Csajok igazatok van teljesen. Gondoltam, hogy nem csak nálunk probléma ez.

Csak amikor már odáig jutottunk a veszekedésekben, hogy azon gondolkoztam, hogy egy ideig jobb lenne nekem külön a gyerekkel

, és ő is azt vágta a fejemhez, hogy ha így folytatjuk nem lesz jó vége

, az azért már eléggé megviselt. Mert azért igazából egyikünk sem ezt akarja. Na nem is ragozom tovább, remélem sokkal jobb lesz nemsokára.
Fanni,
Na ez jó kérdés. Tegnap este voltunk a Teccoban és elfelejtettük megnézni. A múltkor találtam egy tök jót a neten, csak én tyúkeszű nem mentettem el a linket, és persze már nem tudom hol volt. Ha találok valami jót, felteszem a linket.
Szanet,
Szegény kis Janka! Mi várható, mikorra gyógyul meg?
Vovanda,
Igazad van programok tekintetében. El is szoktunk néha menni moziba, vagy kettesben vásárolni, kajálni amikor anyukám itt van. Szóval azt hiszem ezzel nincs probléma.
Binyek,
Mi is 6 hetesen, meg 3 hónaposan voltunk csípőszűrésen, legközelebb akkor kell mennünk, ha elkezdtek járni.
Gratula az éjszaka végig alvásához! Reméljük így is marad!
Riddencs,
Cukik! És hatalmasak! Mekkorák vagytok most?
Ugyan mi egy szobában vagyunk a csajokkal, de mindenki a saját ágyában, már kezdetetektől fogva.
Lili,
Én most még félnék bébisziterre bízni őket, egyedül anyukámra, meg apukámra merem. Aztán ha nagyobbak lesznek, nem tudom hogy ez változik-e, de egyenlőre amíg picik, addig biztos nem.
Én is elég netfüggő vagyok!

Néha már engem is zavar

, fogalmam sincs mit kéne tenni ellene. De hétköznap szinte ez az egyedüli szórakozásom, kikapcsolódásom a gyerkőcök mellett.
Zsuzska,
Sajnálom a bulit. Én a szülés óta már csináltam olyan dolgokat, hogy a hajam égnek állt tőle, meg a páromé is.
Csak egy példa: bejelentkeztem gyógytornászhoz, hogy megnézze a csajokat, szépen ki is nyomtattam az útvonalat, persze mondanom sem kell, hogy nem volt közel hozzánk. Amikor odaértünk, akkor jöttem rá, hogy sem a pontos házszámot, sem a telefonszámot nem írtam fel, meg persze nem is emlékszem rá, szóval ott álltunk az utcában, és fogalmunk nem volt hova jöttünk. A csajhoz otthonra mentünk, nem rendelőbe, így esélyünk nem volt megtalálni.
Tünci,
Nem írtam a múltkor én sem, de nagyon szépek a lányaid. Rengeteget nőcisedtek szerintem!
Banika,
Mondjuk nálunk ez nincsen, apával közösen hozunk döntéseket, van amikor csak ő. Igazából nálunk a fáradtság a legfőbb probléma. Rengeteget dolgozik, sokszor késő estig, sokszor hétvégén is, néha nehezen tudom tolerálni. Mert azért hiányzik a társasága, örülnék, ha többet lenne itthon, másrészről viszont tudom, hogy ez kell, hiszen így keres jól, és amíg van jó lehetőség, addig kell megragadni.