A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tüccs :?: :?: :?:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci
Köszi :lol: A múltkor elfelejtettem írni,hogy gyönyörűek a lányaid és milyen nagyok már!
Már akartam kérdezni,hogy ugye ti vettetek anno a csajoknak bicikli után köthető kiskocsit?Mi is szeretnénk tavasszal beruházni egy ilyenre.Hol lehet kapni és mennyiért?Esetleg a tiétek enm lesz eladó :?: :wink:

Zsuzska
Sajnálom a bulit.A szülés óta nekem is mindent fel kell írnom.De szerintem ez nem azért van,mert hülyülünk,hanem mert annyi mindent a fejünkben kell tartani,hogy az apró dolgok törlődnek :roll: :wink:

Riddencs
Nagyon cukik és teljesen egyetértek veled az alvás dologban :wink:
Vendég

Hahó Mindenki!
Megint nagyon felpörögtünk!Itt van mindenki! :lol: Frankó kis csapat! :wink:

Maja átaludta az éjszakát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Marci pedig csak egyszer kelt fel enni! :lol: :lol:
Igaz,hogy én meg már fél hattól szenvedtem az ágyban egy pelussal a mellemen,mert csöpögött belőle a tej folyamatosan és úgy nyilalott,hogy majd be sz.rtam,de nagyon boldogságos voltam a bébijeimre!Este fél 8-tól reggel 7-ig nyomták!

Riddencs!
Maja nem eszik tápot egyáltalán,csak anyatejet ciciből meg mélyhűtőből.
Nagyon édik a székekben a törpjeid!
Mi se aludtunk soha egy ágyban!

Zsuzska!
Megnéztem volna a fejed,amikor rájöttél,hogy itthon maradtál! :lol: :lol:

Rebe!
Én is összevesztem már a párommal 2x is,mióta megvannak a bébik,pedig előtte a közös 3 év alatt csak 1x veszekedtünk!Ez ilyen!Nem könnyű senkinek,de csak okosan és rendeződnek a dolgok! :wink:

Szanett!
Szegény kislányod!Sok puszi neki! :P

binyek

Jó hír ez a csípőszűrés!Ugyanis mi még egyszer sem voltunk!!!Senki nem mondta,hogy mennünk kéne! :evil:

Eszti!
Én sose járok úgy,hogy éheznek,mert amikor kicsit is nyöszörögnek,akkor apa első mondata ez:ÉHES A GYEREK!ADJ NEKI ENNI!
Szóval mindig kínáljuk,ha picsogás van pici koruk óta.Mert be kell ismerjem,hogy sokszor tényleg igaza volt és éhesek voltak! :roll:

binyek

Nagyon ügyi Maja!! csak így tovább :) anya meg szenvedjen:)
A fejemet jobb ha nem láttad, sztem 200 volt a vérnyomásom. mert mentem jegyet venni, de még láttam hogy villog a táblán. kérdezem elment már? mondják nem tudják, megpróbálo elérni? megvetették velem a jegyet, sprinteltem egy nagyot, oszt ott álltam aztán lestem. felhívtam a munkatársaim, mondták hogy látják hogy nőből vagyok! de ígérték még lesz egy buli idén, de akkor már reggel induljak el!! :) ja meg kb 3 ember úgy alakítottam a dolgait hogy el tudjak menni, illetve haza. iszonyat égő!

Tünci! ne legyél irigy senki vegyespárosára! a lányaid gyönyörűek!!! :)

Banika! hogy állnak a licitjeid? én lassan lemondok mindenről...

zsuzska80
Szombathely

Tünci
Nem tudom melyik angol turira gondolsz,a Fő utcán van egy(de nem a sétáló részen),mellette van a Rongyika rongyoldája.Mindkettő jó szerintem.

Fanni
A Mimi annyit van velünk,hogy szinte olyan mintha a sajátom lenne :lol:

Rebe
nekem aza legfőbb problémám apával,hogy olyan mintha 3 gyerekem lenne.Igazából minden nyamvadt döntést nekem kell meghoznom,mondván ő ezekhez a dolgokhoz nem ért.Miért én talán igen???????????Szóval ez kissé fárasztó tud lenni,hogy nem hajlandó felnőni.

Zsuzska
Látod-látod.Jobb lett volna ha inkább licitálsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Miért mondasz le mindenről?
Vendég

Riddencs
Jók a pihiszékes képek,Bercusom székestől ugrál,nekem állandóan be kell őket kötnöm.
Vendég

Zsuzska!
Kössz! :D
A legközelebbi buliba tényleg indulj el már reggel :D !Különben igaza van Esztinek,mert annyifelé kell figyelni,hogy nem csoda ha pár dolog törlődik :roll:
Eszti!
Igen,nekünk van biciklis utánfutónk.Egyenlőre még nem eladó,remélem a jövő nyarat még kihúzza 8) 8) Mi a Praktikerben vettük,ha jól emlékszem 37.000.-Ft volt.Ez a legolcsóbb kategória, neten találtam jóval többért is,de szerintem a célnak ez is megfelel.Lányok imádják!!
Banika!
Köszi,én a sétáló részen tudtam csak és ha megyünk akkor szívesen turiznék :lol: :wink: Kire hasonlíthat ez a Bercus??? :lol: :wink: :wink:

bognartundi0727

Szanet
Jobbulást kivánok a babucinak!
Mik voltak a tünetei?
Nálunk is sokat alszik a Regi baba ,hőemelkedése is szokott lenni,igaz ezelött a pisi eredmény negativ lett és hiába mondtam a dokinak, hogy vegyen vért kiröhögött :(
amonré

Banika.
Nekem is három gyerekem van két kislány és apa vagyis van egy fiam is :D Nálunk általában rajtam a teher ,hogy hogy legyenek a dolgok.
Pl:este kaja után gyerek lerakás ,kérdezi, hogy hogy rakja le hátra vagy hasra .MOndom mindegy .Na akkor addig nem rakja le amig nem mondom, hogy pl hasra ,nehogy baja legyen.Ki érti ezt?
Felelősség ?!Pedig egyszer neki is fel kell nőni :D
amonré

Csajok igazatok van teljesen. Gondoltam, hogy nem csak nálunk probléma ez. :oops: Csak amikor már odáig jutottunk a veszekedésekben, hogy azon gondolkoztam, hogy egy ideig jobb lenne nekem külön a gyerekkel :shock: , és ő is azt vágta a fejemhez, hogy ha így folytatjuk nem lesz jó vége :roll: , az azért már eléggé megviselt. Mert azért igazából egyikünk sem ezt akarja. Na nem is ragozom tovább, remélem sokkal jobb lesz nemsokára. :wink:

Fanni,
Na ez jó kérdés. Tegnap este voltunk a Teccoban és elfelejtettük megnézni. A múltkor találtam egy tök jót a neten, csak én tyúkeszű nem mentettem el a linket, és persze már nem tudom hol volt. Ha találok valami jót, felteszem a linket. :wink:

Szanet,
Szegény kis Janka! Mi várható, mikorra gyógyul meg?

Vovanda,
Igazad van programok tekintetében. El is szoktunk néha menni moziba, vagy kettesben vásárolni, kajálni amikor anyukám itt van. Szóval azt hiszem ezzel nincs probléma.

Binyek,
Mi is 6 hetesen, meg 3 hónaposan voltunk csípőszűrésen, legközelebb akkor kell mennünk, ha elkezdtek járni.
Gratula az éjszaka végig alvásához! Reméljük így is marad!

Riddencs,
Cukik! És hatalmasak! Mekkorák vagytok most?
Ugyan mi egy szobában vagyunk a csajokkal, de mindenki a saját ágyában, már kezdetetektől fogva.

Lili,
Én most még félnék bébisziterre bízni őket, egyedül anyukámra, meg apukámra merem. Aztán ha nagyobbak lesznek, nem tudom hogy ez változik-e, de egyenlőre amíg picik, addig biztos nem.
Én is elég netfüggő vagyok! :oops: Néha már engem is zavar :lol:, fogalmam sincs mit kéne tenni ellene. De hétköznap szinte ez az egyedüli szórakozásom, kikapcsolódásom a gyerkőcök mellett.

Zsuzska,
Sajnálom a bulit. Én a szülés óta már csináltam olyan dolgokat, hogy a hajam égnek állt tőle, meg a páromé is. :lol: :lol: :lol:
Csak egy példa: bejelentkeztem gyógytornászhoz, hogy megnézze a csajokat, szépen ki is nyomtattam az útvonalat, persze mondanom sem kell, hogy nem volt közel hozzánk. Amikor odaértünk, akkor jöttem rá, hogy sem a pontos házszámot, sem a telefonszámot nem írtam fel, meg persze nem is emlékszem rá, szóval ott álltunk az utcában, és fogalmunk nem volt hova jöttünk. A csajhoz otthonra mentünk, nem rendelőbe, így esélyünk nem volt megtalálni.

Tünci,
Nem írtam a múltkor én sem, de nagyon szépek a lányaid. Rengeteget nőcisedtek szerintem! :wink:

Banika,
Mondjuk nálunk ez nincsen, apával közösen hozunk döntéseket, van amikor csak ő. Igazából nálunk a fáradtság a legfőbb probléma. Rengeteget dolgozik, sokszor késő estig, sokszor hétvégén is, néha nehezen tudom tolerálni. Mert azért hiányzik a társasága, örülnék, ha többet lenne itthon, másrészről viszont tudom, hogy ez kell, hiszen így keres jól, és amíg van jó lehetőség, addig kell megragadni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

férfiak :lol: és még a miein a jobbik fajták :D sajna nem tudom leírni a storykat mert a kis uram fel szokott jönni olvasgatni titeket minket :lol: :oops: :D nekem is a harmadi gyerekem a legnagyobb,vagyis nekem a negyedik mert van a kutyulim is aki most nyaral a mamánál tavaszig :cry:
a hasra visszatérve persze még húzódhat vissza s aki szoptat annak méggyorsabban,viszont sajna nekem rojtosra repedt az biza meg mán nem lessz sima :D majd jövök a képekkel borzongatni :D
binyek király a kis maja :D nekem ilyen sokat még nem aludtak :D
lili igazad van a netel kapcsiban.
szanet gyógyulást :arrow: megy a gyógyitó energy :arrow: :arrow: :arrow:
bani én is bekötöm a pihiszékbe őket mert úgy ficánkolnak :D
riddencs nagyon cukik a minimanók :D
csajok a tescoban most iszonyú olcsók a fischer price játékok(anyámmal be is vásároltunk karira)ja nagyon menő vagyok az autósűléssel a csajok egy bevásárlkocsiba beférnek másikba pakolunk,tök jó :D Kép Kép

lanyané

Mariann!
Hogy lehetnek ezek a csajok ilyen különbözőek? :roll: De gyönyörűek!A természetük is ennyire más?
A te kutyusud akkor jobban járt,mint a miénk,mert mi elajándékoztuk.Bár nagyon jó helye van,de azért hiányzik a kis gyagyás! :cry: De hát 100nm-en 3 gyerek meg egy kutya meg mi ketten-elég gáz...

Nekem van bébiszitterem.Mindennap itt van 8-tól 2-ig,egyik nap ki is takarítja az egész lakást.Kap mindennap reggelit,ebédet és heti 12.000-et fizetek neki.Imádja a gyerekeimet és állandóan röhögünk,nagyon jó fej.Ha megnézitek ezt a videót,akkor hallhatjátok a hangulatunkat napközben.Az idősebb hang az övé,a másik az enyém.
http://www.youtube.com/watch?v=EPYO8CAAYQI

binyek

annyiért ide is jöhetne,mondjuk nekem csak a takarítással van tele a szatyrom :twisted: meg jó lenne ha főzne valaki mindíg uram már 10kg-t fogyott nekem meg annyi plusszom van :D
jázmi tiszta én ami meg apuka fajta a természet meg pont fordított ami a haramia akaratos mint én jázmi meg ilyen kis tündérlelkű mint apa :D jajjj miket mondok én is tündérvagyok meg ami is :D vagyis egyszer egy sárkány egyszer egy királylány :D
én nem tudnék örökre megválni a kis hülyémtől a kisherceg megtanított,hogyha egyszer felelőséget vállaltunk egy kis élőlényért akkor.......milyen fajta kutyid van volt?nekem szálkástacsi és jorky szerelemgyerek :D

lanyané

Nekem egy cairn terrierem volt.Ilyen kutyája volt az Óz,a nagy varázsló-ban Dorothy-nak.Nagyon jó helyre került ám!Egy fiatal papnak adtuk oda,akinek van egy ugyanilyen fajta kutyája.Azóta férj és feleség lettek és ötös ikrek boldog szülei. :lol: Kép

binyek

Sziasztok!
A babák szokás szerint tök édesek!
Meg a kutyák is! Nekem is sokáig volt, remélem, lesz is még, mert nagyon szeretem őket (bár Manó inkább macska-párti).

Lanyané!
Tied pasi is kukkol? Enyém is. Sőt, a debreceni Kaális fórumra még írogat is. :lol:

Bébiszitter: ha sikerül jót találni, akkor szuper, ha van segítség. Nekem Manót pl. mindig a szitter hordta haza a bölcsiből, hogy ne mindig ő legyen az utolsó (mi pont zárásra értünk volna oda).

Veszekedés: mi is balhézunk néha.De szerintem ha két ember együtt él, akkor kikerülhetetlen...
vovanda

úgy jöttek rá, hogy janka belázasodott.
épen apukáméknál voltak, és elkezdett nagyon remegni.meg hideg volt mindene.ők gyorsan levitték a háziorvoshoz, mert nagyon megijedtek.nekem el kellett mennnem mamámhoz, így én nem tudtam erről még akkor.mikor jöttem hazafelé, akkor hívtam aput, aki mondta , h mi van. Janka már kórházban volt .de addigra mindenok volt vele.nem lázgörcse volt(mert először azt hittük) hanem remegett, meg hidegrázás jött rá a láztól.
mindegy is, mert én nagyon megijedtem, alig bírtam kivárni, h beérjek a kórházba.még sírtam is.
aztán mire bementünk, Janka már az egyik nővér ölében ült.játszott, nevettett.mondták, h fel akarta venni a telefont.egyszer odaadták neki, és a füléhez tette :shock: :lol:
aztán vért vettek, meg vizeletet és úgy jöttek rá, h vesemedence gyulladás.mert ugye csak annyi volt, hogy lázas lett időközönként.csak nem tudták, h mitől.

szanet

Szanett!
Nekem biztos megállt volna a szivem,ha mondják,hogy a gyerekem kórházban van! :roll: Nem is tudom,hogy jutnék el a kórházig...
Egyszer a macskám kiesett a 4. emeletről,felhívtak a munkahelyemen,hogy mi történt és hogy a szomszéd elrohant vele az állatorvoshoz.Pont ott volt a férjem,beugrottunk az autóba, én az állatorvosig visítva bőgtem és a piros lámpánál kiugrottam és futottam!Persze 15 másodperc múlva utolért a párom,akkor visszaültem.Milyen idióta tud lenni az ember! :oops:

Nézzétek ezt a képet!Úgy röhögtünk rajta,mert így látszik,hogy milyen kicsi a gyerek,ha a földtől nézzük! :D Kép

binyek

Mariann :D
Nagyon cukik a lánykák!
Látszik, hogy nem éheznek :D
Mi is pont így visszük őket, a 2 gyerek az egyik kocsin, büszke Anya tolja, Apa meg bevásárol a másik kocsival :lol: Ma is megyünk bevásárolni.
Tescoban babahinta is van? Nekünk csak 1 van az viszont zenél és világít is és most a zenét és fényeket kezdték élevezni rajta. És még mindig ez a lenyugtató hely... Remélem, még lesz is egy darabig és nem unják meg...

Binyek :P
Ezt akkor nagyon jól kifogtad ám, ezt a babysittert. Olyan rosszakat hallani róluk...
Kutyud -ex- édes nagyon. Jó a kép.

Rebe :P
Jó, köszi.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szerintem nem látszik, milyen kicsi. És teljesen úgy tűnik, mintha alig fognád :shock: Azért csöppet korai a próba :lol: De én egyik gyerekem is állandóan fel akar állni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

binyek el ne szaladjon maja :D cuki a kutya akkor nem odaadtátok hanem szerelmes lett és férjhezadtad :D
vovanda ezek a kukkolós emberek :D
jajj szanet nem irigyellek,jól megilyedhettél
fanni ugye milyen jól tud esni akár egy hülye tescos vásálás :lol:
köszi a csajok nevében a dicsérést :D 6.5kg mindkettő amira behozta a 30dkg különbséget olyannyira hogy hajszál pontosan max 2gramm különbség van :D
hajpántot azért vettem szegény amika olyan kis kopi,hogy feldobjam őket :D mondjuk már szöszi pihe vana fején

lanyané

Lanyané, édesek a csajok, tényleg nagyon mások!
Milyen játékokat vettetek a tescoban?
az expressen ingyé lehet hirdetni? hogy kell hiretni ott??

én megvettem az ikreseken az esrnyőre csukhatót. 16 ezer volt, házhoz hozzák. sztem elég jó.

Banika, nekem azok má drágák, főleg ha a posti is hozzá jön. nyertem egy daloló könyvet, 3600 Ft-ért.

a Spárban is vannak akciók, nagyon sok játék van ott is, de drágább mint a tescoban. persze a tescoban nincs tanuló kutya... :evil: :evil: :evil:

zsuzska80
Szombathely

Szanett!

Biztos szívrohamot kaptam volna! Lényeg, hogy minden rendben van már.

Apa mindjárt festi a hajam :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok

csak gyorsban

Bébik gyönyörűek!!!!!!(kutyus szintén)
Nincs időm mindenre reagálni sajnos.

Zsuzska
Lehet,hogy van kutya a tescoban,csak nem viszi az árát a rendszer :wink: Kérdezz rá.Én mókakockát szeretnék,de azt mondták kedd-szerdánál előbb ne várjam,mert központilag állítanak árat és nem kapkodósak.Köszi,akció lejár csütörtökön.
Vendég

20-án jár le az akicó nem?

nekem is Apa szokta a hajam festeni.(sőt vágta is már :))

errefelé Zagen, Szentesen nincs kutya.

zsuzska80
Szombathely

jah én rákérdeztem többször is hívtam őket telon is, sőt egy belsős meg is van bizva. itt is szentesen is, de lehet így sem lesz. a spárban ezressel több :(

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Szokásomhoz híven megint eltűntem, de most van alibim: hétfőn délután megszülettek a lányaink :D

Fél öt körül elfolyt a magzatvíz, vittek azonnal a műtőbe, és 17:20-kor megszületett Kinga (2160 g, 43 cm) 17:21-kor pedig Dóra (2650 g, 46 cm). Császárral születtek, mert Kinga faros volt, és ő volt a szülőcsatornánál.
Kaptak picit oxigént, aztán este átvitték őket a gyerekkórházba, mert alacsony volt a vércukor szintjük, de már teljesen rendben vannak. Pénteken már nem is voltak inkubátorban.

Engem péntek este engedtek ki a klinikáról, úgyhogy most járok be Dórához 3 óránként etetni, és ha minden jól megy, kedden haza is hozhatjuk :lol: Kingának még picit híznia kell, de nagyon ügyesen eszik, azt mondták 1-2 héten belül ő is jöhet.
szamy

Szamy!
Gratulálunk! Hősök vagytok. Remélem, hamar hazakerülnek a lányok is!
vovanda

Szamy!
Hát ez nem semmi!Ezt gyorsan lezavartad! :lol: Gratulálunk! :lol: Sok tejcsit!
Hányadik héten is voltál?

Nekünk is van ilyen tanulókutyánk,most jövök rá!Anyósom vette még tavaly a párom kisfiának. :lol:
Van itt minden!Ezért jó 4. meg 5. gyereknek lenni.... :wink:

Fanni!
Tényleg alig fogom!Teljesen megfeszíti a lábát és egyedül áll rajta...
Marci meg ül!Majd este teszek fel képet róla is. :wink:

binyek

Csajok!
Arra gondoltam,hogy kellene csinálnunk egy táblázatot,ahova be lenne írva mindig,hogy melyik bébi hol tart a fejlődésben,mennyit,mikor és mit eszik,hogy alszik,stb.
Így nem kéne állandóan mindenkinek kérdezgetni,ha érdekli a másik napi rendje.Csak úgy lenne az igazi,ha mindenki hozzá tudna férni,hogy módosítson,hogy ne kelljen mindig egyvalakit csesztetni,hogy írjon át ezt-azt,amikor változik valami.
Én nem értek ilyen szinten a géphez,de hátha valamelyiktek párja tud ilyet szerkeszteni... :wink:
Vagy hülyeségnek gondoljátok?Nem arra használnánk,hogy versenyezzünk,hogy kinek mit tud már a gyereke,csak segítség lenne,hogy láthassuk,hogy mit fognak csinálni,amikor akkora lesz,mint a másik.
Elég hülyén írom,de remélem értitek... :oops:

binyek

Binyek
Értjük :wink: És jó ötlet :lol:

Szamy
Gratulálunk!Ha nem lesz gond,hidd el,hipp-hopp kidobnak titeket a kórházból :lol: Kérünk majd képeket a két gyönyörűségről :!:
Vendég

szamy GRATULÁLUNK :D szép súly mi is ennyikkel születtünk kb azt most 6,5kg-sak :D
binyek jó ötlet ha van aki ügyi és van kedve megcsinálni hálásak volnánk :D

lanyané

Lanyané,
Nem semmi az urad, hogy olvasgat bennünket! :lol:
Az enyémet nem érdeklik ezek a női levelezgetések, meg nem is ér rá olvasgatni. :lol:
Jaj de szépek a csajaid, jó a hajpántjuk!

Binyek,
Ilyen bébiszittert én is elfogadnék. :wink:
Nekem a takarítással van tele a hócipőm. Anyukám kéthetente jön, akkor ő takarít ki, na de hát az baromi kevés lenne. Ennyi takarítással akkora piszok lenne, szóval bőven van mit csinálnom. Mondjuk nem tudom elviselni a kupit, a rendetlenséget, így inkább csinálom.
Nem semmi Maja! :wink:
Jó ötlet a tábla, ha esetleg valaki megcsinálja.

Szanet,
Nem csodálom, hogy megijedtél!

Szamy,
Gratulálok, sok boldogságot nektek!
Képeket is kérünk ám a lányokról!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szamy gratulálok sok boldogságot ,egészséget kivánok!
amonré

Binyek!
Ez nekem új volt. Mármint hogy ti is mozaik-család vagytok. Hogy jössz ki a párod csemetéivel?
vovanda

Szamy
Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!

Binyek
Táblázat jó ötlet,de a kérdés a hogyan?Én hülye vagyok sajnos hozzá.
Tegnap nem tudtam megnyitni a videot :twisted: :twisted: Ma sikerült.Nagggyon jóóóóóóóóóóóóóó!A tandemszopi is tuti.

Vanda
Azt nem tudom Binyek hogy jönk ki a párja csemetéivel,de az én exem nője tőlem kér tanácsot :wink: :lol:

Titanic
[/img]
Kép
Vendég

Banika :P
Éééédes!

Szamy :P
Gratulálok! Mihamarabbi közös otthonlétet! Sok boldogságot!

Teszek 2 mai fotót:

Kép

Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A kép nem beállítot,így találtam őket az előbb
Kép [/img]
Vendég

Fanni
Király a felirat a kombidresszen :lol:
Vendég

esti játék
Kép [/img]
Kép
Kép [/img]
Vendég

Banika
Jól néz ki a Di Capriod :lol: Cukik ezek a Varga fiúk :wink:

Fanni
Nagyon szép anyuci vagy!És milyen sokat nőttek a fiúk :shock: Tényleg szupi ez a felirat a kombidresszen.

Nálunk buli van :roll: Tuti,mire beáll(na) valamiféle rend,ezek a boszik megint kitalálnak valamit és anyuci gondolkodhat egy teljesen új napirenden :roll: Most kitalálták,hogy alig alszanak napközben és ebéd után 2 órával borzalmasan éhesek,én meg okoskodhatok,mert ugye ha 1-2 között esznek,akkor muszáj még egy kajcsit beiktatni vacsi előtt,ami nem túl laktató,de mégis megelőzhető az éhenhalás :roll: Így most 4 körül kapnak egy kis gyümit és az esti fürdést próbáljuk kihúzni,hogy később vacsizzanak.
Vendég

Lanyané
Cuki ez a hajpánt csajszikáid hajában :wink:
Vendég

Vovanda!
Hát mit mondjak...Nem egyszerű. :( Bár ő se áll valami rózsásan az én lányommal.... :cry: Mióta megvannak a gyerekek,azóta annyival könnyebb,hogy mivel anyósomékkal egy társasházban lakunk,így nem nálunk vannak minden második teljes hétvégén és minden kedd,csütörtök délután,hanem a mamáéknál.Így van,hogy én nem is találkozom velük hetekig.A nagyobb(12éves) már nem gáz annyira,de a kisebb(4éves) katasztrófa!!! :evil:Neveletlen,hyperaktiv,nagypofájú,rendetlen.Soroljam még? :roll:

Banika!
Nagyon édik a skacok!Még a képeken is látszik,hogy nem állnak meg egy pillanatra sem! :wink:
Ti otthon mindig csak egy bodyban meg egy harisnyában vagytok?Mert én is ezen agyaltam,csak félek,hogy megfáznak.A rugit utálom,a nadrágok meg úgy szorítják Marcus vékonyka derekát... :lol: :lol:

Fanni!
milyen édesen alszanak...Jól látom:külön babakocsiban vannak? :roll:

Eszti!
Nem tudod inkább a déli alvásnál később letenni őket?Mert akkor ha már 3 körül ennének,akkor kibírnák estig.Meg igazán az felé kellene tolódni,hogy dél körül kaja,utána alvás.Mert így lesz majd a bölcsiben,oviban is...Bocs,hogy belekotyogok... :oops:

binyek

Banika :P
Tök édesek! Remélem, az enyémek is hamarosan eljátszanak egymással!
Igen, vicces a felirat. Kaptuk. Anyukám barátnőjének az én gyerekeim jutottak eszébe erről, így megvette nekik. Jókat mesélhet az Anyu :lol: :lol: :lol:
De Anyukámtól is kaptunk hasonlót a következő felirattal:
TESÓM ELADÓ (minden megoldás érdekel) :lol:

Eszti :P
Köszönjük!
Nálunk mindig másképp alakul az este...

Hordozóban vannak a bevásárló kocsi tetején. Csak utóbbi nem látszik :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Nem kotyogsz bele :lol: Az a baj,hogy hiába teszem le őket később,2 napja azt csinálják,hogy alszanak kb. fél órát,aztán sírva kelnek,mert éhesek.Pedig ebédre is annnnnnnyyyyyyyyit esznek :shock: Én most a féléves fejlődési ugrásra gondolok.Volt már ilyenük,pár napig tartott és visszaállt a rend.Most úgy néz ki a nap,hogy délelőtt kb. 9-től alszanak 1-1,5 órát,aztán kaja,játék és alvás.Az ebéd ideje mindig a reggeli ébredéstől és evéstől függ,de általában 7-8 között van reggeli,így ebéd 11-12 között.Aztán jó esetben ki tudom húzni 1-ig az alvást,de fél óra múlva csipognak,mert éhesek,akkor kaja megint,játék és 3 körül újra vissza alszanak.Ez nem is lenne baj,mert alszanak 1 órát és így simán kibírják estig.Majd csak beáll az új rend,de szívesen fogadom az új ötleteket :wink:
Vendég

Binyek
3-tól vacsiig semmi kaja?Én éhen halnék :lol:

Eszti
Én azt hiszem a gyerekeim kicsit túl vannak pörögve és azt hiszik ha alszanak lemaradnak vmiről.Gondolom ez egyszer azért elmúlik.Enyémek 5x esznek egy nap,én nem találom soknak.Ha belegondolsz,oviban isiben is ez van(reggeli-tízórai-ebéd-uzsi-vacsi)Reggel fél 8-tól este fél 9-ig nálunk kell ennyi kaja,különben éhesek-nyűgösek.Ma 6 után volt uzsi,de ez nem okozott gondot a vacsinál nekik :lol: :lol: :lol: na jó,Marci hagyott azért tápot.
Mit jelent az annyit esznek?

Fanni
Hol lehet hozzájutni a tesóm eladó pólóhoz?

Binyek
Igen,ez az itthoni rucink.(Rugi max pizsinek a hálózsák alá ha már tényleg tél lesz.Most csak a kombidressz van alatta)Erre csak rádobom a gatyát,kabátot ha sétálunk.Ha hidegebb lesz,akkor adok rájuk még vmi felsőt,de a zokni-nadrág megoldás nem jön be mert fel-,illetve lehúzzák. :lol: Tényleg ritka amikor megállnak.Genetikailag így vannak kódolva :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lányok is ötször esznek, mondjuk egyszerre nem esznek olyan sokat, de ennyi kaja kell nekik. Ébredés után, fél nyolc körül. 10-kor, 1-1/2 2, 1/2 5-5, és 1/2 8-8 alvás előtt.

Szamy! Gratulálok! Mielőbbi hazatérést! Képeket kérünk szépen :wink:

Judit

jucicuki

Banika,
Jaj de cukik! :D

Fanni,
Nagyon szép anyuci vagy! :D Fáradtság nyomait sem látok rajtad. A fiúk is édesek, a póló szuper! TESÓM ELADÓ pólót mi is kaptunk, persze óriási méretben, 80-asat. :shock:
Banika, ha jól emlékszem, ASTI-sak! :wink:

Sotske,
Mi végülis 5-ször eszünk, 8-9 között először, aztán 12-12.30, majd 15-15.30, 18.-18.30, 21.30-22.00. De mi csak 21-kor fürdetünk. Aztán majd később alakítunk még rajta, ha előbb fürdetünk.
Én mondjuk az alvásukban nem vagyok következetes, akkor alszanak amikor akarnak. De amúgy általában 3-szor alszanak hosszabbat, egyet délelőtt, egyet délután, majd még este is, fürdés előtt.
Arra én is kíváncsi lennék mit jelent az a nagyon sok? :wink:

Nálunk ma ez volt:
Kép
Zsani szépen pihentette a kis buksiját Blankán, még arra is volt időm, hogy odamenjek a fényképezőgépért, percekig nagyon jól érezte magát így :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
De édesek :D

Köszi a tippeket kaja és alvás ügyben,kíváncsi leszek a mai napra.
A sok kaja nálunk:reggeli-250ml táp (van,hogy több,van,hogy kevesebb,de a 2dl mindig megvan)
ebéd- fejenként 1-1,5 üveg bébikaja-főzelék
uzsi előtti uzsi(az új rend szerint)-250ml táp
uzsi- 1-1 üveg bébikaja (gyümi,általában,én turmixolom nekik friss gyümiből)
vacsi - 200-250ml táp
Ennyi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: