Heló!
Tali: Jók ezek a játszóházak, csak hát az áruk..... De végül is a Dörmögőben is fizettünk, meg máshol is, úgyhogy már csak ki kell választani egyet.
Nekem is jó lenne a
10 órás időpont, mert akáűr 13h-ig ébren tudnám tartani Zsozsit.
Én már alig várom!
Nem tudom, mit viszek, valami könnyűt, mert meg fogok szakadni.
Panndi! Jaj, szegénykém! No meg
Petrus is, és
Robesz... Meg a többiek...
Zsozsi rendszeresen a homlokát veri be, újra-és újra felújítván a gyógyuló pukliját.
Pár napja az asztal sarkát fejelte le, erre a pukli mellett lett neki egy fasza kis véraláfutásos pöttye... Remélem a talira felszívódik.
Regi! Ne vádold magad semmiért! Zsófit rendsszeresen akkor éri baleset, ha egy centire vagyok tőle. Gondolom azért, mert úgy gondolja, anya ott van, ő vigyáz rám, majd elkap. HA nem vagyok közvetlenül mellette, nincs gond, jobban vigyáz magára.
De nálam még az is a baj, hiába tudnám elkapni, nem bírok csak úgy megmozdulni. Sokszor Apa ugrik két méterrel arrébról, mert mire én - pl. fekvésből - oldalra gördülök, hogy felüljek.....

Közben meg: Jaj, jaj, (nyög-nyög) jövök, jövök, jaj! (nyög-nyög). Uh!
Zenebölcsi: Írtam Cilinek, 24-én nem volt az ünnep miatt, de 31-én várnak szívesen. A Dagály utcát néztem ki, úgyhogy ha minden jól megy, pénteken megyünk.
Muszáj, mert Zsozsit - ahogy Meryke Mátét - nem tudom egész nap foglalkoztatni.
Fog: Zsozsinak is elindultak felül a szemfogai. Ezek lesznek a 13-14. fogak. Hacsak valami jó kis rágófog be nem előz, mert szörnyű, hogy mi van Picikém szájában.
A popója kicsapva, fáj neki, jajong, én meg fújom, meg kenem Bepanthen Plus-szal. Az 1-2 nap alatt rendbeteszi.