A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:40-kor.
Vendég

Jajj, de jó képek! :)

Villő skarlátos. A 3 napos láznál később jönnek a pöttyök, a láz után. MOst egyszerre van. Az oviba nyalta be, amíg Benét öltöztettem minden reggel-délután. Bene bezzeg kicsattan. Nem is baj, mert ha ő is elkapná, nem lehetne műteni.
Vizsont férjem 1 napra leszervezte a gyerekeket, hogy mi kettesben lehessünk, de ez most storno.

mtunde

Banana,
jövő hét? Írok majd privit!

Reni,
tudom, igen, hogy az örökbefogadás ilyen nagyon nehézkes. De ez sokban függ attól, hogy milyen babát vállalna az ember, és itt nem csak a korra gondolok, érted. Nekem tényleg TELJESEN MINDEGY, nyáron, a távol-keleti földrengés idején egy kínai gyerkőt szerettem volna. Irtó rossz volt hallani, hogy milyen sok kisgyerek/baba veszítette el a teljes családját… :cry: :cry:
De ha az itthon ’könnyebben megkapható’ gyerekekre gondolok (hú de rossz ezt így kimondani.. :x ), hát én ugyanúgy tudnám szeretni, de bizony félnék, hogy mikor állít be valamelyik „családtagja”, hogy neki mégis kell a gyerek, és viszi el erőszakkal…
:oops: :roll: Egyetértek, hogy ezen szigorítani kéne. :evil:
Sógorod beszólása meg durva, de ahogy Te leírtad (h a kutya odébb is mehetett volna..), azon jót nevettem.

Memme,
tündéri csajok! :D

Valentina,
Te ajánlottad a Neonato Piumá-t? ( :oops: ne haragudj, ha nem, már nem vagyok egészen biztos benne), de ha igen, köszi, ma lecseréltem a mienket arra! Tényleg nagyon könnyű! Imádom!
Bár még nem mentünk vele sehová.. :lol: )

Zsófi, Neked is köszi, sokat számított az ajánlásotok! :)

Judy,
nem tudok ám sok babaturit, csak a belvárosban párat, meg ezt itt nálunk. De szerintem tuti van a közeletekben is!!! :lol: Múltkor Budakalászon jártunk ismerőséknél, és amint leszálltam a HÉVről, az első dolog, amit megláttam: turi!! S ami még jobb: akikhez mentünk, a csaj jött elém, hogy félretetetett egy cuki kabátkát Boginak!! :lol:
Kupac-csupasz-baba kép cuki! :D

Aproo,
örökbefogadós sztorik… nagyon szomorú…. :cry:
de ezt nem olvasom fel apának, mert akkor biztos soha nem megy bele.. :?
nagyon helyes kislegény ez a Levi!!
Ja, ez a család meg nem a „fényevők” voltak? Sose értettem, ép ésszel lehet-e ilyet…??? :evil:

Veronikusz,
évforduló :lol:
pihenned kéne :lol:

Gabi
nahát, megőrülök, hogy mik vannak? :evil:
Az ilyen védőnő meg menjen inkább utcát seperni..
Én is olvastam ilyesmit: hagytak éhenhalni egy csecsemőt, akinek az anyja meghalt maláriában - Afrikában. Ott valszeg az ilyesmi gyakoribb, de hogy lehet elviselni, ahogy bömböl az éhségtől?????? :cry: :cry:

Dóri
ez micsoda ötlet!! :D

Na, most eddig tudtam visszaolvasni,
most apa itthon, majd jövök még..
apósék nagyot alakítottak ma nálunk, majd mesélek, csak néztem... :shock: :roll: én amúgy csípem őket, csak néha furik :lol:
Vendég

Kukactéma:
Ezt egyszer már leírtam, de most nekifutok mégegyszer. Mikor Kisjankó megszületett, azt mondta a gyerekorvosunk,hogy 9 hónapos korától kezdjük el hátrahúzogatni,úgy,hogy előtte bekenjük babaolajjal.Semmi erőltetés,csak amennyire engedi.Akkor még úgy volt, ha másfél-kétéves koráig nem lesz okés,akkor a doktornénink azzal a szondás módszerrel,amit Steffi is említett, rendbe teszi. 9 hónapos korában mi is úgy indítottunk, hogy szinte egy pontocskára volt nyitva a bőr(értitek,mire gondolok,remélem),mindennap olaj,masszír.Most tartunk ott, hogy gyönyörűen hátramegy a bőr, és épp tegnap vált el két kb.4-5 mm-es helyen.Szóval, amikor Jankó kétéves volt, én nem engedtem, hogy hozzányúljon a doki néni. Egyrészt azért,mert tök fura volt, hogy nem volt olyan fiús anyuka a környékünkön akinek ne kellett volna megcsinálni,úgy voltam vele,hogy nem lehet népbetegség, hogy a mai fiúk 90%-nak le van tapadva a cucc. Másrészt Nagyjankómama beszélt a tiszaújvárosi gyerekorvosokkal, ott az volt az álláspont, hogy a letapadás 5-6 éves korig teljesen normális.Harmadrészt meg beszari vagyok. Szóval úgy nézem, Kisjankónak nemsokára teljesen rendben lesz, de azért az is fontos, hogy olyannal még nem találkoztam, akinek abból bármilyen gondja lett volna,hogy beavatkozással lendítettek a természet dolgán(a csíp,amikor pisilek egypár napigon kivül).Ja, és most már mi doktor nénink is későbbre mondja a beavatkozást, meg asszem a húzogatás elkezdését is.

Erről jut eszembe,babaolaj ajándékba vkinek?Johnson's,kaptam,nem használjuk(nem egy,több),szívesen odaadom.

Zsófi,
amit írtál,arról vasalás közben az jutott eszembe,hogy az apósodék biztos nem rosszból tanítják ezeket a verseket Lénának.Jókat kacagnak,és szerintem is tök édes lehet Léna szájából ezeket az amúgy nem oda illő dolgokat hallani. Jól mulatok persze,amíg nem az én gyerekem mondja, nyilván én is visítanék,ha Kisjankó W.S. helyett mondjuk a Van nekem egy csíkos gatyám, abból lóg ki a ceruzám című népnemzeti dalkölteményt vezetné elő az óvó néniknek..De asszem, ha nagyszülő leszek, akkor csak megtanítok néhány ilyen mókát az unokáknak,és megeszem velük tíz gombóc fagyit,és kiélem a második gyerekkoromat,aztán hadd korrigáljon majd az anyjuk, meg apjuk,legalább megtudják,nekünk milyen volt :twisted: ...szóval sztem vedd lazán...(hangsúlyozom,csak addig gondolom így,amíg nem Kisjankó.....).Jó pihenést Nektek!

Betegek,gyógyuljatok gyorsan!

Berke,
boldog szülinapot!

Veronikusz,
utólag Neked is!

Oviról majd próbálok mesélni holnap,de naggyon késő van,jóccak!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok, jó reggelt!

Minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást!!!!

Berkének Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Veronikuszt is Isten Éltesse így megkésve is, sok Boldogságot!!!

Bori: nekem nem jött anno sms, így gondolom felcserélődtek a számok, ha kell priviben elküldöm a sajátomat. Margitszigetet összehozhatnánk még a hó előtt :)

Fiúnk lesz!!!! Minden rendben vele, mindene jól működik én tegnap a föld felett jártam fél méterrel, na jó még ma is, még aludni sem tudok. Most már csak név kell, mert a Csaba egyenlőre parkolópályára került, majd lassan csak beugrik valami jó név helyette.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Hahooo Lányok!

Gabi úúúúgy örülök végre a második vonalzódnak! Irtó csajos! Kicsit lassú volt ez a gólya, de a lényeg, hogy végre ideért. :lol: :lol: :lol:

Eni hihetetlen csaj vagy. Nem tudom, hogy számít-e valamit, de azért tudd, hogy nagyon felnézek Rád ezért a hozzáállásért, no meg ezért a hatalmas erőért, ami benned van. Az a mondatod, hogy nincs annyira biztonságban Janka, mint amennyire hitted… :roll: Ááááááááá… Na de ha, JANKA és ugye Janka, akkor életre való, rosszcsont, jéghátánismegél csajszi lesz, aki megbírkózik bármivel! Főleg ilyen Anyával együtt. Na nem szaporítom tovább, érted nnna. :wink: :lol: :lol:

Dóri húúúúúú de jóóóóó! Elkezdheted gyűjteni a pasis, vagány cuccokat, mert az nem annyira egyszerű ám, mint a rózsaszínű tündérrucik. :wink: :P :P
Ugye Csajok?
Legalábbis én időnként meg tudok szenvedni pár dögös-pasis darabért, míg a lány rucik hegyben állnak szebbnél-szebbek…

Emese Kukac témához csatlakozom én is. Sokkal jobban leírtad, amit én is napok óta akarok mondani csak nem jutottam idáig. Amúgy ilyen kicsinek én se merném engedni, hogy hozzányúljanak. Már attól totál kivoltam, amikor doki néni agyusztálta… Azzal nyugtattam magam, hogy a maga hetvenakárhány évével egy párezer kisfiúnak hátrahúzta már… Na de az enyém azért mégis csak más… :P :P
Nekünk is ugyanezt mondta doki néni. 9 hónaposan kezdtük mi is, csak a kádban. Most ott tartunk, hogy úgy kb feléig lehet hátra húzni. Ha kicsit bátrabb lennék, lehet tovább is menne, de olyan szépen hagyja Kristóf, nem akarom, hogy fájjon vagy rossz élménye legyen… Viszont volt párszor, hogy piros volt vagy picit berepedt, nem tudtam mit kenjek rá (vagy egyáltalán kell-e???? ) de FIRST-el befújtuk és kész. Jókat röhög rajta, szerintem csikis ahogy ráfújom.

Reni nem tudom mit mondjak… nem lennék most a helyetekben. Babásodáshoz van egy tök jó gólyám (ugye Gabi?) majd felteszem Neked is. :lol:

Villőnek, Ivánnak gyors gyógyulást, Veronikusznak Kép .

Memme éééédes a kép, Melinda ugyan olyan, mint te csak kicsiben! :D :D

Dorka jóóóó képek! Az „idill” nagyon ott van. Berke így odabújik a cumijával mikor szopiztok? De éééédes. Nem vagyok egy irígykedős darab (most se ez a jó szó), de úgy szeretnék majd én is íííígy Kristóffal meg egy bébivel… :P :D

Húú én ülök itt és mindjárt indulni kell… én is dolgozó nő lettem. Bár még csak negyed állásban, de időőő van. Majd jövök.
Reméljük viszonylag csendben megússzuk ezt a mai napot…

Kép
vkbrigi

Dóri,
de jó... :lol:

Brigi,
neogranormont is kenhetsz rá vékonyan, ha bereped vagy piros!Mit dogozó?

Kép
Kép
paklincs

Ja,
mi is a kádba húzogatjuk,mert hát ugye mosni kő....

Kép
Kép
paklincs

Jó reggelt!

Ma fél5ig bírtam, aztán felrugdostam apáját..... :oops: gonosz némber, tudom, de ma nem kellett kelni, én meg hajnali kettő óta fogdostam Levit. Újra visszatért az a fetrengős, kalimpálós félálom és ezt csinálja hajnali 1-2 közöttől reggelig. Kissé lefáraszt a kiskrapek :D De imádom, most bezzeg úgy beájult, semmi kalimpálás, nem tudom mibaja az éjjellel, pedig még kislámpa is ég.

Bori, nem fényevők voltak, ott a papa szimplán pszichopata volt, azt figyelte, meddig bírja a család étlen. Aztán jól befigyelte az egyik gyereket, mert mondom, mire a szomszédok hívták a gyámügyet, már meghalt. Viszont hogy írjak jót is: amikor azt a kislányt kihozták a rendőrök, aki sörön élt (akkor olyan 1,5-2 éves lehetett) még semmi kommunikációja nem volt az emberekkel. Kis szőke fürtös angyalka, aztán hihetetlen fejlődésen ment keresztül, de nem akart megszólalni, a traumától. MIndent értett, amit mondtunk neki, mindent megcsinált, de nem akart beszélni. Majd egyik napról a másikra kb. mondatokban kezdett csacsogni 3-4 éves kora között, azóta meg csak alváskor csukja be a kerepelőjét és csodás, vagány kiscsaj lett!

Berke, Isten éltessen sokáig!

Dóri, nagyon szuper, gratulálok a kis kukacoshoz. Azért vannak írtó édi fiú rucik is, bár tény, hogy a fodros kisszoknyácskákat nem lehet felülmúlni. Mondtam is páromnak, hogy nekem mindenképpen kell egy kiscsaj, mert imádok öltöztetni, Levi meg nem értékeli, a rugit már csak lefogások után tudom rátukmálni, neki köszöni szépen, elég lenne a body is. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Berke
Boldog 2. szülinapot!!

Veronikusz
neked is boldog szülinapot!!!!

Renáta
Iván????Gyógypuszik

Tünde
Villőnek is!!!!

Dóri
Gratula a kispasihoz

emano/Andi
KépKép
emano

Berke Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Kép

Kép
gablaty

Brigi! nekem mondod? igen tényleg :lol: kicsit lassú volt a gólyánk, de a lényeg hogy már végre itt van :lol:
Rólatok kép???

Dórikisfiú lesz??? :lol: de jó.. Csaba név miért van parkolópályán?

Emano! cuki képek :lol: :lol:

Veronikusz! téged is Isten éltessen sokáig! :lol:
Kép

Kép
gablaty

jaj és minden kis betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!!!! :!: :!:

Kép
gablaty

Gabi: öcsém is Csaba, ezért már az elején is filóztunk rajta, csak tetszik mindkettőnknek a név, de nem akarjuk, hogy kis Csabi nagy Csabi legyen, amit nem nagyon lehetne megúszni. Ezért parkol a név, mert más viszont nincs, ami tetszene minkettőnknek... Majd kialakul!

Napsütést akarok.....

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Dóri
, de jó, egy lány, egy fiú! :) Biztosan találtok jó nevet. (Csongor? :) tudom, szar vicc lenne...)

Villő ma már jobban, már nem akar egész nap aludni, de kicsit nyűgös, viszont nincsen láza. Éjjel félóránként sírt fel. Még jó, hogy ma itthon van apa is, és így tudtam délelőtt még rászundítani. Enni nem akar, maximum inni, de hát ez érthető.
Benén még semmi nyom. Remélem, megússza.

Reni, Iván hogy van? Mára enyhült a láza?

Brigi, mit dolgozol?

mtunde

Veronikusz, Isten éltessen!

mtunde

Köszi a jókívánságokat Berkusz nevében...
Hihetetlen, hogy két éves a fiam és már van egy lányom is...két gyerek..néha fel sem fogom, de nagyon jó érzés...... :lol:

Tünde, Reni!!
Jobbulást a gyerekeknek...
Tünde!
berkének volt ilyen pöttyök és láz, neki herpesz víros okozta , annak valamelyik fajtája....ez normális gyerekeknél...3-4 nap volt magas lázzal és pöttyökkel, de semmi egyéb tünet...ahogy jött úgy ment is.....kb 1 éves volt.....akkor volt először lázas....JOBBULÁST!!!

Veronikusz!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!máskor ne titkold el...vagy elfelejtetted azt is????? :lol: :lol: :lol:

NA rohanok.........majd jövök....és reagálok mindenre, mert még egy csomót tudnék írni...... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Hahó!

Aproo!
Petya 2750-nel született, első nap itthon 2650 volt, most 5200 körül van. Ebben a hónapban eddig 470-et hízott, de úgy, hogy az első héten 200at azóta meg a többit. De az ő kakija is néha folyós-nyálkás, bár az is igaz, hogy most valami takonykák vannak. De nem bukik, és nem hány, csak ritkán.
De nálatok ez az éjszakai ficergés nagyon rossz lehet. Én már egész elszoktam az éjszakázástól, és most hogy nátha van, tök kivagyok, mert éjjel műsor van. Bár ma csak 4 körül kelt, addig nem volt semmi.

Dóri!
Pasi! Tök jó!

Brigi!
A múltkor a Corában tök édes fiúcuccok voltak. Mindenféle kordgatyik meg hozzáillő kabátok. Csodálkoztam is, mert ari fiúcuccból tényleg hiány van.

Lilluska!
Lehet tudni, leányka vagy fiúcska-e a pocaklakó, vagy nem akarjátok tudni/mondani?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Berkének boldogboldogot! Remélem, jobban van.

Reni! Iván?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Csajok!

Nem tudom ki keresett asztalost,de én tudok egyett aki nagyon preciz, néha még tulzásba is viszi :lol: :lol: :lol:

Veronikusz: Isten Éltessen!
Berke:Boldog Szülinapot!

Dóri: Én is Csabit szerettem volna Viktornak,de lebeszéltek róla, de nem tudom miért. :oops: Nekem nagyon tetszet a Flórián és a Benjamin. Amugy van olyan név amit választanál?

Aprooka: Viktor is úgyan ezt csinálja csak nálunk 4 körül kezdi és egészen addig tart,amig felnem ébred teljesen. :oops: De nálunk a délutáni alvás is így kezdődik,kalimpál, tornázik és csapkod aztán meg hirtelen elalszik. :oops:
Nem tudom meddig fogja ezt csinálni,de minden reggel úgy kellek fel, mint akin átment egy úthenger. :roll: :roll: :roll:

Egykis napsütés jól jönne nekem is....
Szép napot mindenkinek és jó hétvégét.
Sajnos anyósnál leszünk és biztos nem lesz időm gép elé ülni. :evil:
V

valentina

Dorka
mit kap Berke???

Aprooka
megkaptad a cuccost????

Steffiék vajon már otthon vannak????

emano/Andi
KépKép
emano

color=red][Veronika: nagyon nagyon nagyon Boldogságos szülinapot így utólag nagyon sok szeretettel![color=red]

A 2 éves Berke fiút is ISTEN ÉLTESSE![b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Én nem tudom miért, de képtelen vagyok nagyítva, színesen írni. Ilyen marhaságokat csinál, mint előbb :twisted: Bár megjegyzem, eddig nagyítani sem tudtam.....

Veronikusz, még azt akartam írni, hogy idén ( szept.1. ) én is ELFELEJTETTEM a házassági évfordulónkat. SOHA eddig SEMMI nem ment ki a fejemből. :oops: Anyukám telefonált aznap, azt mondja a telefonba, hallod? ( egy kis csörömpölést hallottam ) , mondom mit? Koccintunk az egészségetekre.... és még akkor sem kapcsoltam. Ő mondta utána, hogy mi van........ Kíváncsi voltam Balázsnak eszébe jut-e ezekután, hozott egy szál rózsát este haza, ( de gyanítom, anyu vagy anyósom szólt neki.... :oops: ) Ciki? vagy mi a fene?

Tényleg Steffi, ha otthon vagytok VÁRUNK a szülés-sztorival és a fotókkal! ( persze ha lesz időd )

Jó randa idő van ma, ki sem mozdultam, spejzot takarítottam, meg főztem....

Dóri:
gratula a kisöcsihez :wink: gondolom, hogy repkedsz........

Reni:
Iván kinél született? Miért hittem azt, hogy Vidánál? Én nem voltam végül tegnap, közbeszóltak a hormonjaim megint :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem baj, már telefonon egész jól lekezel..... majd jövő héten megyek. Hogy van a kisbeteg?

Lilluska:
de jó, hogy előkerültél. A finishbe már tessék bevonni minket is! Majd jönnek a frissen szülők a listával......

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka! BERKUSZNAK BOLDOGSÁGOS 2. SZÜLINAPOT!!! Én annyira, de annyira bízom abban, hogy Janka Benci szülinapján még pociban lesz, vagy max 2 hetes! :wink:

Tünde, Villőnek nagyon gyors javulást kívánok, legyetek túl rajta, de Bene ne... :shock: Szupi az új avatar. Tetsz. :D

Dóri, kukachoz gratulaaaaaaaaaaaa!!! :wink:

Brigi, köszönöm. Minden hasonló hozzám intézett szó és mondat biztatásként és megerősítésként hat. Köszönöm mindannyiótoknak.

Jövő csütörtökön megyek Vidadokihoz, akkor többet mondok, és igyekszem jobb hírekkel jönni. Bízom a kispuncisban. :idea:

Hurrááááááááá! Anyósék VOLTAK, és már el is MENTEK. Hurráááááááá. Most csak annyi volt a defekt, hogy nem szeretem a sütit, amit hozott. Minden egyebet jól kezeltünk. Ennyi meg bőőőőőőőven belefér. :lol: :lol: :lol: (Ja, izgul, hogy a tüntetők le ne rángassák a vonatról. :? :lol: )
vbea

Andi, Balázs nemcsak nekem tetszett, de Bencinek is, annyira jót mosolygott rajta. :roll:
vbea

Halihó!

Itthon már tegnap óta, csak birkoztunk a két gyerekes élettel :lol:

Köszönjük mindenkinek a drukkokat és gratulációkat, sokat jelentett!

Vkbrigi, cooper!
Rita átadta az üziteket köszi!

Szüléstöri később, most néhány kép, aztán megyek fektetni!

Szülés előtt 6órával, még otthon két fájá sközt
Kép

2napos ásítós
Kép

Már itthon 3naposan
Kép

Talpak
Kép

Mai
Kép

még1
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina,
ment privi.

Veronikusz!
Utólag is Boldog Szülinapot!!!! :D

Tünde,
örülök, hogy Villő jobban van! Gyógypuszik még +++++++++++++++
Jó az új avatar!

Dóri,
gratulálok! Jó név-keresgélést! :lol: :lol:
Jövőhét? Hóban is szép ám a sziget.. :D
Amint jó idő lesz keressük egymást, nekünk a most hétvége is jó, küldd el a számod (vagy az, amin múltkor hívtál?)

Reni,
hogy van Iván?

Banana,
oké! remélem, hamar szebb lesz az idő.
Küldök majd privit.
Most kurjongat a főnök... :)
Vendég

Jaj, képek, de szépek!!! :D :D :D
Két pucér talpi!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Steffi!
De édes!!!

Kép
Kép
kriszta36

Steffi
nagyon szépek vagytok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Gyönyörű ez a kislány! Komolyan. Álomszép!
És annyira nőcis, kis finom vonásokkal!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer gratulálok!

Heni

Kép

Kép
cancan

Óóóóóóóóóóóóóóóh Steffi! :roll: :cry: Nagyon szépséges kislány! Nagyonnagyon.

(Pocakod meg iszonyat nagyot nőtt az utsó 3 hétben.)
vbea

Andi/Emano!
Balu annyira cukkancs :D mindegyik kép szuper, na de az utolsó!!! :D:D:D

Dorka!
BERKÉNEK NAGYONNAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Dorka!
Te jobban vagy??? Én meg tegnap belázasodtam :oops: fájt mindenem. Főleg a leggyengébb pontom: A FEJEM :D
Szülinapom: nem, MOST NEM felejtettem el, de már ilyen is előfordult. Tudod a korral jár! :lol: :lol: :lol:

REni!
:cry: :cry: borzasztó :cry: remélem már jobban van IVÁN!!!!

Tünde!
:cry: hogy van Villő? TOVÁBB javult??? Sok sok gyógypuszit küldünk!!! :oops:

Dóri!
Gratula a kis trónörököshöz!!! :D:D:D

Brigi!
Mit dolgozol???

MINDENKINEK NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET! ANNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK!!! TÉNYLEG NAGYON MEGHATÓDTAM! :D:D:D

Kriszta!
Jobbulást! Taknyi bacik hesssss! :D

Heni!
Évforduló: Te még azért fiatal vagy ahhoz hogy szenilis legyél! :lol: :lol:

Steffi!
Jaj de kis édes!!! :D:D:D nagyon kis nőcis :D

Tegnap mi is sétáltunk egy jót a Kopaszi gáton ötösben. Mi itt lekunk szinte mellette és gyakran kijárunk. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi! de gyönyörűek vagytok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gablaty

Steffi minden túlzás nélkül GYÖNYÖRŰ ez a kislány!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz!
Jobbulást!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Kép Kép Kép Kép

Bocsi kicsit sok lettem....

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz és Berke
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Steffi
Myrtill egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ! Annyira kislány, de annyira......Igazi kiskirálylány!

Dorka
Ez undi! Mmint amilyen jól nézel ki :lol: Ember meg nem mondaná, hogy nemrég szültél :wink: Gratula és persze irigy :lol:
Berkusz teljesen meggyógyult a szülinapra?

Brigi
Várom a gólyádat :wink:

Heni
Az a csavar, hogy én még csak nem is a Kútvölgyiben szültem, hanem a Budai Honvédban. Vida dokira úgy találtam, hogy a tesót már nem a régi dokimnál szeretettem volna....

Rólunk: Tegnap reggel 37.1 délben meg már csak 36.8 volt! Szerda este adtam germicid-c-t, de inkább csak a nyugtató hatása miatt, meg a homeós lázcsillapítót. Szal, hogy minek volt köszönhető a gyors javulás, asszem sosem fogjuk megtudni. Tegnap már nem is hányt, de azért a robbantott kaki az még megmaradt :? Mára az is oké :D Tegnap 6 felé beindult... Semmivel nem tudtam az ágyban tartani :? Kicsit próbáltam kordában tartani, nehogy újra belázasodjon, de szerencsére minden oké. Délután aludt 3 (!) órát, amúgy max. másfelet szokott. Aztán 8 felé szólt, hogy fáradt. Gyors cicamosdás, mert már nagyon nyűgi volt, aztán leraktam, úgy fél 9 felé. Amikor 3/4 11-kor századjára is vissza kellett volna mennem, mert még nem aludt, na akkor mondtam, hogy én többet nem megyek be, mert akkor valamelyikünket megfojtom :? :lol: Apa bement hozzá és 10 perc múlva szundizott :shock: Lehet, hogy ezzel kellett volna próbálkozni az első alkalom után...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka
nagyon szépek vagytok!!!!
Baromi jól nézel ki :oops: :lol:

Reni
örülök,hogy jobban van Iván!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Halihó!

S.O.S.!!!!

Myrtillnek a jobb szeme nagyon le van ragadva, váladékozik, csípás. Mit csináljak????!!!!!!!! Kösziiiii, ha valaki ír valamit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Első menetben jó meleg kamillás borogatás, de úgy, hogy jó teás legyen. Fektesd hanyatt a combodra, alá pelus, és próbáld meg a szemén tartani az áztatott vattát jó 4-5 percig. Nem baj, ha oldalt mecsurog, minél teásabb annál jobb.
Nekünk Levi ki sem bírta nyitni a szemét pár naposan egyik alvás után, jó ijesztő volt, de ez elmulasztotta 3 kezeléssel.
Reméljük "csak" ez a gond, nálunk szerencsére nem volt könnycsatorna elzáródás, meg más finomságok.
Sztem így első lépésként ez próbáld, aztán ha nem múlik el pár borogatással, akkor szoktak még anyatejet ajánlani (csepegtetni a szembe, de én ez nem próbáltam), majd doki ír fel cseppet ha már semmi sem segít.

Hajrá!Nagyon drukkolok hogy javulgasson, tényleg gyönyörű a kiscsaj!

Dorka, hihetetlen cukkancs képek! Szülinap és Letti-szoknya!

Andi, már akartam kérdezni, honna a bebújós kacsás türcsi? Nekünk is kell majd olyan, nagyon tetszik!

Rohanok, obégat a trónörökös!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Steffi
Ivánnak is volt. Mi is kamilláztuk, de kaptunk vmi szemcseppet is, mert a kamilla javított, de nem oldotta meg a gondot. Valszeg semmi konoly! Ne ess kétségbe! Tudom, könnyű mondani :?

Anyu előbb telefonált, hogy meghalt a cicánk :cry: 17 évvel ezelőtt találtam hazafelé, olyan kis szerencsétlen volt... Ugyan tudtuk, hogy ez lesz, mert már nagyon ramatyul volt és hát 17 év az 17 év, de akkor is....12 éven át együtt éltünk és mióta elköltöztem is sokat találkoztunk, szeretgettem :cry:
(Aki múltkor beteg volt, az köszöni jól van, ő velünk él)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Steffi!!
nekünk is kamillázni kellett!!!Nekünk azt mondták,hogy ne meleg kamillás lötyivel, hanem olyan langyissal
Martin mit szól a kistesóhoz????

Aprooka
kölcsönbe kaptuk :lol: de éppencsakjóóóóó
megkaptad a first-t????

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Lettinek ugyanez volt...zöld váladék a jobb szembe..kamilla ahogy Aproo is mondta....meg én anyatejre esküszöm....amikir törlöd akkor utánna mehet a tejcsi is....jah és kivülről az orr felé kell törölni...ugyanazzal a vattapamaccsal csak egyszer......és finoman lehet maszírozni az orr oldalát azon az oldalon, mert valszínű, hogy a könnycsatorna van kicsit eldugulva...nekünk bő egy hét alatt múlt el.......ne aggódj csak rosszul néz ki de normálisnak számít...én is megijedtem...

KépKépKépKép
vdorka3

Andi, bocs, akartam írni, hogy majd hétfőn veszem át, sztem az jött ajánlva, csak nem jó a csöngőnk, így a postás nem tudta átadni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen biztos az így adták Bálinték fel :( bocsi

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi! Amit a többiek is, plusz nyugiiiiiiiiii. Csodásak vagytok!

Reni, tök jó, hogy Iván jobban... De ez az alvás. Benci is bealudt ma délben az autóban, felhoztuk, felkelt, azóta most sikerült csak visszaimádkozni... :shock:

Dorka!!!!!!! Aztaaaaaaaaaaaaaa. Naggggyon jól nézel ki! De megnéztem Berkét, aki kicsattan, BerkeLettiAput, és Letykót, annyira cuki. :wink:
vbea

Hahooo,

Steffi gyönyörű leányka! És tényleg nagggyon csajos pofija van. Még1szer GRATULÁLUNK és sok puszit küldünk Nektek! :P
Szemecskére én is a kamillás borogatást-lemosást és a tejciszembecsöpögtetést tudom. Én lefejtem egy kicsit és szemcseppentővel a sarkába csepegtettem. De lehet úgy is, hogy „szembelövöd” de nekem úgy sose sikerült. 8)

Emese Neogranormon-on gondolkodtam, de nem mertem. Köszi az 5letet. :P

Kriszta köszi a Cora tippet. Megnézem. Bár most nagggyon boldog vagyok. Barátnőm ma állított be egy szatyor H&M cuccal. Shoppingolt a drága Ausztriában. :P :P :P

Berkének Kép

Hogy mit dolgozom? Háááát tudjátok írtam valamelyik nap.
Na jó, elárulom. Kicsit komolyabbra fordult a kutyasulis dolog. Elég nagy az érdeklődés, sokan szeretnének jó kis kutyás programot és nem nagyon van ilyesmi, mint amit mi csinálunk. Elkezdtem egy kölyök csoportot (mindegyik 5-6 hónapos vizsla-labi-golden vegyesen és megzabálom őket annyira ééédesek), meg bővül a hétvégi csoport is a nagyokkal, kínlódok a szórólappal meg a honlappal, területet keresek… Nagyon kell a pénz, de azért még csak heti 2-3 délután, mert Kristóf még mini ahhoz, hogy ettől többet külön legyünk. De ez jólesik és nagyon kell is.
Szóval így.

Jövök majd, meg teszek fel képet is, mert már ezer éve nem láttátok Bébikét. (Hacsak a blogon nem). Meg Reni, hozom a gólyádat!

Puszaaa

Kép
vkbrigi

Steffi: ANYATEJ! Pipettával!!!!! És picit óvatos masszírozhatod az orrnyergénél is....

Dorka: najóvanmááááááá Te Nő! Meg nem mondanám, hogy 5 hete szültél...... Írtó csinos vagy!
Kölkök gyönyörűek! :lol:

Reni,
cicus :cry: Örülök, hogy Iván jobban :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:41-kor.
Vendég

Hi!

Köszi mindenkinek! Végülis anyatejet csöpögtetünk, valamennyire nyitogatta, de szinte az egész napot átaludta. Viszont elég sokat sírdogál, ha fent van lehet, hogy fáj neki?!

Veronikusz és Berkét Isten éltesse!!!!

Orsiknak boldogságos névnapot!!!

Lilluska!
Pakk: én törcsit tettem el, köntös, papucsot (amit végül itthon felejtettem, :roll: , de kaptam a szülőszobáról egyet kölcsibe), fényképezőgép, csoki, szőlőcukor, inni és én szerintem, ha elindultok dobjatok egy szendvicset össze vagy valaki feltétlen vigyen enni, mert ha úgy jön ki a lépés kapsz ételt, de elég mini adagocska. Telefontöltőt is raktam el, aloe vera gélt gátra, kis törcsit ennek a területnek a rendbentartására, és betétet. Én hétfőn már always betétet használtam a másik kiesett meg már nem kellett olyan nagy. Jó szerintem, ha beszerzel tena fix rögzítőnadrágot, eldobható pamutbugyit. Én még magamnak egy kis polár ikeás takarót is elraktam. Ja! Kiskönyv, iratok összerakva, első-utolsó vér-vizelet vizsgálat, vércsoport papír, wasserman, afp, gbs szűrés eredménye, házassági fénymásolat, taj, személyi, lakcímkártya, bár ezek csak az anyakönyvezéshez kellenek. Bébinek nem kell semmi, adnak mindent, pelust, alkoholt, hintőport, popsikrémet, rucit. Csak amiben hazahozod majd az kell. Én ezeket raktam össze, aztán már hozattam be később pizsit, meg ami kellett, de folyamatosan adtam haza ami már nem kellett, hogy ne legyen sok pakunk. Remélem segítettem.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: