Helló csajok!
Ismét kivetett az ágy! Fél három óta fent vagyok, nem megy az alvás!
Pötyike meg itt bulizik a pociban, csak úgy hullámzik.
Huh, este jó későn sikerült Julit ágybatenni!
Itt volt a kis barátnője, sztem felpörgött. Háááááát, amikor összeeresztenek két kis libát... Azért nem gondoltam volna, hogy ezek ketten annyit vihognak és idétlenkednek, mint egy egész oviscsoport. Minden elismerésem az óvónőké, meg a tanítónéniké...
És akkor s "gyors" reagálások az elmúlt napokhoz:
Horror: nekem nem jön be valahogy, valahogy nem tudom filmnézés közben elhinni: mese, kitalált történet... (Talán azért, mert már egyszer-kétszer megtapasztalatam bizonyos dolgokat az út túloldalán lévő világgal kapcsolatban (ld. szellemek és barátaik, rokonaik, egyéb üzletfeleik...) Én ehhez túl érzékeny és vizuális típus vagyok...
Család: hát én is kijelentettem, aki látni akar, jöjjön fel.
1995 óta élek Budapesten, azóta a két bátyám egyszer-egyszer- látogatott meg (az egyik kb. fél órára, a másik már itt is aludt, de csak azért, mert így nem kellett szállást keresni...), a rokonokról meg nem is beszélve.
A sógornőm egyszer közölte, mikor otthon voltam Kiskunhalason, hogy mikor megyünk hozzájuk fel (kb. 5 percre laknak apukámtól), mert még mindig ott laknak. (Gondoltam: basszus akkor,amikor te is bedugod a képedet...)
Katuska: De jó, hogy sikerült megoldani a dolgot Pécs kontra Máté oltása dolgot! Azon meg ne parázz, hogy visszaértek időben. Ha igen, akkor a tesó párja kap egy szabad délutánt. Különben is fel fogod ajánlani neki a manit...
Bartika! Nagyon is helyes, hogy segítenek, s lehetővé teszik, hogy pihizz. Ezt használd is ki!!! Januártól úgysem tudsz pihizni.
Baldachin: hét én erre nem is gondoltam az előző babáimnál. Pötyikénél mindenképpen belekalkulálom.
A Suttogót én is olvasnám, ha nem aludnék bele, sztem mire kibújik Pötyike, végzek vele...
Táppénz:
énnekem csak dec. elejétől lesz esedékes az ügy, akkor kikérdezem az ügyintéző nénit, bár egyszer nagyon aranyosan elmondott mindent, de nem árt újra átbeszélni...
A tapasztalatokról beszámolok.
Kabát: én nem vettem még, asszem már nem is fogok. Viszont beszereztem egy poncsót:
http://www.vatera.hu/poncso_poncho_kism ... 44765.html
Imáááádom, tök meleg és beleférek.
A kabátokat nem gombolom be, Pötyike lakját sállal takarom be (asszem ezt már említetem vala...)
Dokik és szülésznők megsegítése bankjegyek által:
szülésznőre nem lesz szükség, a dokimnak hétfőn fogok adni.
Katalin a szentem, úgy gpndolom, ennek apropóján kicsit megkenjük a fogaskereket...
A szülésnél meg kap tőlem egy könyvet (a szülés és a születés kultúrtörténetéről...), s annyiszor 5000 Ft-ot, ahányszor taliztam vele rendelésen. Így el tudjuk mindnketten könyvelni: olyan, mintha egy "óccsóbb" magánrendelésre jártam volna végig.
Csöre: Hááát nem semmi az általad leírt nap, megértem, hogy borult a bili...
BKV: nekem eddig csak 3x adták át a helyet, volt, hogy megköszöntem egy mellettem ülő fiatalembernek, hogy ilyan "készséges" volt. De azt tartom gáznak, hogy a középkorú nők sem veszik a lapot. Nem arról van szó, hogy nem bírok ki 2-3 megállót, hanme arról is, hogy ha fékez a drága "safjőr", kismama elbukik, pocakra esik, s kész a baj, lapos lesz a gyerek.
Ja, a kedvencem egy kiscsaj volt, aki a 24-es villamoson szemberöhögött és pukkasztgatva rágózott félig fekve az ülésen, miután én átadtam a helyem egy, 70 és a halál közötti bácsinak. Kedvesen elmondtam neki, hogy semmi gond, mindenkinek el fog jönni az ideje, blablabla... de tényleg próbáltam nem bunkó és hisztis lenni, holott egy istenes nyaklevest érdemelt volna a viselkedéséért.
Aztán, miután hangot adtam nemtetszésemnek, két üléssel arréb egy pasi átadta a helyét. A kultúrlány anyukája közel volt az én székemhez, s kedvesen megkérdezte, nem akarok-e paplant venni tőle jutányos áron. Hát én erre megőrizve hidegvéremet ezt mondtam neki:majd ha megtanítja a lányát arra, hogy az öregeknek és a kismamáknak lehet, hogy illik átadni a helyet, s nem pukkasztgatja a rágóját pimaszul, lehet, hogy érdekel az ajánlata... No comment
Rita: tök jó, hogy anyukád segít felkészülni. A fészekrakó láz nálam is kezd kitörni... Csak én még bent leszek 3 hétig a melóhelyen...
Legalább rend lesz az irodában végre..
Mágnes!
Hát ez a Beni gyerek nem semmi! Tök jó, a tapacskája tetszik nekem a legjobban, de az utolsó kép is nagyon édes. Érdemes volt kivárni ezeket a képeket! És tényleg nagy babó!!!
Vickybabe: helyes a poci, a gatyó, s tök vagány apának az ajándék! Bizti, hogy büszkén fogják hordani...
Biga.csiga: szófogadó egy gyerek, hallod! Milyen aranyos lehetett!
Húúúúúúúúú! Ez egy kicsit hosszúra sikerült...
Na lányok megyek, megpróbálok egy kicsit alukálni, habár én nem zsongok be a sportra, de lehet, hogy olvasok 4 sort és bealszom.
Nem tudom, napközben mennyire tudok aktívkodni itt...
Szép hétvégét nektek, már amennyire nov. 1 szép tud lenni...
Nagy ölelés a babáknak és a mamáknak!
batka