A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Valakinek van tanuló kutyája? élvezik a gyerekek? a tescoban most akciós. sütifaló vagy a csiga a jó?

én is dobok pár képet!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely

Banika! én nem is tudtam hogy a Lego primo milyen :) most megnéztem a teszveszen, aztán láttam pont olyanokat vettem kedden. a hernyót, a háromfejű kutyát, legos formabedobót. a hernyóról hiányzik egy elem(mert ugye használtan vettem), mondom veszek hozzá egyet. basszus 300 Ft egy darab. én az egészet 500 Ft-ért vettem...

zsuzska80
Szombathely

Eszti!

Jó nagyok a csajaid!

Judit

jucicuki

hol vetted 500-ért?én még egy kutyát vadászok,de nem nagyon van :cry:
Vendég

Eszti :P Rebe :P Zsuzska :P
Szépek a babák!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska
Nekünk van tanuló kutyusunk,csajok bírják :wink:

Juci
:wink:

Fanni
Köszi 8)
Vendég

egy szhelyi fórumra irogatok, ott árulták. mi vagyunk ott a legkisebbek, aztán ruhát is játékot is onnét veszek :)
van egy 3fejű
kutya.
http://www.teszvesz.hu/item471342051_le ... andek.html

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok :P
Kérdésem lenne.
Milcsi ma megevett fél deci sütőtökpürét. Akkor elvileg ennyivel kevesebb tápszert kellene adni neki? Vagy ez hogy illeszkedik be az étrendbe? Ilyenkor kell adni teát, vagy vizet, vagy valamit inni? Két evés között adtam amúgy...
Köszi!

Jaaa és miután már kezdünk nyakig ilyen-olyan színűek lenni, pedig használunk partedlit... most ráhajtok majd a használt ruhákra. Így ha valakinek van jó tippje, hol lehet 68-74-es rucikat venni (rugikat főként), lécci szóljon!

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Innivalóval nyugodtan kínálhatod evés után meg akár két kaja közt is. Nekem Balu anno babavizet kapott, 1 éves kora óta meg szénsavmentes ásványvizet. A teát sosem díjazta igazán, a mai napig leginkább vizet iszik (a fogdoki szerint nagyon helyesen).
Ami a kaját illeti: a kanalas után adhatsz neki kevesebb tápot, még az sem lehetetlen, hogy egyáltalán nem fogja kérni. Balu a kanalas után mindig kb. 1 óra késéssel követelte a tejadagját, a szilárd kaja jobban tölti a pocakot.
vovanda

Köszi Vanda!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sotske,
Jó nagyok a csajaid! :D
Pedig Zsanival kb. eddig egyformák voltak kilóban. Hány centisek vagytok most?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó estét!

Judit, jó a honlap! És köszi a havi babaszobás infókat! :wink: Mindig lecsekkolom tőletek, h mi is hol tartunk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára an°°di 2008.10.30 21:27-kor.

Kép
an°°di

Eszti, ebből a receptből mennyi muffin lesz? Egy tepsivel (12 db)? Tudom, h nem nekem írtad, de nagy muffin rajongó vagyok :wink:

Kép
an°°di

Andi :?
Ezt tuti nem nekem szántad, de igazából nem értem, miért zavar, ha más egyformába öltözteti a gyerekeit? :shock:
Nálunk pl. kevés az egyforma ruha, de akad. Praktikus szempontokból is szeretek egyformát venni, de más színben...ha van... Olyat én pl. nem csinálok, hogy egyiknek veszek valamit, a másiknak meg nem. S az én ízlésem szerint választok...
S én pl. igen is büszke vagyok rá, hogy ikrek. Lássa más is :lol:
Megjegyzem, a 2 évvel idősebb nővéremmel is voltak egyforma ruháim 8)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jaj, tudtam h ez lesz belőle. Hagyjuk! :? :(
Nem zavar engem semmi se, csak meg akartam kérdezni, de .. áááá. Tényleg mindegy. Nem szántam senkinek :?

Kép
an°°di

Andi :?:
Hogy a bánatban törölted a hozzászólásodat?
Engem spec. tényleg érdekelne, hogy mi a gond azzal, ha egyformában vannak. Bevallom, én azt sem értem, aki másik oviscsopiba vagy másik osztályba adja a gyerekét. Én pont annak örülök, hogy fogják egymás kezét majd... s reményeim szerint egész életükben segítik egymást... De felőlem gondolhatja más másként, nem zavar :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, szerkesztés opció? :wink: Jobbra fent.
Nem tudom másképp leírni, h nincs vele gondom. Nincs és kész! Csak érdekelt volna, h.... mindegy, hagyjuk. Anyukámék és apósomék ikrek. Egypetéjűek. Láttam már egyforma embereket egyforma ruhában, elég sokat és sosem zavart. Egyáltalán nem.
Az egy oviscsoporttal foglalkozik a szakirodalom is. Olvastad az Ikrek könyvét? Szerintem azért van benne pl. pont a páros szeparációról néhány érdekes gondolat. De ez sem kapcsolódik ehhez, csak gondoltam, felteszek egy ártatlan kérdést. Nem kellett volna, ezért töröltem. Fátylat rá. :arrow:

Na, lépek inkább olvasni, mert megint méhkasba nyúltam. Jellemző. :? Nem megy nekem ez a virtuális "barátkozás". :?
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Nade ha csak érdekelt, akkor válaszoltam, nem? :wink: Én abszolut nem sértődtem meg. (Nem is volt miért :lol: )
Anyukádék és Apósodék is ikrek? Jééé, pedig állítólag 2 generációval később öröklődik az ikres hajlam!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na hogy volt ez a törlős gomb? :lol: Közben rájöttem, hogy akkor a nagymamád szült ikreket, úgyhogy be is jött :lol: Hiába, kis koromban szőke voltam :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, igen, csakérdekelt. És válaszoltál. Köszi. De hagyjuk mégis.
De a második generációs bejött. Mennyi dédunokám lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Igen :P
Mondjuk az érdekelne, hogy nálam is öröklődik-e a hajlam... én lombikkal szültem az ikreket. Igaz, már olyan vénség vagyok, hogy meglepne, ha megérném a dédunokáimat :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Hogy bírtad a mai napot?Apa hogy van?68-74 :shock: ne má!enyémek 62-68 ban nyomják,nacik 3 hósnak valók,rugik 0-3 hóig :lol: Lehet,hogy törpéket szültem te jó ég?
Mi volt a kérdés? :lol: Mire ideértem törlődött :lol:

Ha az egyforma ruci akkor én is válaszolok(már ha érdekel vkit)
Van a fiúknak is egyforma(pl karácsonyi szett amit már megvettem augusztusban :lol: ),de nem sok.Inkább olyat veszek amiből van különböző színben.Praktikumból főleg,mert a Bercus egy mérettel kisebbet hord mint a Marci.Hülyén nézne ki ha állandóan ugyanabban a ruciban lenne :lol: :lol: :lol: :lol: Sapka,cipő pl egyforma.

Zsuzska
Néztem,sőt kérdeztem is már,hogy eladó-e külön,de kiderült hogy törött :cry:

Ma apa elszállított Kanizsára a Müllerbe.Nem kellett volna :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk majd csak áprilisban nyílik :twisted:
Vendég

Engem is érdekelne mi volt a kérdés? :lol: Mondjuk nem vitatkozásképpen, de nem értem Andi miért törölted. Pont azért van a fórum, hogy eszmét cseréljünk ha felmerül egy kérdés, nincs azzal baj, ha más vélemények vannak. :wink:
És én is válaszolok. :lol: :lol: :lol: Nekünk vannak egyforma ruháink, nem is olyan kevés. Teljesen nem szoktam egyformába öltöztetni őket, hanem úgy hogy vagy a naci egyforma, vagy a felső. Meg sok olyan van, hogy jellegében hasonló. De azért voltunk már teljesen egyformában is. Szeretem erősíteni az ikerségünket! :D

Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi akárhova megyünk akkora "szenzációk" vagyunk. Ma pl. shoppingoltunk a csajokkal, az egyik boltban eltöltöttem vagy 3/4 órát, mert az összes eladó szép lassan odajött váltva.
Először tökre zavart. Utálom a feltűnést, de a csajokkal nem lehet nem feltűnni. :lol: Mindig jól megbámulnak, meg sokan oda is jönnek. :shock:

Banika,
Mi is 62-68-ban nyomjuk. :lol: Naciban Blankára 62-es, Zsanira 68-as jó. Felsőkben ugyanígy. Rugikban mondjuk 68-as.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Megnyugodtam,hogy mégsem törpék.
Így már biztos jobban alszom.
Pláne hogy az exférjem csajával e-mailezek,mert éppen terhes
Vendég

Banika
Ezen az utolsó hsz.-en akkorát röhögtem Kép

Andi
Igen,1 tepsi,azaz 12 db jön ki a muffinból.Majd írd meg,hogy sikerült,ha megsütötted :wink:

Rebe
Nem tudom,hány cm-sek a lányok,nem járunk védőnőhöz,de majd lemérem őket :wink: Súlyban 7kg-sak.

Egyforma ruci:nekünk nem sok van,inkább hasonlóak.Úgy vagyok vele,ha már nagyobbak lesznek,úgyis lesz véleményük,kinek mi tetszik és megmondják majd a frankót.Egyébként én azért szeretem őket egyformában látni,mert az utcán a sok hülye ember képes az egyiket szebbnek látni,ha nincsenek egyformában és ezt nem szeretném :roll: Na ezt jól megmondtam,azért érhető,remélem :oops:
Szóval nekem mindegy,így is,úgy is gyönyörű egytől egyig minden ikerbaba :lol: :lol: :lol:

Rebe
Mi is cirkuszi látványosság vagyunk,pláne,hogy kis városban lakunk,én nem tudok hozzászokni a sok bámészkodóhoz,a még több idióta kérdéshez meg még úgy sem,de a csajokra büszke vagyok,NAGYON :wink:
Vendég

Én nem szoktam teljesen egyformába öltöztetni a lányokat. Mindig van eltérés. Színben, vagy mintában. Vannak viszont egyforma rucik. Kabát, pufi mellény, pulcsi, de csak végső esetben veszek egyformát.

Egyszer egy bácsi odajött az utcán, hogy neki most 40 évesek az ikerfiai,és együtt jártak oviba, iskolába, főiskolára, most együtt dolgoznak, és együtt élnek. Egyiknek sincs családja, mert egymásért vannak. És ilyen ikreket kíván nekem is! :shock: :shock: Én kétségbe lennék esve ettől. Én normális gyerekeket akarok. Hogy ÉLETük legyen, és saját családjuk. A bácsi ikrei sztem "betegek"...

Írok néha, bár az utóbbi hónapokban kb.minden 5. HSZ-emre van reakció. És ha képet teszek fel, (ami nem túl gyakori), akkor is többnyire mintha ott se lenne... Persz nem várom el, hogy az én gyerekeimről is ódákat zengjen bárki... Tudom, hogy az én babáim is viszonylag nagyok a jelenlegi átlaghoz képest, nemis tudom ki írta már, hogy lassan kívülállónak érzi magát emiatt... Na mindegy...Nem sértés, csak észrevétel. És nem várhatom el,hogy szimpi legyek...biztos ezért vannak a fent említett dolgok.
Vendég

Jó reggelt!
Haladok sorban, visszafelé! (ha valaki kimarad, bocs, IQ-csökkent kismama vagyok :oops: )

Anny!
Magam nevében: én mindig nagyon örülök a képeknek és általában szoktam dicsérni mindenkinek a babáit, pont azért, hogy véletlenül se maradjon ki senki. :)
A sztori, amit írtál nekem is elég hátborzongató. Nagyon remélem, hogy az enyémek nem ilyenek lesznek. Főleg, hogy mi amúgy is "mozaikcsalád" leszünk... Nem könnyű.

Banika!
Ez marha jó! És épületes dologra jöttem rá: ha egyszer eljutunk a nagypapámhoz, meg fogunk látogatni. Vedd fenyegetésnek. :lol:

Ruhaméret: nincs vele semmi gond. A Kismamában volt egyszer egy egész levélsorozat "Mnimanók" címmel. És abból pl. az jött ki, hogy nincs ezzel semmi gáz.

Egyforma ruhák: én kifejezetten megtiltottam a családnak is, hogy egyformát vegyenek. Elég sok babacuccunk van, szóval nagyrészt ez kizárva. A tesóm anno falra mászott attól, hogy ha egyformába öltöztettek minket, nekem ez a legfőbb indokom.

Hirtelen ennyi, ha valami kimaradt, bocs. :D
vovanda

Vivi :D :D :D :D :D akkor nem csak én érzékenykedek :oops: olvasok mostanába de nem írok meg teszek képet mert.............. :wink:
visszamenőleg cukik a manókák---mindenkié és nem csak azért hogy írjam hanem tényleg mindenkié olyan kis különleges talán azért is mert pocaklakó ként is ismerjük őket :D
egyforma ruha én fulllll ugyan olyanba rakom őket mert viccesnek tartom hogy abszolút nem hasonlítanak és ikrek :D egy fekete egy fehér :D uram beszólása volt amikor születtek :D
fanni nekem is ez a dilemmám mi is pont sütőtök pürcsit nyomunk fél üveggel van mikor viccből rámfújják :D
a vaterán tök jó cumók vannak :D
ja a szétválasztás külön osztály szerintem tök hülyeség aki kitalálhatta szerintem testvére sincs nemhogy ikrei,annál jobb dolog nincs hogy picikoruk óta társaságuk van.
amúgy szeretettel olvaslak benneteket :wink: pusssss

lanyané

Anny :P
Nekem is volt már úgy, hogy tettem fel fotót és talán 1 valaki reagált... Mikor egyikőnk tesz fel, utána másikónk is és valaki tuti kimarad a dícséretből. Nekem is esett már rosszul ilyesmi :oops: sőt, múltkor Tonti is írta, hogy semmi reakció? Meg másról is tudom, hogy sérelmezte! Pedig magamról tudom, hogy megnézem a képeket, mindet! és tényleg minden baba olyan szép és édes, aztán valaki meg kimarad a dícséretből :(

Aztán a másik, hogy bizony nekem jól esik, ha megnézik a gyerekeket a szupermarketben... félig-meddig ezért is viszem oda őket. Ez a "jutalom"... mert egyelőre azért még elég sok energiámat veszik el, s tőlük nem kapok dícséretet...

Lanyané :!: :?:
Sikerült eladni a babakocsit? Bevált az új?

Lányok :P
A kérdés végülis arra vonatkozott Anditól, hogy ki szereti egyformába öltöztetni a gyerkeit és miért? (Ugye, Andi? :wink: )

Banika :P
Az enyémek is egyik 62-eset hord, másik 68-asat. És 1-1 mérettel lejjebb is van, amit még hordanak. De Márkó már 6,8 kg, lassan bizony belenő a 74-esbe. Nem akarok már olyat venni, amit 1 hónap múlva nem tud felvenni...
S találtatok egy épülésfélben lévő szupermarketet? :twisted:
Hát ez remek, hogy ilyen jóban vagytok exeddel :lol: pláne annak asszonyával :lol: :lol:

Vicces, hogy szinte mindenkinek 1 méret van a 2 gyereke között :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika :P
Az kimaradt, hogy túléltem a tegnapot. 8-kor fürödtünk és utána már jó volt a helyzet :D Csak az utolsó etetésbe majdnem belealudtam :lol: :lol:

Mariann :P
Szuper, hogy előkerültél!

Csajok!
Ha teszünk fel képet, fenyegetéseket írjunk oda annak, aki nem dícséri a gyerekeinket :lol: :lol: :lol: De tényleg olyan mocskosul sz@rul tud esni mindannyiónknak :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Anny
Ne viccelj már!Miért ne lennél szimpi?Én speci annyira IQ csökkent vagyok,hogy sokszor azért írok egymás után 3-4 hsz-t mert felét elfelejtem annak amire reagálni akarok(nem azért hogy a db számot növeljem :lol: )Belőlem meg bizti azért elég már,mert sok képet teszek.

Vanda
Kaposvári a papi?Gyertek minél előbb!

Eszti
Miért röhögsz ki?Én nem haragszom rá.Érdeklődtem hogy vannak,mert az én exem csak addig hívogatott a fiúk miatt amíg el nem mondta,hogy náluk is jön a bébi.(röpke 3 hónapos ismeretség után kb)Ő tudja.Nekem nem ártott,jobb így mindenkinek(pedig nagy love volt :cry: De neki a munka volt az első én meg gyereket akartam.
Vendég

Fanni
Nem épülőfélben lévő!Kanizsán van müller.Azért lett volna jobb ha itthon nhagy,mert a gatyánkat is ott hagytuk a pénztárnál :lol:

Lanyané
Én örülök hogy előkerültél,mert már azt hittem nagyon el vagy havazódva(bár az ikreseken fel-fel tűnsz)

EZENNEL FELSZÓLÍTOK MINDEN SUMÁKBAN OLVASÓT(TÜNCI TÉGED IS) HOGY AZONNAL JELENLÉTI ÍVET ALÁÍRNI,KÉPEKET FELNYOMATNI!!!!!!

fANNI
nEKED IS ELFELEJTETTEM A SÜTITÖKIRE REAGÁLNI.fÉL 1-KOR JUTOTT ESZEMBE :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem két kaja között adtam a gyümit,hanem kajaidőben.Utána ittak rá tápot és szép lassan egyre több lett a gyümi és kevesebb a táp amíg teljesen lecserélődött.Amúgy a kanalas után mindig adok nekik inni.

Lányok
Húst mikortól adtatok a gyerekeknek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.31 09:14-kor.
Vendég

Ja!Andikám látod milyen jól megválaszoltuk a törölt kérdésed? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.31 09:11-kor.
Vendég

Banika
Nem röhögtelek ki,csak jót nevettem a hsz.-en,jól jött le :wink:
Én már adtam húst a csajoknak,a héten először.
Vendég

Én még nem adtam,de számomra meglepő hogy 5 hós kortól van a kajákban.Dokinénit elfelejtettem megkérdezni itt a nagy betegségben,majd 11-én megyünk hozzá akkor megkérdem.Miért nem jártok ti védőnőhöz?Mármint tanácsadásra nem mentek?
Vendég

Banika
Mikor még terhes voltam,volt egy tök rendi védőnőm,nagyon szerettem,aztán elköltöztünk,így másikat kaptam.Őt nem szeretem,most ráadásul kiderült,hogy terhes,nem tőle tudom,minket fel sem hívott senki,hogy akkor most mi van,lesz-e új védőnő stb.Haragszom az egész rendszerre,a tanácsadás a leghülyébb időpontban van,ráadásul futószalag az egész,nekem ennyit nem ér meg.Doki rendszeresen látja őket,nekem az ő szava többet ér.
Vendég

Megértelek.Az én körzetesem is állítólag egy idióta,én sosem láttam,mert amikor terhes lettem már eleve megkérdeztem az ismerősöm,hogy vállalhat-e a körzetén kívüli kismamát.Azt mondta mindenhol van kiskapu,de lehet neki 10 körzeten kívülije.Nekem is csak azért van,mert tulajdonképpen a tágan értelmezett baráti körhöz tartozik.Őt akár vasárnap este 10-kor is hívhatnám(bár nem vagyok olyan)
Vendég

Tanácsadásra meg azért megyünk,mert a dokinénihez úgy kérünk időpontot,hogy akkor már mérnek is egyet.Komoly az egész.Mindegy,legyen meg az örömük.Bár nem szólhatok egy szót sem,ott is normálisak.
Vendég

Akkor jó neked.Én is szívesen járnék egyébként tanácsadásra,ha kicsit más lenne a rendszer,ha nem futószalag lenne,ha lehetne kérdezni és beszélgetni,de itt annyira kevés a védőnő,vagy sok a baba,nem tudom,de sosem jut idő semmire,semmi rendszer nincs az egészben..Fujj,utálom!!!!!!!!!!
Vendég

Asszem megiszom a reggeli kávémat,meg vasalni is kéne...Most valahogy nincs túl jó hangulatom :(Hiányzik a társaság,jól esik beszélgetni,legalább így virtuálisan :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Látom Andi kérdése nyomán ( amiről én szintén lemaradtam, tegnap ugyanis úgy lefárasztottak a nők napközben, hogy bevallom korán kidőltem) beindult a topik egy kicsit :lol:

Én például még egyszer sem sértődtem meg, ha valaki nem írta, hogy milyen szépek a csajok, ha tettem fel képet, mert én is sokszor elfelejtek reagálni másokéra :oops: . Pedig mindig megcsodálok mindenkit, ha Ati itthon van, neki is megmutogatom :wink: szóval mindenkinek szépek a gyerekei.

Nekünk van egyforma ruhánk de nem erőltetem, de pl. idén az overáll egyforma, tavaly nem volt az, de most ilyet kaptunk. Meleg cuccaink egyformák általában idén, mert úgy vettem észre, abból kisebb a válaszék egy méreten belül fazonban és színben.
Később meg úgyis megmondják majd, hogy mit akarnak felvenni. Általában harisnya egyforma színű van rajtuk mindig és néha body is, de ez nem jellemző. Cipők sem egyformák.

Banika!

Miket vásároltál? Ugye milyen jó a Müller :?:

Mi túl vagyunk a doktornénin. Dorkának tüdőgyulladása van :evil: ráadásul a két oldal sem egyforma, mert a jobb még csúnyább is. Lili sincs jól, de neki még nem húzódott a tüdejére, így most a berodual mellett mindketten kaptak antibiotikumot is. Dorka elég ijesztően veszi a levegőt :?

Anny!

Ez a történet tényleg nem semmi, remélem enyémek sem lesznek ilyenek. Legyenek ott mindig egymásnak, ha kell, de legyen saját életük!

Bennünket is mindig megbámulnak mindenhol. Még mindig nem igazán tudok vele mit kezdeni. Mert mit lehet erre mondani, hogy jaj, de édesek, jaj, de szépek! Tudom, az enyémek :lol: :lol: :lol:
Másik remélem Lilónak hamar lehet copfot csinálni, mert szegényt még mindig mindenki fiúnak nézi. OK, hogy tiszta apja és tényleg kicsit keményebbek a vonásai, én is látom, de tök rózsaszínben :!: :?: :!: :?: :twisted:
Ja, Andi, én ezért is erőltetem mostanában kicsit az egyformát, de még így is minden második ember megkérdezi, hogy egy fiú egy lány? Lassan meg már megérti majd Liló...

Na eldugultam, ha valakinek valamire nem reagáltam, nem azért van, mert nem szimpi, vagy nem szép a gyereke, hanem mert rövid az agyam :D

Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok!

Ja, kifaragta Ati élete első tökjét, szép lett, a másik még rám vár, majd a délutáni alvás alatt. Holnap majd dobok képeket!

Judit

jucicuki

Juci
Jobbulást a Tündéreidnek!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello!

Anny: detto, en is ezert nem irok! De rajottem hogy ez nem azert van mert utalnak vagy nem akarnak irni hanem sokan vagyunk es sok a hozzaszolas es nem is lehet mindenkinek valaszolni. Ugyhogy sajna mikor en is nagy ritkan hozzaszolok az egy-egy temahoz van nem pedig szemely szerint.

Mint most peldaul:
Egyformaba oltoztetes: szerintem nincs gond vele fontos alkalmaknal, neha-neha. Szerintem azzal van gond ha minden nap allandoan es ha az anyuka raerolteti az akaratat a gyerekekre mikor mar eleg erettek es nem akarnak egyforma ruhaban jarni.
A masik: szerintem ha egyformaban vannak meg jobban osszehasonlitjak Oket es ne adj isten az egyik szebbecske masik csunyabbacska es akkor ez megjobban kijon. A fiam iskolajaban van ket kislany akik nem is hasonlitanak egymasra, teljesen masok, egyik koverke es szemuveges, alacsony a masik pont az ellenkezoje. Fel se tunne hogy ikrek es hogy mennyire masok ha az anyuka nem kuldene suliba Oket minden nap ugyanabban a ruhaban! :evil:

Gyerkoceim jol vannak, tanulnak jarni, a heverotol a teveig mar eljutnak egyedul. :D Nagy batran elindulnak a nagyvilagba aztan fenekre huppannak.

KépKép
KépKép
tontica

Juci: jobbulast!

Jaj, tenyleg akartam kerdezni hogy ki hogy "unnepel" szombaton?
Lesz halloween es tok es ijesztgetes? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Juci
Kis kaja a pasiknak,mosószer,öblítő,popsitörlő......Szóval a fél üzlet :lol:
Sajnálom ezt a tüdőgyulát Dorkánál.
Én múlt héten nem is akartam orvoshoz vinni őket,gondoltam a köptető miatt köhögnek csúnyán.Még jó hogy traccspartiztunk a védőnénivel és ő intézkedett.Halandónak nem adnak ki infót,hogy ki az ügyeletes orvos,én meg máshoz nem szívesen vittem volna őket.
Bercust nálunk állandóan lánynak nézik.Ruhatáruk színei kék,barna,zöld,drapp,narancssárga.

Tonti
Én rettegek ettől a félelemérzet nélküli időtőt amikor majd esnek-kelnek a bátorságtól.
Anny által írt történet valóban beteges.Én sokat gondolkodom már most azon,hogy mi a jobb már eleve az oviban?Külön vagy közös csoport?Azt hiszem nem tudok elég okos lenni.

Babaszépség
Én úgy gondolom minden gyerek gyönyörű itt a topikban(titkos kedvenceim Andi gyerekei a huncut mosolyukkal)Nem puncsolok.
Amúgy mindig megnézem pl Benszi gyerkőceit is és Kata Marciját is.A szívem szakad meg amikor eszembe jut,hogy min mentek keresztül amikor elveszítették Csengét.Igazságtalan ez a rohadt élet.

Mikor megszülettek a fiúk,mondtam Apának,hogy figyelje az embereket majd ha megnézik a tökiket.Ha azt mondják valamelyikre,hogy aranyos,akkor tuti csúnya gyerekünk van.Egy csúnya gyerkőcre nem lehet azt mondani,hogy szép.Max aranyos.

ITT NINCSENEK ARANYOS BABÁK ÉS GYEREKEK CSAK GYÖNYÖRŰEK
Vendég

Jaj, lányok, nehogy már ezért ne írjatok!

Tessék gyakran jönni és előbb-utóbb vmelyik bejegyzésre válaszol valaki :lol: :lol: :lol:

Tonti! Gratula a járkáláshoz! Ügyik vagytok! Milyen idő van felétek ilyenkor?
Azt hiszem lassan kezdünk majd irigykedni a jó időre és a tengerpartra :D

Nálunk ma van Apukám szülinapja, így mindenképpen buli lesz :wink: , aztán még meggyújtjuk a töklámpásokat a kertben és megnézik a csajszik, kíváncsi leszek a reakcióra...
A szomszédokhoz azért nem kopogtatunk be csokiért. (majd jövőre ;-)
Köszi csajok, remélem hamar kilábalunk belőle! Ilyenkor mindig rettegek a kórháztól, mert ugye úgy jöttünk haza, hogy majd így meg úgy fog fulladni és folyton kórházban leszünk...

Judit

jucicuki

Banika!
Nem egészen Kaposvár, de közel van (ha mond valamit: Csurgónagymarton). Sajna gőzöm nincs, hogy mikor jutunk oda, 500 km.

Esések: egyet tehetsz, nálunk az összes családban lévő gyereknél bevált. Ne ijedj meg és ne kapd fel. Akkor ő is megijed és a legkisebb esésre sírni fog. Ha nagyot koppan, úgyis üvölt, mint akit nyúznak, bár ez is becsapós. Manó kb. másfél éves volt, amikor teljes sebességgel belerohant a bejárati ajtóba. Olyat szólt, hogy nekünk fájt. Ő meg röhögött egyetés ment tovább... :lol:
vovanda

SZIASZTOK!
Ezennel bejelentkezem mint sumákban olvasó! :oops: :D
Banikával vigyázzatok,mert gondolatolvasó! :shock:
Mostanában nem nagyon tudok írni,az utobbi időben elég jól összejöttek a dolgok.Van hogy 3 napi termést olvasok vissza,amíg a lányok alszanak,akkor meg már nincs időm írni.Azt nem bírom ki hogy ne olvassak vissza,mert kíváncsi vagyok :oops:
Az összes baba gyönyörű,sokszor nem győzök csodálkozni,hogy már mekkorák(és hogy öregszem) 8) .
Az egyforma ruháról annyit,hogy amíg a lányok kisebbek voltak szinte nem is volt egyforma ruhánk,most meg szinte csak az van :roll:
Megpróbálok többet jönni,talán már beköszöntenek a hosszú téli esték..... :D
Puszi Midenkinek!!

bognartundi0727

csak elértem amit akartam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gyerekeimből törlődött az alvás opció :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: