A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sajna nincs most itt senki, nekem meg már mennem kell dolgozni. Estepróbálok jönni, bár mwgint délutános vagyok, kb. 9-re érek haza :(
Meséltem múlt héten a férjemnek a babanetről. A várt hatás jött: tiszta ideg lett, aztán miután lenyugodott mondta, hogy írogassak nyugodtan, ha ez valamennyiben is segít babásodni, akkor neki sincs ellene kifogása :lol:
Csak kérte róla ne írjak semmit, meg a magánéletünkről se, meg a dolgainkról, szóval semmiről :D Aha, persz. Nem kérdeztem, hogy akkor miről írjak? Az időjárásró? :D
Na puszi mindenkinek, megyek melózni :?

KépKép

KépKép
nadina01

Verőfényes,napsütéses szép napot mindenkinek! :D

Benó:Azt a tévé-ben hallottam,hogy a cicák valamit terjesztenek,úgy hogy vigyázni kell.Mikor Dömével terhes voltam az akkori főbérlő otthagyta a macsiját,hogy vigyázunk rá,és nem lett baj.De fő az óvatosság.Ha az ismerősöd kizárja akkor nyugodtan mehetsz,csak ne simogasd a cicát.

Kép
martik77

Jaj igen Boldog 10.hetet :P

Kép
martik77

Sziasztok!

Lyukasom van, jottem ide hozzátok. Van valaki?

Kép
flóra 11

Csak én.Szia.Munkában?

Kép
martik77

Megyek mert vár rám a házimunka.

Flóra ne dolgozz sokat. :D

Kép
martik77

Helló! Vagyok, csak visszaolvastam.

Hát még lesz két órám, aztán megyek haza. Othonról azonban nem tudom, mikor jovok, mert most ugye, hogy a páromnak nincs munkája, otthon van. Nem akarok állandóan a neten lógni. Meg aztán szerelget ezt azt és segíteni kell neki benne. Ugye egyedul nem megy! Kell asszisztálni is. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, sajnálom, hogy ilyen inaska, de biztos nem a foga a bibi.

Edina, hát nekem sajna nem jott be a Closti, de remélem neked segít. Nekem azért írta, mert állítólag nincs ovulációm. De konyorgom, ez a bigyó nem is ovulációra van, hanem pé-re! De nekem már mindegy, beszedem. Úgy se csinál semmit. :evil:

Kép
flóra 11

Számítástechnikai szakkorom van a gyerekekkel. Most tudok írni. Kihasználom, mert otthonról nem tudom, mikor tudok majd jelentkezni.

Itt viszont olyan lassú a net, hogy hosszú percek telnek el, míg megjelenik egy hsz. :evil:

Kép
flóra 11

Tancsu, nagyon ugyes voltál ma! :D Látod, megtanulod, hogyan oszd be az idodet. :wink:

Edina, szal a párod ilyen aggályoskodó. Fél, nehogy kiteregesd a családi szennyest. Nyugtasd ot meg, hogy nem ismerjuk egymást, hátha ettol jobban érzi majd magát. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, elérkezett az ágycsere ideje nálatok is. Ha nem akartok cserélni, akkor szerintem meg kell erosíteni alulról az ágyat, végig kell deszkázni. Mi régtén megvétel után megerosítettuk. Csodálkoztam a Flóriánon, hogy minek ez, de nem szóltam. Gondoltam, ha o úgy látja, csak csinálja. Hát most már értem, miért. :D Na ilyen elorelátó a párom. :lol:

Kép
flóra 11

Tudjátok mit csinált velem a Closti? Elore hozta a klimaxot. :evil: Eddig nem volt semmi tunete a klimaxnak, na most a bigyóktól olyan hohullámaim vannak!!!!! Éjjel még a hálóinget is húztam magamról lefele, totál izzadtam, amit utálok. Felkeltem, ablakot nyitottam, majd ki gyulladtam. Aztán pár perc múlva a hideg rázott. Ez ment egész éjjel. Most nappal is folytatódik, csak nem olyan mértékben. :evil: Szép, nem? :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Végetért a szakkor. Elkoszonok.
Mindenkinek további szép napot. :D

Kép
flóra 11

Puszi, látom, pont elköszönőben.

KépKép
benó

Edina, örülök, hogy jöttél :D , de sajnálom, hogy nem érsz rá gyakrabban jönni. :cry: Ha tudsz, gyere, és nem kell a Mikinek mindent tudnia.... A Gy. se örült volna, ha mindent tud. :lol:
A Closti egyébként nekem csinált két gyereket! :shock: :shock: :shock: Van, akinek használ. :lol: :lol:
Egyébként milyen volt a buli hétvégén a Dettivel? Ja, és nem akarsz majd helyettem járni a Sólyom-tanfolyamra a Dettivel? Mert már nem sokra fogok tudni elmenni. Na, ezt majd megbeszéljük. Lehet, hogy erre a mostanira is el kellene jönnöd. Nem tudsz eljönni? Most lesz hétvégén. Azt hiszem, ez kell a továbbiakhoz.

Tancsu, nagyon ügyes vagy, hogy ennyit tevékenykedtél! :D

Márti, kösz a megnyugtatást, nem sokáig voltam a hastáncostársamnál, kizárta a macskát, le se ültem, gyorsan megnéztem a ruhákat, amiket akart adni (árul olcsón néhány ruhát), és jöttem is. Mondtam, hogy majd ő jöjjön inkább. Nem sértődött meg, hála Istennek.

Márti, képzeld, vettünk anyuékkal két kismamagatyát megint a turiban. Ha lesz több kisebb méretű, akkor tényleg neked is most már fogok venni egyet és feladom postán, rendicsek? Úgyis megyünk holnap is, mert a tesóm is akar valamit venni. Ezek is 800 Ft-ba kerültek, az egyik farmer, a másik nem, meg vettem egy hosszú kardigánt, az is 800 Ft-ba került. Meg voltunk a temetőkben, hogy ne hétvégén kelljen.

Zsuzsi, emlékszel, hogy tavaly ugyanebben az időben voltunk nálatok először?

KépKép
benó

A mi ágyunk huzata szét van repedve az én térfelemen, marha jól néz ki. Csak hogy az ágy témához hozzászóljak.

KépKép
benó

Azt hiszem, lelépek, úgyse tudtok jönni. Puszi

KépKép
benó

Tud jönni valaki egy rövid időre? Utána mosogatok. :roll:

KépKép
benó

VŰagyok,visszaolvastam,inaska evett,most fekszik a játszóhid alatt és gagyarászik neki....

Jah...telerottyantotta a gatyót...
Mentem pelusozni

Bocsika
:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez tele volt...
Viszont újra sir...
Mentem

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó :D Köszi Benó,hogy gondolsz rám de majd csak talizok valami én is.

Tancsu:most értem haza kb fél órája és most ebédeltem.

Kép
martik77

Tancsu:Lacinak nem tetszik a Janka :cry:

Kép
martik77

Megjöttem.

Kép
muzsuzska

Flóra, ilyen izzadásos nyavajám nekem is volt, lehet hogy ovuláltál.Tényleg van még pitém!

Igen Benó, szakadt az eső! Nagyon örültünk nektek! :D
Én ki nem állhatom a macskákat! Próbáltam barátkozni de nem sikerült.

Edina, ne mondj el mindent a férjednek,amit nem tud az miatt nem fáj a feje!

Tancsu, megálmodod a számokat és egész nap szarban nyulkálsz, így tuti a lottónyerés! :D

Kép
muzsuzska

Puszi :D

KépKép
benó

Szia kismami! :D

Kép
muzsuzska

Voltatok együtt bandázni, Tancsu és Márti?
Mi lehet a Timivel?
Zsuzsi, mi jót csináltatok ma? Milyen érzéseid vannak így a ciklus utolsó napján?
Megyek enni, aztán jövök.

KépKép
benó

Semmi érzésem sincs!

Kép
muzsuzska

Reméljük, az jót jelent. :D

KépKép
benó

Gy.-nak ízlett a szójakockás cucc. :D

KépKép
benó

Jót nem sokat csináltam, igaz rosszat se. Vettem koszorúkat a temetőben, két piros szegfűst és két sárga gerberást. Zöld fenyő alap, gyertya és a virág, egyszerű és nagyszerű.750Ft /db.
Nekem tetszik és le van tudva.

Szerdán, csütörtökön dolgozok és utána szabadság 10-ig. :evil:

Vettem illóolajat a mécsesembe és a radiátor párologtatóba.
Kaptam szezámmagot, rántott húsira.Sós kiflire.
Vettem hajszeszt a gyógynövényboltba zsíros korpás hajra, nagyméretű hajcsavart a hosszabb hajamra!

Kép
muzsuzska

Végül is pörkölt lett?

Kép
muzsuzska

Bocs, ettünk.
Igen, pörkölt lett, ízlett neki. Most is azt ette. :D
A sós kiflit te fogod sütni?

KépKép
benó

Idegesítő lehet ez a kényszerszabadság. És ez ilyenkor hogy működik, ki kell venned a szabadságodat? Biztos hülyeséget kérdezek, nem értek hozzá.

KépKép
benó

Illóolajra már én is vágyom. Milyen illatút vettél?
Jó hosszú lehet már a hajad. :D

KépKép
benó

A nagyszüleid sírjára veszel koszorúkat?

KépKép
benó

Igen az egész évben megspórolt szabim megy el, amit karácsonyra terveztem.

Nem tudom, lehet hogy Királyfi tud sütni kiflit. :shock:
Szerinted ki süti? :D

Kép
muzsuzska

Orchidea, levendula, citrom.

Igen a nagyszülők sírjára!

Kép
muzsuzska

Hú, az gáz. :x :evil: És mi lesz a karácsonnyal? :shock:
Akkor kérjük a receptet. :D Királyfitól vagy tőled. :D

KépKép
benó

Mi mindig dolgozunk ünnepnapokon, karácsonykor délelőttösök leszünk, szilveszterkor éjszakások!

Kép
muzsuzska

Marha jó. :x

KépKép
benó

Sziasztok :D

Kép
martik77

Na igen jönnek az ünnepek.Nekem is kell menni a temetőbe pontosabban kettőbe. :(

Kép
martik77

Zsuzsi,hogy én hogy nem szeretem,hogy ünnepkor dolgozni kell.Tavaly Lacival pont váltottuk egymást a gyerek az apjánál volt így 24-én 25-én tök egyedül voltam itthon este.

Kép
martik77

Szia Márti!
Az nem jó. :cry:

KépKép
benó

Idén legalább már miattad nem kell külön lennetek. :D

KépKép
benó

Nem igazán jó Benó de ez van.A nevelő szüleim vannak eltemetve mind a ketten öregek voltak és a bátyám aki szintén ott nevelkedett ő 38 éves volt.De ilyen az élet.Csak ilyenkor jobban hiányoznak az embernek :(

Kép
martik77

Elhiszem, Márti. :cry:

KépKép
benó

Remélem,hogy L-nek is jó lesz a beosztása.Veletek mi volt ma?

Kép
martik77

Zsuzsi hová tűnt?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: