Jó reggelt!
Látom Andi kérdése nyomán ( amiről én szintén lemaradtam, tegnap ugyanis úgy lefárasztottak a nők napközben, hogy bevallom korán kidőltem) beindult a topik egy kicsit
Én például még egyszer sem sértődtem meg, ha valaki nem írta, hogy milyen szépek a csajok, ha tettem fel képet, mert én is sokszor elfelejtek reagálni másokéra

. Pedig mindig megcsodálok mindenkit, ha Ati itthon van, neki is megmutogatom

szóval mindenkinek szépek a gyerekei.
Nekünk van egyforma ruhánk de nem erőltetem, de pl. idén az overáll egyforma, tavaly nem volt az, de most ilyet kaptunk. Meleg cuccaink egyformák általában idén, mert úgy vettem észre, abból kisebb a válaszék egy méreten belül fazonban és színben.
Később meg úgyis megmondják majd, hogy mit akarnak felvenni. Általában harisnya egyforma színű van rajtuk mindig és néha body is, de ez nem jellemző. Cipők sem egyformák.
Banika!
Miket vásároltál? Ugye milyen jó a Müller
Mi túl vagyunk a doktornénin. Dorkának tüdőgyulladása van

ráadásul a két oldal sem egyforma, mert a jobb még csúnyább is. Lili sincs jól, de neki még nem húzódott a tüdejére, így most a berodual mellett mindketten kaptak antibiotikumot is. Dorka elég ijesztően veszi a levegőt
Anny!
Ez a történet tényleg nem semmi, remélem enyémek sem lesznek ilyenek. Legyenek ott mindig egymásnak, ha kell, de legyen saját életük!
Bennünket is mindig megbámulnak mindenhol. Még mindig nem igazán tudok vele mit kezdeni. Mert mit lehet erre mondani, hogy jaj, de édesek, jaj, de szépek! Tudom, az enyémek
Másik remélem Lilónak hamar lehet copfot csinálni, mert szegényt még mindig mindenki fiúnak nézi. OK, hogy tiszta apja és tényleg kicsit keményebbek a vonásai, én is látom, de tök rózsaszínben
Ja, Andi, én ezért is erőltetem mostanában kicsit az egyformát, de még így is minden második ember megkérdezi, hogy egy fiú egy lány? Lassan meg már megérti majd Liló...
Na eldugultam, ha valakinek valamire nem reagáltam, nem azért van, mert nem szimpi, vagy nem szép a gyereke, hanem mert rövid az agyam
Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok!
Ja, kifaragta Ati élete első tökjét, szép lett, a másik még rám vár, majd a délutáni alvás alatt. Holnap majd dobok képeket!
Judit