A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Nagyon édesek, szépek, aranyosak, tündériek, ... a képek! :) Nagyon jó nézegetni őket.

Szexel kapcsolatban ... nálunk inkább velem van a baj, mert este hamar kidőlök, reggel etetés-alvás, így nem nagyon van idő összebújni. :(
Mi 3 héttel a szülés után próbálkoztunk, de az elég felemésra sikerült. De azóta minden oké, sőt, talán még jobb is lett.
Rajtam még van 10 kg ... :(((((( sajnos! CSak a torna segíthet! :(
De apát nem zavarja, pedig ő karcsú lány párti! De elfogadta ezt a helyzetet. Szerencsére.

Kitartást és szerintem ne foglalkozzatok azzal, hogy mennyi van még, az csak rosszabb.

Kata
Vendég

Sziasztok!

Az elmult heten nem nagyon volt idom irni, de most gyorsan atolvastam, amit irtatok.

Mi is megkaptuk a 2 honapos oltasokat, Laura egy kicsit elsirta magat, de az oltozesnel mar vigyorgott. Ejszaka belazasodott, de reggelre nem volt mar semmi baja, talan egy kicsit nyugosebb volt. Tegnap voltunk csiposzuresen, ott is szerencsere minden rendben volt. :)

A 4 napos unnepben lementunk Bogacsra a szuleimmel. Jo volt - sikerult egy kicsit kettesben is elmenni furodni a termalfurdobe - Isteni volt, ez mar nagyon hianyzott. Nalunk szerencsere nincsenek gondok, estenkent sokat beszelgetunk, ossze-ossze bujunk - remelem nalatok is meg fog majd oldodni.

Sniky - Csepel hozzank sincs messzire es nekem van autom, ha gondolod ossze hozhatunk valamit.

A csutortoki talalkozo nekunk nem jo - mert elkezdunk babamasszasra jarni, ami 11-kor van, utana meg hasi UH kontrolra kell visszamenni. Jovo heten is csak delutan tudunk menni csutortokon.

Rita, az otthoni talalkozo jo otlet - a Tranzitba tenyleg eleg szukosen lehet elferni bent a kocsikkal.

Zsofi - van BEBA HA Start Aktiv tapszerem - Laura alergias ra, igy szivesen atadnam, ha erdekel esetleg. Ha kell, az arban majd megegyezunk. Van egy doboz Humana HA1-s, az erdekel esetleg valakit?

Kellemes estet mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

JAzmin, Nekem a Dreft Sensitive mososzer valt be, az kezi mosas nelkul is szepen kiviszi a kakit. :)

"Idohuzasra" nalunk is a bebitorna es a masszas szolgal,azt nagyon szereti Laura. Este pedig ha Laura nagyon nyuglodik, kitesszuk az erkelyre a babakocsit - ott a friss levegon mindig megnyugszik es elalszik - utana mindig vidaman ebred. Csak jol fel kell oltoztetni, nehogy megfazzon.

En egyebkent itthon szoktam tornazni, a OL&B Baba-Mama torna DVD nagyon jo - azon van mindenfele torna es babamasszazs is - en annak idejen 1000Ft-ert vettem a Sparba. A terhesseg utani alakformalo torna 30 perc es jol atmozgat.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Most találtam a www.weleda.hu oldalon van emlőápolóolaj, tehát lehet kapni és nem kell összeállítani. Azt nemtudom,hogy a dm-ben árulnak e ilyesmit, de ezen a honlapon meglehet rendelni. Amúgy is elég jók a termékeik,bár nem a legolcsóbbak :?
Nálunk nagy jövés menés lesz a hétvégén, a keresztelő miatt. Kiváncsi vagyok, hogy Alma miként fogja viselni. Csütörtöktől érkeznek a rokonok és vasárnap du. mennek el.
Az oltástól teljesen beájult a lányzó. 16h-kor etettem és azóta is alszik. Remélem az éjszakát is átalussza és nem lesz gond :oops:
Jobbulást a betegeknek és jó partizást. :D
Nálunk sajnos nincsen babamasszázs helyhiány miatt. :(

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

köszi Mazska, aranyos vagy, összehozhatunk vmi jó kis progit:)

Lányok, ma vettem egy tuti kengurút, 15 kg-ig jó, így most már mi is mobilisabbak leszünk. Ehhez kapcsolódóan egy kérdés, ti mit adtok a babára mostanság, ha kengurúztok, mert ugye a takaró így ugrik....

Holnap randink lesz Zorka babával, már úúúúgy várjuk;) majd rakunk fel képeket is a nagy találkozásról;)

nekünk jó a csütörtök 10 körül a talira és a Tranzit is, ha azt szavazzuk meg az idő miatt. Nekem nem sok ötletem van más helyre azon a környéken.

csandikám, Ferci csüt. reggel elvinne hozzátok és akkor tudnánk együtt menni, mit szólsz? És du. megejthetnénk a MOM parkozást is babaruci ügyben;)

sniky

sziasztok!

Végre van időm ideülni a gép elé, sőt, vissza is olvastam, igaz csak átfutó üzemmódban. A képek a babákról voszont nagyon jók, olvadozok a sok mosolygós kis törpétől! Imádnivalóak.

Én is jól eltűntem, múlt hétvégén Szegeden voltunk, aztán a 3 munkanap Pécsen, aztán BP-t sze-p, szombaton BÉlapátfalva, vasárnap Eger-Noszvaj. SZóval mentünk, mint az urbán lelke.... Vagy hogyis mondják. :lol:
BP-en talira nem tudtam menni, mert autó nélkül maradtam. Párom apummal kint dolgozott a házikónknál, lassan elkészülnek a falak. :)

Ami igazából kikapcsolódás volt, az a hétvégi kis túránk. Péntek este elmentünk BÉlapátfalvára, ahol Csabim triatlonos társaival volt ottalvós találkozó. VOlt még egy kisgyerekes család, úgyhogy nem lógtunk ki nagyon a sorból. És ami tök jó, hogy szombaton túráztunk az erdőben, és RÉka CSabim hasára kötve kendőben 2,5-3 órát aludt-kómázott vigyorgott, minden nyüszi nélkül. :lol: Imádnivaóan néztek ki, ha megkapjuk a képeket, felrakom majd.

Vasárnap sajna jött a feketeleves: egy ismerőshöz ugrottunk be Egerbe, ahol Rékával kb egykorú baba is van. Tök jó volt minden, megnéztük az új házukat, de történt egy szerencsés kimenetelű baleset is sajnos: Csabi a vállán amolyan büfiztetős pózban fogta RÉkát, és miközben mentünk lefelé a lépcsőn(lakkozott falépcső, lekerekített élekkel), Csabi elcsúszott, gyakorlatilag kiment alóla a lába, és hanyatt vágódott (RÉkával a vállán). Réka földreérkezésekor szerencsére még alatta volt a felkarja, a mellkasa alatt vhogy, legalábbis ahogy emlékszek, de utána kicsúszott onnan RÉka, és A kislány hason, lábbal lefelé, apja meg héton szánkázott lefelé a lépcsőn. kb 3 lépcsőfokot. Kb addigra tudott érte visszanyúlni Csabi. Mondhatni majd szívbajt kaptam, nyilván a sor végén mentem, elkapni esély sem volt RÉkát. A kis drága egyből üvöltött, de 1-2 perc alatt sikerült megnyugtatnom. Akiknél voltunk, a csaj doktornő, ő egyből nézett RÉkánál pupillareflexet, meg adott vmi homeos bogyit, és hál' Istennek úgy tűnik semmi baja. Külsérelmi nyom semmi nem lászott rajta sehol, azt hiszem nem hiába növesztgette a tokáját :wink: GYorsan szopizott is egyet, és fél óra múlva már vigyorgott is. Szóval semmi olyan nem produkált ami aggódásra adna okot. Azért biztos ami boztos, tegnap elvittem dokinénihez, aki szintén megerősített, hogy teljesen rendben van a pici. Mondhatni mindketten halálra ijedtünk, Csabim utána alig merte kézbe venni a lányát, és bocsánatot kérni tőle, hogy így "földhözvágta". Ami érdekes, hogy én vagyok általában a pánikolósabb, de mire odaértem RÉkához, szentül hittem, hogy nincs semmi baja, és teljesen nyugodt voltam, (valószínűleg vhogy ösztönösen jött), hogy mihamarabb meg tudjam nyugtatni Rékust.
Szóval túl vagyunk az első sokkoló baleseten, remélem nem lesz több ilyen. Ma egy aprócska kék foltot fedeztem fel a térdkalácsa alatt, de nagyon kis haloványan látszik. Remélem tényleg ez a legnyagyobb sérülése.

panna1

Niki, ez egy jó kérdés... Tényleg engem is érdekelne, hogy mit kell a babóra adni, bár szerintem a kabát, sapi elég! Én amúgy sétálni is úgy viszem, hogy van ilyen lábas gatyónk, nagyon vékony, és arra adok még egy mackónadrágot, és vagy 2 zoknit, hosszú ujjú body, és kabát, sapi + vastagabb takaró! Nem tudom, hogy ez így okés-e, de sokszor még hiszti van a sapi miatt, bár most a szeles időben nem veszem le, ha a fene, fenét eszik, akkor sem! ;) És kengurunál legalább a mi testünk is melegíti a babócát! Nem?

Én amúgy mei-tai párti voltam, csak az zavart, hogy azt sehol nem lehet venni, csak rendelni, és így kipróbálni sem tudtam volna, hogy Beni egyáltalán élvezi-e, vagy sem! :( Ezért maradt a kenguru!

És amúgy ez milyen márka, hogy 15kg-ig jó? Bár 15 kilót cipelni... Az már jó nagy baba, mármint korban nagy szerintem, vagy 1 éves kb. Nem? Itt a telepen 8 kilós babák vannak 8-9 hónaposak! Gondolnám, hogy ez az őrült hízás lelassul idővel, mert már mindkettőnknek ki van a dereka a mi kis 7 kilónktól is! :)

Jó éjt mindenkinek, a mi manónk már alszik! :) Csak az a gáz, hogy 2 körül bizti ébredünk... :(

sophie27

huh, Panna! nem semmi sztori! biztosan nagyon megijedt párod, még akkor is, ha Rékinek semmi baja nem esett! jajj, nagyon sajnálom őket, meg tédeg is, aki mindezt végignézte... :(

biztosan nem lesz semmi baja a kiscsajnak, kis vasgyúró mind! ;)

sophie27

És akkor reagálok még egy két dologra ami hirtelen eszembe jut:
felülés: Nem tudom, szabad-e nekik, de RÉka imádja, ha fekvésből ülésbe húzom. Úgy artja magát, hogy szinte megmerevedik.
Másik, amit szintén imád, hogy én fekszek, térdem felhúzva, őt nekitámasztom ülve-hátradőlve, két kezénél fogva előrehúzom a mellkasomhoz. Akkorákat vigyorog hogy elképesztő, és amikor "visszagurítom" nem is akar hátradőlni, húzza magát előre, hogy megint. FŐként akkor szereti, ha fáj a pocak.

lábika kinyújtása: Réki kb 6hetes korától,amikor fáj a hasa, ha büfiztetős pózban a vállunkon van és egyik kezemmel megtámasztom a lábát is, "lábra áll". Néha annyira kitolja a fenekét, hogy majdnem L alakban van a vállamon, vagyis a popsija egészen fent van, a vállam magasságában.
Kérdeztem az rtopéd dokit, amikor csípőszűrésre mentünk, hogy ez nem baj-e, azt mondta nem, ha ő így ki tudja nyomni magát. Azt jelenti, hogy elbírja a kis lába.

szex: mi egy párszor voltunk együtt apával, és nálunk inkább én ódzkodok a dologtól, mert még mindig fájdalmas egy kissé. LEhet, hogy jövő héten elmegyek dokihoz, hogy nézzen meg, hogy minden okés-e odalent. :oops:

kilók
azt hiszem a szerencsés alkatúak közé tartozok, mert szülés utánkb négy héttel visszaállt az eredeti súlyom. Persze én látom, hogy van egy kis pocakom, nem olyan feszes, kemény, mint volt, és egyéb helyeken, mint fenék-comb petyhüdtebb vagyok, mint terhesség előtt. Nem maradt nyom nélkül az elmúlt bő fél év, amit nem mozoghattam. Illetve most már nagyon szeretnék úszni járni, remélem jövő héttől tudok rá időt szakítani... Viszont: ha kimarad egy két étkezés, akkor az a tejci mennyiségén is visszatükröződik: most p-szo-vasárnap vagy az ebéd vagy a vacsi maradt el mindig, és ugye túrázgattunk is, tehát volt egy ksi mozgás. Az eredmény -2,5 kiló, és két ciciből szoptatok. Vagyis most kezd visszaállni a tejcsi, hogy odafigyelek a kajára. Ezért is jó, hogy én is rendelek ebédet, így legalább az tuti megvan minden nap :wink: Szóval mindennek megvan a maga hátránya: nekem nem nagyon van tartalékom úgy tűnik, holott terhesség előtt azért oda kellett figyelnem, hogy mit eszek, hogy ne kerekedjek ki mint egy lufi.

panna1

Niki!
KEndőben és kenguruban arra figyelj, hogy a lábikája jól fel leyen öltöztetve, mert az kilóg. NÁlunk az vált be, hogy: hosszú ujjú body, rá egy nagyon vékony rugi, lábijára egy vastag bélelt naci+kiscipő vagy tutyi, fentre viszont nem adom rá a vasrag naci bélelt tetejét, hanem csak egy vékonyabb polárfelsőt.
A lényeg, hogy ha túlöltözteted, macerás vetköztetni, ha úgy érzed, hogy kicsit fázik, akkor előröl ráteríthetsz egy kabátot. Én már csináltam úgy, hogy elölről fölvettem egy polár mellényt, amikor hidegebb szeles idő volt, és kevésnek éreztem ami rajta van. Vagy ha van egy nagyobb kabátod, akkor ha azt felveszed, belebújtathatod Barnust is, így akkor tuti nem fog fázni.

panna1

HÁt tényleg nagyon megijedt. De én is. Azt hiszem rajtam később, a hazaúton jött ki a feszültség,amikor újra és újra előjött a kép, ahogy csúsznak lefelé a lépcsőn. Tényleg nem kívánom senkinek! De beszéltük a kocsiban, hogy Csabi is újra és újra átéli a szörnyű pillanatokat. :(
De most már rendben vagyunk mindannyian azt hiszem. Kezd múlni a rossz emék... És persze ehhez RÉka is hozzájárul. Tüneményesen mondja a magáét. és vigyorog hozzá. Imádom!

panna1

Kép

Manóka alszik cicizett, de nem volt elég egy cici a másikból meg nem jött gyorsan a tejci és hiszti volt , úgyhogy még szerencse nem fagyasztottam le a fejtet és adtam még +40ml-t azóta szunya van.

Bennem most dolgoznak a hormonok vagy mi , itt ülök a gép előtt és bömbölök :cry: :cry: nézegetem a régi képeket mert rakom őket össze előhívatni és tiszta szontyi lettem. Ráadásul egyedül is vagyok férjuram vidéken van holnap gyünik csak haza. :(

Panna jesszusom szép kis baleset, de tényleg szerencse hogy nem lett nagy gond. Azért az anyai ösztön dolgozik rendesen, pánik helyett észnél voltál és ugrottál. Szegény párod most már biztos egy életre figyelni fog a lépcsőn ha kell ha nem.

talira még nem tudom megyünk e. Áron nagyon kiszámíthatatlan mostanság.nem is ígérek semmit.

Egyik barátosném 24dikére volt kiírva szülni de még nem jött Dorka baba . Küldjünk neki lányok némi drukkot hogy kijöjjön a kis csaj, mert már nagyon szenved :wink: mi ezt már tudjuk milyen :lol: :lol:

Áron fiam egy nagy csajozós lett. Andival bandáztunk tegnap is ma is, és az én kicsi fiam csak lökte a csajozos mosolyt Zsófikának, meg fogdosták egymás kezét. Annyira édesek voltak. Andi felrakok egy képet remélem nem hari :oops:
Kép
bugyborékolok a nyálammal
Kép
És egy mosoly minden csajszinak! :wink:
Kép

szép álmokat mindenkinek Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aranyos Áron baba. Én is kedvet kaptam, felteszem a nálam mostani best of képet. Így "gurul" előre ahogy nemrég a felülésnél leírtam. És ilyen édes, huncut pofát vág hozzá :lol:

Kép

panna1

Jó reggelt!

Panna szegénykéim, párodnak nagy ölelés, Rékának gyógypuszi...
remeélm párod fel tudja dolgozni :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot, bár elég borús az idő,de ettől még érezhetjük jól magunkat, főleg, ha a babócák ilyen szépen mosolyognak :D
Alma 22h ig meg sem moccant tegnap akkor is én keltettem fel etetni, meg lázat mérni. Csak hőemelkedése volt így kapott egy fél kúpot és úgy éjfél körül vissza is aludt. 6kor megint evett és azóta ismét alszik. Hihetetlen,hogy ennyire kiütötte az oltás :wink:
Nekem nagyon hiányzik a mozgás,pedig én is vissza nyertem régi versenysúlyomat. De ettől függetlenül jó lenne valami egyebet is csinálni, mint sétálgatni babakocsival. Már bánom, hogy nem tettem szert egy futós babakocsira.
Panna kiváncsi vagyok,hogy neked majd össze jön e a dolog. Nagyon drukkolok :D
Barbi Most próbálom ki a kakaós csigát

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Jó reggelt!

Panna, jó hogy nem lett nagy baj.
Nálunk is Oetim megbotlott a konyhában egyik este és majdnem repült Levi is ki a kezéből, úgy kellett elkapni, de már ez is totál kikészített. :roll:
Panna nagyon kis kerek

A talira mi sem ígérünk semmit, mert Levi is olyan mint Áron baba, aki nagyon husi mellesleg.
Szóval tegnap már azt hittem valami gáz van, de sztem csak próbálkozik. HA ölbe veszem, eltűnt az hogy megnyugszik, folyamatosan feszíti össze a kis fokhagyma popit, áll fel rugdos, de akkorákat, hogy két kézzel kell lefogni, különben kiugrik.
A felülés nálunk is megy, ha húzom, de azért vigyázzatok lányok.
Nővérem gyógytornász, ő mondta, hogy naponta csak párszor, illetve, hogy állni ne engedjem még, akármennyire próbál, mert a gerincének nagyon ártalmas. Így ha ülök és büfiztetés közben el akar kezdeni álldogálni, én inkább feljebb tolom.

Na szaladok, mert a kis hangadó panaszkodik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ági, én azért tudnék javasolni pár gyönyörű helyet Magyarországon. :)
Mátra, Bükk, Mecsek, Vértes, Velencei tó, Hortobágy, Dunakanyar, Fertő-tó, és még sorolhatnám. Mind-mind túrista és vendégcentrikus helyek és babával is megoldható a pihenés. :) Azért ne írjuk le annyira ezt a kis országot. Bár nincs tengerpartunk a történelmi események következtében, de azért lehet találni szép helyeket. De ez csak az én szerény véleményem. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Hú Panna, de jó, hogy nem lett semmi komolyabb baj, jó nagy lehetett az ijedtség!

Zsófi, Pierre Cardin a kengurú, két irányból bele lehet tenni a babát, nagyon szépen tartja a hátát, és jó masszívnak tűnik! Azért 15 kg-ot én sem szívesen cipelnék magamon hosszú távon, csak a legtöbb kengurú 10-12 kg-ig jó.

sniky

mecsi, ez a hordozó:
http://www.bohem-mama.hu/

és köszi a vásárlást :D
Vendég

nikikém!én már nagyon örülnék neki, ha végre összejönne!!!!mindig csak elterveztük és végre pasik nélkül kidumcsizhatjuk magunkat...mindenkinek jobb így!!!!
Vendég

Sziasztok!

Panna, nem semmi ijedség :( nagyon nagy szerencsétek volt. Tündéri Réka a fotón :)

Aproo, Mecsi, azért nagyon jó lenne, ha eljönnétek, én nagyon szeretnélek titeket is látni.

Tali, akkor legyen csütörtök 10 óra Tranzit?

Katica, nem írom le, csak olyan kiábrándító néha, hogy más országokban képesek renden tartani az értékeket, akkor is, ha nem fűződik hozzá anyagi érdek.

Niki, én a kezeslábast adom rá a kenguruba is, van kettő, az egyik vékonyabb, ha melegebb van a másik vastagabb a nagy hidegekre. Bent csak lekapom egy mozdulattal és kész. :)

KépKép
columbine

Zsófi és Áron meg zabálnivaló, ahogy fogják egymás kezét :)

KépKép
columbine

Ági, jobban vagy már?
Kakukkfüves tea a köhögésre...nekem mindig beválik.
Tali, reggel dől el, hogy milyen a hangulata a kiskirályfinak, ma 5 előtt már felkelt, amit azért nem értek, mert utána fél7 körül még visszaalszunk, tehát nem igaz, hogy kipihizi magát. Egyszerűen csak ilyen a bioritmusa párom szerint, de én azért állítanék rajta. MOndjuk 7ig aludjon egyben, de ne legyen ez a másfél óra, amíg én jól felébredek, aztán nézhetem, ahogy édesdeden visszaszuny. :roll:

Luca, futós babakocsiról én azért hallottam már rosszat is....ja és nem az olyan, ami megfizethetetlen?
Alma hogy van?
Irigyellek azért, hogy ennyit alszik. levente 2 nap alatt sem alukál ennyit, se egyben, se részletekben.... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

panna, ez nagyon durva lehetett!!hála a JÓISTENNEK, hogy semmi komolyabb sérülés nem történt a kis családoddal!!

csajszlik, ha mindenki magárakötözi a csöppét akkor nem gond a babakocsiknak a hely sem, ha valaki mégis hozná...márcsak a tranzit árait kell leszavaznunk, ha jól emlékszem ez volt még kifogás... :D
Vendég

Sniky! A mi kengurunk 12 kg-ig jó, Dominik 12 kg most, de én már tuti nem bírnám el. Nem is tudom mikor használtuk utoljára, talán még olyan március körül, akkor 10 kg volt Domi, de már akkor nem bírtam cipelni. A nagykönyvek szerint 2,5-3 éves korban 15kg egy gyerkőc, de azért ez változó. Egy éves korukra elvileg megháromszorozzák a születési súlyukat, nálunk ez bejött mindkét fiúnál, bár Dani 12 kg-jának 1 évesen annyira azért nem örültem. Domi most akkora, mint Dani volt egy évesen, csak két centivel magasabb :wink:

Panna! Csoda hogy nem kaptatok szívbajt! De azért szerencse, hogy komoly baj nem lett. Nálunk is volt baleset, nem sokkal múlt akkor Dani egy éves. Ült az autóján (Bobby-Car) a kiságya mellett, egy pillanat alatt lefordult róla beverte a fejét a kiságy szélébe, hatalmas üvöltés és ömlött a fejéből a vér. Azt sem láttuk, hogy mekkora a seb, mert az egész feje véres lett azonnal. Apja gyorsan hozott rá vizes pelenkát, akkor láttuk csak, hogy kb 2 centis a vágás de jó mély. Nem tudtuk, hogy a fejsérülés nagyon vérzik, még akkor is, ha csak kicsi a seb. Hát azokat a perceket senkinek nem kívánom. Irány a baleseti és összevarrták neki a sebet.
Azóta még kétszer repedt fel a feje, varrni csak egyszer kellett. De hozzá lehet ezekhez is edződni, már a második alkalomnál nem estem annyira kétségbe, mint legelőször. Bár azt mondják, hogy a fiús anyukák jobb, ha hozzászoknak az ilyenekhez :wink:

Nálunk most a fiúk nagyon köhögősre vették a dolgot. Dominikot bent akarták fogni a kórházban, mert fulladt, de végül hazaengedtek minket. Viszont így nem engedte a főorvos, hogy bejárjunk inhalálásra :shock: Most még a háziorvosunk is szabin van, ő szokott írni beutalót ilyenkor, és akkor mehetünk inhalálni a kórházba. A pulmonológus, akihez meg járunk, szabin van, így még itthonra sem kaphatunk inhalálót, mert azt meg csak ő adhat, mivel az ő betegei vagyunk :roll: :roll: Érdekes dolgok... És marha jó, hogy nem a gyerek számít. A "legjobb" az volt, mikor hétfőn elvittem Dominikot a kórházba a pulmonológiára, közölték velem, hogy szabin van a drnő, majd jövő héten lesz, helyettese nincs. És akkor megkérdeztem, hogy addig meg fulladjon meg a gyerek???? Aztán azért tudtak orvost keríteni...
Na fiúk szétszedik a lakást... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

A tali nekünk tuti nem jó, mert a védőnővel van talink holnap délelőtt.

Cintus most kb. 15 kiló és nem soványka, csak a viszonyítás miatt írom.

Panna! Hú, de szerencsésen megúsztátok!

Zsófi! Most, hogy Mazska írta a tápszert jutott csak eszembe, hogy nekünk is van kb. 3-4 doboz Beba Ha Start itthon. Apa hozta németből és a gyerekorvosnak még az elején megmutattuk, azt mondta uaz mint az itthoni. Ha gondolod szívesen átadom, decemberi lejáratúak és nekünk is ingyenbe voltak.

Szép napot!

Andi

KépKép
jazmin2005

megvagyunk mi is. talira nem tudok menni, mert megyek dokihoz kontrollra, mert még nem volltam a szülés őta. mi sem voltunk együtt még párommal, de már beszéltünk róla. párom inkább attól fél hogy nehogy megint teherbe essek. no meg alkalom sem nagyon van mostanában, de majd próbálkozunk a hétvégén.

a pukik miatt nálunk is megy a sírás evés után egy órával általában. ilyenkor felveszem olyan pózban, mintha szopizna, hasa az enyémhez ér, és cumi van a szájában közben. ettől mindig megnyugszik.
nálunk is mennek már a tudatos nevetgélések ilyenkor elolvadunk apjával :)

Kép
lei

Jó reggelit!

Áron nem marad még meg a kenguba úgyhogy én a 7es busszal nem bumlizok végig a városon babakocsival. párom meg nem tud elvinni kocsi meg nála úgyhogy nem megyünk a talira. :cry: :cry:
Majd egyszer körülnézek a liszt ferenc téren is van egy csomó beülős hely hátha ott is találunk valamit.

Egész jó volt az éjszakánk 10től 3ig aludtunk aztán persze 3óránként kajált.

Tápszer kérdés: honnan tudjátok hogy az nem jó a babának? vagy miért nem lehet jó a babának?
mellesleg nekünk a milupa milumil irták fel egyszer kipróbáltuk de szerintem megfogta a hasát , én meg megkóstoltam hát baromi szar íze van. Az anyatejcsi finomabb! :lol:

Ágival pedig teljesen egyetértek. Sajnos manapság már nem tudják értékelni az emberek hogy vannak még szép helyeink. Meddig? amig a kis suhanc fiatalok szét nem rombolják, karcolják graffitizik stb..... és hát ugye minden tiszta szemét. a városliget is szép meg minden csak épp végigmész a babakocsival és totál szétrázod a gyereket mert mindenhol szar az út, hepe hupa .....

Nálunk már nem nagyon van pici baba aki 2es pelust hord gondolom, de ha mégis, lenne huggies 2es pelusom eladó egy bontatlan és egy bontott csomag. Nekünk nem jött be, ha valakit érdekel szóljon , de azért felrakom máshová is. Mi még mindig 2est hordunk a kis falat seggére és a liberó 2es még igy is nagy :lol: :lol:

na megyek ebédezni aztán gyünik a barinőm babázni addig meg teszek veszek. este jövök olvasni! puszi mindenkinek
aki beteg jobbulást és gyógypuszit!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

És köszönjük a bókokat, de viszont szintúgy megy mindenkinek , mert mindenki csudiszép.

Lei jó a sapitok, Csabinak is milyen csókos kis szája van.

na itt se vagyok

:lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsikém ezt mondhattad volna elöbb, mert tegnap pont nem kaptam és ezt kerestem...fel is húztak, no meg lebartelezhettük vólna...
Vendég

Aproo, köszönöm, javulok, már nem köhögök, hársfateát nyomattam, meg pemetefű cukorkát és jól helyretett :) Légyszi regulázd meg a királyfit és gyertek, olyan jó lenne beszélgetni, annyit aggódtunk értetek, látni is kell, hogy minden rendben :)

Tali: Egyenlőre maradjon a tranzit, ha nem válik be, akkor legközelebbre újat keresünk, ok?

Tehát: Csütörtök 10 óra Tranzit Café.

Dadomi, jobbulást a skacoknak!

Lei, szuper ez a fotó Csabikáról! Micsoda kék szemek :) Gyönyörű! Sajnálom, hogy nem jössz. :(

Mecsi, engem érdekel a pelus! Lili még csak 4,5 kilo. Egy darabig még jó lesz. Persze, csak ha Cs-andinak nem kell, az elsőbbség az övé :)

KépKép
columbine

lányok, nagy volt a szám, de én mégis lehet, hogy babakocsival megyek a talira! :( megyünk utána anyumékhoz, és azért hosszú távon csak kényelmesebb is a kocsi, meg ilyenkor szokott hunyni Beni, és a séta biztosan megteszi hatását, mire oda érünk alszik is a kisfiam! legalábbis bízom benne! :)

Andi, köszi a felajánlást, lehet, hogy élünk a dologgal, mert mi nagyfogyasztók vagyunk! :) (:() de egy kérdésem lenne, meg tudnád mondani, hogy milyen kanál van benne!? kék, vagy narancssárga?

Lei, Csabi szerintem rád hasonlít, bár apáját nem ismerem, de mégis Te jutsz eszembe róla! lehet, hogy butaság!? ;)

sophie27

nem tudom, hogy szoktatok-e fotót előhivatni digitális képekről, de most 11.05ig a DMben, ha 40 képet hivatsz elő, akkor 17 Ft egy fotó!!! szerintem ez nagyon jó ár! én most töltögetem a képeket, mert anyukám leadta a rendelést! ;)

Ildi, jobbulást a fiúknak, Ági neked is továbbra is sok sok gyógyító energiát küldünk! ;)

Alma baba igazi álomszuszi, de irígykedem az ilyen kisbabók mamájára!
Luca, nektek jó keresztelőzést és ünneplést a hétvégére, ha már esetleg nem jönnénk! Alma babának pedig puszi Benitől is! ;)

sophie27

Én a DM-mel óvatos vagyok, mert legutóbb mikor rendeltem képet, nem működött a netes feltöltés, bementem a pendrive-ommal a DM-be, megrendeltem ott, aztán visszajött üresen a boríték, azt mondták nem volt semmi a cd-n. Én meg vártam rá, mert nem is jött meg időben, és utána rendelhettem meg a képeket máshol... De régebben is csináltattam DM_ben képeket, akkor nem volt gond vele :wink:

yuyu79

De amúgy a 17 Ft nagyon jó ár.... ez 9x13-asra vonatkozik?

yuyu79

Zsófi! narancs

KépKép
jazmin2005

Lei, jó, hogy hallani felőletek is! Már többször gondoltam rátok, hogy összefuthatnánk egy sétára, de elég zsúfolt programunk volt. Azért ha mentek dobhatnál egy smst. Végre látom Csabi arcát is :D jó kép.

Ági, remélem meggyógyultál. Holnap reggel (már megint :( a budai gyerekkórházban kezdünk, nem tudom meddig tart. Utána, ha nincs még nagyon késő, akkor megyünk majd a Tranzitba. Ha esik az eső mehetnénk esetleg a Savoya parkba is talizni, nem mosz máskor. De lehet, hogy az még nehezebben megközelíthető :( viszont van nagy hely, fedett parkoló és hétköznap délelőtt elég üres. Ja meg mexikói étterem és kávézó :D

Zsófi, köszi a fotós tippet. Nekemis kellene előhívatnom képet, csak időm nincs válogatni :(

Panna, örülök, hogy szerencsésen megúsztátok a balesetet.
Főleg fius mamák, tényleg készüljetek fel lélekben hasonlókra :) nem tudsz elég elővigyázatos lenni. Az a legkevesebb, hogy amikor elkezdenek járni gyakran esnek a szájukra, ami nagyon tud vérezni és elsőre nagyon ijjesztő, szerencsére nem komoly baleset. De tudnak alkotni! Nem akarlak riogatni titeket, ezért nem is nagyon írtam nálunk mik fordulnak elő :shock: Most vasárnap pl. Zéti a kétkerekű biciklijével száguldott lefelé a Gelért hegyről és találkozott egy lépcsősorral. Megúsztuk szerencsére egy hatalmas púppal és csúnya horzsolással a fején. Amikor egyéves alig múlt, akkor kivett egy olivaolajos üveget a szekrényből, elejtette, eltörtö és rögtön bele is esett. Nagy szerencsénk volt, hogy csak az egyik tenyere sérült meg, de azt altatásban varrták össze :( Tavasszal meg leesett egy kb. 2 méter magas magas mászókáról, persze fejre. Na jó, nem is sorolom tovább :lol: Már edződöm, de akkor se lehet ezt megszokni. Ja legutóbb a szobacsúszdáról lecsúszva beleakadt a lábújja az ajtóba és dőlt belőle a vér. Most már tényleg eldugulok, bocsi :lol:
Vendég

Hali!

Azt hiszem mi sem megyünk holnap.
Levi iszonyúan ordít, fogalmam sincs mi a baja. Láza nincs, eszik, aludni nem tud, ölben is sír és ez megy 3. napja. Dokink szabin, de ezzel úgysem tudna semmit sem kezdeni.
Lehet hogy a melegfront viseli meg ennyire? Régen is betett, de ez most iszonyú, mindjárt kifutok a világból. Egyszeűen vígasztalhatatlan órákon keresztül, bármit csinálok, ringatom, babakocsiztatom, simizem, lószart nem ér.....szóval passzolom a holnapot :? :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, ez nagyon rossz lehet :( sajnállak mindkettőtöket. Csak egy tipp: Zsombi imád fürdeni és ha nyűgös este, akkor fürcsi közben teljesen ellazul. Nálatok vajon nem segítene egy fürdés?
Vendég

Sziasztok!

Sikerült átszerveznem a progit, így tudunk holnap menni a Tranzitba. :D Kérlek adjatok egy pontos címet. Igaz voltam az első talin, de nem vagyok arra annyira ismerős.

rizsimami

csenge, ez durva felsorolás volt!!szegény prücsök...az egyik barátom 3gyerekéből a középső volt ilyen, hogy minden megtörtént vele amit csak eltudtok képzelni, de kinőtte mostmár ügyesebb...de nehéz időszak volt anyájának az biztos...

aprooka, kitartás!!!!a lényeg, hogy már nem beteg...és ha már nincsen ereje sírni akkor elalszik?hogy bírod hallgatbóni?nekünk szopi elött volt minap, hogy annyira beleélte magát a sírásba, hogy észre sem vette a cicit :shock: nagyon ijesztő volt a vígasztalhatatlansága és arra gondoltam egy kis hidegvizes arc törölgetés kizökkenti mert a ráfújás s em működött, de mire apa behozta a vizes pelust meggondolta magát és a cicit választotta...pedig nálunk az összebújás is segíteni szokott vagy már az ha az arcom az övéhez nyomom...olyan mint a cici...de a csenge ötlete biztosan jó, mert a víz eleve egy másfajta közeg, főleg ha még meleg is ...szürtfény,piroslámpa és kész is a mindentől megóvó anyaméh...drukkolok nagyon és sajnálom, hogy nem láthatunk :(
Vendég

Panna!!!! Úristen! Hála az égnek jól vagytok!!! :shock:

rizsimami

Csandi, nem az ügyességgel volt/van a baj, hanem azzal, hogy vakmerő :) nagyon ügyesen teker a kétkerekűvel, és most is fékezett, csak nem számított arra, hogy lépcsőben folytatódik a járda :shock:
Vendég

Andi, nem semmi a kis Zéti :), belevaló kölyök :) ezekre fel kell készülni. Remélem, a lányok megmaradnak a letört körmöknél és szembekent festékeknél. :D Zsombival mi a helyzet? Remélem minden ok!! Várunk holnap, hívj majd.

Aproo, nagyon sajnálom, hogy megint ilyen nehéz a babóval, próbálj nyugodt maradni, esetleg attól is feszült lesz, ha te idegeskedsz. Nagyon szeretnék segíteni, de nem tudok. :( Tarts ki, küldök Levinek álommanókat. Talán a fürdés tényleg segít, Csandi ötlete nagyon szuper!

Rizsi, nagyon örülök, hogy jöttök!!

KépKép
columbine

csenge, nem is azonosítani akartam a másik gyerköccel csak eszembejutott a te storidról...holnap remélem talizunk és oda tudtok érni ti is rendben és gondolom már jó lenne ha nem kénne a budaiba járnotok folyton:( sajnálom
mi hétfőn megyünk , de csak a kötelező uh-ra
most ébred csöppöm 12-től aludt!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Sajnálom, h végül csüt lett a tali időpontja, én sem tudok már megint elmenni.
Végre sikerült egy megbízható embert találnom tegnap véletlenül séta közben (egy kismama ajánlotta) aki segít néha kitakarítani, és pont csüt 13-tól ér csak rá:( Így meg nem érnék haza ha 10kor kezdtek.

Gyerkőcök meseszépek.

Panna, nem irigyellek ezért az akrobata bemutatóért!

Aprooka! Kitartást, és remélem Levi hamarosan javulgat.

Mecsi!

Mosolyogva olvastam, h Áron baba 2es pelust hord...kicsit nosztalgiáztam, Noel zületésekor hordott olyat...már a négyes liberot nyúzzuk.
Jó lenne ha a gyerkőcöm nem lenne ekkora, mert mi már nem is reménykedünk a kenguruban.

Erről jut eszembe. Noelnek vettem egy plüs overált a tescoban 1,5 hete, fehér, disney egérke mintával 3-6 hónaposakra való.
Egyszer sem tudtam ráadni, ugyanis nem megy rá a combinkra.
Akit érdekelne szívesen elpasszolnám, 4000 Ft volt, 3500ért bárkinek szívesen odaadom. Kövi talin esetleg át is tudnám adni, ha lesz következő, amit szívből remélek :lol:
Kép
Illetve van még egy majdnem teljes üveg gripe waterünk is, egy napot próbálkoztam vele, szóval abból sem fogyott szinte semmi, mert Nonokának macera volt ez a kanalazós módszer. Azt is odaadom vkinek mondjuk egy ezresért. Asszem 1800 körül van az ára.

pöttömpanni

Olvasom itt a babák milyen ügyesek...gondoltam h bele fogok esni ebbe a csapdába, hogy összehasonlítgatom Noelt másokkal :lol:
Mi semmi ilyet nem produkálunk, pedig már betöltöttük a 3 hónapot.
Megy a duma ezerrel, meg a fogás, ez a legújabb, mindent megmarkolunk.
Ha a szeme elé teszek vmit, akkor édesen-ügyetlenül próbálja megfogni a kis kezével.

Legújabb fotó:
Kép

Hason soha nem alszik, ezért kaja előtt, amikor nem ordít :lol: akkor hasra teszem, erősödjön csak a háta, ilyenkor kb. 3-4 percig tartja a fejét, aztán amikor elfárad nyaka-háta elkezd üvölteni bele a matracba, nem fordítaná oldalra a fejét, h esetleg levegőt is kapjon :lol:

pöttömpanni

És ma volt először, hogy ásított, dörzsölte a szemét, betettem az ágyba, elköszöntem tőle, puszi-simi, és magától elaludt...hihetetlen, remélem ezt fogja ezentúl csinálni :lol:

Katica!

Akartam kérdezni, h a hányingeres dolog nálad elmúlt? Mit mondott rá a dokid? Nekem néha annyira forog a gyomrom, azt hiszem kidobom a taccsot :cry:

És sajna a mellem tiszta dilinyós, hol annyira tele van, h fáj, hol meg szinte semmi nincs benne...nem tudom mitől függ, nem kajálástól az tuti.
Van ilyen valakinél?

És a múltkor amikor alig volt benne megnéztem Nonoka mennyit eszik, nem szoktam amúgy mérni, 140et megevett és üvöltött h éhes. Aztán másnap reggelre volt benne, hiszen volt rá 9 órája h megteljen (ami ugye nappal ninmcs) és akkor is megmértem mennyit eszik a gyerkőc, akkor meg 230 volt, ráadásul egy hatalmas buki után... :roll: szóval nem csoda ha 140 után ordít.

Van vmi 5let mit csináljak? Szoktam szopi után kifejni ami benne marad, ez mondjuk ritka jelenség.

pöttömpanni

Bocsi, ha sok voltam, de még alszik Noel :lol:

pöttömpanni

jaj de örülök hogy elkellt a pelusunk :lol: :lol:

van egy 66dbos és van egy bontott amibe 51dbvan. próbálkoztunk párral de hát nem. CSAndi ha kell ird meg mert akkor a héten elviszi a párom ha nem akkor Ágival kell egyezkednem.
Az árat este kitalálom mert nem tudom mennyi volt már :oops: de persze olcsóbban odaadom. Ja és van még egy csomag pelus 3-6kilóig az is 66dbos evy baby a neve. vidéken lehet kapni nekünk nagyon bejött de már az is kezd kicsi lenni igy elég az egyik csomag a 2tőből amit kaptunk. Ez ilyen kamillás pelus, kicsit illatos de sose folyt ki belőle semmi. én nagyon szeretem.

Én DMben nem szeretm előhivatni a képeket mert mindig volt probléma. maradok a rossmannál, most itt is akció van 75db képtől 18ft/kép.
Ma összegyüjtöttük és 297kép van + 133amire bónom van a fotómarketnál. :oops: :oops: hát szeretek fotózni.

Na várom az uracskám aztán suhanás vásárlás. este még jövök

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: