Hű,
kukli, Botinak jobbulást!!! Ezek olyan emberpróbáló dolgok, pl. én nem is olyan régóta tudom, hogy a hűtőfürdő nem az, amit az amcsi filmekben mutatnak, sőt, abba bele is lehet halni (rögtön a jéghideg vízbe), hanem langyostól hűteni, miközben a beteg benne ül. De asszem, ezt már írtam itt
Hűha, lányok, nekem még mindig nincs meg az afp eredményem...
Ugyebár a vérvételkor azt mondta a dokinő, hogy X-kor 18.heti uh, aztán 31-én menjek el hozzá. Rá is kérdeztem, hogy akkor fogom megtudni az eredményeket? És mondta, hogy igen.
31-én azzal fogadott, hogy az afp eredményét ideadták? Hm, mondom, én nem is kértem senkitől.
Na jó, megnézi, hogy elhozta-e (nem), akkor majd hétfőn telefonáljak, és megmondja. Aztán még beszélgettünk, szóba hoztam a paráimat (telefon, tutyimutyiság), meg megkérdeztem, hogy az afp eredményét megkapom-e papíron, hogy a védőnő is lássa.
Erre mondta, hogy jó, akkor behozza a rendelőbe, úgyse szeretek telefonálni. Na persze erre nem kérdeztem meg, hogy mikorra, meg hogy tudom meg az eredményét.
Lényeg a lényeg, hogy a múlt hétfőn egyszerűen elfelejtettem telefonálni, most hívtam fel. Erre azt mondja: Jaj cica, azt odaadják magának a Istvánon az alagsorba, ahol levették. Mert hogy ő tanfolyamon van.
Segond, mert ma pont belefér az időmbe, akkor már oda szerveztem egy randit, csak hát kérdés, hogy ő vajon elhozta-e a kórházból a saját rendelőjébe, ahogy megígérte...?
Délután kiderül.