Banana,
jövő hét? Írok majd privit!
Reni,
tudom, igen, hogy az örökbefogadás ilyen nagyon nehézkes. De ez sokban függ attól, hogy milyen babát vállalna az ember, és itt nem csak a korra gondolok, érted. Nekem tényleg TELJESEN MINDEGY, nyáron, a távol-keleti földrengés idején egy kínai gyerkőt szerettem volna. Irtó rossz volt hallani, hogy milyen sok kisgyerek/baba veszítette el a teljes családját…
De ha az itthon ’könnyebben megkapható’ gyerekekre gondolok (hú de rossz ezt így kimondani..

), hát én ugyanúgy tudnám szeretni, de bizony félnék, hogy mikor állít be valamelyik „családtagja”, hogy neki mégis kell a gyerek, és viszi el erőszakkal…

Egyetértek, hogy ezen szigorítani kéne.
Sógorod beszólása meg durva, de ahogy Te leírtad (h a kutya odébb is mehetett volna..), azon jót nevettem.
Memme,
tündéri csajok!
Valentina,
Te ajánlottad a Neonato Piumá-t? (

ne haragudj, ha nem, már nem vagyok egészen biztos benne), de ha igen, köszi, ma lecseréltem a mienket arra! Tényleg nagyon könnyű! Imádom!
Bár még nem mentünk vele sehová..

)
Zsófi, Neked is köszi, sokat számított az ajánlásotok!
Judy,
nem tudok ám sok babaturit, csak a belvárosban párat, meg ezt itt nálunk. De szerintem tuti van a közeletekben is!!!

Múltkor Budakalászon jártunk ismerőséknél, és amint leszálltam a HÉVről, az első dolog, amit megláttam: turi!! S ami még jobb: akikhez mentünk, a csaj jött elém, hogy félretetetett egy cuki kabátkát Boginak!!
Kupac-csupasz-baba kép cuki!
Aproo,
örökbefogadós sztorik… nagyon szomorú….
de ezt nem olvasom fel apának, mert akkor biztos soha nem megy bele..
nagyon helyes kislegény ez a Levi!!
Ja, ez a család meg nem a „fényevők” voltak? Sose értettem, ép ésszel lehet-e ilyet…???
Veronikusz,
évforduló
pihenned kéne
Gabi
nahát, megőrülök, hogy mik vannak?
Az ilyen védőnő meg menjen inkább utcát seperni..
Én is olvastam ilyesmit: hagytak éhenhalni egy csecsemőt, akinek az anyja meghalt maláriában - Afrikában. Ott valszeg az ilyesmi gyakoribb, de hogy lehet elviselni, ahogy bömböl az éhségtől??????
Dóri
ez micsoda ötlet!!
Na, most eddig tudtam visszaolvasni,
most apa itthon, majd jövök még..
apósék nagyot alakítottak ma nálunk, majd mesélek, csak néztem...

én amúgy csípem őket, csak néha furik