Szép napot
Egy nagy részét már visszaolvastam, de sajnos csak felületesen

Még majd olvasom tovább, de most írok, amég nm feelejtem el, mit akarok
Muffin
Akkor valószínűleg nem találkozunk

De jó tornázást Eliotnak! Remélem, neked is jó tapasztalataid lesznek!
A fotók nagyon jók! Én is képszerkesztőprogira gondoltam
Viki
Édes Lackó, ahogy alszik. Csabus is mindig elmászik álmában, ráadásul a kispárnát is begyűri maga alá, aztán meg kényelmetlen neki, de kivenni nem engedi

Muti, milyen lettél!!! Kozmetikában mit csináltastz? Lesz arcmasszázs is? Nekem a legjobb barátnőm a kozmetikusom, mégsem jutok el hozzá...
Dodó
Sajnálom, hogy keveset hízott Lizy, de ebben a korban már annyit mocorognak... Ha jókedvű, élénk, és nem nagyon kell neki a tápi, szerintem ne aggódj! Most milyen gyümileveket kóstolgat?
Hene
De nagy már Gergő!!! És nagyon édi! Tegyél fel róla gyakrabban képeket!
Marcsi
Sajnálom az Apa gondot...

Én is érzékeny vagyok. Ha megbánt, utána nehezemre esik rámosolyogni, mikor jön, hogy "Na, van puszi?" "NINCS!!!"

Tíz perc múlva ránézek, és

Ebben a sorrendben...
Emma füle továbbra is szép? Nem fáj neki?
Hú, kinek akartam még írni??? Majd talán eszembe jut!
Magunkról: ma kapott Csabikám oltást. Majdnem elsírtam magam, hogy mennyire szeretem őt. Mentünk babakosival a rendelőbe, és ahogy toltam, csak nézett rám, és le sem vette a szemét. De ahogy nézett...

Amikor pedig odaértünk, ölbevettem, úgy ültünk és vártunk. Ő megfogta a kezem, újra rámnézett, és olyan szeretettel mosolyodott el

Bent pedig dumálni kezdett a lámpáknak, a szomszéd kislánynak, a dr.néninek, a védőnöknek. Szuri közben elhallgatott, rámnézett, majd fojtatta a beszédet. Végtelenül szeretem őt!
Lilu megkapta az első sünijét a suliban, ami 10 nyomda után jár. volt boldogság
Mindjárt dobok képeket is!
Véda