A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki: Olivér nagyon jól szopizott (hogy visszasírom azt az időt) és én csak az 5.hóap után adtam neki gyümi és bármi mást.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Roni!
Apa elbírt Lénával? Étvágya javult?

Viki!
Csajunkról kép?
20150601134430

Ezt nézzétek!

Kép Ez Olivér!

Kép Ez Levente!

Még a ruha is ugyanaz rajtuk!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, én is licitálok neked (meg bárkinek) szívesen a tesz-veszen!
Mivel Zsoltit egyáltalán nem tudom letenni, így más úgysem nagyon tudok csinálni, mint ülök a gép előtt vele. Itt jól érzi magát. A lakás meg.....

Véda, és mi újság a psziho néninél? Zsu most volt másodszor, most kellett fát rajzolnia, félbe hajtott lapra, először egy akármilyet, aztán a másik oldalra egy másmilyet. Aztán el kellett nevezni őket. Az első egy almafa volt, és a szeretet fájának nevezte el, a másik egy kisebb, csúcsosabb, azt meg a tudás fájának. De hogy ebből mit szűrt le a psziho néni?? (Ági??)
Tényleg Ági hol vagy??? Nem jöttök holnap?

Kép
Kép
patr

Bencuri! Már én is várom! Kíváncsi is vagyok, meg szüléstörire is!

Viki, Babu! Tényleg én is akartam írni, jó a vonalzótok!

Titi! A humorérzéked úgy látom megvan még! FEl a fejjel!

Kimma! Úgy biztos szaporodni fog a tejcsi. Én is éppen ezzel küzdök! Nem elég neki! Már a tápira is gondoltam, de még nem adtam neki! Majd meglátjuk!

Na nyafi van! Mennem kell!

Kép
szly27

hát vikikém.............
irto jo a vonalzod!!!
léna a mamánál volt tegnap de ö simán birt vele azt mondta egy anygal és neki evett
kissé jobban eszik de nem az iagzi 450-550ml körüli menniységeknél tartunk
este 8 kor evett 100-at és reggel 8 aludt vele :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

tegnap beadtam fotokat elöhivni kirtam cd-re
az lesz a mamáknak a karácsonyi ajándék albumot fogok csinálni nekik a kedzetektöl

Képimg][/url]
Kép
ronix

délután a barinöm kislányára kell vigyáznom igy nem leszek sokat szerintem de jövök még
fel kéne mosnom
tegnap nem sikerült
a tegnap kiszivta minden erömet és olyan fáradt voltam basszus

Képimg][/url]
Kép
ronix

asszem igazi no !:)

http://www.youtube.com/watch?v=UZse6Lm_iiE

ijedos babak figyelmebe nem ajanlom...
Vendég

Köszönjük a vonalzó dicséretet! :oops:

Titi!
Nagyon hasonlít ám más képeken is a 2 Fickó egymásra!!!
20150601134430

Ronix: Adsz még valamit Lénának atápon kívül?
Én is örülnék ha Levi átaludná az éjszakát hamár nem eszik éjjel...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Besz@r@s a gyerekem. Aludt, megébredt. Megyek hozzá, viszem a cumit, erre elkezd teli pofával vigyorogni. Szívott kettőt a cumiből és bealudt. Kép
20150601134430

Ronix: örülök, hogy anyukádnak legalább evett, sajna Levi másnak sem eszik, sőt kevesebbet.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mégis visszaaludt!

Anyjuk! Nagyon édin nyomja Anna! Azt nem lehet mondani, hogy ingerszegény környezetben van az tuti!

Kép
szly27

Viki: irigy -irigy!!! Mit nem adnék egy szoptatásért... :cry:
Olivérrel olyan könnyű volt és úgy szerettem szoptatni. Csak ezért válalnék be még egy gyereket.... :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
Lackó fickónak! 8)
bencuri

Anyjuk: nagyon édi Anna!!! Jó kicsi a járókátok, Levi már be sem férne Anna mellé!! :wink:
Mikor mehetünk? :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Elhiszem!
Amilyen döcögösen indult nálunk a szopi (4 hetes volt mire csak szopi lett), ezért én is nagyon boldog vagyok. Minden egyes szopis napért hálat adok.
20150601134430

Szoni nagyon gyönyörűséges!!!
Az én fiam kinek kell vőnnek? Nem kell rá főzni!!!! :lol: :wink: :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagyon vicces lettem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: addig szoptass amíg nektek jó!!! Ezt kívánom nektek!!! És mindenkinek akinek van rá lehetősége!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote="titanilla78"
Az én fiam kinek kell vőnnek? Nem kell rá főzni!!!! :lol: :wink: :P[/quote] :D :D :D
bencuri

Evelin, V.Kata, Ami, Wera, Ági.... Hol vagytok???

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Micsoda birodalma van Annának! király! :D
bencuri

Szoni Csillag Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Magdi is nagyon rég volt!
bencuri

Titi! Ez jó volt, jót nevettem rajta! Mi jelentkezhetünk? Bár már Lackó is említette Jázmint, de úgy látom Szonjánál marad!

Bencuri! Nagyon jól áll Szoninak a fejpánt! CSini!

Kép
szly27

ennyi szivecskétől zavarba jövünk! :oops:
bencuri

Roli meg majd haverkodik a sógorral!

Kép
szly27

Szly!
A mi szívűnk olyan sokszögű, mint VKatáé ;)
20150601134430

Szly majd kaphatunk Jázminról képet! rég láttam ! :wink:

ja és köszi!
bencuri

hali anyukák és babócák!

füstjelet jöttem adni!
csak reggel óta sétizünk :D
9-kor indultunk. fél1-re értem haza. gyorsan kivasaltam, kiteregettem, bedobtam még egy adagot, ettem levest, mindjárt másodikat is eszek. törpi alszik... még jó hogy kajálni jöttünk haza ;)
2-re menni kellene vissza. megbeszéltük a csajokkal... hát nem hiszem hogy lesz belőle valami hogy 2-re leérek...

voltam tescoban. vettem fisher price játékot... már megint ... :) 8) :shock: :twisted:
nyusziapu biztos nem lesz oda érte. ilyen búgócsigaszerűség. le volt árazva ;) ez lesz a mikulás ajándéka a törpicseknek... vagy a karácsonyi ;) majd meglátom még...

most rohanok tovább.

további szép napot mindenkinek!!!!

használjátok ki hogy még süt a nap!!!!
(legalábbis itt süt. hajnalban esett, de már nyoma sincs)

Kép

Kép
timi1982

Bencuri, képek:

Kép Kép

Próbáltam magunkat lefotózni, nem sok sikerrel:

Kép

Kép
szly27

Jázmin édes! Megyek, megharapdálom!!!

Rolkó továbbra is jóképűsködik!
20150601134430

Szly, Jázmin nagyon édes és milyen jó kis húsis! zabálni való! :D
bencuri

Köszi lányok! Roli éppen előtte sírt!
Van pofi az biztos!

:lol:

Kép
szly27

szly: nagyon szepek vagytok!
Vendég

Képzeljétek! Ma Dundus akkor röhögött nagyokat, amikor az állát harapdáltam. Csiklandós a szentem. :D

AKatus!
Merre vagy?

Werus!

Milyen a mai napotok? Apa?
20150601134430

sokszor nem tudom mennyi az annyi amit a jarokaba tegyek. Az aljaba a jatszoszonyeg van, azt ritkan figyeli , a porgo na az a minden ha csak az lenne egy feher szobaban is ugyan igy sikongatna, a tobbi meg ugy ott van es hol ezt hol azt mutatom neki.
de igazibol az olyan dolgokat kedveli mint a kendoim, a konyv lapozasa, az elokeje( na meg a sajat ruhaja) a jatekai nem kotik le, mert nem tudja megfogni oket. majd idovel ...
most epp a kendom rojtjaval jatszik:)
Vendég

Tami!
Milyen járókátok van?
20150601134430

csinik a bébik! :wink:

Anyjuk!
ez az etetőszék egész jó áron van:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 5&mainid=4

Timi!
milyen játékot vettél?

Lányok!
fini dobostortareceptet tudna írni valaki?
már 3 hete kívánom :oops: :lol:

Kép
kimma

hamár a zöldséglevesnél tartunk, nem tud valaki egy jó káposztaleves receptet, ami bevált?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kimma!
Kép :lol:

Dodó tett fel dobos torta receptet a receptesbe ;)
20150601134430

Kimma: :lol: :lol: :lol:

Szly: Akkor megbeszéltük!!!

Most nagyon szépen megette az ebédet!!! Gesztenyét adtam neki vegyeszöldség főzivel. Egy picit hagyott csak, de nem kellett belekönyörögni.

Timi: nagyon ügyi vagy!!! Hozzánk is jöhetsz teregetni!!! :wink:
Én is beburkoltam egy nagy tányr parilevest reszeltsajtal... :lol:
Az én étvágyammal sajna nincs baj, eszem Levi helyett is... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Fáj a fejem még mindig. Nóri aludt több mint 2 órát, nekem persze megint nem sikerült egy percet sem.

A hozzátáplálással úgy vagyunk ahogy... :roll: most már úgy szorítja a száját ha meglátja a kanalat hogy pajszerral se lehetne kinyitni. Bohóckodással miegymással kb 5 kanállal le tudok nyomni a torkán, de aztán elkezd sírni meg kiköpködni. Eddig még egyedül az almából + a sütőtökből evett kb 1-1 dl-t, de azóta azokat sem eszi meg. :(
Tejcsi egyre kevesebb, hiába minden, úgyhogy nem bánnám ha találnék vmit amit megeszik mert nem nagyon akarok tápszerezni.

Babu - én babakocsiztam vele akkoris ha ordított. Előbb-utóbb abbahagyta. Jó göröngyös terepen kell tolni, akkor hamar elrázza. Igaz kicsit hülyén néztek rám az utcán, hogy a járda mellet a füvön tolom a gyereket de én mosolyogtam vissza :twisted: :lol:

Szly - nagyon jó ez a két hármótokról!!

Holnap Ikea? Inkább legyen jóidő, oda még nehezebben jutok el! :?

Most akkor 10:30 lett a tali új időpontja??

Senki sem akar velem talizni a Jászain? Ja igen! És a 26-osról melyik megállónál kell leszállnom?

Titi - szép vagy és kedves és jó anya és remek ember, bárki bármit is mond! Más sem lenne jobban a helyzet magaslatán a helyedben, sőt! :wink: Kár h a férjed ezt nem érti meg!! :evil:

Nekem is volt/van önértékelési zavarom. Már nem olyan gáz mint rég, de az biztos h otthonról hoztam... :roll:
Vendég

Apa továbbra is beteg, most véreset köhögött fel úgyhogy épp a tüdőszűrőben van.

Mosógépem pedig :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szerelő nem tudja megcsinálni, mert le van benne rakódva vmi, de a dob bele van hegesztve, nem lehet szétszedni! Azt mondta borítsak bele 5 liter ecetet, hagyjam 8 órán át állni majd mossak egy üreset 60 fokon. Nem lett jobb. Ha szerencsém van egyszer majd kiürül. Fasza! :evil:
Vendég

Hű, de rég ettem parilevest! Csorog a nyálam. :P
Vendég

Hányan leszünk holnap, tudja valaki????? Fontos lenne...
Vendég

Viki; jaroka noname, hasznaltan vettuk, 100x70cm, magassaga akarhova allithato.

wera: hat aki tuti: Patr, Kata, Kata, Tita, Te, en.masvalaki?
26os busz zenelo kut megallo.
en a masik oldalrol megyek. a jaszai semmikepp nem esik utba.a fejem nekem is faj. nincs valami hulye front?

sajna itt mar beborult pedig meg boltba kell mennunk.
Vendég

eljen Levi!latod Tita, Levi is beszallt a mentsuk meg antat a megorulestol projektbe :P menni fog ez!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: