Edina, örülök, hogy jöttél

, de sajnálom, hogy nem érsz rá gyakrabban jönni.

Ha tudsz, gyere, és nem kell a Mikinek mindent tudnia.... A Gy. se örült volna, ha mindent tud.
A Closti egyébként nekem csinált két gyereket!

Van, akinek használ.
Egyébként milyen volt a buli hétvégén a Dettivel? Ja, és nem akarsz majd helyettem járni a Sólyom-tanfolyamra a Dettivel? Mert már nem sokra fogok tudni elmenni. Na, ezt majd megbeszéljük. Lehet, hogy erre a mostanira is el kellene jönnöd. Nem tudsz eljönni? Most lesz hétvégén. Azt hiszem, ez kell a továbbiakhoz.
Tancsu, nagyon ügyes vagy, hogy ennyit tevékenykedtél!
Márti, kösz a megnyugtatást, nem sokáig voltam a hastáncostársamnál, kizárta a macskát, le se ültem, gyorsan megnéztem a ruhákat, amiket akart adni (árul olcsón néhány ruhát), és jöttem is. Mondtam, hogy majd ő jöjjön inkább. Nem sértődött meg, hála Istennek.
Márti, képzeld, vettünk anyuékkal két kismamagatyát megint a turiban. Ha lesz több kisebb méretű, akkor tényleg neked is most már fogok venni egyet és feladom postán, rendicsek? Úgyis megyünk holnap is, mert a tesóm is akar valamit venni. Ezek is 800 Ft-ba kerültek, az egyik farmer, a másik nem, meg vettem egy hosszú kardigánt, az is 800 Ft-ba került. Meg voltunk a temetőkben, hogy ne hétvégén kelljen.
Zsuzsi, emlékszel, hogy tavaly ugyanebben az időben voltunk nálatok először?