Helló nők!
Ti aztán pörögtök, mint a motolla! Alig győzöm az olvasást...
Gratula a sok elkészült szobához, a bevásárlásokhoz!
Én továbbra is a Vaterán és a Teszveszen nyomulok, beszereztem egy jó kis zsákot még a másik mellé, vettem még pár 56-os bodyt meg rugikat, néhány textilkönyvet (khm, könyvtáros volnék, vagy mi

... )
Születés utáni hajszín:
nálunk Marci olyan feketebőrű és hajú volt, mint egy igazi purdé, utána majdnem tejfelszőke lett, most barna, s van esély arra, hogy vöröses árnyalatú lesz...
Ja erről jut eszembe egy történet:
mikor Márton gyerek bölcsis volt, lifttel kellett felmenni a bölcsibe, s egyszer együtt utaztunk egy 50-60 év körüli nénivel, aki elkezdett lelkendezni, milyen szép gyerek... Én már vártam volna: milyen okos szeme van, stb... erre folytatta: milyen szép a hajszíne, hogy mindig ilyet szerettet volna, de hajfestékkel sose tudott ilyen színárnyalatot elérni... No comment.
Babakocsi:
Vettünk a Vaterán 3 kerekű kocsit, van hozzá textil mózeskosár is, összesen 26.000 volt, Hauck márkájú. Apa teljesen belelkesedett tőle, de nem hiszem, hogy a majdani ordító bélés miatt = gyerek, hanem inkább azért, hogy futhat vele majd. Pasiból van, asszem...
Mocorgás: Kispötty nagyon aktív, sokat helyezkedik, kajálás után meg annyira hálás...
Most éppen Folkrádiót hallgatunk, Csöre szoktad hallgatni? - csak úgy nosztalgiából... (
www.folkradio.hu). Eppen egy jó kis magyarpalatkai ment... Kipötty is hallotta, volt is buli bent.
Bogarak, békák, kígyók, pókok, egerek:
nekem jöhetnek, kivéve a csótányokat! Brrr!!!
Katuska:
azannya, nem semmi a kutyátok! Megértem, hogy nagy dzsihad van készülőben!!!
Pocakfotók:
nagyon édesek és hatalmasak, én is lassan már "kifejlett" hóeke leszek, bár van még néhány hetem a 40. hétig.
Tali: ha jó lenne nov. 10, akkor azt mondanám, talizzunk a Lurdyban, tőlünk 15 percnyi sétára van, de nem jó az időpont, sajna

, úgyhogy kussolok...
Basszus, lehet, hogy a végégn már csak valamelyik babás találkára jutok el!
Az igazán mérgesítő az, hogy máskor se lesz jó, max. december elején!!!
A melóról: továbbra is pörgök, igaz, mostmár csak százzal, nem ezerrel...
Próbálom megszervezni az életünket, a gyerekeket délután nem tudom elvinni hittanra, különtornára, mindig más viszi őket meg ilyenek
Marcival kineziológushoz járunk (ő is, én is), tök ciki, hogy a kineziológus megy el érte a suliba (osztálytárs anyukája egyébként), s én megyek érte. Apa a másik felé lohol, Julcsikám meg türelmesen vár minket az oviban...
Szóval várom már azt a november végi "leszerelést"!
4D: kitaláltam, hogy szülinapomra és névnapomra meglepem magam a 4D Genezises szeánsszal... Végre élvezkedek egy kicsit, s hátha kiderül, Bori avagy Benedek bújik meg bent a pociban...
Na egy kicsit sok(k) voltam...
Puszi nektek!
batkata