A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú mi is mindennap voltunk valahol, ráadásul Robesznak teljesen be van durranva a felső két szemfoga, úgyhogy az én jól alvó fiam, egész éjjel kaszinózott, reggel tudtunk kicsit aludni.

Tali: Nekünk az első nem jó a többi ok, és nekünk de. lenne a jobb, du. ebéd után alszik kb. 2-3 órát, utána pedig este van.

csak pár dologra reagálok

altatás, hát nálunk ebéd, és megy a lépcsőhöz, fent van a szobája, felmegy a lépcsőn mászva, annyira édes, majd megy az ágyhoz, belerakom, maradok a szobájában kicsit, elpakolo, ilyesmi, ha nehezebben megy, leülök, olvasgatok, és ő elalszik kb. 10-30 perc között, este ua., csak apa fürdeti, aztán kicsit velünk van a hálóban, majd vagy ő vagy én átviszi, mese, és ágy, alvás, ez általában 20 perc, így alszunk reggelig, kívéve ma:(

a képek fantasztikusak

tanulás
, hát én is mindkét fősulit munka mellett csináltam, sőt az okj közbeszerzést munka és baba mellett, de valahogy néha hiányzik:)

na megyek, mert még bicikliznem kell, és ebédelnem és annyi mindent

Kép
Kép
nektarin

Regiii, Robesz tegnap az asztalba verte a fejét, elesett a saját lábában, jól néz most ki, ezt úgysem tudjuk kikerülni.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

hát már egy hete biztosan nyüglődünk ezekkel a fránya fogakkal :evil:Már éjszaka meg sem próbálkozunk külön tenni Péterkét tőlünk. Úgy döntöttünk apával, hogy egy kinyitható kanapé lesz egyenlőre betéve a gyerekszobába, olyan ami a földre hajtható ki, arról nem tud leesni, ha legurul sem üti meg magát.

Enni sem nagyon eszik, valószinű nem akar rágni, mert a a tápit mindig lehúzza.

Viranka a mazsola játszóház nagyon tuti, az áruk is. Ha sokan mennénk, az azért elosztódna a kiadás.

Regi jaj ezek a balestek :evil: biztosan nem lett emmi baj!

Emese igen, szerdán afp, meg minden egyéb labor ( utálom ezeket a macerákat.
Zsózsó édesen olvasgat

Pneumoc.- szerdán megkapja Péterke is. Aki már beadatta, hova adják? Szintén a combiba? Volt valami levertség utána, esetleg láz?

Heni
KépKép
heni81

Az egyik két héttel ezelőtti vizsgám eredménye megvan, sikerült :lol:
Vendég

Hátha elalszik, olyan nyügi ma, lehet, hogy front van?

Heni: Én semmit nem észleltem Máténál az oltás után. A mi doki bácsink minden oltást popsiba ad, ezt is :) Jajj, ezek a fogacskák, mennyit szenvednek szegények :(

LMóni: No, akkor Gréti bepótolja az alvást, biztos minden érdekelte, nem volt ideje aludni :lol: :lol: :lol:
De kár, hogy oda már nem mehetünk :( Én is nézegetek, hogy hova lehetne menni.

KépKépKépKép
meryke

Nagyon tetszenek a kirándulós képek..

Ma csinálok friss képeket Irina a fiaimról és rakok fel róluk.. :) Sajna pár kép letörlődött. Össze omlott a rendszer,velem együtt :evil:

Pneumoc. erre én is kivi vagyok.

Taliról:hogy is mehetnék el.. :(

Annyira izgulok,holnap viszem anyumat érsebészhez,utána nap meg apumat gasztróra,nagyon sokat fogyott.Na mindegy..

Szép napos időt mindenkinek.. :)
varga tünde

Köszi Meryke, mi eddig combiba kaptuk, igaz azóta doktornénit váltottunk, igy akkor meglepi lesz 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mamócák!
Csak extragyorsban:
TALI
Nekünk is az utóbbi 2 időpont jó.
és itt van egy játszóház:
http://www.szocskevar.hu/kepgaleria.html

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Helló, Lányok,
szuperek a dobogókői képek!!!

Granda: jó konferenciázást, aztán mesélj majd!

Én sem vettem fel Sanyi nevét, apósom a maga fura módján "elő is vett", én meg őszintén nem értem, miért annyira fontos ez, ha a férjemnek nem volt fontos (én meg ugye egyáltalán nem akartam, nem Sanyi nevét, hanem soha senkiét). A közös név meg hülyén hangzott volna.

PNEUMO: pici hőemelkedés és nyügi volt nálunk utána 1 napig. De Ádi minden oltása után nyügi volt.

Viranka: drágák vagytok, köszi Apának! Épp írni akartam, hogy bár én javallottam sokat a jelszós blog dolgot, de nincs is nagyon olyan, és akkor ennyi erővel már lehetne egy leágazásunk az anyatanyára (az meghívásos alapú) -- na nem vonulnánk át oda, csak ott lenne a privi oldal.
Megírtam Neked az e-mail címemet az iwiwen, de az iwiwre is írhattok!

Kép
Kép
irina

Viranka, az iwiw most béndzsó, küldtem priviben egy mélcímet!

Kép
Kép
irina

Ááá, elegem van a mai napból.. Zsófi majdnem megfulladt, totál taknyos, és kekszet evett, félrement, de nem bírt köhögni, mert nem kapott levegőt, zihált, hörgött, egyre vörösebb lett a feje, lógattam fejjel lefelé, meg ütögettem, egyszer csak kijött a keksz szerencsére, de Zsozsó is nagyon megijedt, úgy elkezdett utána sírni, na meg én is, hogy 10 percig csak szorongattuk egymást és sírtunk. Basszus, nagyon megijedtem :shock: Aztán kétszer elesett, mindkétszer vérzett is, sok volt a mai nap...
Vendég

Hello!
A tali állása:
Kép

Szerintem majdnem mindegy, hogy hol leszünk. Nem a hely számít. Csak az, hogy együtt vagyunk. Nekem nem baj, ha nem játszóház, max mindenki hoz 1-2 játékot. Csak meleg legyen, és legyen elég hely a gyerekeknek a szaladgáláshoz. Azért az sem baj, ha van pár szék... :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Panndi!
Ezek után csak jó nap jöhet! :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Panndi - :?

A lényeg, hogy volt lélekjelenlétetek...

Nálunk egyszer Gábornak kellett - szintén kekszet - hát-ütögetéssel kivarázsolnia Rugóból :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Panndi: Tegnap úgyanezt csináltam Petrával szószerint lógattam fejjel lefelé dettó ezt úgyanezt éreztem.Lényeg hogy nincs nagy baj!!

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Megvagyunk, de ugye szünet van, így kissé átalakul a napunk. Azért olvasni tudtam. Tényleg jó kis balesetesre sikerednek ezek a napok mostanság!

Borzasztó lehetett mindegyik, de talán Panndiék :shock: viszik a pálmát, bár gondolom meglenne nélküle. Azért én is gratulálok a lélekjelenlétedhez. Most próbálj megnyugodni!

Talira mi biztosan nem tudunk menni, már most jól tele a naptár egész hónapra. De majd minitalizgatunk, az is jó ám! :lol:

Most éppen fürdés van, édsapa jól elvan a kisfiával. :lol:
dmaggie

szerintem ma esős balesetes nap van :?
reggel még mosolyogtam magamban,h. jaj én is mlyen parás voltam első eséseknél/baleseteknél :) aztán du. M-B játszottak,B.rohangált 2 fotel közt közben felmászott és le,aztán kicsit késve tette a lábát fejjel előrre,ajkából dőlt a vér,vlt üvőltés ruhacser,aztán megnyugodott...,de h. én milyen ideg voltam ááááááááááá
mert a kistesónak mindent le kell utánoznia :lol: mostanában Bálint is nyalogat minket,mert drága egyetlen tündérbogyó lányom ezzel szórakozik h. kicsitestvérkéjét az arcán végignyalja :9 s közben röhögnek nagyon :)

Panndi!
szegénykém :( gondolom már csak ez hiányzott.
s psziho szakot kiegészítőként másoddiplomaként megszerezni nem lehet? vizsgához grat amúgy :)
kutyaharapás ügyben vmi előrelépés? mostmár hízol is?
óravisszaállítást utálom :) Szegény Míra volt az a ki alegjobban megszívta mert lüke anyja azt hitte már f7 van :) ahah f6 volt 8)

Irina!
megkaptam s továbbítottam Apának :)

jesszusom milyen hatalmas fogszámokkal dobáloztok Ti itt :) B.nek még csak 6 van a 7. úton :)

Móni!
s milyen vastag hungarocellt szerezzek?

nyugodalmas szép estét :)

KépKép
viranka

Regi szegény Szelike :( még jó, hogy nem lett komolyabb baj.

Panndi sajnálom az egyetemet.
:shock: istenem, micsoda szerencsétlen napotok volt :shock:
a lélekjelenlétetek most nagyon jól jött.
a holnap már jobb lesz :wink:

Sense egyetértek veled. Szerintem is a délelőtt volna jobb.
"Noha" is jó volna http://nohastudio.hu/szulinap/szulinap-szervezes#
köszi Viranka a linket.
Bevállalok valami sósat.

Heni azért nem volna célszerű nagyon drágát választani mert sajnos szokott közbejönni párunknál egy-két dolog (betegség, extra nyűg, fog) ami miatt az utolsó pillanatban lemondják/juk
Én voltam már olyan talin amire 12-en jeleztek vissza és 4-en voltunk.
Gondolj bele azért hogy akkor az elmenő embereknek kell kifizetni a 25 ezer ft-ot.
a 12 ezer már barátságosabban hangzik. :roll:

Vindolanda :lol: :lol: édes lehetett Rugó :lol: :lol:
Gréti is rögtön ül a monitor elé ha a youtube-ról ismert zenét hall :lol: :lol:

Meryke fantasztikus hely, érdemes belevenni a látogatandó célok közé.
Sok minden van az alföldön ami nagyon csodás.
Ha esetleg rászánjátok magatokat akkor megbeszéljük és mi is hazamegyünk és lezek az idegenvezetőtök :wink: :lol:

Varga Tündi nyugi, minden rendben lesz holnap a szüleiddel.
Szorítok++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

s elfelejtettem :oops: mondani/írni :)
már 2 napja nem szopizik Báló,sikerült leszoktatni,már nincs hiszti ciciért,javul a bőre nagymértékben(mert én gyenge nő nem bírtam ellenállni egy pohár tejnek s úgy kicsapta) egyik szemem sír amásik meg nevet...

KépKép
viranka

Varga Tündi: nagyon drukkolok Nektek!

Viranka, bocs, hogy nem vettem fel a telót délután, épp órám volt, rezgett is alatta sokáig, röhögtek a diákok, én meg kb. fél perc után kapcsoltam csak, hogy akkor az én mobilom rezeg. ;-)))
Szerintem mi vagyunk hátulról a másodikak, ami a fogak számát illeti: most tört át az 5.

Új fogacskásoknak, járó babócáknak gratula!

Vindolanda, épp MenőManó megy a tévében ;-)

Panndi: hú, szegénykéim, akkor minden jót éjszakára és holnapra Nektek!
Áá, nekünk is rémes napunk volt, bár a Tiétekét meg sem közelítette. Ádi fél 6-kor ébredt fél 8 helyett, az apja fél4-kor feküdt le, én éjfél után, aztán 3 órán át le sem lehetett tenni, de csinálni sem lehetett semmit, ez a legújabb, hogy meg sem mozdulhatok, csak ha viszem a karomban, különben malacvisítás van. Meg úgy általában a nap fele malacvisítás. Ez most leírva nagyon vicces, de reggel félkómában mintha az idegeimet tekergették volna. És hát a legfrankóbb, hogy most kéne dolgoznom, miközben már két járművön elaludtam napközben. És ki tudja, mit hoz az éjjel... remélem, csak a fog miatt van az egész, mert már épp remek éjszakáink kezdtek lenni, erre...

Hátütögetés: nálunk sajna naponta játszik, Ádi nagyon mohó. De képzeljétek, kb. 4-5 napja zabál a fiam, szó szerint. Frankó lesz 2 hét múlva a gasztrón, pironkodom majd, hogy hozom a fél kilót hízott gyerekemet... de hát ez legyen a legrosszabb, ami ér. Mérés a hét vége fel lesz v. jövő hét elején, de így saccra szerintem pár nap alatt komoly dekákat hízott. Nem tudom, eddig miért nem evett ennyire jól...

Tali: viszek italt meg esetleg muffint, ha nem rontom el, jó? Én alkalmazkodom a többség választásához, ami a helyet illeti. Sajnos sok ötletem nincs...

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Utóirat: PNEUMÓT Ádi karjába kapta (izomba megy), lábba pár hónapja már nem kap, hogy ne akadályozza (ne fájjon neki), ha álldogálni akar. De orvosa válogatja szvsz, hova adja.

Kép
Kép
irina

Utóirat2: én is a délelőtti talira szavazok, úgy 10-től indulhatna, ha lehet (Ádi is napközben alszik, s akkor jó lenne, ha a helyszínen babakocseszban aludna, már ha tud, mert hónapokkal ezelőtt aludt benne el utoljára :shock: ). Mert ha megvárnánk az alvása végét, 4 előtt sehová sem érnénk oda...

Kép
Kép
irina

Köszi lányok, Zsófi már alszik, én is megnyugodtam picit. Apa pont nem volt itthon, szóval izgi volt így ketten. Holnap csak jobb nap lehet, megyek reggel UH-ra! :wink:

Nem híztam azóta sem, még mindig hányok :?
Egyetemről már lemondtam, sajnos sehogy sem véghez vihető. De nem baj, azt az oldalát nézem a dolognak, hogy milyen sok szabadidőm lesz, az sem rossz :)

Talira csak vett dolgot tudok vinni, a hányás miatt a sütés-főzés kizárva :?

Na megyek pihenni, elég volt mára, jó éjszakát!
Vendég

Heló!

Tali: Jók ezek a játszóházak, csak hát az áruk..... De végül is a Dörmögőben is fizettünk, meg máshol is, úgyhogy már csak ki kell választani egyet.
Nekem is jó lenne a 10 órás időpont, mert akáűr 13h-ig ébren tudnám tartani Zsozsit.
Én már alig várom! :-)
Nem tudom, mit viszek, valami könnyűt, mert meg fogok szakadni.

Panndi! Jaj, szegénykém! No meg Petrus is, és Robesz... Meg a többiek...
Zsozsi rendszeresen a homlokát veri be, újra-és újra felújítván a gyógyuló pukliját. :?
Pár napja az asztal sarkát fejelte le, erre a pukli mellett lett neki egy fasza kis véraláfutásos pöttye... Remélem a talira felszívódik.

Regi! Ne vádold magad semmiért! Zsófit rendsszeresen akkor éri baleset, ha egy centire vagyok tőle. Gondolom azért, mert úgy gondolja, anya ott van, ő vigyáz rám, majd elkap. HA nem vagyok közvetlenül mellette, nincs gond, jobban vigyáz magára.
De nálam még az is a baj, hiába tudnám elkapni, nem bírok csak úgy megmozdulni. Sokszor Apa ugrik két méterrel arrébról, mert mire én - pl. fekvésből - oldalra gördülök, hogy felüljek..... :lol: Közben meg: Jaj, jaj, (nyög-nyög) jövök, jövök, jaj! (nyög-nyög). Uh! :oops: :lol:

Zenebölcsi: Írtam Cilinek, 24-én nem volt az ünnep miatt, de 31-én várnak szívesen. A Dagály utcát néztem ki, úgyhogy ha minden jól megy, pénteken megyünk.
Muszáj, mert Zsozsit - ahogy Meryke Mátét - nem tudom egész nap foglalkoztatni.

Fog: Zsozsinak is elindultak felül a szemfogai. Ezek lesznek a 13-14. fogak. Hacsak valami jó kis rágófog be nem előz, mert szörnyű, hogy mi van Picikém szájában.
A popója kicsapva, fáj neki, jajong, én meg fújom, meg kenem Bepanthen Plus-szal. Az 1-2 nap alatt rendbeteszi.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, én megkezdem az éjszakai műszakomat :D Irina :wink:

Gábor a gép előtt ül mellettem, de alszik a széken. Rugó az ágyban szuszog.

Viranka - hát, ez furcsa érzés lehet. Kíváncsi vagyok, mi meddig fogjuk húzni. De a lényeg, hogy Bálint bőrének így jobb lesz.

Irina - az elején még keresni akartam más avatart, de most már így maradok, azt hiszem. Volt egy csomó grafikus avatar-képes oldal amúgy, de Menő Manó volt a legjobb.
Álmosság ellen... Hm... Zuhanyzás, meleg kakaó, szotyi... és persze kóla. Ezek a "trükkök" jutnak eszembe.

Varga Tünde - akkor holnapra mennek a drukkok.

A délelőtti időpont a talira talán előnyösebb, mert akkor egy nap alatt megjárjuk mi is Bp-et. Hajnalban elindulnánk.
De ez csak terv, Gábor még nem is tud róla :roll: :roll: :roll:

Szép éjszakát mindenkinek.
Éjfél körül azért benézek még, hátha kókóskodik valaki rajtam kívül is.
V.

Kép
vindolanda

Panndi! Szegény, hogy Te még mindig hánysz.... :(
De Kistesó kegyetlenül kapaszkodik. Szerintem Lányod lesz megint! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg Panndi... Szerintem is lány lesz :wink:

Kép
vindolanda

Panndi! Ezt borítékolhatod! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Hát Szelikén nem állt át az új időre, fél 6-kor keltünk, és ez asszem így is fog maradni. Tegnap is mindent 1 órával előbb csinált... :?
Bár végülis nekem mindegy! :)

Panndi! Gratulálok a vizsgához! :)
Jajjj, szegénykék! :(
Ágica! :(
Viranka! Akkor ez tényleg ilyen balesetes nap volt tegnap... :(

Tünde! érsebészet, gasztro: :( +++++++++ Majd írd meg, mit mondtak!

Irina! Telefon: :lol:

Tali: Szerintem is lehetne a szokásos 10 órai kezdés. Addigra felérünk, és talán Szeli is alszik az autóban. Barátnőmék felvisznek, de a férje nem akar ott lenni velünk, így sajna a barátnőm és a kislánya is megy máshová csavarogni. :(
Ha nem baj, én megint búvár túrós muffint sütnék! ;)

Anitja! Te beadatod a pneumot? Én olyan rosszakat olvastam az oltásokról (tönkrevágja az immunrendszert, szennyezettek az oltások, nincsenek folyamatos kutatások stb.), hogy félek, többet ártok vele, mint használok... :roll:
A gyerekdokink is ellenzi. Ő – ha tehetné – még a kötelezőt se adná be...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

MI bezzeg kezdünk visszarendeződni a korábbi ritmusunkhoz: Rugó alszik, én reggelizek és babanetezek pizsamában.

MOndjuk rám fér. Éjszaka tanulnom is kellett, aztán hajnalban meg ébresztő volt, mert bepisilt. Akkora tócsát nyomott arra a részre, ahol mi ketten feküdni szoktunk :shock:

Aztán tisztába tevés, törülköző a lepedőre több rétegben, és 40-50 perc simogatás-szoptatás - na, akkor aludt el végre. Igaz, én közben többször is. Mindig arra ébredtem, hogy "anyja, anyja", ha észrevette, hogy kidőltem. Olyan szép halkan, de kérlelhetetlenül. Aztán szépen lassan elaludt.

Panndi - a vizsgához gratula! Most már én is visszafelé számolom a napokat.

Móni - Hát, akkor a gyermekeink hasonlóan kombinálnak cd-youtube-ügyben :lol:

Nálunk most fellépett egy váratlan probléma, ugyanis Gábornak a szigorlati napomon Szegeden kellene lennie egy konferencián. Teljesen agyament főnöke van, nem tudni, eljöhet-e. A baj csak az, hogy nekünk nem nagyon van mozgósítható rokonunk a környéken. Rugó pedig olyan kis mimóza, egy idegennek meg hirtelen nem adnám. Na, meg úgy szigorlatozni, hogy közben azon gondolkozzak, hogy hogy ordít a gyerek meg kinek. ÁÁÁ
Vészmegoldásként talán idehívom a szüleimet (anyát meg a férjét) Heves megyéből, de hát Rugó őket sem nagyon ismeri, nagyon sokat nem voltak még együtt :? Bevinnének a tanszékre, ellennének egy-másfél órát, aztán vége is. De ha akkorra jön ki az alvása is... Hát, nem tudom. Azért Gábor tesz még egy kísérletet, hogy valahogy kihúzza magát a konferencia alól.
A fene essen bele.

Na, nem mérgelődök, majd megoldjuk valahogyan.
Üdv, V.

Megyek ételhordót mosogatni :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, vennünk kellett a Brendonban hűtő-zárat. Rugó nem nyughatott, állandóan ott matatott volna a hidegben. :lol:

Kép
vindolanda

Kirándulás: mi a Kékestetőre szeretnénk már eljutni hónapok óta. Otthonról közel is lenne, kocsival háromnegyed óra csak. De még nem sikerült. Én sokat voltam ott fenn kiskoromban, a szanatóriumban majdnem fél évet töltöttem el. Sok emlékem van onnan. És olyan jó mindig visszamenni nézelődni :roll:

De most már nem beszélgetek itt tovább magamban. Majd jöttök biztos Ti is egy idő után.

Kép
vindolanda

Hűha Vindolanda ez komoly kis dilemma, én is igy vagyok a holnapi napunkkal, reggel kell mennem AFPre, aztán vérvétel, szerintem ez vagy 2 óra macera lesz és lehet épp holnap nem lesz benn apa kollégája :evil: igy lehet Péteke megy apával melózni :roll: majd utána még el kell mennem beadatni a pneumot is, sőt délután Pestre kell felugorni... szóval kivi vagyok a holnapi napunkra, mert egy szabi sokat segitett volna, de hát ez van.

Heni
KépKép
heni81

Néha az az érzésem, hogy mire a gyerekek felnőnek, kaphatnánk automatikusan egy okj-s logisztikai menedzseri papírt.

Heni, biztos megoldjuk majd valahogyan :wink: Csak kellemetlen.

Kép
vindolanda

Vindolanda :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Na hát én nagyon örülnék, ha kislány lenne, mert olyan van már egy, de nagyon örülnék, ha kisfiú lenne, mert olyan még nincs :lol:

Kistesó 7 cm-es, egészséges, és szerintem nagyon szép baba :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Panndi :lol: :lol: képet kaptál Kistesóról?
Ha jól emlékszem több gyermeket szeretnétek úgyhogy biztos lesz még fiú is meg lány is :wink: :lol:

Vindolanda, Heni :( ismerős helyzet.
Rossz is, hogy nincs kire bízni a piciket.

Vindolanda hűtőt ne is mond, Grétike is belemászik.
Tegnap kivette a túrókrémjét, kivett egy kanalat a fiókból és hozta oda, hogy enni szeretne :shock:
Kellően önálló a lányom :lol: :lol:

Amúgy a kis drágám megint beteg :cry: :cry:
Az éjjel belázasodott. Még reménykedtem benne egy kicsit, hogy a foga de a fogtol nincs majd 39 fokos láz :cry:
38,6 volt amikor mértem, azóta elaludt Cicusom de sokkal melegebb a homloka :cry:
Pedig du. el kellene mennünk itthonról :roll: de, hogy így miként :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

:) :)
Sensének,Panndinak,Heninek,Kispoccnak,Nyekritnek csináljon vki táblicskut tippekkel együtt :)

szerintem Panndinak fia lesz :)

Móni!
gyógyuljatok :(

Míra itthon,mert óvodában elkezdett menni a hasa,Bálintot viszem oltásra,hogy szép legyen ez a napunk is :)

Tali:szerintem is inkább de. legyen bár fiam pár napja 9kor elaludt és 11-12-ig szunyált :)

Vindolanda!válságmegoldó menedzseri/katasztrófaelhárítási szakra is lehet jelelntkezni :)

KépKép
viranka

Igen, igen, többet szeretnénk, szóval jut majd remélhetőleg minden :)

Cicának jobbulást!
Vendég

Panndi!
max Csicsóné leszel akinek legalább 3 lánya van :) 8)

KépKép
viranka

Apa azt mondta, ha négy lányunk lesz (alapvetően négy gyereket tervezünk), akkor utána addig próbálkozunk, míg nem jön egy fiú is :lol:
Vendég

Panndi egy kedves ismerősöm 2 gyermeket tervezett. Mindkettő fiú lett.
Férje azt mondta szeretne egy kicsi lányt, próbálkozzanak még.
A 6. fiú után feladták :wink: :lol:
Úgy voltak vele majd lesz lányunoka :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekem vannak ismerőseim, akik három fiú után mondták, hogy majd hoznak haza lányokat a gyerekek, ha nagyobbak lesznek :lol:

Kép
vindolanda

A szobácska már kezd alakulni :wink: Kép Kép Kép

Hiányzik még az ablakpárkány, körbe a bordűr, csak a kanapé fölé ragasztottuk fel próbaképp, még a polcok is üresek, lesz pelenkázó is, a pesti lakásból megmaradt számitógépasztal lett kinevezve annak. :wink: amúgy ezek a bútorok mind onnan maradtak, csak a kanapét vettük potom 25 ezerért. :roll:
Hétvégén már komplett berendezett szobát szeretnék feltenni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jók ezek a nemekkel kapcsolatos sztorik! :lol:

Heni! Nagyon állat lett a fal színe így, hogy kiszáradt!!!!! Kíváncsiak vagyunk majd a végeredményre! :)

Zenebölcsi: No pénteken megyünk, oda, ahol a Dörmögő Játszóház volt. Remélem Zsozsi élvezni fogja! :D
És úgy viszem Kistesót, hogy érte nem is fogok fizetni. 8)

Panndi! Csicsóné.... :lol: :lol: :lol:

Mi már jók vagyunk, a harmadik meg tök mindegy, mi lesz. Igaz, a másodiknál is tök mindegy volt! :D

lmóni! Grétikének jobbulást, szegény Picike! Remélem hamar túl lesz ezen a betegségen! +++++++++++++++++++++++++++

Vindolanda! Most légy okos, Domokos.... :roll:
Majd írd meg, hogy sikerült megoldani!

Tegnap Apa teljesen kiakadt, mert beszélt egy rendszergazdával, aki 7 :!: számjegyű összeget keres havonta. :shock: :evil: :?
Szegény itt szitkozódott, én meg csak röhögtem rajta. :D

Pár napja meg együtt néztük az iwiw-et. Ő (Apa) nincs fent, nem is érdekli, csak mondtam neki, hogy rengeteg embert fel lehet lelni.
Erre megkerestük az összes volt barátnőjét, az öccse volt barátnőjét, és a régi haverokat.
Teljesen lázba jött, mert a volt barátnőinek szinte csak a keresztnevét tudta, esetleg iskolai végzettséget, és úgy kellett a találatokból kinyomozni. Én is tök felellelkesültem, és meglett az összes.
Tudom, ez most hülyén hangzik, hogy volt barátnőket kutattunk, de tökre jól szórakoztunk! Én főleg Apán, ahogy ájuldozik, hogy ki hogy néz ki, kinek hány gyereke lett. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Most csak Reginek: mi nem adatunk be semmilyen plusz oltást, sajnos van egy szomorú eset a családban. Nem részletezem... A kötelezőktől is kellően félünk...
puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Oltás: Az az igazság, hogy bármilyen oltást kap a baba, mind rizikóval jár. Például a méhnyakrák elleni oltásnak vannak olyan szövődményei, amibe akár bele is halhat az ember. (Ezt mondjuk nem babának adják, csak hallottam ezzel kapcsolatban már halálesetről).

És egyáltalán. Bármilyen más betegség kialakulhat egy beadott oltás után, ami akár súlyos is lehet.

De ezek az esetek azért elég ritkák, de azért Regi, én megértem a dokitokat, hogy a kötelező ellen van. Anyukám azt mondta, nem lehetne, hogy csak kanyaró ellen oltatjuk be Zsófit? Én meg mondtam, hogy nem, mert a 15 hós MMR oltás kötelező. Ebben benne van még a mumpsz (én kiskoromban megkaptam), meg asszem a rubeola (ezen is átestem). A kanyaró viszont gáz, csak az ellen kéne oltás.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regina - köszönjük az új táblázatot!!!

Írtam e-mailt, de itt is szólok, hogy az én szülinapom január 2. :lol:

Kép
vindolanda

Ja, Rugó névnapját nem tudom, mikor van :oops: Több lehetőségünk is van, még nem döntöttünk. :roll:

Kép
vindolanda

Na, még csak annyit írok, hogy most megpróbálja Gábor átszervezni az egész konferenciát egy héttel későbbre (elég kevesen vannak, de nélküle meg nem megy). Hátha :roll: :roll:

Mindezt Rugó miatt :lol:

És megvan a negyedik "szavunk" is: cica, ami nagyjából titá-nak hangzik, de felismerhetően kimondja, ha a szomszéd macskát hajkurásszuk.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: