A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

én majdnem az elejétől fogva szedek kalcium+C-t... mert úgy gondoltam nem szeretném ha tönkremennének a fogaim.. a magne B6-ot én is nyomom, de csak reggel, napközben magnézium pezsgőtablettát iszom ha görcsölne a pocim. ma hirtelen akartam felállni.. és úgy belenyilallt a hasamba mintha kést szúrtak volna bele.. de visszaültem és nagyon hamar elmúlt szerencsére. meg kell szoknom hogy nem szabad úgy virgánckodnom mint régebben :D
szépek a pocik :D Milky: sztem is kislány lakik bent ;)
Vica: igen azt mondják hogy a második, harmadik terhességnél már sokkal hamarabb meglátszik a poci, mert könnyebben nyúlnak a szalagok és az izmok.

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Adrynhoz hasonlóan én is calcium + C vitamint szedek rendszeresen, naponta egy felet.
És egyelőre nem görcsöl semmim, a múltkor is csak az utolsó harmadban jelentkeztek a lábgörcsös tüneteket, az tényleg borzasztó... Szóval a magnézium pihen a dobozában.

Pocakfotók nagyon jók, csinik vagytok! És Vica, nekem is sokkal nagyobb a hasam, mint Samuval volt ennyi idős terhesen... és azon tűnödtem, hogy tkp az elejétől kezdve már látszott. Már a nyáron éreztem, hogy feszül a pocim, sima nadrág utoljára szeptember elején volt rajtam...

Jó éjt, lassan megyek pihizni...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sima nadrág... én nem is tudom megmondani, mert én már az érettségire is el kellett, hogy menjek nadrágot vásárolni, mert a kosztümöm kicsi volt rám 8) Szóval nekem a sok folyamatos hízás miatt elejétől egyszerűbb volt terhescuccot venni.

Vica, kalciumot én is iszok, csak nem tudom, mennyit lehet (rémisztgetnek, hogy a porcok, meg a csontosodás...)

Párom ma érezte először Döme mozgolódását :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én nem szedek külön kálciumot, viszont rengeteg tejterméket fogyasztok és megbeszéltük a védőnővel, h ez valószínűleg elég is lesz! Majd kiderül!!!
Nemlajos: A fotót próbáltuk úgy csinálni, h a hájam annyira ne látszódjon :D, és én fogom a többet ledobni magamról!!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Csak gyorsan amíg alszik Boti. Csajok köszi az érdeklődést. Egész hétvégén lázas volt, most is az. Semmit nem eszik. A semmit, az azt jelenti, hogy ha tegnap 4 dl-t ivott, nagy szó. Ügyeleten voltunk tegnap is, ma saját dokihoz is elmegyünk, mert nem tudom itatni. Remélem nem lesz belőle kh. Éjjelente hűtőfürdő, ma kicsit többet aludtunk, de kivagyunk nagyon. :?
Milky sokat gondolunk rád, és várunk nagyon!
Irtó cuki pocakotok van. Szerencsés kis lurkók lakhatnak benne. Mi ma lépünk a 22. hétbe, lehet én is csináltatok egy képet, de este megyek fogdokihoz is végre. Amúgy sztem nekem elején csinált Kata helyet, most inkább csak kihasználja. Nem nagyon nőtem, mérlegből meg kifogyott az elem. :lol:
Kalciumot lehet ennyit szedni? Kérdeztétek? Mert a végén nagyon figyelik a lepénynél, ne legyen túl érett. Nem tom, hogy ennek van e köze hozzá, de én nem merem szedni, bár nem is kell. Lehet rosszul tudom és nekem is kéne? :o Most szerencsére nem görcsölök lábam. Tegnap az ügyeleten volt egy rendes összehúzódásom, le is csüccsentem. :o Képzeljétek mikor elindultunk Boti felülni ne tudott, mire megérkeztünk szétbombázta a várakozás alatt a kh-at. Elég ciki volt, egy vidám kiabáló gyekrekkel a betegek közt, de azt mondtam, nézzétek meg, mert hazajövünk és 5 perc múlva megint 39, megőrülök. Annyira ingadozó.
Sokat gondolok az ubimártásra. Asszem megkívántam. :oops: Mihez csináljam? Sima főtt hús? Vagy süssek vmit? Tipp? Muszáj (ennél a szónál Nemlajos be is ugrott) megkóstolnom!
Adryn füled jobb? A fertőzés is enyhült?
Tencsi hogy vagytok? Tessza? Rszg? Csibb?
Na lépek, majd olvasgatok, azt szoktam, de nem tom mire lesz időm. A lakás romokban, semmit nem csináltunk hétvégén.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.11.10 07:33-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem.... ne írjatok túl sokat!:) Péntek este jövök.
Puszi.

Kép
milky

Pétekig leszel? :o Kitartás! Várunk a hírekkel!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Kitartás Milky! A pocakod gyönyörű, csakúgy, mint Wiccaé és Adrynné!!!
Nemlajos: A fogyóversenybe én is benevezek, sztem esélyes leszek dobogós helyre :lol:
Alvás pozitúra: én is oldalt, lábat felhúzva szoktam aludni, csak én párnát teszek a combom közé, kíméli a csípőt :) illetve háton,akkor a combom alá szoktam, h ne feszüljön a poci :P
Bea: régi nagy szerelem??? Apa alakul? Lemaradtam vmiről? :wink:
Kálcium és ásványi anyag pótlásra én ásványi anyag tablettát szedek (natur min-t) ismeri vki?
Kuklika: Botinak ezerrel megy a drukk a gyógyulásért! Képzeld,most hívott a védőnőm, h ne menjek holnap, mert betegek, a kisfiának 40 fokos láza van :shock:

Új téma: Köldökzsínór őssejt levételről mit gondoltok? Van, aki belevág :?:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Én is gratula minden gyönyörü pocihoz, az enyém is gyorsabban nőt, mint elsőre.
Jobbulást Botinak és a felnőtt betegeknek is!

Levinek csak egyszer volt ilyen 40 fokos láza, de nem tartott 3 napig. Neki vizsont sajnos nem használt a hütőfürdő sem, ha jól emlékszem csak a kúp vitte le neki, persze nem azonnal.
Kb. 2 hét múlva kijött neki 2 db rágófoga. Nekem azóta is bizonygatja minden orvos (1 egyet kivéve), hogy fogzástól nem lehet lázas a gyerek, én meg váltik állítom, hogy lehet. Levi minden felsőfoga elött produkált valamekkora lázat, szerencsére csak egyszer volt ilyen nagyon magas.
Remélem Boti már jobban van és nem kell kórházba menni!!!!

Én nem igazán bízom most még ebben a köldökvéres történetben, még nagyon gyerekcipőben jár és öszinténszólva, nincs most hírtelen 200-250 ezer forintunk egy kisérletre. Nagyon remélem, hogy sosem fogom ezt megbánni!!!

Kép

Kép
gabka77

Hű, kukli, Botinak jobbulást!!! Ezek olyan emberpróbáló dolgok, pl. én nem is olyan régóta tudom, hogy a hűtőfürdő nem az, amit az amcsi filmekben mutatnak, sőt, abba bele is lehet halni (rögtön a jéghideg vízbe), hanem langyostól hűteni, miközben a beteg benne ül. De asszem, ezt már írtam itt :roll:

Hűha, lányok, nekem még mindig nincs meg az afp eredményem... :shock:
Ugyebár a vérvételkor azt mondta a dokinő, hogy X-kor 18.heti uh, aztán 31-én menjek el hozzá. Rá is kérdeztem, hogy akkor fogom megtudni az eredményeket? És mondta, hogy igen.
31-én azzal fogadott, hogy az afp eredményét ideadták? Hm, mondom, én nem is kértem senkitől.
Na jó, megnézi, hogy elhozta-e (nem), akkor majd hétfőn telefonáljak, és megmondja. Aztán még beszélgettünk, szóba hoztam a paráimat (telefon, tutyimutyiság), meg megkérdeztem, hogy az afp eredményét megkapom-e papíron, hogy a védőnő is lássa.
Erre mondta, hogy jó, akkor behozza a rendelőbe, úgyse szeretek telefonálni. Na persze erre nem kérdeztem meg, hogy mikorra, meg hogy tudom meg az eredményét.
Lényeg a lényeg, hogy a múlt hétfőn egyszerűen elfelejtettem telefonálni, most hívtam fel. Erre azt mondja: Jaj cica, azt odaadják magának a Istvánon az alagsorba, ahol levették. Mert hogy ő tanfolyamon van.
Segond, mert ma pont belefér az időmbe, akkor már oda szerveztem egy randit, csak hát kérdés, hogy ő vajon elhozta-e a kórházból a saját rendelőjébe, ahogy megígérte...? :shock:

Délután kiderül.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Nagyon jók a pocakos képek! Már igazi kismamisok :)
Mi tegnap kirándultunk, nagyon jó volt! Csak sajnos nem nagyon sütött a nap. Mindig elbújt. De nem baj!
Én nem szedek semmit a heti 3-4 gravidán kívül. De azért betankolok egy doboz magne B6-ot, az tuti kelleni fog majd.
Mától megfogadtam, hogy minden nap tornázok 20 percet. Annyi a dvd ideje. Azért írom le, hogy ne csak én tudjak róla. Nagyon hiányzik a foci! Igaz ez teljesen más, de már tök eltunyultam. Ropognak a csontjaim, és nem érzem jól magam. Kíváncsi vagyok, hogy úgy jobb lesz-e?! Remélem igen!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
rszg

Nemlajos Ne aggódj, meg lesz az az eredmény!
A köldökzsinórvér levételt majdnem elfelejtettem. Mi sem vetettük le, nagyon drága. Remélem nem fogom megbánni 10 év múlva! :(

Kép

Kép
rszg

Azt szülésnél lehet levenni,nem??? És tom, h drága, de van részletfizetéi lehetőség, havi 6-10 ezer, asszem...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Helló!
Köszi a jókívánságokat, most alszik vissza Manóka, a doki előtt. Utána lemegyünk. De már evett ma kb. 8 szem biokölest.
Köldözsinórvérvételről a Szt. Imrében mondta egy doki és átgondolva igaz: ma minden őssejtes műtétet ált. más őssejtéből végeznek. Ugye nekünk nem volt levéve, mégis megcsinálnák. Akkor minek ennyit fizetni, ezzel zaklatni egy újszülöttet (mert akkor nem maradhat a zsinóron arra a 20 percre még), ha meg tudják most is így csinálni, később még inkább.
Nemlajos nem semmi. Remélem ma meglesz az eredmény. Azért ez elég felháborító!
Rszg lehet dinka vagyok, de te mire tornázol 20 percet? 20 percet én is tudnék talán tornáznék. Ha kipróbáltad írd meg lécci!
Gabka ez tuti nem fog, mert megvan mind aminek kell lennie. Meg láthaóan más gyötri. De sztem is lehet lázas fogtól egy gyerek. Sok ilyet hallottam. Ez a 3 napos láz meg kiderült egyre általánosabb. Remélem másnak nem kell átélnie. Az a rossz, mikor nem tudod lejebb vinni. Szombat éjjel itt bőgtem, pedig nem vagyok az a típus.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

mi se akarjuk levetetni. Igazándiból nem is beszéltünk erről a párommal, fel sem merült, de se részletekben, se sehogy nincs erre pénzünk, főleg, hogy egy IGAZÁN meggyőző érvet se hallottam még a levétel mellett.
(hm, úgy jártam, ahogy az Oktogonon a köcsög kérdezőbiztos, aki kiszúrta, hogy várok valakit, és jött a kérdőívével, megtakarításokról érdeklődni, és amikor közöltem a végén, hogy nem adok telefonszámot, fel volt háborodva - így érvénytelen a kérdőív -, hogy ennyire biztosítom a gyerekem jövőjét??? Nem kicsit voltam kiakadva, de szerencsére megmondtam neki, hogy azért, mert valamit nem rajta keresztül csinálok, még nem biztos, hogy nem is csinálom - a gyerek is összejött nélküle :wink: )

Torna
: mivel hétfő van, és tegnap éjjel unalmamban csináltam 100 kézemelést (hátrafelé, felfordított tenyérrel), meg 100-100 törzshajlítást oldalra (a lábemelésre már nem tudtam magam rávenni), így elmondhatom, hogy a múlt héten 4X tornáztam :lol: :lol: :lol:
Egyszer Rubint Rékára (ma is ő lesz), kétszer ezt a Callanatics-ból kiemelt részt, és egyszer a jóga :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Kukli: Nekem a kisebbik ilyen nagyon lázasodós és folyton a frász jön rám. Nagyon profin tudok hajnali 3 és 4 között hűtőfürdő mellett mesét mondani....
Egy ötlet: Nekem az jött be, hogy beadom mondjuk a Panadolt és ha az nem hat, akkor 2 óra múlva a Nurofent is. Mivel a kettőnek más a hatóanyaga és máshol hatnak, ezért ezt meg lehet tenni. Ágica ilyen. Ha igazán lázás, akkor egy hűtőfürdő és a normál lázcsillapítás nem viszi 39 alá neki....

Múlt héten a csütrötök éjszakát végig véreztem. Hát mit mondjak... Kitört a frász, hogy hogy baj van. De szerencsére nem görcsöltem. Éjszaka beszéltem az orvossal, aki megnyugtatott és elmondta, hogy pihenjek, meg be kellett venni egy nagy adag magnéziumot...
De nagyon megijedtem.... Reggelre a friss vérzés eláált, utána még egész nap tisztuló vérzésem volt (tudjátok, barna, mint a mensi végén), de én mindenféle szövetdarabot láttam benne, szóval azért aggódtam, hiába nyugtatott a doki.
Pedig neki volt igaza, mert most meg kutya bajom....

Szeretnék kérdezni egyet Tőletek: ti ilyen helyzetben elvárnátok a párotoktól, hogy ne menjen dolgozni és mellettetek legyen, amíg mondjuk eldől, hogy kórház vagy nem kórház... Vagy hogy elvigye a gyerekeket suliba és iskolába (nem a sajátjai, de akkor is)...
30 kilóméterre lakom Budapesttől szóval nem 5 percre van a kórház... Vagy csak én vagyok egy hiperérzékeny, hiszis, terhes tyúk?

Katka

katka22

Kuklika Én a Rubint Rékára tornázom, de szerintem a Kállai Ildikó féle is jó. És holnaptól elkezdem az intimtornát is.

Kép

Kép
rszg

Katka Nehéz nekem erre válaszolni, mert Géza nem menne be dolgozni. Persze ez munkahelytől is függhet. Én pár napja reggel nem éreztem jól magam, és Ő már akkor mondta, hogy itthon marad velem, nem megy be dolgozni. Be akart telefonálni, hogy helyettesítsék (testnevelő). De ilyen esetben tuti velem maradna és nem menne dolgozni. Ami jól is esne.
A párod legalább a gyerekeket elvihette volna. Szerintem. :(

Kép

Kép
rszg

katka bakker, azóta volt uh, vagy valami? :shock:
Hát, ha megy is dolgozni a párom, a gyerekeket elvihetné, az a minimum...
Válság arrafelé? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka22: borzasztó lehetett!!!! Mi még ideiglenese anyuéknál lakunk, és én tuti elkültem volna dolgozni, de ő meg biztosan kiharcolta volna, h leglább a kórházba bevisz reggel haza meg apu hozott volna,vagy taxi, ha ő dolgozik. A gyerekeket, ha nem tudjnánk másként mgoldani (szülők seítségével) reggel, biztosan elvitte volna... :? mért? Mi törtpént? Azér csak aggódott, nem? Milyen a mh-e? Mert azért télleg függ tőle? Csak ő lehetett az egyetlen segítség?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka ez azért elég ijesztő lehetett, voltál utána dokinál is vagy csak beszéltél vele? Én bizti rohantam volna a dokihoz.
Hát a párod csak aggódott valamennyire nem? :roll: Tényleg függ a munkahelytől is de azért a minimum, hogy a gyerekeket elviszi az oviba ilyenkor.
rszg, otthon csinálod egyedül az intimtornát? Ezt végig lehet csinálni, mármint a terhesség vége felé is?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Dokival telefonon beszéltem, aki mindent szépen elmagyarázott és megnyugtatott. Nem tudom visszamondani, de a lényeg az volt, hogy kizárt minden veszélyesebb dolgot és azt mondta, hogy pihenjek, ha újból vérzek vagy görcsölök, akkor menjek be, illetve menjek be egy UH-ra, ha az megnyugtat. Az előző kettőt is nála szültem, szóval nagyon megbízom benne.... És mivel éjszaka nem aludtam (pánikoltam), így napközben az alvást választottam....
Ma megyek hozzá kontrolra...
Pasek aggódik messziről.... Csak nekem esett nagyon rosszul a dolog...
Szerintem bármely munkahelyen elfogadják, hogy a terhes párommal gond van, ezért ma nem megyek dolgozni. Főként, ha otthonról is meg tudja oldani a munkát....
Nemlajos: Nálam folyamatosan válság van. 3 hónapos kapcsolatban fogant ez a meglepetés baba. Amúgy sem stabil a kapcsolat, de szért egy ilyen helyzetben mellém állhatna....

Más segítségem nincsen. Esetleg valamelyik szomszéd, aki otthon babázik.... Ez nálam alapból is gond. Mivel a párom hétfőtől szerdáig a kisfiával lakik tőlem 60 km-re és velünk csak a többi napokon van.... Néha azt érzem, hogy megszakadok, a 2 gyerek, a házimunka, a rendes munka, a különórák, a betegségek és még ez a terhesség is... Kicsit túl vagyok terhelve... Gondolom ezért is véreztem... Szólt a szervezetem, csak nem tudok mit lerakni a terhekből.... Azt hiszem depis vagyok... Bocsánat.

Katka

katka22

Hát Katka, nagyon nehéz lehet... nem is tok mit mondani! A gyerekekből meríts erőt :P örülök, h végül nincs baj és próbálj meg ne idegeskedni, úgy sem attól függ, h mi fog történni :) és barátnőzz!!!! :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka remélem jössz majd mesélni, hogy mit mondott a doki.
Én azért Papillonnak is igazat adok, nem mindegy milyen a mh. De a gyerkők egyértelműen az ő feladati közé lennének így sorolhatóak.Bocsi, de sztem a pasik és néha menses-elnek, csak nem látszik külső jegyekben. Remélem minden rendben veled, jó hogy a dokid ennyire fix és biztos. Külön köszi a hűtőfürdős ötleteket. Lassan rájöttem én is, hogy a nurofen a legjobb nekünk panadollal, bármit is mondanak.
És a kedvenc mondásom, ami biztos nem sokat segít, de én mindig ere gondolok ha gáz van: Fel a fejjel, amíg van!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika, jobbulást Botinak!
Katka, remélem minden rendbe jön nálad/nálatok! az jó, hogy a dokid így tanácsot tud adni, bár szerintem sem ártana egy uh. ha a lepény rossz helyen van, az is okozhat így vérzést.
a pasik nagyon dinkák tudnak lenni ám. mondtad neki, hogy jöjjön haza? nem biztos, hogy rájön magától... rá kell ijeszteni, hátha komolyabban vesz.
mi a 2. babánkat várjuk, de az első még fiatalabb kapcsolatban fogant, mint a tiétek (de nem véletlenül ;) ). elsőre mégis jobban óvott mindentől. eddig ebben a várandósságban nem kaptam semmi kíméletet, amikor 8 hetesen barnáztam, ugyanúgy elvárta a vacsorát-rendet és hogy Lindával is foglalkozzak, mintha semmi se történt volna. akkor ez nagyon rosszul esett. mostanra viszont nagyot változott :) jól látszik a pocak, segít teregetni, szemetet kivinni, stb. hiába, vizuális típusok, amit nem látnak az olyan mintha nem is lenne :/

Nemlajos, ne bándd azt az afp-t. szerintem jobb is ha nincs meg :)

Kép
Kép
mamacsibe

Papillon, mi levetettük elsőre és most is. van részletfizetés, de csak egy helyen és havi 17 ezer 2 évig. a többi helyen 150 ezer körül le kell tenni, és csak utána választhatsz részletfizetést (a hátralévő összegre). vannak akciók, miegyebek, érdemes körüljárni, ha szeretnétek levetetni.
fontos, hogy neked is el kell menni (fizetős) vérvételekre még szülés előtt, bár van olyan is ahol a mintából ezeket is nézik (aids, hepatitisek, szifilisz stb, 5féle). de azért ugyanúgy külön kell fizetni.
nem reklám, én nem értek egyet ezzel (főleg nem így másodjára), de a férjemnek volt olyan gondja amin ezzel segíthettek volna. így aztán nincs vita. a kicsi meg túléli, noha ez tényleg nem a legjobb neki.

Kép
Kép
mamacsibe

Köszi mindenkinek a témához való hozzászólást. Azért az a 17 nagyon sok, pedig én meglépném,de sajnos fizikai képtelenség....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

meglett, 1.04 :)

Katka, minden elismerésem, amiért így vállalni mertétek a babát. Csak azért mondom, mert az elmúlt 10 évben én kétszer jártam így, és nem mertem... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köldökzsinórvérvételhez hozzászólva: azt tudjátok hogy jelenleg csak kb 10 évig tudják tárolni a levett vért? mert állítólag utána már nem jó? na most mi van akkor ha kifizetem ezt a nem olcsó manit, és mondjuk a gyereknek 11 éves korában lesz baja??? és a 10 év sem garantált.. sztem ebben is több még az üzlet.. leveszik, fizetsz aztán ha kell a gyereknek és mégsem működik akkor majd mondják hogy hát már nem volt jó.. én is nagyon gondolkodtam rajta, de utánaolvastam és ezek után mámr nem szeretném.

Katka: nem semmi hogy így bírod, próbálj meg pozitívan gondolkodni, gondolom nem könnyű.. de emlékezz arra hogy nem hagyott ott mikor megtudta a bébi hírét.. tehát valamit csak jelentesz neki.. azaz szeret...

Üdv Papillon: vizsgák??? vagy csak a médiagurut faggattad mostanában? :D

KépKép
KépKép
adryn

komolyan csak 10 évig lenne jó a vér???? Ezt nem tudtam :shock: úgy télleg nem sokat ér :?

vizsgáim: PR= nem lett jó, paraszt tanár mást kérdezett, mint amit mondott. Retorika= jobb, tudtam puskázni :P de utána közölte, h be van kamerázva a terem, úgy puskázzunk. Ezt akkor mondta, amikor már mindenki szétpuskázta magát. Télleg figyelt egykamera :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Katka: Bízom benne, hogy azért minden rendbe jön köztetek és oda fog figyelni Rád jobban!!! Kitartás! Ha meg el akarod mondani valakinek a problémáid akkor mi itt vagyunk Neked!!! :D Mesélj majd mit mondott a doki!!!??!?!
Nemlajos: Csak meg lett!!! Gratu a jó eredményhez!! :D
Az őssejt levétellel mi sem értünk nagyon egyet és hááát lovetta sincs hozzá. Nagyon gyerekcipőben jár még! Mondjuk azt viszont baromira megértem ami mamacsibééknél van!! Szóval ha indokolt akkor lehet, h érdemes!!
Papillon: Gondolod végignézi a felvételeket a tanár?!?! Sztem annyi ideje/pláne kedve/ nincs!!! :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

hm, azért a hepa eredmény nincs rajta... Az vajon most kinél van, hová tart...? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: a hepát én is 2 héttel később tudtam meg! És gratula!

wicca: remélem nem :wink:

a férjemnek pszoriasisa van, lehet, h arra is jó ez az őscucc :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, igen ám, de ez október 6-i vérvétel volt, csak ugye senki nem érdeklődött utána...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hááááááááát, akko mán megkéne lennije annak is :lol: rákérdeztél külön?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos, az én hepa eredményem egyenesen a védőnőnél landolt és tőle kaptam meg

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos: Én is a védőnőre tippelnék! Tényleg most akkor hol is van védőnőd???

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos, nem tudod felhívni a labort ahol levették, hogy hová küldték?
egyébként ha nagyon nem lesz meg, akkor a. írathatsz új beutalót,a lényeg hogy szülésig legyen meg az eredményed b. elsétálhatsz valamelyik fizetős helyre. 2 ezer forint nem olyan sok :)

az őssejtet lehet 20 évig is tárolni. (de 10 évre is lehet szerződést kötni) a felhasználhatóságát most inkább az korlátozza, hogy kb 40 kilós emberkéig "elég", amit egy mintából ki tudnak nyerni. ez is folyamatosan változik.
ebben meg kell védenem az egész procedúrát (bár most valóban leginkább pénzmosodának tűnnek a sejtbankok)

Kép
Kép
mamacsibe

Hű, köszi szépen az ötleteket, szerintem úgyis megyek haza a szülőkhöz, és ott rákérdezek a védőnőknél, hogy véletlenül nem oda küldték-e, aztán ha nem, felhívom a kórházat (kapcsolgatnak, magyarázni kell...) jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj!!! :shock:

A hepát MINDIG az afp-vel együtt nézik?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: nem. nekem pl előtte nézték.

KépKép
KépKép
adryn

na frankó, akkor most lehet, hogy már rég tudom...? Hogy ezekről miért nincs papírom???
Hát, beveszem a le*arom tablettát, és majd 28-án megkérdezem a dokinőt. Még akkor is meg lehet ismételni (mondjuk a terheléses cukorral...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Nemlajos, nekem az afp-vel együtt vették le a hepát, és a kórházban megkérdezték, hogy a hepa eredményt hova küldjék?
Meg kellett mondanom a védőnő nevét, meg hogy Bp Csepelen van. Az én állandó lakcímem ugyanis szintén nem Bp, de persze ha nálad nem kérdezték ezt meg, akkor lehet, hogy az állandó lakcím szerinti védőnőhöz küldték...

Kukli, Boti hogy van? Lement a láza? Elhiszem, hogy elfáradtatok, nincs annál rosszabb, mint egy beteg gyerkőc... Mindenkit nagyon megvisel...
Nálunk a Germicid-C jött be leginkább fájdalomcsillapítóként, de gyakran csak a Nurofennel együtt. Hú, és mi csak egyszer csináltunk hűtőfürdőt Samunak, azt nem viselte valami jól, de valószínűleg azért, mert nagyon éjszaka volt...

Papillon, köldökzsinórvért mi Samunál nem vettettük le, most a második gyereknél elgondolkodtunk rajta, de még nem döntöttünk. Tényleg nagyon sok pénz, és nagyon bizonytalan még ez a technológia...
Jó éjt!

erpé

Sziasztok,

Nagyon fáradt vagyok ma, tegnap óta kétszer vérzett az orrom, és a karom is zsibbadt, voltam orvosnál, írt még fel gyógyszert, a picúrnak semmi baja, nekem is csak a stressztől, de vigyáznom kell magamra! csak azért jöttem, hogy elmondjam: kislány!!, Maja hercegnő :P

Adry, kérdezni akartam, láttad a videót, tetszett, sikerült föltenni az iwiw-re?

Szépek a pocakok, és mennyi pocakfotó készült hirtelen, na próbálok én is feltenni, úgyis anyukám készített egy párat, mindenem eltűnt a gépről, mert újra kellett raknom az XP-t. és formáznom az egészet. :arrow:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Gratula!!! Akkor asszem bejött a tippem Nálad (is!!) :D:D:D:D!!! Pihenj és vigyázz magatokra, ne idegesítsd magad feleslegesen hülyéken és hülyeségeken!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, köszönöm :) Kép Kamilla, Maja is ilyen szép lesz:-) Kép És az én Majácskám 21 hetesen Kép 21.hét Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggetl! De jó! Majára ébredtem! :lol: Akkor nem jött be a tippem, de ha jól tudom te ennek jobban örülsz! Gratulálok a kislányodhoz! :) Nagyon csini poackod van neked is.

Kép

Nemlajos szupi az afp-d! :) A hepa is bizti megvan vhol, sztem ha gáz lenne, már tudnád. Reméljük sikerül utánajárni. :wink:
Köszi erpé neked is, és mindenkinek. Boti este evett ropit végre, ezért ivott is kicsit. Éjjelt átaludta teljesen, csak hőemelkedése van.... asszem kifelé vagyunk a gödörből. Ne tudjátok meg, mikor a 2. ropit ette, hogy örültem. Mint mikor megszületett? :roll:
Bea én orrom is már naponta vérzik kicsit. Nekem ez Botival tök normális volt. Mint a fogíny gyulladás. :?
Fogdoki rendben, csak fogkővem volt. :)
Szval kezd kisütni felettünk a nap. :)
Csibb megint nagyon eltűnt.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Egész kiegyenlített a nemek aránya már. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea gratulálok!!! :lol:
Hát igen, az elején hogy rettegtünk, hogy fiús a topic, aztán kiderült, hogy a kukit csak könnyebb észrevenni, a lányok meg később mutogatnak, mert szégyellősek :)

Én most búcsúzom, délután hazautazom (előtte meg jelnyelv), majd azért próbálom követni a topicot, de kérlek Benneteket, hogy mindenki vigyázzon magára és a babájára!!! :wink:

(aztán hátha hepa-eredményem is lesz. Ha megkérem a háziorvosom, ő adhat beutalót megnézni?)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Az én hepámat is afp-vel vették le, és a terhesgondozóba küldték, ahol levették :)

Bea: HATALMAS GRATULA :!: :!: :!: és nagyon csini vagy!

Moncsi hova tűnt? Ő is rég volt, nem :?: :roll:

Kuklika: nagyon örülök, h Boti javulgat :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Bea gratula a Majához :)
Nagoyn csini az összes poci, nekem a héten már megint többen mondták, "csak nem babát vársz" :)
Azaz most már letagadhatatlan az állapotom :)
Nem is bánom, csak egyet :)
Én nagyon szeretem az újhagymát, de sajnos a pocakomban lakó cafatka sajnos nem :(
Anyósom csinált, libamájat, zsirban (nem tudom hogy hívják), de nagyon fincsi volt. szóval Párommal jól bezsírosdöfiztünk és muszáj volt hozzá ennem egy kis hagymát. Nem kellett volna. :(
Már majdnem elaludtam, amikor éreztem, hogy baj lesz... lett is, bár utána megkönnyebbültem, de nagyon nem kellemes érzés hányni :(
Most már tudom, hogy szoptatás alatt a hagymát el kell kerülnöm :(
Azaz legalább 1 évig nem ehetek még hagymát :(

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: