A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jajj de nehez a valasztas

Kép jajj mama ez meg oriasi

Kép na, ez mar egy fokkal jobb

Kép azt hiszem ez lesz az igazi!

meg jo hogy mind 3 h&mes 62es:)
Vendég

Kata: akkor mi legyen?
Nekunk hamarosan indulnunk kene, ha lesz ma seta.
Vendég

Ma sok az ellenpont, mi lenne, ha átraknánk csütörtökre???

Én még pl sehogy sem állok...

Kép
andkata

Anna cukorfalat!

Kép
andkata

jo, nekem ok a csut is!
Legyen csutortok!
Vendég

Sziasztok
Mindjárt visszaolvasok.Nem sok időm van. Ma megyünk 4-hós szurira! :cry:

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:23-kor.
Vendég

Ezaz! Mondd meg Te Kata, mikor! Alkalmazkodunk. szerintem Tamarának és Patinak is rugalmas. És hátha akkor más is jönne! Naaaaa?

Kép
andkata

Dittke! Drukk a szurihoz!
Vendég

Dittke! Drukk a szurihoz!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:23-kor.
Vendég

jo legyen csut 10 korul. en maradok fel 1ig minden tovabbi nelkul. persze ha nem zuhog :P
Vendég

Szép napot :P

Egy nagy részét már visszaolvastam, de sajnos csak felületesen :? Még majd olvasom tovább, de most írok, amég nm feelejtem el, mit akarok :D

Muffin :P
Akkor valószínűleg nem találkozunk :( De jó tornázást Eliotnak! Remélem, neked is jó tapasztalataid lesznek!
A fotók nagyon jók! Én is képszerkesztőprogira gondoltam :roll:

Viki :P
Édes Lackó, ahogy alszik. Csabus is mindig elmászik álmában, ráadásul a kispárnát is begyűri maga alá, aztán meg kényelmetlen neki, de kivenni nem engedi :lol: Muti, milyen lettél!!! Kozmetikában mit csináltastz? Lesz arcmasszázs is? Nekem a legjobb barátnőm a kozmetikusom, mégsem jutok el hozzá...

Dodó :P
Sajnálom, hogy keveset hízott Lizy, de ebben a korban már annyit mocorognak... Ha jókedvű, élénk, és nem nagyon kell neki a tápi, szerintem ne aggódj! Most milyen gyümileveket kóstolgat?

Hene :P
De nagy már Gergő!!! És nagyon édi! Tegyél fel róla gyakrabban képeket!

Marcsi :P
Sajnálom az Apa gondot... :( Én is érzékeny vagyok. Ha megbánt, utána nehezemre esik rámosolyogni, mikor jön, hogy "Na, van puszi?" "NINCS!!!" :twisted: :cry: Tíz perc múlva ránézek, és :? :) :D :lol: Ebben a sorrendben...
Emma füle továbbra is szép? Nem fáj neki?

Hú, kinek akartam még írni??? Majd talán eszembe jut!

Magunkról: ma kapott Csabikám oltást. Majdnem elsírtam magam, hogy mennyire szeretem őt. Mentünk babakosival a rendelőbe, és ahogy toltam, csak nézett rám, és le sem vette a szemét. De ahogy nézett... :cry: Amikor pedig odaértünk, ölbevettem, úgy ültünk és vártunk. Ő megfogta a kezem, újra rámnézett, és olyan szeretettel mosolyodott el :cry: Bent pedig dumálni kezdett a lámpáknak, a szomszéd kislánynak, a dr.néninek, a védőnöknek. Szuri közben elhallgatott, rámnézett, majd fojtatta a beszédet. Végtelenül szeretem őt!

Lilu megkapta az első sünijét a suliban, ami 10 nyomda után jár. volt boldogság 8)

Mindjárt dobok képeket is!

Véda
Vendég

Kép Édes álom

Kép Édes nézés

Kép Édes táplálék

Kép Édes kisfiam

Véda
Vendég

Sziasztok!
Hú mennyit irtatok már....csak itt volt barátnőm, hozott nekünk tiramisut, meg beszélgettünk egyet!

bondi!
Szerintem nem eszik keveset....kiváltottam a tápot, szopi után kínálgatom és nem kell neki.... na mindegy....később még lehet hogy megissza majd, nem is erőltetem, inkább szoptatni akarok.
Megvettem hogy a védőnő megnyugodjon (meg megtehtjük hogy "csak ugy" megvettük), kipróbáltuk, nem fogadja el.

viki!
Asszem te kérdezted, ha van a fagyiban tej, akkor minek tápi.....sajna a fagyiban lévő tejet nem fogadja el.....majd főzelékekbe kell elfőznöm neki. (Kis finnyás :) )

véda!
Nem gyümileveket kostolunk, hanem már valódi gyümiket....eddig 2 hétig csak almát evett (saját reszeltet), ma kostoltattam vele alma-aszaltszilva keveréket (üveges 4 hós kortól), és eszméletlen módon ette....majdnem egy fél üveggel megevett, már nem mertem neki többet adni előszörre, és utána még egy fél cicit kievett.... szerintem is azért nem nagyon hízik, mert nagyon izgága....meg most sokat nyúlt...legutóbb 58,5 volt, most 61.
De vidám, jókedvű.
Amugy meg gyorsabb az anyagcseréje szerintm is (Anyjukkal tegnap ezt beszéltük), én is ilyen voltam szülés előtt......mai napig minden pelusban van elég nagy mennyiségű kakija.....

Nálam is fől az ebéd, sárgaborsó főzelék lesz, meg tarhogya leves.

Dittke!
Dukk a szurihoz!

Kike!
Sajnálom a fogad....nekem is gyökérkezeltek már, de marhára fájt, és vissza kellett mennem, és kihuzta, akkor látta, hogy nem használt, mert nem tudott leérni a tű a gyökér végéig, mert U alaku gyökér volt....(ahelyett hogy előtte megröntgenezte volna)....

Mi ma megyünk fél 5-re BCG oltásra! Mi is kérjük a drukkokat.

Anyjuk!
Nagyon szépséges Anna.....és minden ruci nagyon jól áll neki! :)

d.dodó

Véda! Nagyon aranyos Csabi! TEtszik a cicizős kép! Jázmin is pont így szokta fogni a cicimet és gyömöszöli, mint a kiscica!

Tényleg! Dodó! (tiszta szita az agyam)! Ne bánkódj a tápi miatt, ha kell, hát kell! Még így is szopizhat Lizy akár két éves koráig is!

Dittke! Drukk a szurihoz! A Prevenárt is beadatod? Jázmin megkapta és semmi baja nem volt utána.

Anyjuk! Csini Anna, a rózsaszín nyert nálam is!

Kép
szly27

Sziasztok!

Véda! Majdnem sírva fakadtam olyan szépen leírtad!
Tényleg így van!
Én is csak bámultam az előbb ahogy alszik!

Elolvastam mindent de most nemtudok reagálni,VIKI képe maradt meg nagyon!
Durva! :shock:

Mi továbbra is szenvedünk,Áronnnak tuti valahol még jöna foga annyira ordít,Nurophent adok éjszakára,így "csak" 3X kel fel de üvöltve!
Úgy sajnálom!
Tegnap volt az uccsó masszázs,kaptunk oklevelet! :wink:
Nálunk mindjárt esik az eső! :cry:
Mennem kell mert ébren van!

Jövök még

Kép

Kép
ibm

Nekem is volt már egyszer gyökérkezelve a fogam. Egy román vagy milyen orvos csinálta. Ott még a tűket is többször használják. Szóval egy alkalommal úgy kikezelte a fogam, azt hittem ott dobom fel a talpam. Szégyen nem szégyen, hazafele bőgtem. De azóta sincs a fogammal semmi gondom.
Apu meg azt mondta, hogy neki nem fájt és vagy 10-szer kellett visszamennie. Ő másik orvosnál volt. Szóval Kike, nem biztos, hogy annyira fog fájni, szerintem orvosfüggő.

Kép
szly27

Patr! Tényleg-tényleg, igazad van!! Jó mi?? Nekem is tetszik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Anyukám mondta h én már 10 hónaposan beszéltem. Erre a férjem: és azóta is...... :lol:[/quote]

ilyesmit nekem is szoktak a "fejemhez vágni". nekem anyukám mikor sétáltunk mindig dumált. még nem értettem, de beszélgetett hozzám az első perctől kezdve.
aztán erre mondja a párom, hogy anyukám elrontott. fujta mint a néprádió ha kellett ha nem és rászoktatott ;)

Lackó, Tami, Eliot, Anna nagyon cukorborsók!!!! Taminál az uccsó képen éljen a Lidl ;) ránk már nem a legjobb a sityak. a füle kilóg belőle néha ;)

Sz.Andi!
nyáltócsa... isminknél anno a srác panaszkodott hogy szörnyű ez a kutya meg ez a gyerek... együtt kész strandot csinálnak a lakásban 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

Véda!
Gyönyörűen írtad le a dolgokat! Csabi királyfi nagyon szép! Mekkorát nőtt!

Ami!

Kitartást Neked! ;)
20150601134430

oti és nati is nagyon cukorfalatok :oops: őket kihagytam! bocsesz....
és csabika is szuper fotóalany!!!!

dittke! drukk a szurihoz ++++

marcsi!
emma nem semmi szunya téren... mi rendszeresen kelünk fél5-5 körül. de végülis már 9-kor alszik. legalább az is valami.

ma meg kelt 8-kor és nem aludt el csak fél11-kor. addig játszott, evett, rotyizott, én meg közben még meg is főztem 8) 8) (májgombócleves és krumplifőzi)

lilunak gratula a sünijéhez!
csabika meg milyen rendes, ügyes, igazni nagyfiu!!!! +++

ibm!
gratula az oklevélhez. áron is kapta vagy te mert jó munkát végeztél?

Kép

Kép
timi1982

wow!!!

közben kopogott vki... hát a postás volt (női postásunk van;) )
és milyen rendes mert 2-3 alkalommal is kopogott mert először nem hallottam, de nem akart csengetni. :D :D nagyon rendes :D :D

jaj és mit hozott??? a Liberotol hozott levelet :shock: 8)
néztem nagyot hogy hát nem is küldtem be semmit és nem is vártam semmit...
hát mivel betöltöttük a 3 hónapot igy megleptek egy kis tájékoztató füzettel és 2 db 3-as pelussal :D
legalább megnézem hogy ez milyen. egyenlőre a pamperst használjuk mert olyat kaptunk de úúúttttttttáááááááállllllllooooooooommmmmm!!!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Véda!
Gyantáztatni akarok + lesz masszázs is. Ha már homár.....

Timi!
Ez a kutya+gyerek= strand nagyon tetszik.

Mmi most értünk haza a sétából, Dundi még nyomja a kocsiban. Kitoltam a konyhába és rányitottam az ablakot.

Itt eléggé ködös, trutyi idő van. Kép
20150601134430

Timi!
Én nagyon szeretem a 3as liberót. NEm volt még vele semmi gigszerünk.
20150601134430

Jaj tényleg! Otit és Natit én is kihagytam! Nagyon édesek!

Tami nagyon gyönyörű! Szép kisbaba!

Viki! Itt elszállt a köd és gyönyörűen süt a nap! Délután sétálunk mi is egy nagyot!

Roli átvágott! Azt mondta most 10 órakor, hogy ő álmos, megy aludni! Mondom, ha akarsz, hát legyen. Lefektettem, cumikat megkapta. Most jött ki, kb 1 órát volt bent és azt mondta, hogy nem is aludt, hanem cumizott! :shock: Ugye nappalra nem kapja meg a cumit, csak alváshoz, hát most cumizott egy órán keresztül! :lol:

Kép
szly27

lányok, olvastam hogy sok helyen pocsék idő van.
Gyertek Egerbe!!!! itt ragyogó napsütés van.
Kép

viki!
a pampers-től piros egy kicsit a fenekünk. a multkor meg elől az egész hasikájánál piros pöttyös lett :twisted:

Kép

Kép
timi1982

szly!

egyem meg Roli kis hörcsögös pofikáját!!! milyen rafkós, de olyan édes... teljesen elolvadtam tőle... milyen aranyosan kitalálta hogy hogyan oldja meg a cumi kérdést... ugy meggyömöszkélném a hörcsijét ;)

Kép

Kép
timi1982

Gyógysimi Bence pocira!

Szly!
Hamark ezdi Rolkó a huncutságot!
20150601134430

Azt meg jól nem írtam, hogy minden baba gyönyörű! Sok-sok képet láttam, nem emelném ki most egyiket sem, tényleg tündériek!!!

Kike :P
Férjem, és anyu túl van millió gyökérkezelésen, és egyikük sem érzett belőle semmit sem :wink: Én 1 ilyenen voltam. 1 mp.ig fájt, mikor az ideghez hozzáért, de rögtön utána semmi... :wink: Szóval ilyen is van bőven :wink: Sztem, ne halogasd, menj el, mert ha a 3 gyerkő mellett jön rád hirtelen egy fogfrász, mit csinálsz? Az nagyon gáz lenne :?

Ági :P
Pzichiáter dr.nénihez hétfőn megyek Lili nélkül. Most mondja el, mit tapasztalt... Hú, nagyon kiváncsi vagyok! (A legújabb az, hogy utálja magát, és csúnyának tartja. Sehogy nem lehet megygőzni...)

Na, gyorsan ebédelek, meg folytatom a visszaolvasást!

És köszi Csabi nevében is a képdicséreteket!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Véda, Gergő köszöni a dícséretet. Én pedig a te képeidet nézve a cicizősön egy kicsit elszontyolodtam. Bevallom őszintén irígykedem azokra, akik tudnak szoptatni. Én is nagyon szerettem, és úgy hiányzik az a közelség!

Egy kép. A 7végén készült.

Kép

KépKép
hene

nah az én törpém meg aludt 3/4 órát. előtte nyomta 2,5 órát ébren, most meg elég volt neki ennyi :shock: :shock: nem hiszem. de lebukta a szundikendőjét és ráébredt. de mire kitakarítottam belőle most ugy felébredt hogy nem hiszem hogy visszalaszik.

pedig még meg akartam ebédelni meg teszveszelni egy kicsit... de most megyek játszani... de lehet hagyom kicsit elfoglalja magát mig bemajszolom a másodikat az ebédemből. utána séti...

Kép

Kép
timi1982

Véda, megint szívemből szóltál... :) :) :)
Én még mindig minden nap tudok sírni azon, ha csak nézem a lányom például mikor " beszélget" az apjával...És mikor sajnálom, mert szívnom kell az orrát és néz rám, mosolyog szeretettel, majd pillanatok alatt :( lesz, mikor kezdem a műveletet...
Csabi nagyon édes! Lillunak üzenem, hogy a képek alapján nagyon szép!

Pati!
Mizújs? Zsolti!

Hene, Gergő :)

Kicsi Áron jól megszenvedi azt a fogzást!

Nagyon rég láttunk képet kicsi Bencéről!!! Apa jól viselkedik?

Kata
! akkor legyen 10! Zenélőkút vagy tó? Tamara?

Viki, Adél is ezt csinálja, áll a kocsi és durmol az előszobában....

Jaj, Roli irtó édes! Nagy puszit küldök a kis rafkósnak!

Dodó! Én hallottam olyat hogy nem tápláló a tej, de az nem most derült volna ki, hanem korábban...Sokat mozog azért hízik kevésbé. Szerintem inkább a gyümit nyomd, akkor lassan majd adhatsz, sütőtököt, krumplit, abban van kaloria...

Lányok! Nekünk alig jut energiánk az összebújásra...Nincs ez jól...Este tiszta hullák vagyunk, reggel a leány korán kel...Ti hogy vagytok evvel?

Kép
andkata

Hene!
Nálatok meddig ment a szopi?
20150601134430

Katus!
Mi este, amikor a legény bealudt, akkor bújunk össze, vagy éjjel amikor egyikünk megébred, és ébreszti a másikat :oops:
20150601134430

Akata!
Igen, pontosan nem z az első alkalom, hogy csal 90g-ot hízik 2 hét alatt.... :(

d.dodó

akata!
Multkor amiatt küldtek ki a korházba kivizsgálásra....arra nem gyanakodtak, hogy a tejcsi nem elég tápláló....mindenre gondoltak, de arra nem... mert ott is megnézték, és 100-at evett fél mellből.... aztán berotyizott, át kellett pelenkázni, így azt már nem mérték a másikból mennyit evett, mert nem lett volna hiteles mérés....

d.dodó

bocsi a kisbetűkért de gergő itt ül az ölembe.

sajna csa 2 hónapig :cry:

KépKép
hene

én csak akkor ébredek ha gergő sír. akkor is próbálok hamar visszaaludni, mert hulla vagyok. szegény apa. már sajnálom.

KépKép
hene

Timi! Mindketten kaptuk,rajta van a gyermek neve és a szülő neve is!
Én azért mert megcsináltam,ő meg azért mert kibírta! :lol: :lol: :lol: :lol:

És ez van ráírva:
"ha kisbabád vagyok-érints meg,szükségem van az érintésedre úgy,ahogyan talán sosem képzeled.
Ne csak mosdass,pelenkázz és etess,ringass el,puszild meg az arcom és simogass.
Nyugtató,lágy érintésed biztonságot és szeretet ad."

Összebújás? Hát nem egyszerű,vagy este ha töpi alszik és nem csukódikle a szemem mire Apa mellém dől :lol:
Vagy hétvégén ha apa otthon van az első kaja után ha töpi visszaalszik! :oops:

Áron épp ezt csinálja amíg én gépezek:

Kép

Kép

Kép
ibm

Dodó! Tudom, olvastam, de akkor kezdetek óta nem gyarapodna jól. Ha lefejed, képződik egy vékony zsírréteg a tetején a pohár szélén?
Még egy ötlet! Ha összekevered a lefejt tejet egy minimalis tápival akkor sem fogadja el?

Hene! Én is így érzek...Sajnálom apát. Meg nekem is jól esne, csak sajnálom az alvóidőt, főleg, hogy mi 5 után nem nagyon szoktunk mostanság aludni...

Kép
andkata

huha!!!

a hasán volt a törpe. és átfordult a hátára. először nem láttam :( mire bejöttem a szobába háton volt. aztán 1-szer utána idegbajos lett mert a kezét már lerakta és a válla már fordulásban volt meg a törzse, de a feneke nem akart átfordulni a lábaival. de másodjára már nehezen, de összejött. majd gyakoroljuk még :D
egyébként hátról hasra is nagyon igyekszik már!

Kép

Kép
timi1982

hát tényleg nagyon rafkós Roli! Puszit átadtam! :lol:

Hene! Gergő nagyon szép!

Andkata! Én sem mondhatnám, hogy sűrű a dolog! De most ez van! Majd alakul ez is!

Kép
szly27

kis Bencének gratula!!!

Kép
andkata

Egyfolytában a szájában van szegény!
És mostanában titokban kakil! :lol:
Eddig mindig úgy nyomott,hogy tűz vörös volt a feje,mostmeg 3. napja észre sem veszem!
Kis sunyi! :lol:
Asszem kaja után mi is megyünk kicsit sétálni,bár elég ramaty idő van,dehát kell a levegő!
Hétfőn jön a régnem látott barátnőm egy egész napra hozzánk,kivett szabit!
Jupijjjjjééééééééééééééé

Andi! Nagyon ügyes vagy! (erre még emlékszem,hogy akartam írni :oops: )

Wera?????????? Füstjel????? :lol:

Titi?

Magdolna még azóta sem írt! Mi lehet velük?

Kép

Kép
ibm

Gergő napjában 4-5x alszik fél órát. Mostanában 2x éred éjszaka.
Én már olyan vagyok, mint egy élő halott!
Ha ébren van akkor is igényli a vele való foglalkozást. Most szerintem kb 5 percig bírja majd a járókában.

KépKép
hene

Tévedtem, már nyöszörög! :evil:

KépKép
hene

ibm!
bence meg ezt csinálja... én meg pötyögök :D

upsz... a távirányító is befigyel a játékok között

Kép 8) 8)

Kép

Kép
timi1982

ismét itt van az ölemben.

KépKép
hene

Timi, Ami!
nálunk is ez a látvány. Annyiban + h most odatettem az ágyra a játszószőnyegét. :lol:
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: