Sziasztok!
Ne is mondjátok a rokonokat és a pletykás vénasszonyokat a környéken (bolt, stb.)
Hogy vagy? (hogy lehetne az ember amikor már csak tolat és totyog?

)
Még mindig egyben? Mekkora a hasad, úristen, ketten vannak?

Azt hittem már rég mevan a második...vagy ez már a harmadik?
Na szóval okoskodók vannak mindenütt és hát igen...elég bosszantóak!
Fájások! Igen, én jobban szeretném ha így indulna meg

főleg azért is, mert ha nem akkor csütörtökön oxitocinnal indítják, kikötözve....mozogni nem fogok tudni, és csak szenvedek majd egy ágyon háton fekve ( háton már 5 éve nem tudok feküdni mert annyira fáj, egy uh is kín szenvedés nekem) és azt hallottam, hogy az oxitocin olyan fájásokat csinál...

rögtön marha erőseket minden átmenet nélkül...hát inkább szeretnék szép lassan a 10-től eljutni az 5 percesekig....

ígyis úgyis fájni fog, akkor már természetesen fájjon!
Judit, én nagyon drukkolok, hogy te legyél a következö

Persze Ditta, Hangolka, Sensi nem tőletek akarom elvenni az elsőbbséget!

De el tudom képzelni 3 gyerek mellett milyen fárasztó lehet már! Én egy gyerek mellett is kész vagyok teljesen!
Sensinek már én is gondoltam, hogy írok, csak én sem akarom zavarni...de mondjuk egy sms olyan dolog, hogy úgyis akkor nézi csak meg amikor ráér!

Csak aggódok, nehogy valami baj legyen

De biztos nincs, el kell hesegetnem a rossz gondolataimat!
Csak sajnos nemrég kaptam egy borzalmas hírt egy ismerősömtől...

de inkább nem is mondok semmit! Minden hiányzik ide csak rémtörténetek nem
Dalma még múltkor kérdezted a ctg dolgot, a 180-190 igen azt jelentette, hogy Fannikám produkált nekem abba a 20 percbe 110et is meg 190et is! Van olyan gép a kórházba ami 180-nál már jelez, de most nem azon voltam, ezért aggódtam egy kicsit, hogy baj van, de a doki látta a papírt és nem mondta, hogy baj lenne! Mondjuk Kyra soha nem produkált 150-nél többet!

Valakinek volt ilyen magas értéke? Kíváncsi lennék mi a normális igazából...
Na megyek, majd még fekvés elött jövök, hátha van hír Sensiről vagy a finishben lévőkről

Drukk hegyek mindenkinek!