A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sensi, Hangolka!
Mennek a drukkok, bár lehet, hogy már mindketten babáztok! :)
Várjuk a jelentkezést!

beszteri

Sensi,Hangolka: EZerrel menneka drukkok. Ügyesek vagytok.
Sensi te már biztos babázol,alig várom hogy jelentkezz..
Vendég

Sziasztok!

Klarisszának nagy Gratula Mátyáshoz!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!

Sensi:Már biztos babázol :D Majd jelentkezz amint tudsz.Megy a drukk!!!

Hangolka:Neked is mennek a drukkok ezerrel!!!Ügyik vagytok!!!

Amint tudtok jelentkezzetek!!!

Kép
Kép
reni_24

Dreika, Klarissza: HATALMAS GRATULA NEKTEK A BABÁKHOZ! GYORS FELÉPÜLÉST ÉS SOK-SOK TEJCIT!!!

Sensi, Hangolka: mennek a drukkok ezerrel!!! Ügyesek lesztek!

Kicsit megijedtem, hogy így beindultunk, én meg még csak jövő hét végére kaptam időpontot (3x-ra...) a fogorvoshoz... remélem azért még eljutok oda is, meg a festés is meglesz és az OEP-es papirjaimat is el tudom intézni, házasságit kikérni stb. Ooo ugy látom én még nem szülhetek!!! :wink:

Most rohanok is pakolni, meg a festőt felügyelni :D
De majd jövök csekkolni a helyzetet! Mégegyszer drukk mindenkinek aki szülni készül!!!

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok

Megy a drukk Sensi, Hangolka! :D

Klarissza gratula a babához!
Vendég

Klarissza!

Gratulálok Mátyáshoz!!!

Várjuk a fotókat és a történeteteket!

Sensi, Hangolka!
Ügyesek legyetek! (bár szerintem is már babáztok!)

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Klarissza! Gratulálok a kisfiadhoz!

Sensi,, Hangolka!
Várjuk a híreket!

eszter

Kép
ske

Jó reggelt mindenkinek!

Milyen hírekre jövök vissza, annyira szuper! :-)

Klarissza: Gratulálok a babához!
Minden jót kívánok Nektek!

Sensie: annyira jó volt olvasni a tudósítást, és remélem minden ok Veletek, nagyon várjuk a híreket!

Hangolka: szintén!! :)

ÉCIKE: csodaszép a kisfiad! Gyönyörű a kis pofija, igazán büszke anyuka lehetsz ;-) Remélem most már hamar rendben lesz minden, de addig is sok erőt és kitartást! ;-)

Nekem egész este úgy fájt a derekam, hogy alig aludtam. Egyszer mintha görcsölés is lett volna.... Ma megyek az orvosomhoz és NST-re, remélem lesz rám ideje!

Judit
Kép
sonny

Szép jó reggelt!

Sensi
Már biztosan megszületett a lányod! Jó pihenést és babázást kivánok! Várom a beszámolót! És az esti hsz-ból is sokat tanulhattunk!

Hangolka
Mennek a drukkok nektek is!

Nekem este tusolás közben egyértelmű jóslóm volt. Majd leszakadt a derekam. 2x is jött egymás után. Remélem azért Fanni marad még 2 hetet, igaz az éjjelek egyre nehezebbek, de jobb sora van még bent neki.
Este 9 kor elaludtam és kisebb megszakításokkal reggel fél 7ig aludtam. De ma kipihent vagyok és írom a szakdogámat, intézem a hitelt a konyhagépekhez és bevásárolok még a hétvégére.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Sensi végig izgultam az éjszakát érted! Mennek a drukkok! Remélem már a kezedben tartod a lányod :) Nagyon jó volt, hogy tényleg mindig irtad hogy mi történik, így jobban tudjuk már, hogy mire számítsunk :lol:

Hangolka megy a drukk neked is! Jajj de izgi :)

Klarissza, gratulálok a kis Matyihoz, aki nem is olyan kicsi :lol:

Écike, gyönyörű a kisfiad! És mennyit változott! Tisztára kikerekedett! :) Nagyon örülök, hogy nemsokára ti is otthon lehettek! :)

Kicsit irigykedek ám! Nekem ugyan programozott lesz, ugyhogy tuti, hogy 6.án már a kezemben lesz, de valahol reméltem, hogy megindul előbb és én is végig élhetem a természetes módját a megindulásnak, nem csak az oxitocines kínzókúrát! Fura, hogy lesz két gyerekem és azt se fogom tudni milyenek a természetes fájások, vagy egy magzatvíz elfolyás...hát ez jutott nekem...de mindegy, próbálok nem szomorkodni...a sors ezt szánta nekem...biztos megvan ennek is a miértje!

Na jöttek hozzám, ugyhogy megyek!

Majd még jövök, addig remélem meglesz Hangolka és Sensi babája is, és ki tudja ki indul meg még! Olyan igzi ez már :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Hűha, megint beindultunk! :D

Klarissza, nagyon gratulálok Matyihoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :D :D :D

Sensi, már tényleg biztosan babázol, várjuk a jelentést! :D

Hangolka, Nektek megy a drukk!! :D

És igen, Dalma, Nektek is, hátha babáztok ma. 8)

Éjszaka nálunk is volt helyzet. Összebújtunk Apával :oops: , aztán 1-kor, miután kimentem pisilni, elkezdtem rendszeresen keményedni, olyan mensis fájdalmakkal. Szabályos nem volt, mert voltak 4-5, de inkább 8-10 perces időközök. Kicsit olvasgattam a nappaliban, továbbra is jöttek, de nem erősödtek, így fél 4 után megpróbáltam visszafeküdni és hát sikerült elaludni, 3/4 6-kor keltem. Azóta már rendszeresnek sem mondhatóak a keményedések, de azért vannak. Apát elküldtem dolgozni (már itt van Fehérváron :) ), Lilit meg elvittem oviba, most Anyukámmal készülök bevásárolni. És kíváncsian várom, lesz-e folytatás...

Szép napot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka: akkor nálatok is izgalmasan telt az éjszaka :)
Úgy látszik belehúztak a babák, akik még inkább az októbert választják :) Szép napot neked is, és írj ha van valami változás! Drukkolunk!

Akíra:
ne bánkódj, a te babád is ugyanolyan édesen fog nézni rád, mint azoké, akik természetesen tudták megszülni. Sokat gondolkodtam ezen a császár-nem császár kérdésen. Persze örülnék, ha természetes úton tudnám megszülni a babát, de tényleg nem úgy alakulnak mindig a dolgok, ahogy szeretnénk. És a legjobb elfogadni, azt amit hoz az élet. De persze megértem az érzéseidet teljesen.

És persze megindulhat előbb is, szóval lehet lesz részed bőven a természetes szülés "örömeiben" ;-)

Judit
Kép
sonny

Akíra
csak arra gondolj, valakinek még ennyi sem jut. Örülj neki, hogy mégha császárral is, de van/lesz két gyönyörű gyereked. Sokan bevállalnák helyetted a császárt is, csak legyen babájuk!
Drukkolok azért, hogy meginduljon természetesen és legalább annyira mint Zsé te is átélhessed a szülést.

Katinka
Ha be kell feküdnöm a kórházba, lehet előtte éjjel én is letámadom páromat, talán lesz eredménye és nem kell majd annyit várakozni odabenn. De az is lehet beviszem magammal az anyagot az államvizsgára és legalább nyugodtan végig tudom majd olvasni. :lol:

Ske
na akkor tényleg Ten voltál! Én elméletileg szerdán megyek fél 2-re, de még beszélek addig a dokival, hogy akkor jó e neki. Ha nem akkor csütörtök reggel marad csak.

Kép
Kép
nati80

Helyzetjelentés: még gyenge fájások vannak. Az nst nem a legjobb, m.fájásoknál leesik a szívhangja. Még nem vészes, 100 alá nem ment, de emiatt nem várjuk meg a 24 órát. Így ma baba lesz! :) Most infúziót kapok a fertőzés elkerülése végett.

Sensi! Te már tutira gyönyörködhetsz a kislányodban! :)

Katinka!
Hátha! ;)

Köszi mindenkinek a drukkokat! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Hangolka!
Kitartás!!!!!!!! Sokat gondolunk rád! :)

beszteri

Hello, itt semmi, majd leírom!
Hangolka, én most érttem haza, nem láttalak, de nagyon izgulok értetek!
Sensi, várjuk nagyon a kislányod!!!!! :D
Klarissza! nagyon gratulálok a kisfiadhoz!!!!!! :D

Kép
Kép
dalminha

Klarissza GRATULÁLOK Mátyáshoz!!!! :lol:

Sensi, Hangolka!!!
drukkolok nagyon, de jó! Ma már a karotokban tarthatjátok a Drágaságaitokat!!!

Écike
jaj, nagyon cuki Zolika és milyen nagyfiú már!! Olyan jólesően lúdbőröztem ahogy néztem a képeit!Csodálatos hogy ilyen szépen fejlődik. Mielőbbi felépülést neked!

Többi csajszinak is drukk, a végső napok megpróbáltatásaihoz! Szorítunk nagyon! :P

Kép
katica_75

Helló Mindenki!

Ez aztán a babaeső!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dreika,Klarissza nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!!!!

Sensi,Hangolka kitartás nektek nemsokára baba lesz!

Akira:én teljesen megértelek mert most én is császárral szülök.Lilit rendesen szültem fájásokkal meg minden és tudom hogy most teljesen más lesz.Nekem annyiból rosszabb hogy tudom miről maradok le.Mert ráadásul ahol én szülök oda apa be sem jöhet velem és akárki akármit mond azért a császár mégis csak egy műtét.De próbálok arra gondolni hogy amire te is hogy meg van a miértje mindennek.Azért lesz programozott neked mert hogy elsőre is így szültél?

Kornéliusz milyen két babával otthon lenni?Majd ha lesz egy kis időd írd meg nekem privibe mire számítsak.Képek???Sára mit szólt a babákhoz?

Zsé:annyira irigy vagyok!!!!!!!nagyon jók a képek amiket felraktál.Bár már én is itt tartanék.

Écike:sajnálom a műtétet de legalább nem fog fájni a derekad.Zolika jól van?

Lénáról is kérünk még képeket!!!!

Én tegnap voltam dokinál zárt a méhszájam,véráram jó.Az egyik haránt a másik medence fekvésű.13 án kell mennem megint ha addig nem indul meg a szülés.Azt mondta hogy akkor megbeszéljük a többit.Az az igazság hogy tudom hogy a legjobb helyen vannak benn de már az én szervezetem nem bírja ezt a terhet.Teszek még fel még egy utcsó pocakos képet majd.

Irigy vagyok a sexelős kismamikra!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet hogy nálunk is azt kéne hogy meginduljon a dolog!!!!!!

Harivera mizu veled?

Kép
Kép
mesi01

Hangolka
Jajj!!! Izgulok értetek!!! ma kezedben foghatod a babádat!

Mesi
Nem tudom, hogy van erejük a 9. hónapban egyeseknek sexelni :roll: :shock: , én estére annyira fáradt és nyűgös vagyok, hogy hozzám érni sem szabad, mert robbanok. napközben lenne jó, de sajna akkor csúcsforgalom van nálunk. Jönnek-mennek a melósok és hát mégis csak anyumékkal lakunk.

Écike
Tényleg olyan jó ránézni Zolikára, hogy milyen szépen fejlődik és gyarapszik. El sem tudom képzelni mennyire picike lehetett mikor született.

nekem meg egyértelmű jóslóim vannak, már tudom hogy ezek azok. De mondogatom Fanninak, hogy még 2 hétig maradjon pocakban és halgasson az anyura, mert csak jót akar.

Kép
Kép
nati80

Klarissza, gratulálok Mátyás érkezéséhez, sok boldogságot kívánok!

Mesi, nagyon jó itthon. Csak aluszkálnak és eszikélnek, hozzá kell tennem, részben egy kevés tápit is, mert nagyon torkosak. Emiatt egyáltalán nem idegesítem magam, lehet, h lesz több tejem, lehet, h így marad, de akkor is jó, kapnak anyatejet, ez a lényeg. Iszonyat, mennyit megesznek. Mindenki a saját ágyában, saját szobájában, nagyon kiegyensúlyozottak és nyugodtak a napjaink így. Ha gondolod, részletesen leírom priviben, hogy zajlanak. itthon van velünk Apuci 4 hétig. Nekem programozott császárom volt, 7re bementünk, fél kilenckor velem kezdtek. Haskötővel bár, de teljesen felépültem, csak arra vigyázok, ne emelgessem Sárit. Természetesen még nem főzök, hozzák a mamák, és nem is tervezem, majd rendelünk valahonnan. Sárika 4 hétig itthon van velünk, mert doktornéni ezt javasolta, h ne hozzon haza semmit a kicsikre, még ha az anyatej védi is őket. Egyébként nagyban megkönnyíti a napokat a napirend, amit kezdünk kialakítani, ill az, h egyszerre szoptatom őket.
Nagyon szurkolok Szilának és Sensienek!!!

KépKép
KépKép
kornéliusz

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztaló szavakat, aranyosak vagytok :)
Remélem tényleg megindul ha más nem aznap reggel magától :)
A programozott császár igen azért lesz mert az első is az volt, és a hegvastagságom elég kicsi, tehát nem mer nekivágni a doki a természetes szülésnek! Ez annyira a határérték, hogy evvel nem sűrűn szoktak nekimenni! De ebbe már bele is törődtem, csak tényleg a fájásokat szeretném legalább :roll: Tudom ez most mazohizmusnak hangzik... :lol:

Tegnap este mi is akartunk párommal egy kicsit összebújni, hogy hátha...szerettem volna ha októberi bébi lesz....de Kyra annyira nem akarta....éjjel 1:45kor vittük vissza a kiságyába... reggelre taknyos lett...tuti ezért nem aludt...pedig ilyet soha nem csinál :roll:
Ma semmiképp nem bújunk össze mert november 1.én nem akarok szülni...de holnap este szerintem tuti egymásra találunk, hátha előbb jön a leányzóm :lol:

Dalma, sajnálom, hogy nem jött össze a mai nap!

Hangolka nagyon drukkolok továbra is, és hát jó érzés lehet, hogy tudod ma tuti ott alszik már melletted Centiske :)

Sensi, remélem csak örömödbe nem értesítesz minket, és nem azért mert még mindíg szenvedsz! Gyors szülést kívántam neked, ugyhogy remélem az is volt, és már csak a néven vaciláltok, hogy melyik is legyen :)

Mesi, hát téged nem irigyellek egyáltalán! Nekem ez az egy bébi is nehéz már most így a végén az örökmozgó lányom mellett! Nemhogy ha ketten lennének bent :shock:
Le a kalappal az ikresek elött! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!!

Ma reggel megvolt az NST, ja és reggel 6-kor elment a nyákdugó is.... :) Közöltem ezt a dokival, ezért megvizsgált, annyit mondott, hogy már ez elkezdődött, majdnem 2 ujjnyi...!! De mivel (még ) semmi fájásom sincs, így hazajöttünk, de lehet, hogy még ma irány vissza! Én így beleegyeznék, hogy így kitáguljak, fájások nélkül!! :lol: :lol: Ezért utoljára csatangoltunk még a városban, kiváltottam a mama-csomagot, pont kék cumi volt benne! :) Bár egyik gyerkőcöm sem cumizott, hátha most kell! Meg vettünk még egy micimackós dekort a szobájába!

Sensi, Hangolka!!
Nagyon drukkolok!!! Hangolka, eszemben voltál, amikor sétáltunk a plázában, hogy jajj, csak most el ne folyjon a magzatvíz! :)

Akíra!
Nekem sem szimpi a nov. 1. , de szerintem sokan tévedésben vannak, mert 1-je még csak a Mindenszentek Ünnepe, és valójában 2-a a halottak napja! Dehát mit tehetünk, ha akkor jönnek! Bár én még reménykedek, hogy éjfél előtt megszülök, és akkor még 31-i bébi lesz!! :) :)

Nati!
Hát engem sem a mérhetetlen libidóm vezérelt, amikor összebújtunk tegnap.... :lol: :oops: :oops: Inkább csak reméltem, hogy beindít dolgokat!!

Klarissza!!!
Nagy, nagy gratula Mátyáshoz!!

Szerintem ez a hétvége sok babát fog hozni......amilyen meleg van! Holnapra 24 fokot mondtak! :shock:

Majd jelentkezem, ha helyzet van!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hangolka, Sensi, várjuk nagyon az üzenetet a babákról!
Ditta, két ujjnyi? Az már nagyon jó, a célegyenesben vagy!!!
Akíra, ne aggódj, nem olyan jók azok a fájások, hogy sajnáld őket! Te meg (vagyis mi) meg utána rójuk le a kellő fájdalommennyiséget! :wink:
Kornéliusz, engem is érdekelne a napirendetek, írd meg itt is nyugodtan, ha gondolod! Képeket is nagyon várok az összes kis gyermekedről!!! :D Külön szobát kaptatok a kórházan? Normálisak voltak a csecsemősök? Bement hozzátok Sári? Hogyan viselte az anyanélküliséget?
Nati, én sem értem a sexelő mamikat, még a gondolat is rémít estére! :roll: Örülök, ha nem alszok el Kornél mellett...
Mesi, bizti nem húzzátok már ki egy hónapig! Nem is tudom hogy tudsz még egyáltalán felállni a fotelből két babucival a pocakodban, hátmég egy másfél éves gyereket ellátni!
Nálam röviden annyi volt, hogy megvolt az NST, elég gyenge kilengéseket mutatott a műszer, közben a szülésznővel dumcsiztunk, így lemaradtam a mozgások feléről. Aztán felmentem a dokihoz, aki már csak engem várt, mert utazott el hétvégére, megvizsgált, teljesen zárt méhszáj, 2 cm-re "rövidült" így tuti nem indul meg hétvégén, amíg nem lesz! Kedden talizunk legközelebb NST után délben, és megbeszéljük, hogy akkor mikor legyen a csaszi. Ez kb jövő hét végét jelent. :? :( Azt hittem legkésőbb 4-e. De még annál is később lesz. Olyan sokan vannak a műtőbe, hogy be kell iktatni egy programozott császárt. Tök jó. Azt mondta ma éjjel bolondok háza volt, rengetegen szültek, volt pár komplikált szülés is, (erre inkább nem kérdeztem rá, hogy mit is jelent) Szóval ez a nagy helyzet.

Kép
Kép
dalminha

Előkerestem az NST kiértékelő papíromat! csak a jó eredményt írom be
Amit néznek:
Magzati szívfrequventia 120-160 között
Oscillatio amplitudoja 15-25 között
Magzatmozgás 30 perc 5 felett
acceleratio 5 felett
deceleratio hiányzik
de hogy mit jelent???? :oops:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Alig vártam, hogy hazaérjek és olvassam a legújabb híreket!

Sensie! Hangolka!
drukkolok, de már biztos túlvagytok a szülésen és babáztok! Nagyon izgi!

Ditta!
Látom, Nálad is elindult valami! Hajrá-hajrá!

mi ma voltunk UH-n, íme az adatok:

BPD: 98 mm
HC: 355 mm
AC: 352 mm
FL: 74 mm

Az UH által becsült súly: 3700 g, de a vizsgáló orvos szerint több.

A vizsgáló dokit is meglepte, hogy már mekkorák vagyunk, továbbra is tartjuk a 1-1.5 héttel nagyobb méreteink. A pocakját alig bírta megmérni csöpp kis Fiamnak.:)
Az áramlás is tökéletes.:)

Most nagyon boldog vagyok! :D

Eszter

Kép
ske

Nati!

Teljesen egyetértek Veled/Veletek köldökzsnórvér levétel ügyben. Mi is levetetjük, de azt szeretném, ha tényleg soha nem lenne rá szükség!

Kép
ske

Sziasztok!
Ezt a babaesőt!!!! :D

Klarissza, gratula a nagy fiadhoz!!!!!!! Sok tejcsit, egészséget és boldogságot!!!!!

Sensie, te már bizti babázol!!!!! :)

Hangolka, remélem te is babázol már!!!!!!!

Eseménydús este volt a tegnapi mindenkinek. Belőlem csütörtök este is folyt valami, meg ma éjjel is. Rákérdeztem, de mivel napközben nem nagyon jön, így azt aválaszt kaptam, hogy ez nem magzatvíz. Hát ma éjjel mikor felkeltem kicsit több jött. Nem nyugodtam meg. De mivel elenyésző a mennyiség így kivárom a hétfőt. Akkor úgy is megvizsgál a doki.
Elég szar volt este. Nyűgös voltam, fájt a lábam, hányingerem volt. Rámjött a depi, még sírtam is. Este fájdogált ahátam is. Ma szerencsére elmúlt minden. Depi is meg fájdalom is. :) Remálem a drága fiam nem bújik ki a hétvégén.... :)

Szerintetek mi szivárog belőlem? Lehet néha önkéntelenül bepisilek? Vagy ilyen mértékű folyásom lenne? De ez vízszerű, színtelen valami....
Ha elmenne a magzatvíz, akkor fájások is lennének, nem?

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Dreika!
Lehet, hogy én még nem is gratuláltam. Szóval: Hatalmas nagy gratula, mielőbbi felépülést, sok tejcsit, és sok-sok boldogságot kívánok nektek!

Kornéliusz!
Engem is érdekel a napirendetek, úgyhogy várom a beszámolót! :) És persze képeket a kicsikről és természetesen a "nagy"-ról!!!!! :) Örülök, hogy ilyen nyugisak a napjaitok, mindenkinek ilyet kívánok!

Katica!
Nálatok hogy mennek a dolgok? Éjszakák, nappalok?????

Ditta!
Örülök, hogy ilyen szépen tágulsz. Annak meg méginkább, hogy ez fájások nélkül is mehet! :)

Akíra!
Jobbulást Kyrának! És drukkolok, hogy megjöjjenek azok a fájások, ha szeretnéd!

Dalma!
Neked is kitartást! Már a jövő hét vége sincs olyan messze! :) És ki tudja, addig még meg is indulhat!

Nati!
Drukkolok, hogy Fanni még ott töltse azt a két hetet!

Mesi!
Nem csodálom, hogy már kivagy! Két gyerkőccel! De lassacskán már túl leszel rajta. Lehet, hogy ez a melegfront nálad is beindít majd valamit! :)

Vajon mi lehet Sensivel és Hangolkával???

Écikéről még egy-két dolog, most már kaptam választ rá, hogy leírhatok-e "mindent".
A háta már nem fáj annyira, csak a sebfájdalom van, de sajnos, az eltelt idő miatt a tumor már a csigolya nyúlványokban és a bordában is benne van, sőt a tüdején is van két félcentis pötty. Szóval a szövettan eredményétől függően sajnos van esély arra, hogy sugár vagy kemo jön.
Zolikáról pedig a következőket írta:
Nagyon sokat fejlődött és szépült, már igazi kisbaba formája van, majd meglátod. Nagyon szeretjük. Apa szokott elkísérni a Klinikára, így néhányszor már tisztába is tette és meg is etette cumisüvegből. Én csak etetni szoktam, mert nem állok stabilan. Nagyon szereti a hasát, ügyesen eszik, nagyon gyorsan megerősödött a cumizókája. :-))) Oxigénre sincs már szüksége, csak a biztonság kedvéért van még rajta az érzékelő, hogy nem esik-e a szaturációja. Kb. 1 hét múlva szerintem már "ki is rúgják onnan", ne fogja a helyet. :-)))) Nagyon jó gyerek, a nővérkék szerint is nyugodt, türelmes baba. Sokat mosolyog, ami nagyon boldoggá tesz minket apával. Semmi nyoma a születése körüli traumának. A szeme is rendben van (azt hetente vizsgálják) hál' Istennek. (Egyik kis sorstársának lézeres műtétre van szüksége, mert félő, hogy a retinája leválik.) Még mindig anyatejjel etetjük, szerencsére nem apadtam el (de nem is adtam rá okot). :-)

beszteri

Klarissza én is csatlakozom, gratulálok!!! Mielőbbi teljes felépülést, jó egészséget Nektek és csudajó babázást rengeteg tejecskével!!!

Écike, annyira csodálatos Zolika, épp reggel beszéltem egy ismerősömnek Rólatok, hogy végigkísértük az izgalmakat, a koraságot az erősödést... szívből örülök Nektek!

Sensi, atyavilág, hát végig olyan izgalomban tartasz... annnnnyira megy a szorítás és a drukk, hogy csak na!
Hangolka :) Neked is drukk-drukk-drukk!

Ma már megírom a szüléstörténetet, este vagy holnap felteszem!

De addig is jövök, kukkolok, hogy mi újság!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Jajj és hát az előbbiből kimaradt, holott végig olyan jólesett, amit írtatok Bendegúzról, a Kiscsaládomról. Köszönjük, nagyon kedvesek vagytok!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok,
hazajövetel
Kép
kékben Rozi, rózsaszínben Simon :oops:
Kép

KépKép
KépKép
kornéliusz

Nyugi, itt még semmi! Elmúltak a fájások, félóránként van szinte 1! Úgyhogy ebből max.éjjel v.reggel lesz! A homeos szerek sem segítenek.
Nagyüzem van egyébként. Tele az osztály, megint nem tudnak kismamákat elhelyezni. Várakozó itt viszont én vagyok, fájásokkal jönnek inkább.

Ditta!
Megy a drukk! :)
A dokim szerint a méhszájam ok, csak a fájásokra várunk!

Dalma!
Akkor úgy néz ki, hogy nem találkozunk!

Megpróbálok aludni egyet! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Csajok!Mi van itt?!Ma van a férjem 34. szülinapja,úgy látszik babaeső ígérkezik!Tök jó! :D :D :D :D

Klarissza: Gratulálunk!Mielőbbi felépülést és sok tejcit kívánunk!

[b]Sensi:[/b] Te aztán nem vagy semmi!Remélem gyorsan meglett a baba és nem szenvedtél vele sokat! :D :shock: és most már a karodban tarthatod! :D :D :D :D :D

Hangolka:Szorítok,hogy még ma megszülessetek!Én azt hittem,ha elfolyik a magzatvíz,akkor beindítják a szülést,hogy nehogy fertőzést kapjon a baba!Szurkolok! :D :wink:

Zsemlyécske: Tök jó ez a kis fotósorozat! :D Én is megkönnyeztem, kicsit! :D

Kornéliusz: Tündéri Sári a kistesók mellett! :D :D Tök jó :D

Akíra: Én is sokat gondolkodtam ezen,hogy nekem is a szülőágyon csípték el a magzatburkot,de nekem fájásom az volt rendesen,úgyhogy én azt legalább átéltem 5 órán keresztül,de nem fért ki Hanna!Most nem tudom mennyi ideig lesz bekötve az oxitocyn,de azt hallottam,hogy nem lesznek erős fájások mielőtt betolnak a műtőbe!

Kép

Kép
melcsi82

Kornéliusz
Gyönyörűek a babák! Meg kell zabálni őket! Milyen kis husi az arcuk! El se hiszem, hogy hamarosan nekem is lesz egy ilyen kis csomagom!

Hangolka
Mit szedsz, hogy jöjjenek a fájások? Nekem a szülésznő magzatvíz elfolyás esetére, ha nincsenek fájások a caulophyll-t írta csak abban nem vagyok biztos milyen időközönként menniyt. Talán óránként 5 golyót.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nahát, ezt a babaesőt!!!!!

Klarissza, hatalmas gratula Mátyáshoz!!Tényleg szép nagy gyermek lett!!

Sensi, Sensi, jelentkezz!!Remélem, már naagyon régóta babázol!!!!!

Hangolka, na, sárgultam ám rendesen, mikor reggel beírtad, h elment a víz! :) Remélem nem kell már sokat várni a fájásokra!!Tök jó, h tudósítasz, légyszi szülés után is!

Kornéliusz, gyönyörű gyermekeid vannak!!!Nagyon édesek!!Sárika is csodaédes!!Le a kalappal előtted!!Írsz majd szüléstörit?

Gabi, tegnap belőlem is folyott valami színtelen, szagtalan izé, de aztán elmúlt...én mondjuk már fel sem veszem :) A víz folyása egyébként független a fájásoktól, anélkül is elfolyhat (ld. Hangolka), h azok jelentkeznének előtte.

Ditta, ez überizgi!!Nagyon szorítok, hogy ennyire észrevétlen sikerüljön továbbtágulnod!Szerintem hamarosan Te is babázol!Ha van rá módod, írj indulás előtt, hogy drukkolhassunk Neked!!
S igen, november 1. Mindenszentek ünnepe, másnap van a Halottak napja.

Eszter, köszi a híradást Écikéről, szörnyű ami Vele történik, le vagyok döbbenve...sokat gondolok Rá!!Zolika pedig szuperédes, igazi kisbaba-kinézetű már!

Akíra, annyira tényleg ne sajnáld a fájásokat...de annyiban megértelek, hogy az, aki csak császárral szül, hiányérzete lehet a hüvelyi szüléssel illetve annak mozzanataival kapcsolatban...de lesz még egy gyönyörű kislányod, és csak ez a fő!! :)

Dalma, azért nem keseredtél el nagyon, ugye? Megalapítod velem a bebetonozódott kismamák egyesületét? :roll:

Ske, gratula az uh eredményekhez, tényleg szép nagy súlyt jósolnak!!

Nálam minden változatlan. Ma voltam ctg-n, a doki nem vizsgált meg, azt mondta, inkább csak vasárnap, akkorra vagyok kiírva...
Már kezdek belenyugodni, hogy így maradok...
Valaki kérdezte, a bábakoktélt nem szeretném kipróbálni, azt túl drasztikusnak tartom. Jobban csípem a forró fürdőt, a sok sétát. Sajnos az összebújáshoz nekem sem füllik a fogam, pedig valószínű, hogy valamit segítene...de egyszerűen nem megy... :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Nati!
Kezdésnek volt 1x5 pulsatilla pratensis. Az már nem kell, hanem fél óránként 5-5 caulophyllum thalictroides-t és cimicifuga racemosa-t szedek!

Melcsi!
Csak 24 óra letelte után indítanak, addig antibiotikumot adnak, meg még 5 napig.

KépKép
KépKép
hangolka

Judit, pedig azt hittem már van valami veletek! Nem, nem keseredtem el, sőt, lesz még egy jó kis kikapcsolódós hétvégénk, kész lesz a babaszoba, kihasználom az utolsó nagy alvásokat, nagy kajálásokat, ilyesmi a terv!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de minket kikészít a családunk! Tudom, hogy szeretetből, de állandóan hívogatnak, hogy "Na, mi van? Még semmi? De szóljatok ám!!!" Aztán 3 óra múlva a másik mama, vagy sógi, vagy papa. Ha felhívok valakit, rögtön azzal kezdi, hogy Csak nem? Kész vagyok...
Most rendeltem a donpepéből 3 nagy somlóit és alig várom, hogy megjöjjön! Amióta írtátok a somlói témát, azóta ezért epedek, de megcsinálni nekem macerás. :roll:
Hangolka, Nem találkozunk azt hiszem akkor! De nagyon szurkolok neked! oxit nem kapsz? Ki a dokid? ott van már?
Kornéliusz! Tündérek a gyerekek! Tényleg felcserélted a ruhákat? :D

Kép
Kép
dalminha

Judit, megalapíthatjuk, bár szívesebben csatlakoznék a babázó mamik körébe! :P

Kép
Kép
dalminha

Judit!
Te sem maradsz egyben! Gyerek még bent nem maradt! :) Tudósítok naná!

KépKép
KépKép
hangolka

Dalma!
Horváth Zoltán a dokim. Ügyeletes ma, jó fáradt. Haza is ment, mint a szülésznőm! 12 nem volt elég Sziszinek, nagyon elvan!

KépKép
KépKép
hangolka

Hangolka
És ezeknek a homeós bogyóknak így sincs hatása rád? Azért remélem rám lesz hatásuk, ha itt az idő.

Dalminha
Bocsi én írtam sokat a somlóiról. De meg lehet csinálni egyszerűen is, nem kell vele 4-5 órát ügyködni. De tényleg a leggyorsabb, ha veszel. Én 1-2x vettem páromnak a Kaisersben és az tényleg nagyon finom volt, beleettem egy kiskanálnyit.

Sensinek nem küld senki sms-t? vagy ő nem küldött senkinek?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

pipal:Szurkolok,hogy a babó bent maradjon még amíg elnem rendeződnek a dolgok!!!

Nati:Szurkolok,hogy bent maradjon még Fanni 2 hetet!!

Akíra:Drukkolok,hogy át tudd élni a természetes szülés megindulását!!

Katinka:Szurkolok neked,hogy legyen folytatás!!

Hangolka:Szurkolok,hogy meginduljanak a fájások!!!

Katica:Hogy telnek a napjaitok?Hogy vagytok?

Mesi:Kitartás!!!Már nemsok van hátra.Nemsokára már te is babázni fogsz :D

Kornéliusz:Örülök,hogy minden oké veletek és,hogy jól telnek napjaitok :D Az csak jó,ha jó az étvágyuk :D

Ditta:Neked is megy a drukk!!Várjuk a jelentkezésedet!

Dalma:Kitartás!!!!Már nemsok van neked se hátra.

ske:Szép nagy babád lessz :D Örülök,hogy minden oké veletek is.

Bocsi,hogy nem reagálok mindenre,de már eléggé fáradt vagyok.Voltam ma dokinál méhszáj zárt C2000-res így még tuti nem szülök a héten :D

Kép
Kép
reni_24

Dalminha
Hát tényleg elég idegesítő mikor ezt kérdezik.
mamám szokott hívni 2 naponta, hogy hogy vagyok, de ő nem azért hogy egyben vagy külön vagyok e már.
tesóm szokott még hívni, de ő is csak a hogylétem miatt. Így ők még nem idegesítőek. De mikor találkozok ismerőssel és rámcsodálkozik, hogy mekkora vagyok már és hogy már lentebb van a hasam és biztosan szülni fogok (mintha nem tudnám, hogy fogok), na az kiakaszt. meg mikor egyes rokonok osztják az észt ezerrel, hogy biztos a napokban, mert nálunk senkinek nem jött időben, stb. :x :x :x

Kép
Kép
nati80

Majd én megmutatom, hogy vannak kivételek és mi a lehető legtovább együtt/egyben maradunk. lehet ezt a kijelentésemet még bánni fogom még, de ez van.

Reni
Mennyire sürgetnéd a szülést? Végülis van még időd, nem?

Kép
Kép
nati80

Na, megjöttünk a temetőből, gondoltuk, letudjuk, hátha holnap már nem lehet! :) 1-2 fájással tarkított út volt, de egyáltalán nem vészes......na sebaj, lesz ez még így se....... :lol: :lol:

Dalma!
Én már vagy 3 napja ki sem mozdultam a házból, mert a kérdezősködőktől a falra mászok! :x :x Tudom, hogy kíváncsiak, de én már unom...Most délután is megkérdezték páran a temetőzésen, hogy mikorra várható a baba?? Mi meg mondtuk, hogy ma estére.......... :lol: És csak néztek nagyokat!!

Hangolka!
Te most a kórházból laptopozol?? Hát az biztos, hogy úgy gyorsabban telik az idő......Itthon van két gép is, de egyik se hordozható...... :roll: És az mit jelent, hogy méhszájad ok?? Tágulsz?? Akkor tök jól bírod! A lányomnál nekem is úgy volt, hogy a víz elfolyása után még kb. 6-7 óra múlva jött csak a fájás....

Kornéliusz!
Nagyon szépek vagytok!! Lánykád hogy "viseli" a két babát?? És hogy van az alvás nálatok? Te alszol az ikrekkel, vagy mindhárommal?

Na, jó éjt, jó babázást, vajúdást mindenkinek! :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Dalma, nekem is az agyamra mennek a rokonyok...anyósom pl. minden nap felhív, hogy hogy vagy?, mikor szülünk?(????)áááááá....kész vagyok Tőle...
Nati, gondolom arra gondoltál, hogy majd megmutatod, hogy Te bírod majd a legtovább (a végéig)türelemmel :wink: (mert úgy néz ki, hogy én eléggé túlhúzom a dolgot, igaz kevésbé türelmesen) Úgy legyen!Kívánom hogy így legyen!! :)
Sensivel mi lehet vajon???Lehet hogy írok Neki...csak nem akarom zavarni.
Hangolka, tovább drukk!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, ma jöttünk haza, minden rendben van. :)

Én is gratulálok a közben megszületett babákhoz, a várakozóknak még egy kis kitartást kívánok! :)
dreika

Sziasztok!

Ne is mondjátok a rokonokat és a pletykás vénasszonyokat a környéken (bolt, stb.) :evil:
Hogy vagy? (hogy lehetne az ember amikor már csak tolat és totyog? :shock: )
Még mindig egyben? Mekkora a hasad, úristen, ketten vannak? :shock: Azt hittem már rég mevan a második...vagy ez már a harmadik? :lol:
Na szóval okoskodók vannak mindenütt és hát igen...elég bosszantóak!

Fájások! Igen, én jobban szeretném ha így indulna meg :roll: főleg azért is, mert ha nem akkor csütörtökön oxitocinnal indítják, kikötözve....mozogni nem fogok tudni, és csak szenvedek majd egy ágyon háton fekve ( háton már 5 éve nem tudok feküdni mert annyira fáj, egy uh is kín szenvedés nekem) és azt hallottam, hogy az oxitocin olyan fájásokat csinál... :shock: rögtön marha erőseket minden átmenet nélkül...hát inkább szeretnék szép lassan a 10-től eljutni az 5 percesekig.... :roll: ígyis úgyis fájni fog, akkor már természetesen fájjon! :roll:

Judit, én nagyon drukkolok, hogy te legyél a következö :) Persze Ditta, Hangolka, Sensi nem tőletek akarom elvenni az elsőbbséget! :wink: De el tudom képzelni 3 gyerek mellett milyen fárasztó lehet már! Én egy gyerek mellett is kész vagyok teljesen! :roll:

Sensinek már én is gondoltam, hogy írok, csak én sem akarom zavarni...de mondjuk egy sms olyan dolog, hogy úgyis akkor nézi csak meg amikor ráér! :roll: Csak aggódok, nehogy valami baj legyen :shock: De biztos nincs, el kell hesegetnem a rossz gondolataimat! :oops:
Csak sajnos nemrég kaptam egy borzalmas hírt egy ismerősömtől... :cry: de inkább nem is mondok semmit! Minden hiányzik ide csak rémtörténetek nem :oops: :oops: :oops:

Dalma még múltkor kérdezted a ctg dolgot, a 180-190 igen azt jelentette, hogy Fannikám produkált nekem abba a 20 percbe 110et is meg 190et is! Van olyan gép a kórházba ami 180-nál már jelez, de most nem azon voltam, ezért aggódtam egy kicsit, hogy baj van, de a doki látta a papírt és nem mondta, hogy baj lenne! Mondjuk Kyra soha nem produkált 150-nél többet! :shock: Valakinek volt ilyen magas értéke? Kíváncsi lennék mi a normális igazából... :roll:

Na megyek, majd még fekvés elött jövök, hátha van hír Sensiről vagy a finishben lévőkről :) Drukk hegyek mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra

Sizasztok!

Én írtam Sensinek sms-t, de nem válaszolt még. Remélem, azért minden ok. Lehet, hogy otthon maradt a telefonja? Na, remélem, azért nemsokára többet tudunk. :)

Én ma voltam nőgyógyásznál, minden ok: méhszáj zárt, lepény 0 fokban érett, Julcsika szépen nő (persze a szokásos "egy hetes lemaradásával"). Megvolt az első ctg: majd szétrúgta közben a pocakomat.... :) És még azt mondják, hogy ilyenkor már kevesebbet mozognak... Na, ezt Julcsika nem olvasta...
Holnap megcsinálom a táblát, addig is mindenkinek jó éjszakát!

beszteri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: