Sziasztok!
Binyek: jo a tabla csak gyozd mindig frissiteni mert az adatok allandoan valtoznak majd a kaja es alvas temaban.
Gyerkoceim: Anna, Alex, 2007 szeptember 23-an szulettek,
-Eves: reggeli:tej + gabonapep, ebed: fozelek + joghurt vagy gyumolcs, uzsonna: mindenfele, vajaskenyer, sajt, szalami, joghurt, tejberizs, ami eppen van

, vacsora: tejcsi +gabonapep
-Alvas: reggel 8-9 korul kelnek es este 8-9 korul fekszenek le.
-Nappali alvas: 1-3-ig kb.
-Fordulas: Alex: 4 honaposan, Anna: 5 honaposan
-Maszas: (kihagytad) 9 honaposan mindketto
-Felules, felallas: 10 honaposan mindketto
-Jaras: Anna: 13 honaposan, Alex meg nem jar
Milyen programmal csinaltad? Excel?
Szofi: teljesen megertelek, hat persze hogy hulla faradt vagy es hogy agyon aggodod Magad. Sajnos ez meg egy darabig igy is lesz!

Nem tudom emlekszel-e nalam ez ugy jott elo hogy nem tudtam enni, csak fogytam, hanyingerem volt, hasmenesem, allandoan rosszul voltam a faradtsagtol es az idegeskedestol.

Most egy par honapja mintha jobb lenne. Megprobalok megtenni mindent Magamert is, apro dolgokra gondolok mint pl. egy forro furdo este, egy jo konyv olvasasa szabadidomben (egy-ket honap alatt ki is olvasok egy konyvet) egy masszas, kis seta stb. Neha kiveszek egy-egy filmet es ejjel megnezem alvas helyett.

Ja, es ha tudok elmegyek a baratnommel moziba addig Apa van a kicsikkel.
Nem az igazi de majd ha oviba mennek tobb idonk lesz Magunkra.
Ilyen emesztesi probalemarol meg nem hallottam, talan tenyleg helyrehozza a szilard kaja, mozgasfejlodes miatt ne aggodj (mondom en!

) vannak gyorsan es lassan fejlodo babak, ez teljesen normalis. A hugom kisfia mindent 11 hosan kezdett el es egy honap alatt behozta a lemaradast!
Jucicuki: nagyon edes a kisruha, majd kerunk kepeket!!!
Hetvegen voltunk kirandulni, gyerekek nagyon elveztek: