A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Roni!
Átküldtem egyet megint. Ha ez nem, akkor feladom.
20150601134430

kata: nehálálkodj............használd és jo sokat fejjél vele

Képimg][/url]
Kép
ronix

VKata: neked van elektromos Avented igaz? Tegnap kaptam kolcson egy olyan fejreszt amit eaz en kezimre tudok tenni es akkor elektromos. ez csak halozatrol mukodik? Mert ami leirast neten talatunk az azt irja elemmel is, de hova lehet elemet tenni? es hogy lehet az erosseget allitani?
Koszonom elore is!

igaz ma sajna megint meg reggel is csak 60 jott le a kettobol( asszem keson kaptam kolcson:( )
Vendég

Jó reggelt!

Babaképek nagyon cukik! Eliot nagyon vagány a labdával!

Képeket, adatokat elmentettem, ma vagy holnap megcsinálom a táblit.

Vidokata! Gratula Dórinak a jó alváshoz. Mi is csatlakozunk: este 9-től aludt reggel 7-ig, kis szopi és most is alszik. De jó, megnőtt Dóri étvágya, akkor mostmár tényleg nem kell miatta aggódnod.

Andi! Akkor beírhatom 5 hónapos adatnak amit írtál? Jó utat!

Ronix! Tudom idegesítő, hogy nem eszik, de szerintem igaza van Andinak. Próbáld kínálgatni, de nem erőltetni, mert utána később sem akar majd enni. Persze csak akkor, ha nem tart sokáig ez a nem evés.

Mi ma megyünk fél 12-re oltásra, megkapja a pneumot is. Pedig már olyan jól alszunk éjszaka, remélem az oltás nem nagyon kavar be!

Dodó! Gratula a barátnődnek! Valahogy most nem lennék a helyében, jó már nekünk ez a nagy 4 hónapos csajszi!

Babuli! Örülök, hogy rendben van Szabi. Jázminnak is volt véres kakija kb kétszer. De azóta sincs.

Kép
szly27

VIKI MEGVAN

DE AZ ENYÉM OLYAN KICSI A TIETEKHEZ KÉPEST.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk!
Olyan nincs h későn kaptad meg! Még most is elkezdheted a szaporítást!

Isnerek olyat aki 3,5 hónaposan kezdte el, és még le is ad ;)
20150601134430

koszonom Viki.

hat tervbe vettem ma megcsinalom a altalad oly sokszor emlegetett horror fejest, csak olyan elkeserito amikor ulok ulok es semi nem jon( pedig reggelente azert szokott spriccelni...)
Vendég

Tettem fel a receptesba babakajákat.
20150601134430

Jó reggelt!

Képzeljétek nem tudom, hogy hogy aludtunk, nem emlékszem semmire az éjszakából! :lol: :lol: Nagyon ki lehettem ütve!
Az tuti, hogy Zsolti kétszer szopizott, mert Szabolcs látta, de hogy mikor és meddig??? Totál KO!

Anyjuk, Óbudán, az 1-es villamos pont ott áll meg. A többi bkv-val nem vagyok tisztában, de jön arra busz is, több is.

Kép
Kép
patr

Anyjuk!
Az a lényeg h akkor is kell csinálni h nem jön! Én napi 2szer min csinálom.

Megyek, megévredt Bubu!
20150601134430

Tamara, nekem van. Elemről nem tudok. Hálózatró müködik nekem.
Olyan hogy bekapcsolod, húzol rajta néhányat, majd megjegyzi, hogy hoyg csináltad és úgy folytatja. Most már tényleg robogok, de ha nem megy majd jövök és kérdezz még!!!
andkata

Emlekeztem hogy valamelyik KAta:)

Koszi. Ok, igy csinaltam de nekem tul gyengenek tunt. Neha nem is kepzett vakumot:(
Vendég

Na, megvannak az adatok.....3455g és 50cm. Képet nem láttam még róla, de majd az apuka hozza le.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:52-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Mi megint virrasztottunk 1 órát éjjel, úgy látszik ez már kezd szokássá válni...

Levinek nagyon boldog 3 hónapos szülinapot kívánunk!! :D

Linda - ez a Vivi baba hihetetlen milyen jó gyerek! Kicsi irígykedem ám! :lol: :wink:

Ma nem nagyon leszek háziasszonyi teendőim miatt! :roll:

Mindenkinek további gyönyörű napot kívánok! Azt mondták jó idő lesz úgyhogy sétára fel! :D :wink: Cupppa
Vendég

Sziasztok!

Na tegnap estére végül lement Bogi láza, ma meg csupa kiütéses lett! Ez már biztos nem az oltástól van, gondoltam erre a háromnapos lázra. Felhívtam a dokit, szerinte is inkább a háromnapos láz. Ha rosszabbodna az állapota (étvágytalan, bágyadt, láz stb), akkor vigyem vissza. Ja, 11-ig van rendelés :shock: . Most már csak abban bízom, hogy tényleg az.
De ehhez nem kicsi még???

Azt olvastam, hogy a lappangási ideje 5-10 nap és cseppfertőzéssel terjed (pl. anya nyála). 1x lenyaltam a cumiját :shock: :evil: . De csak 1x abban a rohadt tescoban. Nem hiszem el :oops: .
Napok óta nem voltunk sétálni, ragyogóan süt a nap!
Katák!!! Meddig fertőz?

Toncsi már másodjára pisilt be, előtte viszont 2x szólt és a wc-be is sikerült. Következetesnek kéne lennem, de már lassan nincs több nadrágja :roll: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok
Szavazzatok létszi a kisfiamra.
Köszike.
Kovács István Máté
Egyébként a babaruhák nagyon jók, én már rendeltem, tőlük
http://angol-babaruha.hu/index.php?opti ... task=top10

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!

Szegény Levikémnek hőemelkedése lett az oltástól reggelre. 38,4-et mértem, pedig tegnap 2xfél kúpot kapott, ahogy a védőnéni mondta.

Megyek, rendbevágom a lakást amíg a fiúk horpasztanak.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sot egesz jovo heten jo ido lesz:)
Vendég

most en is nem ha tapit adok annanak :oops: nincs penzunk kivaltani a bebat :? :oops:
megjohetne mar a csaladi....
ez nagy gaz ha most azt issza?
Vendég

nagyon torom a fejem elmenjunk e.
ugy mennek de az min 2 jegy, no meg igen hosszu ut. amugy nem gazos csak metro vagy elgyaloglas a stadionig es akkor onnan a vili, csak hosszu ut.
talan legkozelebb!
tenyleg jogvo heti tali?
mi nagyon gyogyuloban vagyunk :P szoval ez nem lesz akadaly!
Vendég

lefeltem 80at :lol: :P :D :!:
szoval be fogom vetni ezt a horrorfejest.
teny hogy pont egy alvasido...de hatha lesz latvanyos eredmenye
Vendég

milyen remekul elvagyok magamban:)
Vendég

nem tudom szoktatok e elohivatni digitalis kepeket de most nov 5ig a dmnel 40 kep 949ft
Vendég

Huh! Durva napokat elunk! Nincs idom jonni :(
Sracok 25oras felugyeletet igenyelnek naponta :D

Kepeket nezegettem azert meg videokat,nagyon cukik!
En nem tudok videot feltolteni,sose sikerult meg :(

Foto elohivas rossmannal olcsobb. En ott szoktam.
Vendég

hahó,
most, tali a mekiben???
óóóó, hogy én megint lemaradok........
Szonja beteg, elvittem gyerekorvoshoz is. A sajátunk persze nyaral, úgyhogy helyettes dokinéni volt. Szonjácska szeme váladékos két hete, már csepegtettem is, el is múlt 2 napra, de most köhög + orra folyik + a szeme is újra váladékos lett, úgyhogy elvittem. Láza ugyan nem volt, de neki a középfülgyulladásnál sem volt láza :shock:
Dokinéni szerint kicsit piros a torka, biztos hogy vírus, de nem írt fel semmit. Mindenesetre nem ment most oviba, hátha meggyógyul.
Nándit is beoltotta, a kicsi meg sem mukkant, de míg addig vigyorgott ezerrel, a szurinál meg óriásira tágult a szeme, és tiszta döbbenet volt benne :shock: pont így!
De nem sírt, mert rögtön kezelésbe vette Szonja (simogatta a fejét, olyan édesek voltak!), a lányom dokinéni szeretne lenni (most épp).

Cumitéma: asszem sikerült végleg letenni a cumit, mert Szonja már büszke arra, hogy ő bizony nagylány, és már nem cumizik.
Ja, és a tünetváltáshoz (írtam, hogy a cumizás tünet, és ha eltiltom tőle, akkor csak tünetváltás lesz) megtaláltam a megoldást. Megosztom veletek, hátha majd ti is hasznát veszitek :D
Szóval a cumit azért kezdte el, mert ugye anyapótlásnak volt (a bölcsiben) egy éve. Most meg elvettem tőle (elvitte a titokvarázsló :D ), és mondtam, hogy szóljon nekem, ha cumizni akar, és megyek és megvigasztalom 8) úgyhogy a kör visszatért, nem tünetváltás lett, hanem anyapótló cumi helyett újra anya van :D

Ja, és az igazi kihívás kategóriában új csúcsot találtam: hordozókendős babával pisiltetni egy háromévest nyilvános vécében :shock: szegény Nándika szendvicshusi lett Szonja és közöttem a gyerekorvos után, amikor megpisiltettem Szonját (tartani kellett a csajszit, nehogy beleessen a nagyvécébe)
Nándi nem sírt amikor oltást kapott. De amikor pisiltünk, ordított :shock: !!!!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Gyors bekukk!
Elakartam menni sétálni,erre Áron elaludt a hammon!
Tök jó idő van,majd köv. kaja után kimegyünk.
Estére kapott egy Viburcol kúpot,nemtudom,hogy attól volt e ilyen nyugodt,22:30-kor Apa végre elaltatta de addig egy hangja sem volt csak békésen nézelődőtt.
2:30-kor kelt de csak cumi kellett és visszaaludt,aztán 5:30-kor,hamma és alvás 7-ig!
Úgyhogy egészen kipihent vagyok.
Azóta már aludt de. 11/2 órát,megevett egy üveg almát 10-kor,12-kor tápszer és most újra alszik!
Édes pofa!

Kata! Fogyókúra: semmi drasztikus,csak próbálok kevesebbet enni,csokit nagyon keveset (eddig napi 1 tábla volt a min.) 6 után csak gyümi vagy abonett és heti 3X torna!
Remélem jutok valamire.
Azért VOLT a törzshelyem mert Áron mellett már nincs időm erre,de régen minden hétvégén mentünk,terhesen is sokat!
De tervezzük a közeljövőben! :wink:

Wera! Tök jó így a sport rész,elhiszem,hogy Nóri élvezte!

Ági! Gratula a cumielhagyáshoz és a szurihoz!
Mielőbbi gyógyulást Szonjának.

Még egy csomó mindent akartam,de elfelejtettem :oops:
És képzeljétek a 97000-es elmü mellé még beszart a féklámpám,ill.az a kütyü ami vezérli!
Este Apának már nem világított,jó volt,hogy sötétbe így jött haza!
Ma du. viszi a szervízbe,remélem az is 50000!!!!!!!!!!!!
Ki győzi ezt!
Remélem más már nem jön!
Megyek én is összedobok valami hammot!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

mintagyerekem van!!! :) reggel 6-kor kelt enni, aztán 8-ig elvoltunk. akkor megint le akart feküdni és el is aludt. 12-kor kelt. :) úgyhogy mindent meg tudtam csinálni a házban és a ház körül is, de olyan szinten, hogy most semmivel nem vagyok elmaradva! :) (na jó, a fiót amit délelőtt összeszedtem még nem törtem meg, de ennyi. :) most meg itt hammol. :)

KépKép
muffin

fiót=diót... :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:53-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:53-kor.
Vendég

Katák!!!!!!!
Meddig fertőz a háromnapos láz? Ha kijöttek a pöttyök, akkor már nem?

Csilla

Kép

Kép
csillala

Őszintén szólva én nem tudom pontosa, Csilla...
Toncsi miatt kérdezed?

Kép
andkata

Ági ügyesek a gyerekeid!

Szonjácska kap valami c vitamint ilyesmit? elég sokat beteg... :(

Kép
andkata

Sziasztok!

Hát megtörtént a látogatás a védőnéninél. Meghoztam az 5 hónapos adatokat!
Súly 7003 g, hossz 67 cm, fejkörtérfogat 41 cm. És egy kép a táblicskuba!

Kép

Két fénykép a mi sport babakocsinkról, amit Gergő kapott anyósoméktól a keresztelőjére.

Kép Kép

KépKép
hene

Sziasztok!

Wera köszike tudod egy kicsit én is büszke vagyok hogy ennyire probléma mentes gyerek. Remélem így is marad.

Muffin hogy te mindig milyen fitt vagy, és mindent megcsinálsz ezért úgy irigyellek. Én sajnos egész napra elhúzom a tennivalókat, úgyhogy általában csak este érek a végére. Pedig ha összeszedném magam, 2-3 óra alatt lerendezném a dolgokat.:)

Annyira szép idő van kint, hogy mi is elmegyünk egyet sétálni!

Kép
linda24

a HA tejpep csak patikaban kaphato?
Vendég

nekunk is bebe confort kocsink van
Vendég

Gergo milyen nagyfiu! csuda vidam legeny
Vendég

Anyjuk, úgy emlékszem, mintha láttam volna ma a DM-ben. De nem vagyok biztos benne. Láttam hogy HA, de nem tudom, hogy pép vagy táp.

Mi is HA tápszert eszünk, de örököltünk egy doboz DM-es pépet a barátnőmtől. Az nem HA-s. Viszont este a fürcsi után azt kap. A védőnőnek pont ma mondtam hogy az nem HA-s, és azt mondta hogy nem baj. Igaz nálunk nincs a családban tej, és lisztérzékeny.
Bocsi ha sok voltam, tudom nem ezt volt a kérdés. :oops:

KépKép
hene

anyjuk!
igen, csak ott kapható mert a HA miatt gyógyszernek minősül.

Kép

Kép
timi1982

annyira lelkiismeret furdalasom volt hogy Annam kicsi gyomrat lehet tonkreteszem a hulye penztelenseg miatt hogy kivettem a dugibol( ferjem jogsijara kezdtunk gyujteni) es kivaltottam neki a tapit!
es olyan szornyu, mert mi ugye egy fizubol elunk, es csinaltam egy kis szamvetest hogy a teli honapokban( futes miatt, tavfutes :twisted: :evil: ) epp hogy meg tudunk majd elni :cry: :? ugrott mindenfele torna vagy uszas vagy ringato :cry:
Vendég

Anyjuk, kivéve a tegnapi esik, süt a nap, esik, süt a nap változást. Nagyon nyügi volt, és vagy 3 hisztit is lerendezett. Hiába, mindig is tudtam, hogy érzékeny az ilyen szélsőséges időre. A pociban is az volt.

KépKép
hene

Timi: koszi
Vendég

jah és egyébként hali mindenkinek :D

itt vagyunk már vidéken :( majdcsak eltelik az idő.
bence sokat beszélgetett a két nagyszülővel. :D
evett aztán most durmizik.

feszültség levezetésképpen mielőtt kijöttünk volna elmentünk dm-be és c&a-ba.
vettem mosóport kuponra és elköltöttem a c&a-s bónomat is.
találtam bélelt vastag kertész kord nadrágot. 1700 ft-ot fizettem kuponra :D

ugy látom most mindenkinek jó éjszakája volt.... nekünk nem a legjobb volt. fél4-kor kelt és nem aludt el csak 5 órakor :twisted: :twisted:

nah most megyek mert beszélgetni kell. ;)

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk, most kapcsoltam, hogy igen láttam HA-s terméket a DM-ben. 600g-os változatban volt kitéve, és azért akadt meg rajta a szemem, mert egy doboz 2200Ft körül volt, és amikor a dokinéni írja fel nekünk a tápszert 3500Ft-ot szoktam fizetni, de az két 600g-os doboz.

KépKép
hene

Anyjuk humana HA-t eszik Anna? Mert nekem maradt egy kicsit több mint egy fél doboz...Elküldeném...

Kép
andkata

anyjuk!
szerintem ha kivételesen olyat kap és elfogadja nem baj. de ha van/volt a családban allergia, akkor óvataosságból egyenlőre jobb hogyha HA-t esztek.
most nem biztos hogy észreveszi a különbséget, de felnőtt korára kijöhet az allergia... ezért irják a HA-t.
meg ilyen kis korban több mindenre érzékenyebbek lehetnek (kiütések stb). pl most hogy Bence nyáladzósabb a kis szája körül kiütéses lett egy kicsit :( :(

Kép

Kép
timi1982

holnap minden bolt zarva lesz?
Vendég

dm-ben szerintem is van ha-s...

Roni, jó munkát! estére tudom megnézni...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: