Sziasztok,
Vagyok én is, csak most nem túl jó passzban

, így inkább csak olvastalak benneteket.
Minden baba gyönyörűséges!
Azt én sem értem, hogy van időtök msn-ezni.

Én is függő voltam pedig korábban, de most. Nagyon ritkán tudok felmenni, és általában akkor meg nincs fent senki amikor én.

Pedig a csajaim nagyon jók, nem panaszkodhatom, mégsincs időm.

Persze ha valakinek van kedve felvehet (a nevem alatt ott az msn cím).
Képzeljétek. Múlt csütörtökön Zsani átfordult a hátáról a hasára, és azóta nem hagyja abba, annyira tetszik neki. Bárhova leteszem háton, rögtön fordul hasra. Egy pillanatra nem lehet egyedül hagyni, csak a járókában, de ott meg egyfolytában Blankára fordul.
Fanni,
Egyenlőre jól alakul a kaja ügy. Most úgy tűnik sikerült a kaját mégiscsak 5-ször adnom. Csak 1/2 9-9 felé fürdetünk és az utolsó így utána van. Délután sűrítettem kicsit. A kelésük maradt 8-kor. Még az óraátállítás után is ugyanúgy 8-kor keltek (az új idő szerint).

Ha meg csak 4 kaja van, akkor annyi.
Sotske,
Az a sátras kép eszméletlen!
Zsani koszmós volt elég sokáig, aztán egyszer csak elmúlt.
Az anyós ugye nálunk sem egyszerű. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a gyerekekkel. Mindig azt hajtja, hogy „Jaj de nagyok vagytok már”, meg állandóan rázza a feneküket

, de hogy minek, fogalmam sincs. Még jó, hogy anyukámra bármikor bízhatom őket.
Banika,
Orrszívós kép nagyon tuti, tényleg kész a pasi!
Nem szabad neked ilyeneket olvasni! Semmi baj nem lesz, csak pozitívan!
Binyek,
Én minden nap kitörlöm a csajok punciját. Sokszor olyan kakis, hogy csak na.
Az oltási reakció pedig tényleg gyerekfüggő. Az enyémeknek még egyszer sem volt hőemelkedésük.
Vovanda,
Szép a pocid!

Nekem a nehézségek ellenére, sokszor eszembe jut, és szeretnék még.
Szanet, Fanni
Jaj de jó a közös képetek! Imádom az ilyeneket.
Egy hétvégi közös tőlem:
Ja egy kérdés. Zsani arca mindig olyan csúnya. Piros, meg olyan mintha kiütéses lenne. A dokinő nézte neki, azt mondja a táp zsírtartalmától van, majd elmúlik. Nektek nem volt ilyen? Tényleg nem lehet vele semmit kezdeni?