Fáj a fejem még mindig. Nóri aludt több mint 2 órát, nekem persze megint nem sikerült egy percet sem.
A hozzátáplálással úgy vagyunk ahogy...

most már úgy szorítja a száját ha meglátja a kanalat hogy pajszerral se lehetne kinyitni. Bohóckodással miegymással kb 5 kanállal le tudok nyomni a torkán, de aztán elkezd sírni meg kiköpködni. Eddig még egyedül az almából + a sütőtökből evett kb 1-1 dl-t, de azóta azokat sem eszi meg.
Tejcsi egyre kevesebb, hiába minden, úgyhogy nem bánnám ha találnék vmit amit megeszik mert nem nagyon akarok tápszerezni.
Babu - én babakocsiztam vele akkoris ha ordított. Előbb-utóbb abbahagyta. Jó göröngyös terepen kell tolni, akkor hamar elrázza. Igaz kicsit hülyén néztek rám az utcán, hogy a járda mellet a füvön tolom a gyereket de én mosolyogtam vissza
Szly - nagyon jó ez a két hármótokról!!
Holnap Ikea? Inkább legyen jóidő, oda még nehezebben jutok el!
Most akkor 10:30 lett a tali új időpontja??
Senki sem akar velem talizni a Jászain? Ja igen! És a 26-osról melyik megállónál kell leszállnom?
Titi - szép vagy és kedves és jó anya és remek ember, bárki bármit is mond! Más sem lenne jobban a helyzet magaslatán a helyedben, sőt!

Kár h a férjed ezt nem érti meg!!
Nekem is volt/van önértékelési zavarom. Már nem olyan gáz mint rég, de az biztos h otthonról hoztam...