni?

Eszti, akkor nincs ötletem, de végül is az öt kajcsi megvan, ők tudják mi a jó nekik...

Csajok!

Jövő szombat tesó esküvője, már lassan beszereztünk mindent, csajoknak egész hétvégén cipedli után rohangáltunk. Apának meg sikerült inget venni 14ezerért :shock: az úgy volt, hogy a csajok koszorúslány ruháját és az én rucimat Anyósom varrta, Atinak meg gondoltuk veszünk egy inget, ami passzol a ruhámhoz és máris szépek leszünk :D . Bementünk a Rolandba, megtetszett egy ing, uram felpróbálta, (gondoltam közben megnézi az árát :roll: ). Megkérdezte megvegyük-e. Mondtam neki, hogy jól áll, nekem tetszik, de hordania neki kell, ha kényelmes, vigyük. Mondta pénztárosnak, hogy akkor kérjük. Mikor mondta néni, hogy 13.990, majdnem megütötte a guta :? aztán meg rám haragudott :oops: azóta azt hallgatom :shock:

Rebe édesek a csajaid! Nagyon bírom őket :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Szofi
Megint csak ismételni tudom magam.Ezeket a problémákat mindannyian átéljük/átéltük.Idő kell mire az ember ezeket fejben lerendezi.Ha segít,gyere panaszkodni.
Nekem mázlim van a körmösömmel pl,6 hetes kislánya van,de otthon dolgozik,tehát rugalmas.A barátnőmmel együtt megyünk,én egy gyereekt viszek magammal,hogy apa annyira ne szívjon itthon :lol: meg a kislányra is rá tudunk nézni.
A fodrász kicsit macerásabb,de megoldható(ha az ember akarja)Mondjuk nekem rövid ahajam,szóval így kevesebb vele a gond.
Takarításnál örülök,hogy csak 65nm a lakás(bár alig férünk el már most :lol: )Majd a teszveszen kiárulok minden fölösleges vackot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti
Ez a kaja kérdés úgy látom egyre macerásabb ahelyett,hogy egyszerűsödne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk még mindig az alvás a nyűgöm.Majd alakul az is.

Rebe
Tündériek a csajok.Köszi a body-s tippeket.
Vendég

Szofi!
Egyáltalán nem kell rosszul érezned magad. Nem vagy hálátlan dög. Anno én is pszichológusnál kötöttem ki, mert képtelen voltam megemészteni, hogy van egy gyönyörű gyerekem és nem lebegek folyamatosan 5 m-re a föld felett a boldogságtól. Gyereket nevelni nehéz és fárasztó (egyet is, hát még kettőt) egyáltalán nincs azzal semmi baj, ha vannak ezzel kapcsolatban negatív érzéseid. És ez nem panaszkodás.
Egy kérdés: kicsi fiadat anyósod nem tudná egyszer-kétszer elvinni a gyógytornára?
vovanda

Juci

Hát PASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép ilyen lesz a csajok ruhája

Kép házasságkötő terem- jó sokat kell majd tipegni apróknak

jucicuki

Ami viszont sokkal fontosabb, ezért is írom külön, hogy egy kicsit aggódom mostansága a törpéim miatt. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, ill. hátha van valakinek hasonló tapasztalata.

Nálunk ez a kaka kérdés kezdettől fogva elég problémás. Nem igazán úgy néz ki színét, állagát tekintve, ahogy kellene. Ezt sokáig a tápszernek tudtuk be (dokink is). A biztonság kedvéért mégis kivizsgálásra küldött minket: 4D ultrahang (nem a babamozi változat, hanem rendes profi orvossal) + teljes vérkép. Eredmény: a bélrendszer és a máj állapota alapján és a vérvétel eredményével összevetve nem igazán működik tökéletesen az emésztés és a méregtelenítés a gyerekeimnél. Egyik sem mutat olyan eltérést, ami gyógyszeres beavatkozást igényelne, de oda kell rá figyelni. A dokinőnk a Sunrider készítményeket ajánlotta erre a célra, amit már használunk is kb. 2 hónapja. A másik, amit még esetleg jónak tart az az elektromágneses terápia. Hát én ettől egy kicsit tartok. Nem annyira ismert Mo-on, infot is inkább csak angolul találtam (nutrienergetics.com), magyarul viszonylag kevés (főleg NES terápiaként) és inkább természetgyógyászok használják. Szóval nem nagyon merek belevágni. Ismeri valaki ezt a módszert? Igazából azt sem tudom, hogy szükséges-e ilyesmikre vagyonokat költenünk, mert lehet, hogy a vegyes táplálkozással, amire fokozatosan állunk át ez szépen meg is fog oldódni. Azt hiszem megmutatom őket egy jó gasztroenterologusnak (remélem így írják) is. Ismertek esetleg ilyet?

A másik aggodalmam Tomi mozgásfejlődése. Volt ugye ez a pocin belüli kényszertartásból adódó ferde fejtartás, ami már teljesen rendeződött, szépen forgatja, tartja. Viszont emiatt csúszott nálunk az egyéb mozgás. Lényeg az, hogy kétféle gyógytorna ellenére ott tartunk, hogy az én 7 hónapos kisfiam nagyon vidáman eltölti az egész napot a hátán és nem hajlandó megfordulni. Amikor csak lehet próbálom hason tartani, de ahhoz ugye még nem elég erősek a karjai, mert nagyon sokáig a fej miatt egyáltalán nem tudott hason lenni, így 15-20 percnél több még most sem megy. És akkor is főleg repülőzik, amitől ugye megint nem erősödik a karja. A gyógytornász szerint majd megerősödik, ha forog kúszik. Jó, de mitől fog forogni és kúszni???

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Én spec ilyenről még nem is hallottam.Mármint ez az emésztési,méregtelenítési probléma.Engem is aggasztana.Az én gyerkőceim széklete is elég érdekes időnként :shock:

Forgás-kúszás
Én a forgásra azzal próbáltam inspirálni őket,hogy amikor hanyatt feküdtek,akkor mindig úgy tettem a számukra érdekes játékokat,hogy tekeregniük kelljen érte,vagyis a fejük mögé.Ennek a végeredménye lett az árfordulás.Addig tekeregtek,amíg sikerült fordulniuk.
Repülőzni nem repülőznek a fiaim,pedig attól a hátuk erősödne.
Vendég

Juci
Igazi kis hercegnők lesznek a csajok
Vendég

Szofi!
A fordulás miatt ne aggódj. Az egyik ismerősömnek a babája 8 hónaposan fordult, mert elég nagy babóca volt. És náluk nem is volt olyan probléma, mint nálatok. Ha a doki nem aggódik, akkor szerintem ne idegeskedj.

Lányok!
Másik topikról ismerősöm 31+2 napnál jár, kórházban vannak, programozott császár lesz. Kérdezte, hogy van -e valaki, aki ilyen korán szült és rendben volt -e a babákkal minden. Tüdőérlelőt kapnak, a babákat 3 hete 1200-1400 grammosnak mérték.

Juci!
Csinik lesznek a csajok, majd tegyél fotót!!! :lol:
vovanda

Szofi
Hát nem könnyű,az bizti,de hidd el lesz jobb is.Sajnos vannak hullámvölgyek,amiket valahogy túl kell élni,aztán megint jönnek a jobb napok.
Én sem hallottam még ilyen problémáról.Nem tudod esetleg más orvos véleményét is kikérni?
Forgás:nálunk Száva pörög ezerrel,Noa még "csak" hasról hátra.Már majdnem vissza is sikerül,de nem elég kitartó és olyankor beidegesedik a drágám :roll: Viszont próbál kutyázni...

Banika
Már mi is küzdünk az alvással is :roll:

Felbuzdulva azon,hogy reggel nem ették meg az összes tápot a csajok,adtam nekik 10-kor gyümit.Noa nem sokat evett,Száva annál inkább.Kíváncsi vagyok,meddig bírják :roll:

Juci
De csinik lesznek a kis tündérkéid :shock: Aztán kérünk majd képeket!
14.000 egy ingért :shock: Asszem ketté állna a fülem :wink:
Vendég

Ja,a lényeg lemaradt:Szávának kibújt a másik foga is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vanda
Ismerősöm ikrei 30. héten 1250-1360 grammal születtek,semmi bajuk.A kisfiúnál volt vmi baktérium,de orvosolták.1800-grammig voltak inkuban.
Vendég

Vanda!

31+5 és nézd meg őket :lol: oké, járunk tornázni, meg ide-oda, de jól vagyunk

jucicuki

banika titanikos és a játszós kép olyan édi de a drága szép kis arcocskájukról is tegyél,annyira itt van a szemem előtt marci meg berci képei amiket kicsinyítettünk milyen kis pici törékenyek voltak na most meg megy a bunyó :D kis vasgyúrók
fanni nagyon jó ez a kép szép vagy :D
rebe elfáradt a drága hát lepihent épp a tesó volt kéznél párnának :D :D :D de a fényképezőgépbe belenézett igazi csajszi :D
lányaim fülei kilőve pici sírás volt de nem vészes gyönyörűek lettek :D
nagyobb sírás volt mikor apa a zipzárral becsípte ami bőrét a nyakán :cry: :cry: :cry: majd teszek képet ha felkeltek

lanyané

Vanda :?
Mikorra programozták? Miért?
(Szöcske?)

Szofi :D
Szia!
Az érdekes kaki mit jelent? Nálam is az egyik gyereké "érdekes". Mindig zöld és olykor olyan, mintha pici vajdarabkák lennének benne. Mindig akarom mondani a drnőnek, de mindig üvöltenek ott és igyekszem minél rövidebbre fogni az ottlétet...
Ugyanakkor szépen nőnek mindketten és a kedvük is jó... úgyhogy nem akarok aggódni, csak kíváncsi vagyok, nálatok mi volt.

Mozgás. Nálunk Márkónál ugyanez van, csak én nem hordom gyógytornára, itthon tornáztatom. Merev még kicsit és hát ugye ő sem tud átforudlni, pedig nagyon szeretne. De a fejlődés-neurológus nénink azt mondta, szépen fejlődik, ne aggódjunk. S így mi nem is aggódunk 8)
Mondjuk ő szeret hason lenni, a másik nem szeret, de aki nem szeret, pont az forudult meg :shock:

Judit :P
Szépek lesznek a csajok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Fiúkéban is vannak vajdarabkák :lol: és én is mindig lefelejtem megkérdezni :lol: pedig az enyémek nem is sírnak.Csak amúgy is annyi kérdésem van+receptek........Én speci a tápszerre fogom,de lehet hogy vmi más.

Kérdezek hülyeséget
Meddig kell büfiztetni a gyerkőcöt?Mármint korban?Marcit elég nehéz,mert ha büfiztetni akarom,akkor tekereg a kezemben,majd kimászik.Alig bírom megtartani.Én leszoktam tenni a pihiszékbe vagy a játszósra.Őt nem igazán zavarja.Van hogy 1 óra múlva tör ki belőle :lol: olyan igazi mélyről jövő,férfias böfike :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fanni!
Holnap reggel mondják ki a végszót. iszonyatosan vizesedik, járni sem bír, levegőt alig kap. A szíve is rosszul bírja, szóval muszáj.
vovanda

Szofi

nálunk is Annával van (volt)probléma.járunk tornára heti egyszer.ennyi.már hason van, de ő sem olyan stabilan, mint Janka.de látszik , h erősödik.szerintem várj. tényleg erősödnek ők, csak lassan

szanet

Banika
Én csak tápi után böfiztetek,gyümi és főzi után nem :roll:
Vendég

"Vajdarabkák" nekünk is vannak,meg néha jó kis narancssárga (bocsi) az egész a répától meg a sütőtöktől :lol:
Vendég

Na,ma (is) mindent elfelejtek :roll:
Nektek mennyit isznak egy nap folyadékot a gyerkőcök a tápon kívűl?
Vendég

Banika :P
Mi már hónapok óta nem büfizünk... Márkó üvöltött büfi helyett, a Milán meg hányt :lol: Semmi bajuk nincs tőle, hogy nem büfiznek. S nálunk is olykor van egy naaaagy férfias büfi, de nem fáj nekik, vagy ilyesmi.

A folyadék engem is érdekelne, Eszti :P , mert mi még csak most kezdünk eszegetni. Most épp Milcsi 70 sütőtök+krumpli+20 víz és 60 tápi. No, már jól van :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Gratula a forduláshoz! Nálunk is szokott ilyen lenni a kaki. Ami nekem nálunk fura, hogy mindig híg (már bocsi). :oops:

Szofi,
Egy pillanatig se érezd magad dögnek, szerintem teljesen természetes amit írsz. Nekünk is lombikkal sikerültek a lányok, akartuk őket, küzdöttünk, aztán mégis volt olyan, hogy mind a ketten azt kérdeztük a másiktól, ezt akartuk-e. :oops: Az én lányaim pedig nagyon jók, tényleg nem panaszkodom, de még így sem könnyű, az energia szintem egyenlő a nullával. Imádjuk őket, és ez a lényeg!
Tényleg anyósod nem tud esetleg este segíteni :?: Mi is akkor tudunk elmenni amikor anyukám itt van, jó ő pénteken kora este jön, és vasárnap délután megy haza. Ilyenkor szoktunk péntek vagy szombat este mozit beiktatni, vagy elmenni vásárolni kettesben. Megfürdetjük őket előbb, és max. egy etetés marad neki.
Körmöshöz sajna én sem jutok el, fodrásznál azért már voltam, meg megyek is majd decemberben is. Azt úgy oldottuk meg, hogy apa aznap itthon maradt, csinálta az itthoni munkákat, én meg napközben elmentem arra a pár órára.
Emésztési, méregtelenítési problémáról még nem hallottam.
A forgás miatt meg szerintem se aggódj, ha ő úgy érzi, meg fog fordulni. Nálunk Blanka az aki olyan jól elvan hátom, hogy csak na. Már kitekeredik, még egy lökés hiányozna neki, és átfordulna, de szerintem nem is akar. Én is azt csinálom, mint Banika, mögé teszek olyan játékot amit szeret, és ezzel ösztönzöm.

Juci,
Tündéri a ruha, a lányok gyönyörűek lesznek benne! :D
Na látod ezért szoktam én megnézni az árcímkét! :lol:

Banika,
Én sokszor már nem büfiztetek "hagyományosan". Hanem úgy mint te, leteszem hasra a játszóra, aztán jön az a büfi így is, de akkora, hogy egy felnőtt is megirigyelné. Akkorákat szoktunk röhögni rajtuk! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.11.10 13:02-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

szofi! tudod nekem is Fanni kereken 7 hósan fordult hasra, még vissza ekkor nem is tudott. én is tök beijedtem, elvittem korai gondozóba. ott mondták kutya baja a csajnak, csak kicsit lusta, és mert egy picit nagyobb. szóval nagyon aggódtam érte, annak ellenére h. szakember is azt mondta h. okés, mert soha nem lehet tudni. és képzeld ma vagyunk 10 hósak, a Fanni tud ülni, felülni, kúszni , mászni, feláálni, és abból elülni. Mint a bátyja. kereken 3 hónap alatt tanult meg mindent. tudom, most mondhatom h. ne aggódj és hogy fog, mert nekem is ezt mondták 7 hósan, a gyerekorvos is azt mondta, túl sok időm van ilyenekkel foglalkozni. most már a koraiba sem kell járni. szóval tényleg, én már jártam így ahogy Te aggódj, meg fog indulni a kisfiú is. mert gondolom Te is hasonlítgatód a két gyereket. nekem is mondták hogy ők testvérek, csak épp egy időben születtek.

az emésztéshez nem tudok hozzászólni. de ez most miben nyilvánul meg? nem kakilnak? szorulásosak?

kicsit most mélyponton vagy, de hidd el van ebből kiút. sok energiát küldök!!

zsuzska80
Szombathely

Szofi!
Gasztroenterológus: szerintem kérdezd meg a gyerekorvosotokat. Nekünk anno ő ajánlott.
vovanda

Vovanda!
A párom ex-e,ha tehetné,akkor oda is adná mindkét gyereket,csak kicsi a város és fél,hogy megszólnák... :evil:
De volt már olyan,hogy a nagyobb nálunk lakott 2 hónapig,mert az anyja nem volt hajlandó elviselni otthon. :shock:
Csak nekünk se túl nagy a lakás,ezért hál isten nem megoldható az 5 gyerek(szerencsére!).

Szofi!
Én is természetgyógyász vagyok és 4 éve elektomágneses-biorezonanciás terápiával dolgozom(mora terápia).Nagyon jó,nyugodtan vállald be,csak feltétlen olyanhoz menj,aki tényleg ért is hozzá!Bár ártani nem lehet vele,de ha nem jól csinálják,akkor nem használ semmit,csak kidobott pénz!

Juci!
Az ing aranyveretes? :roll: Mondd a párodnak,hogy legalább feszítsen benne rendesen,ha már ennyibe került! :lol:

Mariann!
Én a body patentjével csíptem oda egyszer Majus bőrét,úgy visított,mint egy kis sárkány! :cry:

Eszti!
Képet este teszek fel,mert én nem tudom levenni a kameráról,csak apa...Tudod:szőke nő :oops:

Úgy látom nagyon kéne az a táblázat!Majd próbálok valamit intézni... :wink:

binyek

Aldiban 500 ft-ért pingvines gyerekharisnya.Apa most nyomta az infot :lol:
Vendég

folyadék
kb 1,5-2dl tea,gyümilé vízzel
sima vízre reakció :brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pedig én imádom(na nem a csapvizet)
Vendég

Lanyané
küldtem fiúkat citromailre,ha nem kaptad meg,akkor írj,átküldöm őket apáéra :lol:
Vendég

Erről a méregtelenítési gondról én sem hallottam még, de egy jó gasztrós mindenképpen tud segíteni. Fehérváron tudok :wink:

Eszti!

Enyém lányok jó ha másfél decit megisznak egy nap, ez is csak mostanában. És kb. fél liter, tápot, rizstejet, kakaót(ma reggel először) visznek még be a szervezetükbe.

Voltunk sétálni, mert olyan szép az idő. Pingvines harisnyánk lett szombaton csak elfelejtettem írni
:oops:

Judit

jucicuki

Csajok
Köszi a folyadék infot,megnyugodtam,hogy nem csak az én lányaim nem isznak sokat.Bezzeg nyáron,a nagy melegben :shock: Mondjuk,akkor én is többet iszom :roll:

Banika
Köszi a harisnyás infot,egy a bibi,nálunk nincs ALDI :?
Vendég

Juci
Mi is voltunk sétálni,csajok szundiztak is egyet :lol:

Van új védőnőnk,ma csak úgy,bejelentkezés nélkül ott termett a kapuban és csengetett.Na ennek annyira nem örültem,mert Noa még aludt,de amúgy szimpi a csaj.Közölte,hogy ezentúl ő fog jönni,próbált mindenféle okossággal kioktatni,majd kb. 5 perc után lelépett :roll: Jöhet máskor is :lol:
Vendég

Aldi nálunk sincs,de apa elég nagy területet jár be a munkája miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi okosat mondott????? :lol:
Vendég

Sotske!
5 perc??? És mi okosat mondott? Nekem eddig mázlim volt a védőnőkkel. Az első, aki Baluval volt, amikor meghallotta, hogy a sógorom gyerekorvos, a nővéremnek meg 3 gyereke van (akkor még) megkérdezte, hogy akkor ő minek van itt? :lol: Szóval csak akkor jött, ha én szóltam, hogy valami bajom van.
A mostani meg egy idősebb hölgy (anyukámmal egykorú) de tüneményes, nagyon segítőkész és nem érzi szükségét, hogy mindenben meg akarja mondani a tutit.
vovanda

Okos védőnő:
Esznek még anyatejet? :shock: :shock: :shock: -Mondom,nem.
Akkor mit esznek? :shock: :shock: :shock: -Elmeséltem a napunkat.
És mennyit alszanak?-Ezt is elmeséltem.
Ilyen sokat? :shock: :shock: :shock: Mi?Napi 2-3 óra az sok?
És éjszaka?-Mondom,este 7-től reggel 6-7-ig.
Úristen! :shock: :shock: :shock:
Ennyit alszanak?Akkor óriási szerencsétek van és nagyon jó dolgotok :shock: -Aha,tényleg :roll: Megnézném egy napját a lányaimmal és aztán őt a nap végén.(Amúgy tényleg nem panaszkodhatom,tündéri jó gyerekeim vannak,csak ez az új "napirend" náluk...)

Ja,és a legjobb:ugye Noa még aludt.Száva pont az ölemben volt és ő azt csinálja,hogyha megfogom a két kezét,hogy kinyomja magát állásba és úgy áll,mint a cövek,az istenért sem akar leülni.Na,ezt a védőnő előtt is előadta.
Újabb okoskodás:
Hű,te már ilyet is tudsz?-Mondom,igen,állandóan ezt csinálja.
Hát,ezt ne hagyjuk neki! :shock: :shock: :shock: -Mondom,ok,nem szoktuk.(Persze,200ml-t se adjak neki,mert nem annyi az adagja???)
És,kompot se vegyünk,csak ha már járni tudnak!-Nem fogunk-1.nincs rá pénz-2.tisztában vagyok a komp hátrányaival-3.padlószőnyegen nem lenne túl jó buli kompozni-4.ha már járni tudnak,minek a komp? :shock:

Hozzá teszem,be sem mutatkozott,azt sem tudom,hogy hívják,mi fán terem.Annyit mondott,ezentúl én fogok kijárni.Hurrá!!! :roll: Pedig már örültem,hogy megússzuk,na mindegy :roll:

Ja,azt nem is meséltem,Száva úgy megijedt tőle,hogy elkezdett sírni,alig tudtam megvígasztalni.
Vendég

Védőnő-dolgok :lol:
Az miénk legutóbb, mikor jött - dög fáradtak voltunk, épp lett volna egymásra Apával egy kis időnk, a gyerek aludtak. Erre beállít, leül és azt mondja: "Meséljetek" :shock: Erre Apa fejét kellett volna megnézni. Azt hittem, megüti a guta! Többet nem jött, mert legközelebb felhívott, hogy jönne. Mire megkérdeztem -kicsúszott...- minek? Erre ő: Hogy-hogy? Aztán mikor jött, épp aludtunk, tök ciki, nem engedtük be 8) Legközelebb az oltásnál megkérdezte, hogy akkor ne jöjjön többet? Mondtuk, hogy jöhet, csak mondja meg előre, mikor jön. De azóta nem láttuk...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P
Tanulókutyus Coraban 13-ától kapható, 5990 Ft.
Habtapi is van, 899 Ft.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

próbálom a táblázatot :lol: 1226347196.7624.htm

binyek

binyek

Csajok!
Itt a táblázat nagyjából!Nézzétek meg és mondjátok,hogy mi legyen még vagy más rajta!
Holnap nem vagyok,mert kimenőm van és Pécsen vásárolok,de holnapután átszerkesztem igény szerint... :wink:
Utána meg jöhetnek az adatok,majd igyekszem gyorsan tölteni a sorokat! :lol: 1226348491.4306.htm

Itt a kép a Marcuska üléséről,ugyan nem látszik,de nem ér hozzám sehol se a keze,se a felsőteste! :) Kép

binyek

Binyek
Hős vagy :lol:
Vendég

Köszi!Igyekszem! :wink:

binyek

Sziasztok!

Binyek: jo a tabla csak gyozd mindig frissiteni mert az adatok allandoan valtoznak majd a kaja es alvas temaban. :)

Gyerkoceim: Anna, Alex, 2007 szeptember 23-an szulettek,
-Eves: reggeli:tej + gabonapep, ebed: fozelek + joghurt vagy gyumolcs, uzsonna: mindenfele, vajaskenyer, sajt, szalami, joghurt, tejberizs, ami eppen van :D, vacsora: tejcsi +gabonapep
-Alvas: reggel 8-9 korul kelnek es este 8-9 korul fekszenek le.
-Nappali alvas: 1-3-ig kb.
-Fordulas: Alex: 4 honaposan, Anna: 5 honaposan
-Maszas: (kihagytad) 9 honaposan mindketto
-Felules, felallas: 10 honaposan mindketto
-Jaras: Anna: 13 honaposan, Alex meg nem jar

Milyen programmal csinaltad? Excel?

Szofi: teljesen megertelek, hat persze hogy hulla faradt vagy es hogy agyon aggodod Magad. Sajnos ez meg egy darabig igy is lesz! :roll: :( Nem tudom emlekszel-e nalam ez ugy jott elo hogy nem tudtam enni, csak fogytam, hanyingerem volt, hasmenesem, allandoan rosszul voltam a faradtsagtol es az idegeskedestol. :? Most egy par honapja mintha jobb lenne. Megprobalok megtenni mindent Magamert is, apro dolgokra gondolok mint pl. egy forro furdo este, egy jo konyv olvasasa szabadidomben (egy-ket honap alatt ki is olvasok egy konyvet) egy masszas, kis seta stb. Neha kiveszek egy-egy filmet es ejjel megnezem alvas helyett. :lol: Ja, es ha tudok elmegyek a baratnommel moziba addig Apa van a kicsikkel. :D
Nem az igazi de majd ha oviba mennek tobb idonk lesz Magunkra. :lol:
Ilyen emesztesi probalemarol meg nem hallottam, talan tenyleg helyrehozza a szilard kaja, mozgasfejlodes miatt ne aggodj (mondom en! :lol: ) vannak gyorsan es lassan fejlodo babak, ez teljesen normalis. A hugom kisfia mindent 11 hosan kezdett el es egy honap alatt behozta a lemaradast! :shock: :D

Jucicuki: nagyon edes a kisruha, majd kerunk kepeket!!! :D :D :D

Hetvegen voltunk kirandulni, gyerekek nagyon elveztek:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: